Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

From Boat to Party

Go down

From Boat to Party

Indlæg by Jordan on Tors 11 maj 2017 - 22:14

Info:
Tid: Aften
Vejr: Klar himmel
Jordans Påklædning: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/91/6d/4c/916d4cfd500c26a992bc172fbbbdf743.jpg
Sted: Øst Di Morgas Havn

-----

Det var ved at være en smule tid siden Jordan sidst havde været her på havnen i østlige Di Morga for at skulle feste med hendes ven Blair. Hun havde kendt ham godt og vel et halvt år nu og gennem det havde de før festet og haft det generelt sjovt sammen. Jordan følte sig altid meget tryg i hans nærvær og han virkede som en utrolig fin fyr. Så det var dejligt at vide hun snart igen skulle se ham på hans båd.
Dog var der en bidende frygt der gnavede i hendes bryst. Hvad nu hvis festen er startet uden mig? Hvad tænkte hun dog på, festen kunne da aldrig begynde uden hende, for hun var jo trods alt festen.

Hun nærmede sig hurtigt båden på sin sorte motorcykel, iført hendes sorte læderjakke, en bordeaux rød t-shirt og et par blå ripped-jeans. Hun kørte nok en smule for hurtigt til hvad egentligt var tilladt, men hvise vasse med det, hun var der jo næsten og ingen ville stoppe hende nu. Og som hun nærmede sig båden hvor Blair boede kunne hun ikke ligefrem høre noget musik eller råbene folk, så der måtte vel ikke være nogen endnu, glædeligt for Jordan som hoppede af motorcyklen allerede med hjelmen under armen.
Hun lagde den i bagagekassen bagpå hvorfra hun hev Vodka Rockstar og Gin&Tonic i flasker som hun selv havde blandet dem i. Selvfølgelig havde hun ved siden bare en normal sixpack af øl, men hvem var ikke glad for en ekstra lille ting ved siden, ihvertfald ikke Jordan.

Hun trappede hen til båden og bankede på væggen som hun gik til døren men banket havde hun før gjort og var rimelig sikker på at hun var hørt. Så som hun nåede døren åbnede hun den og proklamerede stolt "Så er midpunktet ankommet. Og det har drinks ala Jordy med." hendes stemme var ikke den typiske poptøsse stemme, men dybere end de fleste andre kvinders.
Jordan
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: From Boat to Party

Indlæg by Blair on Tors 11 maj 2017 - 22:41

Tøjet

Blair havde brug det meste af dagen på forberedelse, han havde dog ikke helt fortalt hende, at det faktisk kun var en fest for dem alene, for det var hvad han havde brug for denne dag. Han havde for engang skyld gjort båden ordenlig ren, fra top til så, selv vindueren var pudset og opvasken taget, meget stort af ham efter hans egen mening, det havde også gjort at han snuppe en velfortjent lur.
Efter den skønne lur, snuppe han et langt bad for lige at blive vækket lidt igen, før han søgte til det lokale supermarked, for at skaffe provianter til det der nok ville blive en lang nat.
Han sørgede for at købe 2 6 pack med øl, og en litter cola, samt en flaske billig vin, derudover blev der købt chips, en pizza til at varme senere, og lidt slik. Lige præcis alt det han nettop havde behov for efter egne mening, alkoholen hjalp ham i den hårde periode han lige for tiden var inde i, det var ikke længe siden hans liv var blevet vendt op og ned, og han havde miste sid job og lige nu brugte han af de penge han havde sparet op.
Men sådan var livet vel? han var så småt ved at vænne sig til det, og brude snart tage sig sammen og finde et job igen, selvom han enlig ikke havde lyst til nettop det.
Han glæde sig til at se Jordan, hun var en skøn person, som han efterhånden klike ret godt med, og så holdt de bare vilde fester sammen, men kunne også sagtens snakke seriøs, derudover flirte de altid en del, og han havde da også pillet lidt ved hende.
Efter at være nået hjem, havde han dækket op ude på terrassen, der vendte ud mod havet, og havde slæbt sin sofa udenfor sammen med sofabordet som var dækket med alkohol, glas og alt det andet, derudover havde han hængt et par lyskæder op for at gøre det mere festligt, for ikke at glemme hans store højtaler som nu også stod udenfor og var klar til at spille højt.
Da tiden nærmede sig, skifte han til et pænere, men stadig afslappende sæt tøj, før han ordne håret og barberede sig grundt, før han brugte den parfume hun plejede at rose ham for.
Blair havde sat sig udenfor, med en nyåbnet øl, idet han hørte lyden af en motorcykel og tænkte kort på hende, og ganske rigtig hørte han hende ved døren.
Han rejste sig op, og vinke hende ud på terrassen " kom herud" lød det muntert, hans stemme var altid varm og meget venlig, men også en anelse dyb.
Da hun nåde ud til ham, tog han flaskerne og satte på bordet, før han greb fat og løfte hende op i et ordenligt kram " længe siden, klar til at feste?" spurgte han, imens han satte hende ned og kigge på hende med et drenget smil og et glimt i øjet.
Blair
Blair
Novice (Rank 1)

Bosted : Di Morga øst, ved Porten havn, i hans egen båd

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: From Boat to Party

Indlæg by Jordan on Fre 12 maj 2017 - 0:41

Som hun hørte Blair kalde fra terrassen så Jordan rundt. Til forskel fra normalt så stedet langt mere rent ud, faktisk lidt mere som om en person boede her permanent, hvilket Blair jo godt nok gjorde, men det var ikke set før at det var så rent. Hun så fascineret rundt som hun lagde mærke til lugten af rengørings middel ved vinduer, tallerkener og glas, selv virkede hans gulv til at have den forunderlige lugt af "rent" over sig.
Men hvad der fangede hendes næse mest var hun kunne lugte parfume. Den var velkendt for hende for det var ikke første gang Blair brugte den, men den duftede nu rimelig udsøgt og hun ville nok endnu engang være nødsag til at rose ham på den grundet hans gode valg.

Det tog ikke Jordan længe at komme ud på terrasen hvor hun stillede posen fra sig med tingene hun havde med til siden som hun blev løftet fra gulvet i et stort krav som hun med et smil og kram gengælde. "Wuhadada. Er der et tidspunkt jeg ikke er klar til at feste? Mit liv er jo en fest." svarede hun ham mens hun venligt smilede til ham. "Der er ikke andre lige nu? Jeg kan li' det." sagde hun mens hun spejdede sit syn rundt på terrassen hvor kun de var. Hendes smil blev selv en smule drenget som hun så på ham. Hun havde intet problem med at vide det kun ville være dem og glassende på bordet afslørede det en smule, men som hendes øjne hurtigt bevægede sig rundt kom den forventede kommentar som sædvanelig "Jeg er vild med din parfume." komplimentet var næsten som rutine, men det overraskede alligevel Jordan hver gang hvor god den parfume faktisk var.

Jordan tog sin pose op og tog de to flasker op i et enkelt greb. "To drinks, en Jordan, 3 Six-Packs, det er jo opskriften på en fest... Vent nej. Vi mangler et snert af Blair. Sådan, den perfekte fest." forklarede hun som hun stillede Gin&Tonic'en og Vodka Rockstar'en på bordet hvor glassene stod. Det var ikke unormalt for Jordan at selv komme med blandede ting fra hendes hjem, men hvad gjorde en bartender dog ikke for drinksnes skyld?
Hun så dog på Blair efter tilladelsen til at skænke det ene eller andet, for det kunne jo være han ville det, men hvor skulle hun vide det fra. Så for ikke at komplikere tingene så hun på ham og sende ham sit glimt i øjet som begge glas blev vend og fyldt med Vodka Rockstar. Hun rakte det ene glas til Blair og så med et venligt smil på ham "Så er festen-for-to startet." hun undrede sig en smule over hvorfor det var for to, men måske havde det noget at gøre med han måske havde det hårdt for tiden. Hun vidste jo godt han ikke længere arbejdede, også selvom han ikke havde gjort det i alt den tid hun kende ham, men alle havde jo deres oppe og nede perioder. Måske var hans bare lidt grå for tiden så han havde brug for Jordan til at holde humøret højt.
Jordan
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: From Boat to Party

Indlæg by Blair on Lør 20 maj 2017 - 19:09Rengøring var ikke hans stærke side, og det skulle heller ikke ske for ofte efter hans mening, men der havde virkelig trængt til det, så han havde ikke haft andet valg end at få det overstået.
Så nu hvor han vidste de skulle feste, fik han det endelig gjort, og der dufte nu skønt på hele båden, selv hans tøjskab så pænt ud igen, og var foldet flot for en gang skyld.
Han havde glædet sig til at se hende, og bare slå sig løs med hende, glemme alt om dårlige ting og bare drikke hjernen ud!
Lige præcis det havde brug for, det skulle nok blive en fed fest, han var slet ikke i tvivl omkring det, så måtte de se hvor længe de kunne holde sig kørende denne gang, og på en eller anden måde håbe han lidt på, at ende med at vågne op med hende nøgen på sin seng? Han var vel som mange mænd, trængende så selvfølgelig strejfede den tanke ham.
Han hørte hende komme, dreje hoved for at se hende vandre rundt indenfor, før han rejste sig idet hun kom ud og han løftede hende som om hun inte veje " Det bliver bare dig og mig, de andre kunne ikke" forklarede han muntert, før han igen satte hende ned og lod kort en hånd ugle lidt i hendes hår, imens han selv tog plads på sofaen, og lod hende skænke imens han via mobilen fik sat noget musik på højtalerne som med det samme brølede ud.
Han lo let " og lad den blive ved til den lyse morgen" svarede han imens han tog imod glasset og skålede med hende, før han tog og bællede det for at række det krævende imod hende igen, med et skævt smil på læben.
Det var sjovt, så lidt de enlig vidste om hinanden, når man tænkte på de efter hånden havde kendt hinanden lidt under et halvt år. Hvilken racer de var, anede de ikke og det havde intet betyde for dem, de havde bare en sær form for kemi, og morede sig godt i hinandens selskab, hun kunne altid få en af hans dårlige dage til at blive god.
Han så lidt på hende imens han let lod en hånd køre gennem håret.
Blair
Blair
Novice (Rank 1)

Bosted : Di Morga øst, ved Porten havn, i hans egen båd

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: From Boat to Party

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum