Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240094 indlæg in 12012 subjects

How did I get here? - Max.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

How did I get here? - Max.

Indlæg by Luca on Man 1 maj 2017 - 7:59

Tid: 13:34
Vejr: Udenfor regner det
Tøj Luca har på:


Luca havde ingen anelse om hvor hun var. Hun vandrede forvirret rundt imellem de mange glasvægge imens hun gjorde sit bedste for ikke at gå ind i sit eget spejlbillede i de mange reflekterende overflader.
Alt hvad hun ville var at tjekke ud om de have et lydstudie her. Det var en stor bygning, fyldt med lokaler af den natur, så det var ikke en helt langt ude tanke, derfor var hun gået herind... Men nu var hun ikke sikker på at der var en vej ud. Forvirret drejede hun om et hjørne i håbet om at finde en dør markeret "ÅBENLYS UDGANG" men i stedet fandt hun en market "Studie 28".
Luca kløede sig i nakken. Der kunne være folk derinde der kunne hjælpe hende på rette spor og selv hvis det var tomt, så fandt hun måske det hun kom for, altså et musik studie.
Hun tog i dørhåndtaget og skubbede døren op med sin skulder imod den. Inde i lokalet var der lys og et hvidt lærred stillet op og Luca undrede sig et øjeblik. Så løftede hun øjenbrynene da hun indså: Det er et fotostudie. Det var tomt for øjeblikket, men alle lysene var tændt og vinduet var åbent. Hvem der end arbejdede her måtte have pause nu, de kom nok snart igen. Luca så sig om og fik øje på en stol hun kunne sætte sig på, imens hun ventede.
Hun satte sig op og skulle lige til at slappe af, indtil hun hørte stemmer der kom hendes vej. Hun hoppede nu af stolen og stillede sig over til døren parat på et "Skrub ud af mit studie!" eller endnu bedre: "Hvad laver du her?!"
Den unge engel trak vejret dybt og ventede på at folkene hun kunne høre ville komme ind i lokalet.
avatar
Luca
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre indre by.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum