Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Roommate Wanted - Reece

Go down

Roommate Wanted - Reece

Indlæg by Jordan on Tors 27 apr 2017 - 2:20

Tid: Mandag, klokken 17:30
Vejr: Lettere skyet, men stadig med en blåhimmel bag sig.
Jordans Påklædning:


- - - - -

Det havde været en travl weekend for Jordan her i denne her uge. Hun havde jungleret lektierne til idag med arbejdet og endda sat announcer og alt muligt ud i søgen om en rumbo.
Livet hvor man boede alene var ikke noget for Jordan, ikke fordi hun ikke kunne klare sig selv helt fint. Hun kunne lave med, gøre rent, vakse tøj, finde rundt og alt det man egentligt skulle når man var flyttet hjemmefra. Men for en pige som hende med så meget liv i sjællen var der bare noget ved at bo alene der kedede hende. Mange fandt det beroligende, men for hende var det stressende. Hun elskede at være sammen med folk og det at bo med folk havde altid talt meget mere til hende. Så derfor havde hun sat i fuldgang med søgningen.

Mange andre der søgte rumboer ville nok sætte prisen for at bo med dem på at begge parter betalte halvdelen, men Jordan ville hellere bare have at personen kunne betale hende med deres tilstedeværelse, så istedet var det eneste pengemæssigt omkring 10% af huslejen. Resten stod hun selv for, også selvom de 10% ikke rigtigt gjorde den store forskel for hende.
Hun havde så de sidste mange timer gjort rent i den lille firværelses lejlighed. Støvsuget under alt, vasket gulvet, tørret støv af og hun havde sågar også pudset vinduer, bare fordi hun ville sikre sig at folk ikke troede hun var et rodede hoved. Hun var generelt meget stueren når det kom til lejligheden, men nogle dage var en bunke med tøj altså også bare mere behagelig end foldet tøj.

"Sådan det skulle vist være nok rengøring inden nogen burde komme." sagde hun til sig selv som hun kørte en klud hen over det sidste af spisebordet for at fjerne hvad end madrester hun ikke fik fjernet igår efter natmaden hun havde spist til læsningen af lektier. Hun vende sig derefter rundt, satte sine hænder på hofterne og så stolt rundt i lejligheden rum for rum. De to værelser beregnet til folk der boede i lejligheden så begge meget rene ud, selvom det ene så en smule tomt ud - Forhåbentligt ikke meget længere. - Tænkte hun dog som hun så det. Og hendes eget så yderst nydeligt ud... Når man så bort fra hendes ene skab hvor hun havde for meget tøj så skabsdøren ikke helt ville lukke i.
Spise stuen og køkkenet som var i et virkede også til at være ren, men over duften af sæbe kunne hun ikke lugte om der var noget der gemte sig, selv med hendes overnaturlige lugte sans. "Yep jeg tror det var det." sagde hun så og overvejede om hun burde gå ind og få noget andet tøj på inden hun håbede på at nogen ville banke på hendes dør, men istedet for gik hun til mikrobølgeovnen. Rev åben en pakke popcorn og trykkede 3 for at give dem tid til deres "Pop!".

Hun hørte dog dørklokken ringe som hun ellers havde tænkt sig at sidde og spise popcorn og se en film, men dørklokkens lyd fik det til at krible i hende og undlod at tage popcornene ud af mikrobølgeovnen før hun bare gik til døren og åbnede op for hvem end der var på den anden side.
Jordan
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Roommate Wanted - Reece

Indlæg by Reece on Lør 29 apr 2017 - 17:54

Det havde nok været jordens værste dag for ham.. Han havde været ude på en morgen løbe tur i skoven, i hans dyreform. Den havde nu endelig været super dejlig, forfriskende, men pisse farlige. Siden det åbenbart var blevet jagt sæson.. Så han havde løbet for livet, efter en jæger havde set ham.

Derefter var han kommet tilbage, ville tage et bad, da han fandt ud af de havde lukket for vandet i hans lille et værelses lejlighed..

Der var derefter blevet banket på, og ham som stod for blokken, kom for at inddrage Reece’s møbler til gengæld for det husleje Reece ikke kunne betale..

Så der sad han nu, med kun lige en sportstaske med alt hans tøj i, nogle få ejendele og hans rygsæk med hans skoleting i. Han havde ikke mange penge, slet ikke kun lige til at han kunne blive på hans uddannelse og få lidt mad. Han havde købt en sandwich og en avis, som han sad lidt og læste i.

Han var lige ved at kløjs i hans mad, da han så artiklen. En pige søgte åbenbart en roommate! Og han kunne slet ikke forstå hvad prisen var. Reece greb hans ting og stormede afsted imod hvor adressen var. Han var heldigvis meget hurtig og han blev nød til det, siden han var bange for han måske kunne komme for sent. Mange ville elske sådan et tilbud. Reece fandt hurtigt stedet, hvor han løb op af nogle af trapperne og ringede på, lidt forpustet.

Han så lidt op og bed sig svagt i underlæben, da kvinden åbnede. Dog gik der ikke længe inden han puttede op hans varme smil.

”Hej! Jeg.. Så din annonce.. Og ja.. Vil gerne tage imod det!” Smilte han lidt og holdte avisen oppe, hvor hendes annonce var i. Reece vidste slet ikke hvordan sådan noget her forgik, men han manglede seriøst et sted og bo.

Dog skulle han nok ikke lige sige med det samme at han var sparket ud, selvom det var tydeligt på den proppede sportstaske og tunge taske på hans ryg.

Tøj han har på:
Reece
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Roommate Wanted - Reece

Indlæg by Jordan on Fre 5 maj 2017 - 15:12

Jordan så ud på drengen med et smil som han stod der og så forpustet ud med avisen i hånden. Hun var næsten sikker på at ingen ville have været ved døren så hurtigt så det kom lidt som et chok at en person allerede var der. Han sagde jo han accepterede tilbudet og det gjorde Jordan glad, især fordi det gav hende en ide om at han havde en ukendt tiltro til folk for han havde jo slet ikke set stedet. Men Jordan tog et ekstra kig på Reece. Sportstaske? rygsæk? Forpustet? Er den her knægt lige smidt ud af hans forældre eller var han hjemløs noget tid og så så tilbudet...? Whatever! tænkte Jordan som hun trådte til siden. "Okay da. Velkommen indenfor. Jeg vil da gerne vise dig stedet først før du siger helt ja, det kunne jo være du så noget du ikke kunne lide." kommenterede hun med sin venlige stemme og så mod mikrobølge ovnen hvis talt stod på 30 sekunder endnu.

Jordan gik nogle skridt fra døren og fremviste med hendes hånd både køkkenet og stuen som var i et. Tv'et stod tændt og Viaplay var igang på skræmen uden en film eller serie igang. Her er stue og køkken. Det er vel okay. Jeg har prøvet at få det til at se nogenlunde ud, men det ser egentligt bare sådan her ud normalt. Og ellers er der badeværelse derover, værelse der, der og mit der. forklarede hun og fremviste med en stille hånd hvert sted som hun pegede mod døren.
Hun håbede at drengen selv ville gå rundt og se stedet og sige hvis der var noget, men hun håbede lidt på han ikke ville have et problem med at bare blive på stedet. Det ville gøre hendes liv så meget nemmere ikke at skulle vente på flere ansøgere og hvis han var som forventet uden et hjem så ville det være en nemmere løsning for begge og sikkert også meget mindre besværlig.

Jordan trådte rundt om bordet i køkkenet og om til mikrobølgeovnene der bippede i samme sekund hun trykkede på knappen. "Jeg bliver nok også nødsag til at advare om at bygningen her er lidt underlig.... Noglegange er der bare strømafbrydelser, men jeg har lært at leve med det da det kun sker en gang hver tredje måned, agtigt.. Popcornene tog hun stille ud som hvis de ikke lige havde været inde og blive varme, men hun glemte at ligge mærke til at det burde gøre ondt som hun forklarede strømmen. Det var en løgn, men hellere sige en lille hvid løgn omkring det end at sige "Hey, jeg er en af Lucifers tjenere og jeg kan noglegange ikke lade være med at riste elværket.".
Jordan
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Roommate Wanted - Reece

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum