Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 6:48 by Amy Sophia Scott

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251455 indlæg in 12723 subjects

Et Møde I Skoven - Bjørn

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Fre 5 maj 2017 - 22:38

Han smiler af hende at hun tog imod hans væddemål, han vidste godt at men skulle holde sig fra at laver væddemål med en djævle, men nu stod der ikke rigtig noget på spil, udover en bade tur med hende, han lod sværdet bliv i jorden, selvom hun var landet bag ham, han gik over til træ, som hans kniv sat i, han kravlet hurtigt op i det og tog sin kniv ud, end han kravlet ned af det og gik over til trænings sværdet og tog det op af jorden, han stille sig klar til kamp med sværdet i den en hånd og kniv i den anden, han sat kniv tilbage på plads bag på ryggen.

”Nej, jeg skal heller ikke noget, udover jeg skal laver nogen våben til dig” sagde han og kiggede på hende og smiler, ”så lad os vente lidt med den pause, til vi har fundet ud af om jeg vinde den næste eller ikke gør” sagde han og kiggede på hende og smiler, han kun godt finde på at hop i sø selvom hun ikke hoppe med, det var begynde at bliv varm, kl var også omkring 14, så det tidspunkt på dage hvor man skulle holde sig indenfor eller i skygge, ”klar” spurgte han og kiggede på hende, hvis hun var klar vil han lig ud, selvom han plejer at lad hende lig ud.

Ikke fordi det havde nogen større fordel at lig ud men nu gjorte han det, hans plan for at prøve at vinde den sidste kamp her, var at få benene væk under hende, når hun ikke rigtig var opmærksom på hendes ben, få at få hende ned at lig på jorden, han måtte vel også godt finde på ting, nu hvor hun har nogen andre fordel hvor han pt kun har sin erfare med våben.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Søn 7 maj 2017 - 20:15

En sidste kamp. Nok havde Jordan ikke vundet endnu og hendes chancer ville ikke være store med mindre hun tog brug af tingene hun endnu ikke havde vist ham hun kunne, men måske ville der være det. Jordans djævelske tanker begyndte at kigge ind i ordene de havde sagt for at lave aftalen. Tre kampe skulle han vinde for det. Men kamp typen var aldrig specificeret og det ville være hvad skulle gøre hende til vinderen denne gang, selvom...
Jordan så med et smil på Bjørn og proklamerede med smilet "Klar." i spurt satte hun afsted. Hun havde ikke trænings sværdet med i sin hånd og havde ikke brug for det. For kampen her ville hun ikke vinde alligevel. Hun havde indset hun nok godt ville kunne hvis hun prøvede med taktikken hun havde i tankerne, men egentligt ville hun ikke, men hun ville inderligt gerne drille ham bare en smule før han alligevel fik lov at vinde.

Hun lå pludseligt på jorden og kunne se at Bjørn nok ville have sagt han var vinderen. Eller ihvertfald noget, men ved gud om hun ville tillade det at ske allerede. Som hun lå på jorden var hun ikke beskidt på ryggen selvom jorden under hende ville have gjort det. Men blot en centimeter fra overfladen svævede hun meget fint. "Ups. Du vinder." sagde hun og lod sig komme op på fødderne igen. "Så må jeg vel hellere hoppe i søen."
Hun så på Bjørn med et smil og kørte så en hånd gennem sit hår som hun kløede sig i nakken. "Der er vidst ingen omvej omkring det. Nå jamen, skal du så selv med også? Eller tør du nu ikke." sagde hun og trådte ham tæt. Han var godt nok en del højere end ham, men det var ikke unormalt for Jordan at se opad når hun talte med folk, mange af hendes bedste venner var langt højere end hende, så at Bjørn var så høj som han var virkede mere normalt end andet for hende. Den eneste store forskel var vel hans udseende og hans større muskelmasse end mange andre hun nogensinde havde set.
Dog var hun ikke den eneste der skulle i søen hvis hun kunne huske aftalen ret. For han havde vist selv også skulle i den, selv hvis han vandt.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Søn 7 maj 2017 - 20:45

Han stod og så på hende og venter på at få et tegn eller et svar på at hun var klar, ”født klar” sagde han som svar på om han var klar eller ikke var, han gjorte sig klar til kamp da hun kom i spurt imod ham, dog ude trænings sværd, men det var op til hende selvom han synes at det er lidt mærkelig, når han nu skulle træne hende i at bruge et sværd, men der gik ikke lad tid før han fik tage benene under de, så hun kom ned af lig, dog ramt hun ikke jorden, kun han ser men sagde ikke noget til det, han stak kun trænings sværdet ned i jorden ved side af hendes hoved, for at vis at han også havde vundet den her omgang.

Han nikke kort til hun sagde med at han vandt og havde tænke sig at giv hende en hånd, for at hjælp hende op men det når han ikke, han skulle lige til at svar på det hun sagde men så snakke hende videre, han smiler bare af det hun sagde, ”nej der er ingen omvej ude af det her, du tabet jo våddemålet” sagde han og kiggede på hende og smiler, ”og jo selvfølgelig tør jeg det stadig” sagde han og kiggede på hende, han træk sin t-shirts op over hovedet og smide den over til sine ting og tog derefter sine lang shorts af og smide dem sammen vej som t-shirts.

Han gik ned mod sø og stoppe ved vandkant og vend sig halv om mod hende og kiggede op mod hende, ”kommer du” spurgte han og smiler drille til hende, han venter i lidt tid end han gik ud i sø, han var kun iklædt sin bokseshorts, da han var kommet et stykke ude i sø, hoppe han i med hoved første og kom op til overfald lidt efter, hvor han kiggede efter hende, for at ser hvor langt hun var, kommer med at hop i sø, sø var dejlig af kølig når man træner som de gjort det.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Man 8 maj 2017 - 1:25

Wow... Var et godt ord for udtrykket der sprang til Jordans ansigt. Hun havde egentligt ikke tænkt på det før nu, men det var ikke undrende. Han smed bare sin trøje og shorts hvor han var og tog afsted og hun nød da også udsynet af ham. Det ville være en løgn hvis hun sagde andet. Men som han tog afsted og kalde på hende bed hun sig kort i underlæben. Han vandt jo ærgerligt og redeligt, så hun måtte jo hellere gøre det.
"Jeg er på vej." sagde hun og tog sin muscle tee af og hendes bukser. Hun kryllede bare det hele sammen i en kugle og smed det over til Bjørns hvor hendes egen taske alligevel også lå.

Hun begik sig så hen mod søens bred hvor hun kort stillede dig og så ud over vandet. Hun kunne se Bjørn længere ude på søen og hun smilede så til ham. "Okay. Hvor intet våger intet vinder." sagde hun så med hendes venlige stemme og tog afsted gennem vandet og sprang bare på hovedet i da hun kom lidt ud.
Det var ikke tit hun tog i vand sammen med andre folk, men hun havde tabt og aftalen måtte hun vel holde. Plus, hun havde ikke ladet op længe så chancen for at fejle var meget lille.

"Okay. Det her var dejligt beroligende alligevel." Jordan svømmede hen til Bjørn, for hun havde alligevel ikke tænkt sig at bade alene, det var der jo intet spændende i. Men nu var Bjørn til stede og han var nu alligevel spændende. Den spontane handling af bare at smide alt og hoppe i var ikke set før af Jordan, men det var dejligt at næsten kunne føle han stolte på hende. Før havde han været klar hvert sekund på kamp og efter alt deres træning nu havde han ingen våben på sig og Jordan og ham var begge to bare i søen hvor verden bare føltes fredlig.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Man 8 maj 2017 - 17:47

Han lad godt mærke til at hun stod og kiggede på ham da han smidt sit tøj, men det var nu heller ikke første gang at han oplever det og var nok heller ikke sidste gang at han oplever det, det vil overrasker ham meget hvis det var, han kiggede på hende da hun snakke til ham og smiler svagt af hende og stod selv og kiggede på hende da hun smidt tøj, hun var også køn og så havde hun også stod og kiggede da han havde smidt sit tøj, så måtte han vel også gør det nu hvor hun gjort det.

Han smiler af det næste hun sagde og kiggede ind mod bred hvor hun stod, han kun godt ser svagt på hende at hun ikke var helt tryk på det her men nu havde hun jo tabet væddemål med ham, ellers havde han en ide om at hun ikke havde gjort det men nu var hun kommer ud i sø, eller hun var lige hoppe i med hovedet første, han svømme selv lidt rolig men ikke for meget, han skulle slappe af og køl af, nu hvor han alligevel var hoppe i søen.

”Ja det er det, især efter næste en hele dags træning” sagde han og kiggede over på hende, han lod hende svøm over til ham, han lad sig til at fylde og bare slappe af, ”stoppe vi træning for i dag eller” spurgte han og kiggede over å hende og smiler svagt, han var så set ligeglad med om de fortsæt eller om de stoppe, han lukke kort sine øjne end han kiggede op på himmel og derefter rundt, ”og mødes vi igen i morgen mellem 6 og 7 eller” spurgte han og kiggede over på hende, det vil ikke gør ham noget hvis de gjorte, godt nok havde han så bare ikke rigtig tid til at smede hendes våben, men det fandt han nok ude af alligevel.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Man 8 maj 2017 - 18:28

Ikke en tanke rørte Jordan som Bjørn gengælde blikket hun selv havde sendt fra da tøjet røg hen til bunken, og det var vel også kun fair at efter hun havde kigget at han gjorde det som gengæld. Det var faktisk lidt til hendes overraskelse at han gjorde det. Han virkede til at være en meget ligeglad mand, men under facaden havde han vel ligesom alle andre et hjerte der gemte en meget større personlighed.
Dette måtte også gælde Bjørn ifølge Jordans tankegang.

Jordan så som hun kom op fra vandet at Bjørn bare var begyndt at flyde hen over vandet. Hun ville selv have gjort det men fik en bedre ide som han talte. Begynde at svømme omkring ham på hendes ryg svarede hun bare "Jeg kan sagtens klare mere hvis det er det du spørg om. Dog bliver det dejligt at komme hjem til rigtigt mad efter en dejlig hård dag af træning som idag." hendes tænder var nærmest ved at løbe i vand af den rene tanke om maden hun skulle hjem og spise idag. Godt nok skulle hun først lige hjem og selv lave den. "Og er det gode spørgsmål ikke om du vil have jeg skal være her igen imorgen ved den tid eller om du vil have en pause fra mig. Men hvem ville dog nogensinde det." spurgte hun sarkastisk ud i luften som en komisk bemærkning. Hun dykkede kort under og kom op igen lige ved siden af bjørn. "Vil du have en pause fra mig?" spurgte hun ham så mens hun kørte en hånd gennem håret for at få det våde hår væk fra hendes ansigt. Det ville jo være en skam at fjerne hendes udsyn på den måde som det gjorde.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Man 8 maj 2017 - 19:12

Han lad også godt mærke til at hun havde opdaget at han kiggede men nu prøve han heller ikke at skjule at han gjort det, han skulle også nyde de små ting i livet og nu havde han mulighed for at nyde en af dem, nu hvor han er hoppe i en sø sammen med en køn kvinde.

Han lo kort af det hun sagde og smiler svagt af det og kiggede på hende, ”det er 0op til dig om vi fortsæt med at træne eller om vi stoppe” sagde han og kiggede på hende og smiler til hende, han havde også noget mad han skulle have lavet, han havde få ramt på en hjorte tidlig på dag, som hælde over i det en træ til tør, han begynde at grine af det næste hun sagde og kiggede kort på hende, ”svar på det er vel lige til, jeg har ikke noget imod at du kommer igen imod, nu hvor du betale for våben og træning” sagde han som svar på det og samtid sarkastisk, nu hvor hun skulle drille ham, kun han lige så godt drille hende igen.

Han smiler af det hun sagde og kiggede på hende, ”nej du må godt kom igen i morgen, det er hyggelig at træne med en anden, men du behøver ikke, hvis du ikke vil” sagde han og smiler til hende, så må han ser hvad hun svar til det, han vidste jo heller ikke om hun skulle på arbejde, selvom han enlig ikke vidste hvad hun arbejde med, om hun overhoved har et arbejde at passer.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Man 8 maj 2017 - 20:06

Jordan holde sig bare lige over vandet ved siden af Bjørn som han svarede og vende sig så til sin ryg. Hun begynde selv at bare flyde ved siden af som hun svare "Jeg vil gerne komme tilbage i morgen. Men måske er det bedst at jeg tager hjem idag og får lavet noget mad." sagde hun så mens solen stille skinnede ned på dem.
Det var dejligt bare at kunne få lov at komme væk fra stressen af storbyens hverdag for en dag, og det var rart at vide hun kunne komme igen imorgen for at igen stikke af fra hendes normale liv, især når en som Bjørn så ventede på en.

Dog begynde Jordan så at vende sig rundt i vandet og svømmede stille mod bredden igen. "Skal du med tilbage?" spurgte hun så med et skævt smil til Bjørn. Hun ville mod bredden så hun faktisk kunne begynde at tørre af og så hun kunne tænke på at tage hjem og få lavet den mad hendes tænder var begynd at løbe i vand over. Og som hun kom til bredden satte hun sig bare og så ud mod Bjørn i håbet om at han også kom tilbage til bredden så de kunne tale videre og som han ville komme mod hende sagde hun "Hvis det skulle være, nu hvor vi jo er færdige for idag... Så ville jeg høre om du ville med tilbage til byen, og så kunne vi få noget at spise der sammen?

Jordan ville gerne takke på den ene eller anden måde og hun vidste ikke hvordan Bjørn fungerede med resten af omverden, så hun ønskede bare at finde ud af mere om ham. Så måske var en middag den rette måde? Ihvertfald var det i hendes måde en god ide, for over spisebordet var der altid en god stemning og det var altid lettere at lære andre folk at kende mens deres maver var fyldt med god mad.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Man 8 maj 2017 - 20:26

Han nikke kort til det hun sagde og smiler, ”så kommer du bare i morgen tidlig og det bestemmer du hele selv ” sagde han og kiggede på hende og smiler, han kiggede kort på hende da hun begynde at flyde ved side af ham, så havde han også lidt tid til at finde ting, han skulle bruge til at laver hendes våben af, han lad sine hænder om bag hoved for at slappe lidt mere af mens han lå her og flyde rundt i søen.

”Jo hvorfor ikke, det gå nok ikke at man bliver ligger herude hele dag” sagde han og vende sig om og begynde at svømme efter hende, ind mod bredden, han når bred lidt efter hende, hvor han lad sig ned i græsset ved side af hende og kiggede på hende da hun begynde at snakke til ham, han smiler svagt af det hun sagde, ”det vil jeg gerne, men kan vi ikke mødes et eller andet sted lidt senere, så jeg kan når nogen småt ting” sagde han, så kun han lige noget at handel de ting han skulle bruge end han skulle møde med hende, hvis hun selvfølgelig gik med til at mødes et eller andet sted lidt senere.

Han lad sine hænder bag hoved så han lå bedre i græsset, hvor han lukke sine øjne, han havde dem dog ikke lukke særlig lang tid, da han åben dem kiggede han over på hende, ”der sker jo ikke noget og jeg kom ikke til skade, ved at bade sammen med dig” sagde han drille og smiler svagt til hende, så behøver han nok ikke at laver væddemål med hende en anden gang, for at få hende med i søen, men han sagde normal ikke nej til gratis mad og sikker også noget andet, end det han spise herude eller kun finde, det var meget at det sammen han spise, men så var det at bor ude i en skov eller i en grotte der ligger i en skov.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Man 8 maj 2017 - 21:18

Jordan så tilfreds til som Bjørn også kom til bred og bare lagde sig tæt på hvor hun selv sad. Ikke fordi hun følte sig alene, men fordi at når hun ikke havde andre at tale med herude, så var det dejligt at vide at han i det mindste var i nærheden. "Hvor henne skal jeg møde dig?" spurgte hun så mens hun vende sit blik mod ham med et skævt smil. Hun forventede at det nok ville være i nærheden af skoven, men måske ville han overraske hende med at det var i nærheden af byen. Hun selv tænkte over et sted det kunne være, men hun ville lade det være op til ham i sidste ende for hun kunne møde ham hvor som helst når som helst.

Hun nikkede til hans kommentar omkring turen i søen. Hun havde ikke eksploderet og kommet til at skade ham og det var vel nok heldigt i virkeligheden, plus det gav hende jo altid et es i ærmet han endnu ikke kende til, men hun ville faktisk bare helst være helt fri for tankerne om den forbandede evne hun var blevet skabt med. Men nu havde hun den og den var en del af hende, så hun måtte jo tage sine forholdsregler for ikke at skade folk.
"Du har ret. Det var heldigt, men jeg tror hellere ikke jeg har spist nok til at det er en risiko lige nu." sagde hun med sit drilske smil på læberne. Hun lukkede roligt øjnene og lyttede til lydene rundt i skoven. Hun kunne høre fuglene længere væk der baskede med deres vinger, en gren der knækkede som noget trådte på længere væk og så var der en lugt. "Har du slået et dyr ihjel for nyligt herude?" spurgte hun så. Lugten var af jern, som hvis noget bløde, men det lugtede sammentidigt ikke som om det døde for flere uger siden, så måske var der mere til Bjørn end hun lige vidste. Måske var han også en ekstraordinær jager i forklædning. Så hvor mange lag mon hun skulle bryde igennem for faktisk at kende ham.

Hun rejste sig op for at finde ud af hvor præcis lugten kom fra og det var rimeligt klart at det måtte komme fra syd af, men til Jordans viden boede der ikke nogen vilddyr den vej og derfor konkluderede hun for nu at Bjørn måtte have været på jagt. Dog bevægede hun sig ikke mod den, men overvejede at tørre sig hurtigt og bare få sit tøj på. Nok ville det tage noget tid for Bjørn at blive helt tør på sådan en forårs eftermiddag, men Jordan havde sine egne unikke måder at hurtigt gøre ting tørre så hun kunne komme på farten igen og blive klar til den middag hun nu havde en aftale med Bjørn om.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Man 8 maj 2017 - 21:36

”Hvad med vi mødes på eller ved Den Glade Sigøjner, den kender du vel” sagde han halv spørge, det vil overrasker ham meget hvis hun ikke kender til de, det eneste sted i by som han kender til, hvor der ikke kom vampyr, da der lå en forbandelse over sted, eller det har han hørt at der gør og den ramme kun vampyr, et held for menneske eller andre væsner der ikke giver vampyr, og så var der øl i alle pris lag og smage var der også mange af.

Han nikke kort til det næste hun sagde og smiler svagt af det, ”det kan godt være at jeg var det men, det lyder også som du skal lærer at styre dine evne noget bedre end det du kan nu” sagde han og kiggede kort på hende, han lå bare og slappe af og begynde at grine, ikke så lang tid men kun ikke lad være over det hun spurgte ham om, ”ja det har jeg, utrolig at du ikke har set hjorte der hænge i træet der over” sagde han og peger over på et træ, træ stod ikke så lang væk fra hans ting, hvor hans bue og pilkogger også stod, det overrasker ham alligevel at hu ikke havde set hjort og den havde hængt der hele dag indtil videre.

Han bliv ligger da hun rejse sig op og kiggede kort efter hende, der var mere end nok mad til dem begge i den en hjort men den fik han så ikke lavet noget mad ude af, medmindre hun vil have noget af den med hjem, kun hun selvfølgelig godt det, da der var mere mad i den end han kun når at spist end den bliver for gammel, han sat sig op og knæk kort nakke og kiggede derefter rundt, ”men har vi en aftale at vi mødes ved eller på Den Glade Sigøjner og hvornår skal vi mødes” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt, kun han også lige få en øl hvis han nu kom i lidt god tid, nu hvor det var lang tid side han sidste havde været der.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Tirs 9 maj 2017 - 19:27

"Jeg ved godt hvor Den Glade Sigøjner er. Det er lidt svært når man føler sig draget til stedet fordi ånder hele tiden begiver sig derhen." svarede Jordan som hun strakte sig ud tæt ved søen og tæt på Bjørn. Hendes arme var rejst over hendes hoved, men nu følte hun sig også snart træt af at være våd hele tiden. Hun ville gerne kunne skynde sig hjem egentligt så hun kunne gøre sig klar, men hun måtte lige vente med at tage alt sit tøj på til hun var tør, så hun måtte vente med at tage hjem.
Jordan kende godt Den Glade Sigøjner. Hun havde tit pludseligt fundet sig der, mest grundet hendes stadig indre trang til at tvinge sjæle til helved og Lucifers trækken til at få hende til det var underligt nem at glemme, men hun havde endnu ikke gjort det. Især ikke nær Den Glade Sigøjner hvor en ånd jo holde til at beskyttede stedet fra vampyrer så mennesker havde i det mindste et fristed for blodsugerne.

Det næste Bjørn sagde stoppede hende dog hurtigt i sin udstrækning. Hun blev ikke sur, men så bare på ham lettere skuffet. Det var klart at han ikke forstod det for hun havde også lagt mere skjul på hvad de var ud over hendes lille hint. Men det var ikke fordi hun ikke kunne styre det, men vand gjorde det bare en smule mere svært at holde inde end normalt.
"Så tror du ikke jeg har helt styr på det endnu.... Problemet er ikke at kontrollere det. Problemet er vandet." forklarede Jordan som hun samlede sine fingerspidser og løftede dem meget kort fra hinanden til små gnister skød fra spids til spids som en plasma kugle. "Jeg har ikke svært ved at styre det ellers, men vand kan gøre det problematisk når man er opladet som mig." sagde hun og kørte så hænderne op af hendes arme som da gengælde gnisterne af hvid. Kort lyste hendes krop op som hun nåede skuldrene og hun stod så tør hvor hun før havde stået som en våd hund, dog stadig med vådt undertøj. Dog havde hun ikke tænkt sig at "brænde" det af.
"Håber det var lettere at forstå helt nu." sagde hun og smilede til Bjørn. Hun havde et glimt i øjet som hun sende ham sammen med smilet, et venligt glimt der forklarede at hun ikke var sur på ham på nogen som helst måde.

Så nu da hun var tør gik hun bare hen til tøjet hun havde kastet fra sig ved træet, guitartasken og bjørns oppakning. "Yep. Vi mødes bare derinde. Håber du kan klokken 21:30, for der er jeg der." sagde hun bare og vende sig som hun fik knappet den sidste knap af hendes bukser. Derefter trådte hun et skridt tættere på træet. Hun var nødsag til kort lige at tage et ekstra åndedrag som hun lod ordene; "Jeg glæder mig til at se dig der." komme ud i luften omkring dem. Dog ventede hun ikke et sekund derefter med at komme afsted i fuldefart. Hun vinkede kun lige kort mens hun smilede og satte hun afsted med en umenneskelig og urimelig fart der lod jord og sand skyde op bag hende. Men hun kom hurtigt til motorcyklen og tog så afsted mens hendes hjerte bankede afsted. Hun vidste ikke om han var helt med på tidspunktet, men det håbede hun som hun brød fartloven for at komme hjem hurtigt.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Tirs 9 maj 2017 - 20:08

”Det havde sgu også overrasket mig hvis du ikke kendt til stede, tror jeg næste alle gør her i by og dem der bor tæt på by” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt, det var jo stede hvor man havde fri for vampyr og kun slap af, han havde ikke oplevet rigtig noget der, udover de normal slagsmål når nogle bliver fuld nok, det var normal der han tog hen, hvis han skulle have noget at drikke og bare have en hyggelig aften, men det var ikke tit at han var der men i aften skulle han så og samtid mødes med hende og ser hvor de skulle hen og spise og hvad de skulle have.

”Hvad vil jeg om det, det kun godt lyde så, men hvad ved jeg om det, jeg er bare et menneske uden nogen overnaturlig kræfter” sagde han og smiler svagt, han kiggede på hende da hun vis ham, hvad hendes evne enlig gik ud på, han nikke kort til det og smiler svagt af det, ”tjo så da, forstå jeg det” sagde han og kiggede på hende, han kom nok aldrig rigtig til at forstå det så længe han var et menneske og ikke selv havde nogen evne/overnaturlig kræfter, medmindre nogle gad at bruge tid på at forklar ham det grundligt, og han selv gad at bruge tid på det.

”Det gør vi og det kan jeg godt” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt, han kiggede kort på hende som hun gik over og tog tøj på, han bliv selv sidder hvor han var, da han ikke havde så travle i lige, [b]”i lige måde” sagde han og vinkede kort tilbage til hende, han kiggede kort efter hende som hun løb væk, han lad sig derefter ned i græsset og slappe af, der lå han nok omkring en halv time end han rejse sig op og gå over og tager sit tøj på, hvorefter han pakke sine ting sammen og tager dem på sig, end han gå over og tager hjorte over skulder, hvor han så gå tilbage til grotte, hvor han lad sine ting og hænge hjort op og skifte til noget andet tøj.

Han havde skifte til lidt pæn cowboy bukser og en t-shirts der passer til, hvor han gem sine ting væk og gik der fra med penge som han fik tidlig af hende, han gik ind mod by og var der omkring 18 tid, han fik hurtigt fundet vej til en smed, som er eje af en dværg, som han kender så rimelig, han fik købe de ting han skulle bruge og fik leje sig ind, da han ikke lå ind med en smede, derefter gik han over på Den Glade Sigøjner og fandt sig en plads op ved bar, hvor han bestille en store fadøl, kl ved omkring 20:30, så en lille time var der til hun vil være der.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Ons 10 maj 2017 - 18:02

Jordan kom hurtigt hjem og ville gøre sig klar. Hun kastede sig dog på sin sofa en times tid før hun havde tænkt sig at gøre noget, for efter en dag af træning var det velfortjent bare at komme hjem og kaste sig der og få en kort lur. Det var dejligt og sofaen havde ikke så længe føltes så blød, men som hendes mobil advarede hende om at det var tid til at vågne og efter den time gik hun roligt ud og gjorde et bad klar og mens vandet blev klart gik hun stille ind på værelset og som hvis en storm eksklusivt havde ramt hendes gadrobe var der trøjer, bluser, bukser, kjoler, handsker, huer og hatte i hele hendes værelse mens hun rodede igennem alt hun havde for at finde tøjet hun ville have på. Det var nok ikke en date, men hvis Jordan ville se "fly AF" ud, så var de tid til at hive det tunge skyts frem.
Hun ville ikke se for fin ud, men hun ville hellere ikke se ud som om hun bare var en hver anden. Nok var det bare en kro og bar, men hvis alle folks hoveder ikke vende det tidspunkt hun trådte ind af den dør så var der noget galt. Hvid, på hvid, med et snert af sort. Ikke hendes normalle valg af tøj, ikke date-agtigt og endnu mindre Den Glade Sigøjner-agtigt... PERFEKT! tænkte Jordan og lagde det klart og gik så i badet der nu var både dejlig varm og dampet.

Hun kom ud tog tøjet på og var så på vej til Den Glade Sigøjner. Hun havde altid hadet at være nær det sted, for den konstante følelse af ånderne der gik på stedet stressede hende, men nu var det stedet de havde valgt, så hun ville også tage sig sammen til at klare det.
Som forventet trådte hun stolt ind og så at Bjørn allerede sad det. Det var ikke hende undrende at han var der. Han var typen der altid var lidt mere klar og derfor havde han sikkert siddet der længe før hun kom, men som hun så på sit ur var der stadig ti-minutter til hun skulle være der.

"Hey." sagde Jordan kort med et smil og satte sig så ved siden af Bjørn. Hun gestikulerede hurtigt til tjeneren og bestilte selv en fadøl, for der var ingen grund til at være fin når hun var i nærheden af Bjørn. Dog var blikket hun fik fra mange af folkene i huset hende en glæde at se. Hun havde vend hoveder. Præcis hvad hun gik efter. "Du er tidlig på den. Igen? Altid noget du gør eller?" spurgte hun så for at starte den ene eller anden samtale. Hun havde ikke undret sig over det før, men nu følte hun spørgsmålet passede på hun fik sin øl.


Jordans Udseende:
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Ons 10 maj 2017 - 18:42

Der var ikke nogen på Den Glade Sigøjner som han kender lige pt men det var nu også noget tid side han sidste havde været her, men nu var han her og kun nyde en øl eller to, end de skulle videre og ud at få noget mad, han sad lidt for sig selv og drak sin øl stille og rolig, han kiggede kort over mod dør hver gang den gik op men regne ikke med at hun vil, kom lige nu da der næste var en time til de skulle mødes, da hun endnu ankom til Den Glade Sigøjner havde han drukket to fadøl og havde den tre foran sig, han var ikke begynde at kun mærke det i nu selvom han ikke rigtig havde fået noget at spise det mest af dag.

Han kiggede kort til hende da hun sat sig ved side af ham, ”Hej” sagde han og tog en tår af sin øl og kun ser at hun også bestille en, han smiler af det næste hun sagde og kiggede kort på uret der var i bar, hun var selv lidt tidlig på den men dog ikke lige så meget som ham, ”det er altid noget jeg gør, hvorfor da” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt, han tog en tår mere af sin øl og rakke sig op og knæk kort nakke, han kiggede kort op og ned af hende for at ser hendes tøj udvalgt, så må han ser hvor de skulle hen og spise, det var jo det hun havde spurgte om de ikke skulle.

”Når hvad er plan angår mad, laver du noget eller skal vi ud og spise et eller andet sted” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt, end han tog en tår mere af sin øl, der var lidt over halv del tilbage af hans øl, det var jo en store fadøl han havde gang i, ligesom de to han havde drukket havde også været store, han var vel en rigtig viking når det kom til øl, han var så set også sulte nu efter en lang dag med træning, som den også stå på i morgen indtil videre, han kun jo ikke vide om hun aflyser det i morgen eller at der sker et eller andet.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Tors 11 maj 2017 - 18:49

Det undrede ikke Jordan han allerede var der, nu var hun også selv tidligt på den, men det var der vel ikke et problem i nu da han alligevel også selv var der. Hendes øl kom og hun smilede blidt til ham. "Det virker bare ikke lig normalle folk at gøre, men det er din båd at sejle hvornår du er steder vel." hendes tone var opløftet og glædelig. Hun ville gerne kunne sige hun selv havde lavet noget, men det ville betyde hun havde handlet ind og det havde hun ikke i lang tid hvilket ville gøre det svært at lave mad til ham når hun selv levede som vegetar. Men på vejen havde hun fået bestilt bord og aftalen lå nu et sted som hun endnu ikke ville afsløre for ham.
"Der er bestilt bord et sted, men det er en overraskelse hvor." svarede hun ham og tog hendes første tår af øllen foran hende. To større slurke senere var øllen ikke langt fra halvvejs, men hendes var hellere ikke så stor som Bjørns. Han virkede til at måtte have en rimelig høj tolerance, men hvad skulle hun ikke også forvente af ham?

"Jeg har dog en ting jeg lige skal have gjort inden vi går herfra, for jeg gætter på du ville herhen for ikke at risikere vampyrene. De er jo overalt." hun rodede i sin jakkelomme til hun fandt en lille kniv, ikke meget større end et par centimeter som hun lagde på disken foran sig. Hun fremviste den, dog ikke for at skulle imponere ham med at "uha, hun havde en kniv" men fordi hun faktisk skulle bruge den for at holde vampyrene væk fra ham.
I en hurtigt bevægelse tog hun kniven op og skar hul på pegefinger. "Stoler du på en som mig?" spurgte hun med sit lumske smil på læberne. Selv vidste Jordan at vampyrer aldrig ville nærme sig hende men Bjørn var et nemmere offer på de åbne gader end hende, for hende var de uinteresseret i. Så hun ville gerne sikre sig de ikke skulle op i en unødvendig kamp.

Roligt bevægede hun sin hånd mod Bjørn og ville lægge sin lettere blødene finger på hans nakke og bare lave en enkel stribe ned af radden deromme. Det ville markere ham som værende med hende og det var et tegn hun før havde brugt på folk da det gav mennesker den lette lugt af djævel og holde derfor tit vampyrer væk da de ikke ville tage chancen for at dø grundet deres giftige blod. Men hvis Bjørn ville stoppe hende var hun helt klar på bare at lade vær. Såret var alligevel også allerede ved at have healet.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Tors 11 maj 2017 - 20:30

”det kan godt være at det ikke er normal for andre at kom til tid eller tidlige end det, men det er nu normal for mig og den båd sejle ikke så meget for tid” sagde han rolig og kiggede kort på hende og tog en tår mere af sin øl og lukke kort sine øjne, han kiggede kort rundt end han rette sit blik på hende og nikke kort til det hun sagde og smiler svagt af det, ”nåh det er det” sagde han drille og tog sig ikke mere af det, så fat han ude af, at hun ikke havde lavet mad til dem men bare betale sig fra det, det styre hun også selv hvad hun har lyst til, han sagde normal ikke nej tak til gratis mad.

Han havde tøm sin øl end hun begynde at snakke igen og han nikke kort til det, han havde for engang skyld lad sin kniv bliv tilbage i grotte, så han havde så set ikke noget våben på sig udover sine hænder eller hvad han nu kun finde at bruge som et våben, ”det vil jeg meget gerne, så det har du gætte rigtig med” sagde han og kiggede kort på den kniv hun havde tage frem, han tog sig ikke af, at hun skar sig i finger, han kiggede hende og derefter på hendes finger, han ved ikke hvad hun havde tænke sig men hvis det kun holde vampyr væk fra ham, gik det nok, ”det gør jeg vel” sagde han som svar på hendes spørgsmål.

Han lod hende gør det, da blod ikke rigtig var noget han tog så tung, han havde været smørt ind i blod mange gang efter de mange kampe han havde været hende, så lidt blod i nakke oplever han nok, men hvis der ikke skulle mere til for at holde vampyr væk, skulle han have prøvet det noget før, med de flest djævle han kender, hvis de selvfølgelig var gået med på den, ”er vi klar til at gå eller du have hjælp med at drik din øl” spurgte han drille og kiggede på hende, han kun nok godt drik en øl hurtigt end hun kun men han kan nok ikke drikke hende under bordet, hvis han kan må hun havde en meget dårlig dag.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Fre 12 maj 2017 - 1:51

Jordan fik sat sin streg, og nok var det ikke helt sandt at det bare som magi ville holde vampyrer væk, men det hjalp med at holde dem væk inden deres bid da det bare chok for det meste holde dem på afstand for frygten af at dø grundet det djævelske blod i hendes åre.

Jordan satte sin hånd øverst på glasset af sin øl og så så direkte på Bjørn med et skævt smil. "Om jeg ville. Alkohol er som mit blod." hun drak resten af glasset på nogle sekunder, langsommere end Bjørn nok kunne havde gjort det, men hun tog dog stoltheden af at vide hendes nyre ikke ville græde over det senere, men hans kunne. Og med det satte hun glasset hen af disken og rejste sig fra stolen. En overraskelse og en overraskelse, hun ville ikke give ham bind for øjnene eller noget, men hun ville ikke fortælle ham navnet på stedet endnu. Men som hun rejste sig og gik mod døren forventende at Bjørn var med forklarede hun "Jeg ville selv have lavet noget, meeeen jeg spiser ikke selv kød og havde derfor ikke noget derhjemme, så jeg tænkte at hvis en viking som dig ville have noget kød så var det nok ikke lige hos mig du fandt det jo." et smil bredte sig på hendes læber som hun forlod Den Glade Sigøjner og begyndte sin færd mod resturanten; "De Rouge Table" - Det Røde Bord. Et lille steakhouse ikke mange kom på, men var meget godt ifølge Jordan alligevel.

Hun ville have kørt, men stedet var forholdsvis tæt på så ingen grund til det tænkte hun. "Håber ikke du har noget imod at gå fem minutter, det er lige rundt om hjørnet." forklarede hun med et smil og gik afsted. Hun glædede sig til igen at side på resturanten, hun havde været der før med venner, og heldigt for Jordan havde stedet en mindre menu for folk som hende der så intet problem i det, men hun ville takke Bjørn på den ene eller anden måde og lære mere om ham. Så det var da en perfekt lejlighed hun havde sat op for det. En middag var vel det perfekte tidspunkt at tale.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Fre 12 maj 2017 - 10:04

Han smiler kort af det hun sagde, angår alkohol og hendes blod, og lod hende drak sig øl selv så de kun kom videre, han rejse sig op fra stol da hun også gjort det, hvor han gik over til dør og åben den og holdt den for hende, end han selv gik ud og lukke den bag sig, ”det har du helt ret i, at jeg gerne vil have mit kød, selvom det heller ikke gør noget engang imellem at undvær kød” sagde han og kiggede på hende og gik rolig med hende, han lad godt mærke til at hun smiler da de forlod Den Glade Sigøjner men sagde ikke noget til det.

”Nej det har jeg ikke noget imod, har jo gået herinde fra skov af” sagde han og kiggede kort på hende og gik rolig videre ved hende side, han vidste stadig ikke hvor de skulle hen og nu hvor hun ikke vil fortælle det, fordi det skulle være en overrasker, man han fandt ud af det lige om lidt, nu hvor det ikke tog mere end 5 minutter at går der over, ”Noget helt andet, jeg har fået købt ting, jeg skal bruge for at laver dine våben, nu er det bare tid jeg mangle” sagde han og kiggede kort på hende og smiler, våben var ikke lige noget men lavet på nogen timer.

Godt nok gik der lige nogen dage før hans ven havde ting hjem i hans smede, men derefter var det bare spørgsmål om tid til at laver dem i, så han kun kom med overrasker til hende, som han også regne med at hun vil bliv, med det han har i tanke, men det ser han til den tid, han tog sin mobiltelefon op af lod og slog den hurtigt over på lydløs, end han stak den tilbage i lom, ”hvad er så dine planer for i aften, udover vi skal spise” spurgte han og kiggede på hende, han vidste jo ikke om hun have planer for mere end bare det.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Fre 12 maj 2017 - 16:40

Jordan smil ændrede sig ikke meget på gåturen til stedet, men det blev meget mere behageligt som hun hørte han havde købt materialerne til våbenene. Så var der da en ting mindre at tænke på i forhold til at der lige nu skete for Jordan i hendes liv. "Det er vel forståeligt når du er på mødesteder lang tid før." Hun sende ham et skævt smil og det var vel også det mest passende at sige. Han mødte jo altid op lang tid før han burde, hvis han ikke gjorde det ville han have meget mere tid til at alt muligt andet som smedning, venskaber og...

"Jeg lever i nuet, så det ved jeg ikke endnu, men det finder jeg nok ud af." hendes smil var venligt som hun stoppede op efter noget tid. "Så er vi her." sagde hun som de stod foran en mørk bygning hvorinde man kunne se de røde stole, mørke ibenholt borde og folk med glade ansigter hvor maden stod foran dem. Generelt var der en hyggelig atmosfære derinde ifølge Jordan og det var også grunden til det var her hun ville hen.
Jordan åbnede døren og tillod Bjørn at gå først ind og hun indså der. Åh nej. Hvorfor tog jeg hvid på... hun så rundt på folkene inde i steak house'et og et akavet smil bredte sig på hendes læber som en tjener kom op til den lille skranke ved indgangen og spurgte om reservering og Jordan lagde et kort med hendes navn og mobilnummer på. Hun var altid forberedt på at skulle udlevere navn og nummer når hun havde reserveret ting så et lille visitkort havde hun lavet og de lå i massevis hjemme i hendes lille hyggelige lejlighed.

Tjenere ledte an og førte Jordan og Bjørn til et mindre bord hvor der var dækket op til to, en på hver side af bordet og Jordan så bare på Bjørn "Såååå, håber ikke det er for fint eller for meget?Men efter min tid er jeg måske lidt excentrisk når det kommer til middage." sagde hun så som de stod ved bordet. Hun prøvede klart at sige at hun nok var bare en smule ældre end hun så ud til, men stadig uden direkte at sige hun faktisk var en god del over de 200 på nuværende tidspunkt. Og fra hendes første fødselsdag her i menneskeverden var det lidt større ting man gjorde for hinanden når man ville imponere andre og det var noget Jordan aldrig helt havde smidt væk, så normalt når hun bød på noget var det store ekstravagante ting som hun alligevel bare brugt hendes årevis gamle opsparing på.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Fre 12 maj 2017 - 19:40

Han nikke kort til det hun sagde og smiler svagt af det, det kun hun selvfølgelig har ret i men der var heller ikke noget ved at skulle stod og venter på den anden, fordi person kom for sent til aftale, ”det ser bedre ud at være der lidt før eller for sent på den, og kun ikke gør for at det ikke tog længe tid at købe ting til dine våben” sagde han og kiggede kort på hende, han gik rolig videre og synes også at de snart må være der, de fem minutter hun snakke om var hvis gå efter holdt.

”Lever også selv i nuet, hvis jeg ikke have gjort det, havde jeg nok aldrig bare rejse her til ude, at have noget af laver, det er ikke lige fedt altid at bor ud i den grotte” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt, han nikke kort til det hun sagde med at de var frem, han kiggede kort på bygning de stod ude foran, her havde han ikke været før, han smiler svagt af hende og tog fat i dør selvom hun havde åben den, ”damer første” sagde han og smiler og venter på at hun gik end, så han selv kun kom ind og luk dør bag sig.

Han gik rolig med tjener hen til bordet, hvor der plads var, hvor han ret sit blik på hende og nikke kort til det hun sagde, ”nej det er fint nok” sagde han, han gik over bag hende og træk hendes stol ud for hende og skubbe den rolig ind til bordet, da hun havde sat sig, hvorefter han gik rundt om bordet og sat sig overfor hende, han synes stadig at det var lidt mærkeligt at hun bare havde invitationer ham ud at spise, hun havde jo kun kendt ham side i går og så godt indtryk, synes han hellere at havde gjort eller havde han nu gjort det.

Han tog imod menu kort da tjene kom med det, han åben det og kiggede i det, ”skal vi del en flaske vin” spurgte han og kiggede op fra menu kort og over på hende, han vidste ikke helt hvad han skulle bestille for noget kød, der var så meget af det han havde lyst til men vil ikke bare bestille, selvom han vidste at hun havde råd til det.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Man 12 jun 2017 - 19:12

En gentleman, det var vist noget Bjørn var. Jordan tænkte ikke videre over det dog som han først havde taget døren for hende og ordnede hendes stol. Det var ret med opvartding på den måde, for det var ikke mange der var tilbage af folk med sådanne manere i det tyvende århundred. Det vidste Jordan efter hendes mange, utallige, katastrofale dates igennem tiden. Men Bjørn virkede meget galant også selvom Jordan ikke forventede det af ham siden de kun havde kendt hinanden meget kort. Men Jordan ville gerne vide mere om Bjørn, så det havde virket som en meget fin gestus at tage ham ud og spise.

"Det kan vi sagtens." svarede Jordan Bjørn som hun først nu fik foldet sit menu kort ud med et smil. Hendes øjne kørte over hvad der var mulighed for, og underligt nok sad hun ikke og kiggede på selve "maden" som var normal at bestille. Jordan havde tænkt på Bjørn i tilfælde af stedet, for selv spiste hun ikke kød, men havde intet problem med at andre gjorde det.
Så hendes øjne kørte over alt med ordet salat i sig og hun prøvede stille at udtænke hvad hun kunne sige "uden kødet" til så hun fik noget ordentligt at spise stadig.
"Så. Jeg ved nu hvad jeg skal have." sagde Jordan så som hun havde fundet ud af hvad hun ville have. Hun undrede sig over om Bjørn tænkte i priser. For det gjorde Jordan skam ikke. Penge var hun komplet ligeglad med, for på underlige måder så selv når hendes bankkonto burde gå i nul så steg den bare pludseligt. I virkeligheden handlede det nok mest om at Jordan ved siden af sit job nogle gange lavede penge på andre måder og at hendes kontant opsparing var rimelig stor også.

"Har du fundet noget Bjørn? Du skal ikke tænke over noget prismæssigt hvis det er." forsikrede Jordan ham så for en sikkerheds skyld. For nok var stedet ikke særligt stort, men priserne for den sags skyld kunne virke sådan.
Jordan lagde menu kortet ved siden af sin tallerken og håbede han havde fundet sit så de kunne få fat i en tjener til at tjene dem allerede. For jo hurtigere man kunne få mad, jo bedre.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Man 12 jun 2017 - 19:47

Han nikke kort til det hun sagde med at de godt kun del en flaske vin, godt nok var han viking men var ikke for fin til at drikke vin, selvom han altid hellere vil have en god øl frem for noget andet, men nu havde han drikke nogen øl lidt tidlige, og vin passer bedre til så noget selskab her, han kiggede kort op fra menu kortet da hun snakke til ham, han smiler svagt af det hun sagde, han havde stadig ikke bestem sig hvad fr noget kød han vil have at spise, han havde godt lad mærke til at Jorden ikke var, vandt til af mænd var gentleman, forholdt til hvad det var, var der ikke så mange tilbage havde han fundet ud af, men det var det mindste man kun gør om det var en selv eller kvinde der invitationer.

Han kiggede kort op på hende da hun snakke til ham igen, han vidste jo godt at hun havde råd til det men bare fordi han ved det, betyde det ikke at man bare skal bestil flere ting/rette, fordi man har lyst til det, men hun havde hun giv ham lov til det på en måde, han kiggede kort menu kortet igennem og lukke det så og lad det ved side af sin tallerken, ”har fundet ud af hvad jeg vil havde nu” sagde han og smiler rolig til hende og kiggede på hende, han løfte en hånd i vejret og sagde ”tjener, vi er klar til at bestil”, han venter på at tjener kom ned til dem, så de kun få bestil deres mad og en flaske vin.

”Hvad skulle du have” spurgte han og kiggede på hende da tjener var kommet ned til dem, det kun godt være at det var hende der betale for det, men det betyder ikke at han ikke kun før ordet og fortsæt med at være en gentleman, og lod derfor hende om at bestil første, ”Jeg vil gerne bestil nr 17 med vildsvin og nr 7 med røg laks, og kan de anbefalede husets vin” spurgte han efter hun havde bestil sin mad, han havde læse kort om husets vin i menu kortet og synes at det lyd god men vil heller være sikker på at den var god, ellers kun de lige så godt bestil en anden flaske vin.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Jordan on Tirs 13 jun 2017 - 19:15

Jordan så sig om som Tjeneren kom til dem. Hun forventede underligt nok bare per natur at Bjørn ville bestille først siden han havde fået tjeneren hen til bordet, så hun følte lidt at det vel bare var hvordan man gjorde, men igen måtte han jo overraske hende. Præcis som han havde gjort gang på gang på gang. Hvilke tricks havde han ikke lige oppe i ærmet.
Hurtigt kom hendes blik dog på Bjørn som hun blev tilspurgt hvad hun ville have først. Og hun så så undrende på tjeneren kort som hun tænkte. Hun vidste præcis hvad hun ville have, men var ikke helt forberedt på den underlige situation hun lige havde fået sat sig selv i. "Jo øhm. En nummer 3 uden kødet tak. Fik hun dog fanget sig selv i at sige som hun så smilede til Bjørn som også fik bestilt.

"Det var lige på et hængende hår der. sagde Jordan så og anslog komikken i hvordan hun før havde reageret. Jordan var en person der altid kunne grine af sig selv, især når man lidt selv havde været skyld i udfaldet af noget. Så her var et godt eksempel hvor hun selv fejlede i at gøre noget basalt menneskeligt og så skyndte sig at lave sjov med det.
"Nå jamen Bjørn?" sagde Jordan så spørgende som tjeneren var forsvundet fra deres bord for at give bestillingerne videre til køkkenet. "Før vi kom herind nævnte du det ikke altid var lige fedt at bo i en grotte... Så nu tænkte jeg bare lige. Jordan så mod den tomme plads på bordet hvor mad nok snart ville befinde sig men så roligt mod Bjørn og færdiggjorde spørgsmålet med: "Hvorfor bor du derude? Ville det ikke være nemmere at leve i byen, eller er der en grund?"

Jordan vidste godt at nogle folk bare helst ville være alene, men det kunne vel ikke være rart for nogen uanset hvem, at være alene hele tiden. Især ikke på døgn drift. Selv var hun jo et socialt væsen der levede af at interagere med andre folk i sin hverdag. Og byen var bare hendes hjem. Så hvordan nogen kunne leve helt afsides det var underligt for hende at tænke på.
avatar
Jordan
Beginner (Rank 5)

Bosted : 4 værelses lejlighed i Terres Midpunkt

Antal indlæg : 61


Tilbage til toppen Go down

Re: Et Møde I Skoven - Bjørn

Indlæg by Bjørn on Tirs 13 jun 2017 - 19:58

Han holdt et grine tilbage, selvom han havde lyst til at grine af hende, da det var tydeligt at hun ikke havde, venter at få lov til at bestil første, som hun nu havde fået lov til, han skulle lige til at sige hvad han vil havde men stop sig selv i det, da hun sagde hvad hun skulle af, så fik hun redt den af sig selv så han ikke behøver at gør det, man han havde stadig lyst til at grine af hende men lo være med det, han fik bestil sit efter hun havde fået gjort det og kun ser at tjener gik mod køkkenet med det sammen.

”Ja det må man sige at det var” sagde han og smiler svagt til hende, det var altid noget at hun selv kun ser det sjov i det, så det ikke kun var ham som kun det, han kiggede kort rundt men rette sit blik på hende da hun snakke til ham, han smiler svagt og overraske ham enlig ikke at hun stille et spørgsmål lige om det, ”som sagt er jeg rigtig fra Norge og har ikke så mange penge, håber så set at finde et arbejde rimelig hurtigt, men har ikke fundet noget, derfor har jeg ikke råd til at bor her ind i by” sagde han og kiggede på hende, han håber at det var svar nok på det, ellers havde han ikke rigtig nogen grund til det.

”Ikke fordi jeg hader at bor der ud, her i forår og sommer er det lækkert nok at bor der ud og tæt på søen, er jeg også, men ellers er det ikke så fedt igen når det er koldt og svært at finde mad” sagde han og kiggede på hende, han kiggede kort op da tjener kom med vin glas og hælde op i dem og stille derefter flaske på bordet og forlade deres bord, ”skal vi smage på den” spurgte han og hentyde til vin, han løfte vin op og dufte til den, hvor han tog en tår af den, ”den er god nok, fyldigt i smage” sagde han og stille glasset fra sig på bordet og smiler svagt til hende.
avatar
Bjørn
Highly competent (Rank 12)

Bosted : I naturer

Antal indlæg : 600


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum