Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Endelig tid til hvile - Anzu

Go down

Endelig tid til hvile - Anzu

Indlæg by Artair on Lør 22 apr 2017 - 22:40

Tid: 19:00.
Sted: Søen.
Vejr: Lette varm i vejret eller skyfrit.
Omgivelser: Træerne og hvad der nu eller er normal i en lysning i skoven.

Artair var tager ud i skov, for at let hoved lidt, det havde været en travle uge for ham, lidt for meget af ser til men han havde, når det hele selvom han skulle klar det hele selv, så nu havde han en fri aften, hvor han vil fået slappe af og få lette hoved, derfor var han gået ud i skov, eller mere søen som var i skov, han var bare ikke når frem til den i nu, han var ikke langt fra den, og så frem til at hop i søen for at slappe af, han var klædt i nogen sort cowboy bukser og en kong blå t-shirts, som sidder lidt tæt på ham, en sort hue på hoved som halvt skjule hans halve lange hår, et par solbrille der hænge i halskant på t-shirts.

Sol var småt begynde sin rejse ned over himmel, og fylde den med et rødlig skær, dyr livet i skov var også begynde kom mere af da sommer var på vej og det var blevet varmere i vejret, han kun begynde at ser søen længe frem, så gik der ikke lang tid før han er frem ved sit element, da han kom frem til søen sat han sig op af et træ og lukke sine øjne, han sad der kun i få minutter, før han rejse sig og rette sig ud, hvor der kommer nogen få knæk lyd fra ham, hans små to meter i højde, han begynde at tage sit tøj af, indtil han kun stod tilbage i bokseshorts, hvor han begynde at gå ned mod sø og hoppe i den, da han var kommet tæt nok på.

Han havde lad sin ting og tøj under nogen ting, så det ikke lige var til at finde, han dukke under vandet med det sammen som han var hoppe i sø og svømme rundt, ilt kun han træk både over og under vandet, så det var ikke noget problem for ham at bliver under vandet, som han også gjorte, der gik vel nogen minutter end han kom frem i overfalde af vandet, hvor han kort kiggede rundt end han køre en hånd gennem den halve lange for at få det væk fra øjne.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Endelig tid til hvile - Anzu

Indlæg by Anzu on Lør 22 apr 2017 - 23:02

Efter at gået lidt rundt mellem træer, og stier uden helt at vide hvorhenne hun var på vej gik Anzu bare rundt og rundt. Det føltes tit som om hun slet ikke vidste hvor hun skulle hen, og hvor hun var. Aldrig havde hun været her før, hun var jo ny her og der, men stedet så allerede spændende ud, og meget flot ud. Her var også en dejlig frisk duft selvom vejret ikke var det hun var mest til, holdt hun ud. Hun havde sin brune skuldertaske med, hvor der var tegne grej i, hun gik næsten aldrig nogle steder uden det, mest fordi man aldrig kunne vide om hun ville finde noget interessant, eller noget at tegne. Det kunne være hun ville finde noget hun kunne tegne, men indtil videre havde hun ikke fået øje på noget. Anzu gik lidt videre på stien hun gik på, og hun var begyndt at nærme sig noget der godt kunne ligne en sø, hele stedet var hvist en sø, der var lidt omgivelser af lidt af hvert. Her var meget afslappende og meget flot, helt sikkert noget hun ikke havde noget imod.

Varmen var tit ved at genere hende, mest fordi hun var til det kolde vejr, regn, sne, blæst, alt sådan noget. Godt nok kunne hun overleve varmen, men hvis det blev for slemt måtte hun finde noget skygge hun kunne være ved. Anzu betragtede omgivelserne lidt, og var så nået frem til kanten af søen, hun kunne så småt også se der var nogen, en person hun ikke kendte, men sagde ikke noget, valgte blot at studere søen og personen lidt.  Men det havde hvist set ud til personen havde svømmet lidt, se det var ikke så tit hun gjorde det, men hun havde heller ikke badetøj med.

Så valgte hun at gå lidt tættere på personen for at se ham lidt an, og måske bare for at kunne hilse på ham. Anzu kendte ham ikke, havde aldrig set ham før, så det skulle nok blive interessant og spændende. Så stod hun lidt væk fra ham og vidste slet ikke om han havde set hende, eller lagt mærke til hende"Tænk jeg troede slet ikke der var nogen hernede, jeg vidste ikke engang der fandtes en sø her"sagde hun bare, og kiggede så rundt for at se lidt mere på omgivelserne.
avatar
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Endelig tid til hvile - Anzu

Indlæg by Artair on Søn 23 apr 2017 - 0:06

Da han kom frem til overfalde igen, og fik kiggede rundt fik han øje på en kvinde samtid med at hun snakke til ham, han smiler svagt af det hun siger, ”sø her har været her i mange år og det er heller ikke tit at folk tager tur herude om aften” sagde han og kiggede kort på hende, grund til at folk ikke kom herude var nok vampyr eller andre overnaturlig væsner, og så varulv når det er fuldmåne, som det ikke er her til aften, han vil gæt på at hun ikke er et menneske, for ellers havde hun nok ikke kommer ud her i skov, nu hvor sol var på vej ned.

Han svømme over mod bred, da han kun når bund rejse han sig op og begynde at gå i sted for at svømme, han kørt en hånd gennem hår igen for at skub håret bagud, han er godt og vel to meter høj, veltræner, har fuld skæg som er lidt lang, ”ud fra at du ikke vidste det, gætte jeg på at du er ny i område” sagde han og kiggede kort på hende, end han gik over og sat sig op af et træ, ”hvad laver de så herude, hvis man må spørge” spurgte han og kiggede over på hende, han læner hoved tilbage mod træs stam og lukke kort sine øjne.

Det var godt med en svømme tur, han var nok bliver i vandet hvis det ikke var, fordi hun var kommet, han vidste jo ikke hvad hun kun finde på og det vil være nem for hende at sjæle hans ting og løbe med dem, end han kun når op af vandet.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Endelig tid til hvile - Anzu

Indlæg by Anzu on Søn 23 apr 2017 - 13:37

Hun lyttede til hvad han sagde, og nikkede kort han havde ret i at der nok ikke var så mange hernede, måske havde der været det engang, hvem kunne vide. Men her var da dejlig afslappende, og meget smukt, at vejret var så varmt måtte hun holde ud, men mon ikke hun kunne det. Anzu vidste så også at der var skygge hernede så der kunne hun altid gemme sig lidt, hvis det blev for slemt."Ja men der må være nogle der måske engang imellem tager herned til søen og går ture omkring den"sagde hun og tænkte lidt, mens hun enlig bare stod og kiggede rundt, og kigged på søen. Måske var der også noglegange folk nød at svømme i søen, og nyde den, men det var ikke lige Anzu. Hun ville hellere bare gå tur omkring den, måske sidde og tegne lidt omgivelser, og søen.


Det havde han ret i og hun gav et nik fra sig igen, hvorefter hun rettede lidt på tasken og gik hen mod ham, derefter satte hun sig lidt overfor ham henne ved træet"Ja jeg er ny heromkring, det er første gang jeg ser søen her, jeg troede ikke der fandtes sådan en heromkring"sagde hun og vendte hendes blik hen mod søen igen. Blikket blev også flakket rundt fra søen til omgivelserne, og det var sjovt der ikke var nogen hernede, men det var måske fordi de færreste gad være her, også på det tidspunkt her. "Men jeg er glad for jeg fandt ud af der var en sø hernede, jeg havde bare gået lidt rundt"sagde hun så og kiggede hen på personen ved sig. Hun kunne godt se ham i øjnene, og hun var ikke så langt væk fra ham, sad måske med en tilpas mellemrum, men de sad overfor hinanden.


Så satte hun skuldertasken ned ved siden af sig, fandt den sorte tegneblok frem, og en blyant frem, hendes øjne hvilede sig lidt på blokken, og hun tænkte straks på at tegne et eller andet. Nu var hun i smukke omgivelser, så der var stor mulighed for at tegne et eller andet. Et smil bredte sig over hendes læber, hun elskede at tegne, og især når der var gode muligheder og ting man kunne tegne. Men Anzu kunne også sagtens få ideer bare ved at kigge rundt, og nyde luften og selskabet hun havde fået. "Hvad laver du så hernede ved søen"spurgte hun så, og åbnede tegneblokken, og ventede med at tegne, fordi hun ville høre hvad han svarede og sagde.
avatar
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Endelig tid til hvile - Anzu

Indlæg by Artair on Man 24 apr 2017 - 18:28

Han lytte kort til det hun havde at sige, og nikke kort til det, ”jo det er der vel, nok bare ikke her om aften og det er sikker heller ikke varm nok, angår at svøm i søen” sagde han og kiggede kort på hende, han var selv ligeglad med om vandet var varm eller kold, han havde ikke selv rigtig set nogle herned ved sø, udover dyre og de elver der nu bor her i skoven, det var derfor han tog her ude end det begynde at bliv rigtig varm, for så vil der hele sikker være flere herude til at bade i sø eller bare til at larme.

”Jamen så velkommen til Di Morga, byen med mange mulighed og oplever for hver en smag” sagde han og smiler svagt, han tog sig ikke af, at hun sat sig overfor dog med et mellemrum mellem dem, han havde selv været i by i noget tid og det var samtid heller ikke første gang han var her i by, men den her gang bliver det noget til lang tid end han rejse væk igen, ”det er nogen gang så men opdage ting bedst, ved bare at gå” sagde han og kiggede på hende, han lukke kort sine øjne end han kiggede op på himmel, sol var nok kommer omkring halv vejs ned over himmel.

Han kiggede kort på hende da hun fandt sin tegneblok frem og en blyant, ”er herude for at slappe af og for at få en svømme tur eller to, hvad med dem selv” spurgte han og kiggede kort på hende, så måtte han ser hvad hun havde tanke sig at tegne, så længe det ikke bliver ham, og hvis det bliver ham hun vil tegne, skulle han have noget for det, han stå/sat ikke model gratis, da model nu bliv betale for det, men det finde han nok ud af om det bliver han eller ikke gør.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Endelig tid til hvile - Anzu

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum