Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

This could be the start of a quite interesting night

Go down

This could be the start of a quite interesting night

Indlæg by Sera on Tors 27 apr 2017 - 21:37

Tid Klokken er omkring 10 om aften
Sted En bar i Terre
Omgivelser Stedet har en bar, hvor der sidder enkelte. Der et sted hvor folk de danser, og snakker sammen. Der er en blanding af overnaturlige væsner, og mennesker i baren
Vejr Der er koldt udenfor, himlen er klar og smuk. Man kan se halvmånen, stjernerne er klarer og smukke
Påklædning
Tøj Hun har denne kjole på. Hun har et par højhælede sko på, sorte og med en tynd hæl. De gør hende fem cm højere
- Andet Hun har sit hår sat som følgende, hendes makeup er også lig det på billedet

Emnet er tilegnet Luca

Det var en ganske stille aften, og modsat de andre hvor hun ville tilbringe tiden, sammen med en tilfældig person, begav hun sig nu imod en bar. Hun fandt normalt senge kammerater, alle andre steder og selvom barer kunne være hyggelige, var det ikke her hun tilbragte mest tid. Hun hæv hjelmen af, som hun steg af sin motorcykel. Hurtigt fik hun låst hjelmen ind, i et rum under selve sæddet, og her samtidig sat en lås om baghjulet, således der ikke var nogen der ville stjæle den. Hun rettede på sit hår, og tjekkede sin refleksion i vinduet,blot for at sikre det hele sad som det skulle. Hun gav sig selv et skævt smil, og med et fast håndgreb åbnede hun døren til baren. Varmen gled omkring hende, og hun sukkede næsten nydende. Hun havde aldrig været en stor fan af kulden, men ikke desto mindre var varmen lige rundt om hjørnet.
Der var en masse til stede, og mange af dem fangede ikke hendes opmærksomhed, så ligesom så mange andre, begav hun sig mod baren. En ting kunne man altid vide sig på, at de som manglede selskab, ofte begav sig mod baren eller også ville de bare gerne have noget at drikke, om og om igen. En mand vendte sig mod hende, og gav hende et charmerende smil, blot synd hun ikke baitede for hans køn. Hun sendte ham et skævt smil, men rystede dog på hovedet og modsat så mange mænd, så syntes han at tage hentydningen. Efter at havde bestilt sin drink, lagde hun mærke til en smuk kvinde. Hendes skønhed var uskyldig, og det talte for at hun måske enten var en falden engel eller en normal engel.
Med et skævt smil, rejste hun sig fra sit sæde, tog drinken og bevægede sig mod den smukke kvinde "Thismay sound weird, but you are exquisite" hendes brune øjne gled hen over den smukke kvindes ansigt, og blidt, næsten som var hendes fingre fjer, fjernede hun en lok af kvindens hår, blot for at kunne se mere af det smukke ansigt "Such a beautiful face" sagde hun, som et smil formede sig på hendes læber "May I buy you a drink, and possibly the change of a conversation?" spurgte hun med et hævede øjenbryn
Sera
Sera
Novice (Rank 1)

Bosted : Hun er bosat i en stor penthouse lejlighed i Terre (Omkring det rige område)

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Re: This could be the start of a quite interesting night

Indlæg by Luca on Fre 12 maj 2017 - 1:22

Tøj Luca har på:

Luca rettede sig op da der blev talt til hende og blev lettere forskrækket da hun pludselig blev rørt ved. Hun var ikke vant til den slags og ville normalt svare med en kold eller vred bemærkning, men hun kunne høre at det var en kvinde, så hun ville helst ikke give hende den sædvanlige behandling, der oftest indvolverede vold.
Da Luca så på kvinden blev hun meget overrasket. Where did you come from and WHERE the hell are the rest of your clothes? tænkte hun først, men huskede så at det ikke var helt høfligt at sige sådanne ting.
I will think it though...
Luca havde aldrig set nogen klædt sådan på. Det var meget stramt til en bar, var det ikke? Eller måske var det bare Luca der ikke kunne have det på på grund af hendes kærlighed til komfortabelt tøj.
"Why... Thank you miss, that´s nice of you to say." startede Luca inden hun pegede på en stol. "I´ll never refuse a drink, but shouldn't you sit down then?"
Luca sippede til de døende rester af sin Gin&Tonic imens hun trak legende i snorende fra sin hoodie. Kvinden virkede ganske flink, Luca huskede sig selv på at hun selv nok bare ikke var vant til at folk var så direkte når de opsøgte hende. Luca kunne heller ikke helt gennemskue kvindens intentioner, men var ret interesseret i at finde ud af det. Havde hun noget særligt hun ville snakke om?
"May I ask your name, miss? I´m Luca."
Luca
Luca
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre indre by.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum