Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240094 indlæg in 12012 subjects

Et Møde I Skoven - Bjørn

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Tirs 13 jun 2017 - 20:38

"Ah. Jeg forstår." nikkede Jordan som hun interesseret lyttede til Bjørns svar til grotte spørgsmålet. Hendes albue var i bordet som hun støttede sit hoved med sin hånd. Dog virkede hun ikke uinteresseret eller kedende. Hun fulgte faktisk med og nikkede da også som han svarede.
Jordan skulle lige til at sige noget som tjeneren kom, men fik kun lige åbnet munden. Ikke et ord kom fra hende, men hun kastede det bare over skulderen og var ligeglad så. Det var nok ikke vigtigt at sige alligevel tænkte hun.

Tjeneren fik skænket vinen, men Jordan lugtede ikke hvordan vinen var, for hun havde alligevel ikke den store kendskab til vine. Bartending kunne indebære det, men det var aldrig fine vine som hun gad at lege rundt med. "Lad os smage." og som det var blevet svaret fra hende gik det hurtigt. I en slurk af vinen var halvdelen af hendes glas tomt, ikke at der var særligt meget i til at begynde med. Men Jordan var ikke særligt god til at lade drikkelse være på bordetsærligt længe når det nu endeligt var i et glas. "Det smager i hvert fald godt hvis du spørg mig. Men meget fine ord at sætte på." kommenterede hun til Bjørns forklaring af vinen.
Hun syntes vinen selvfølgelig smagte, men i hendes verden var vin lidt som saftevand for børn. Blot nu for de ældre. Men hvad vidste hun nu om det. Hun havde jo ikke nogen familie til at bevise hendes ide om det og alle folk hun kende i den alder var vel allerede i grave på dette tidspunkt som hun sad her og nød den lille smag af vin.

"Så Norge... Jeg kender ikke så meget til Norge, men jeg forstiller mig det lidt som Sverige? Tager jeg meget fejl der eller hvad? For jeg ved det ikke. Jeg har kun boet i Stockholm." spurgte Jordan så men fik fint sneget ind at hun selv havde boet i Sverige. Hvor længe var underordnet, for det var nok stadig mens han ikke var født alligevel. Men hvor længe var det egentligt siden? Hun kunne ikke helt huske det længere, men hun var også næsten stoppet med at tælle hvor lang tid hun havde brugt hist og her i verden.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Tirs 13 jun 2017 - 21:11

Han smiler svagt som tegn på at han havde hørt hende, og han var glad for at hun forstå hans forklaring på hvorfor han bor i den grotte ude i skov, det var så set heller ikke så slem medmindre det er fuldmåne, så var der rigtig gang i den ude i skov med de mange varulve der nu en gang var der, han havde ikke tal på hvor mange der var men mange, en varulv kun være et stor nok problem at bekæmpe men flere var næste umulig for et menneske, men han havde været heldig indtil videre at kun at møde en af gang, hvis han havde mødet nogle.

Han nikke kort til at de skulle smage på den og kun ikke lad være med at grine kort af hende, han tog en normal tår af glasset med vin, hvor hun drak omkring halv del af glasset indhold, så skulle den flaske nok bliv tøm hurtigt, hvis hun havde planer om at fortsæt med det tempo, ”jo tak, hvad men ikke har lavet for at tjener lidt penge og samtid få lov til at smage på nogen dyre vin” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt, hvad han ikke havde lavet af ting tilbage i Norge for at tjener penge, han kiggede kort op da tjener kom ned med deres mad og forlod dem derefter, så de kun få noget fred til at spise i.

”Jo de to lande ligner meget godt hinanden også angår sproget, hvis du når at lærer deres sprog i Sverige” spurgte han og kiggede kort på hende end han rolig begynde på rettet med røg laks, så hun havde boet i Sverige, kun man ser det med, men på en måde så ikke helt overraske alligevel, når man nu ikke kan død af alderdom som menneske kun det, er der god mulighed for at bor rundt omkring i verden og bedre mulighed for at tjener penge og have råd til det på den måde, i forhold til menneske som måske lever i 100år men kun arbejde de 50-60år af dem, han tog en tår mere af sin vin end han rolig fortsætte med at spise.
avatar
Bjørn
Competent (Rank 11)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 594


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum