Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

How did I get here? - Max.

Go down

How did I get here? - Max.

Indlæg by Luca on Man 1 maj 2017 - 7:59

Tid: 13:34
Vejr: Udenfor regner det
Tøj Luca har på:


Luca havde ingen anelse om hvor hun var. Hun vandrede forvirret rundt imellem de mange glasvægge imens hun gjorde sit bedste for ikke at gå ind i sit eget spejlbillede i de mange reflekterende overflader.
Alt hvad hun ville var at tjekke ud om de have et lydstudie her. Det var en stor bygning, fyldt med lokaler af den natur, så det var ikke en helt langt ude tanke, derfor var hun gået herind... Men nu var hun ikke sikker på at der var en vej ud. Forvirret drejede hun om et hjørne i håbet om at finde en dør markeret "ÅBENLYS UDGANG" men i stedet fandt hun en market "Studie 28".
Luca kløede sig i nakken. Der kunne være folk derinde der kunne hjælpe hende på rette spor og selv hvis det var tomt, så fandt hun måske det hun kom for, altså et musik studie.
Hun tog i dørhåndtaget og skubbede døren op med sin skulder imod den. Inde i lokalet var der lys og et hvidt lærred stillet op og Luca undrede sig et øjeblik. Så løftede hun øjenbrynene da hun indså: Det er et fotostudie. Det var tomt for øjeblikket, men alle lysene var tændt og vinduet var åbent. Hvem der end arbejdede her måtte have pause nu, de kom nok snart igen. Luca så sig om og fik øje på en stol hun kunne sætte sig på, imens hun ventede.
Hun satte sig op og skulle lige til at slappe af, indtil hun hørte stemmer der kom hendes vej. Hun hoppede nu af stolen og stillede sig over til døren parat på et "Skrub ud af mit studie!" eller endnu bedre: "Hvad laver du her?!"
Den unge engel trak vejret dybt og ventede på at folkene hun kunne høre ville komme ind i lokalet.
avatar
Luca
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre indre by.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum