Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Go down

Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Anzu on Lør 22 apr 2017 - 15:58

Tid: Irl sådan ca
Sted: Parken
Omgivelser: Nogle folk her og der, blomster, bord og bænke sæt, træer, buske, hvad der nu ellers måtte være ved en park
Vejr: Lidt solskin, blandet med lidt vind
Påklædning: Se ava + et par skinny mørkeblå jeans, på fødderne har hun et par brune ankelstøvler

_______________________________________________________


Parken var så smuk og afslappet, og man kunne bare nyde at være hernede kun for at få lidt tid for sig selv. Der var godt vejr, og selvom der kunne være lidt varmt, var det alligevel til at holde ud at være hernede. Der var blandt flokke af både mennesker samt væsner, meget sjovt faktisk, var måske ikke lige det man gik og troede, men det var da fint nok. Efter at have været ankommet til Terre, havde denne blonde skønhed her, ikke set sig omkring, nej hun havde heller været andre steder end Terre, hvor hun boede. Anzu hed hun, og hun gik rundt lidt for at se, hvad der skete ved parken. Påklædningen var blandet med elegance og stilfuldt, og enlig  var hun en meget køn kvinde, der havde den særlige gnist og smil på ansigtet. Hun sad på et bord tæt ved nogle buske med en masse blomster ved, både roser samt tulipaner og solskikker, ja der var faktisk lidt af hvert. Anzu havde fundet tegne grejet frem i den skuldertaske hun havde med, og havde besluttet sig for at tegne lidt af blomsterne, bare få lidt ned på papiret, desuden havde det været alt for lang tid siden hun havde tegnet, så hun kunne ligeså godt komme igang.

Blomster var ikke det hun tegnede mest, men det var fint nok og det kunne være hun måske ville ende med at tegne noget andet, og hvem ved måske kunne det være der var noget eller nogen der ville fange hendes opmærksomhed. Der var ikke nogen hun kendte hernede ved parken, og selvom der faktisk var så mange folk hernede, kunne hun ikke engang få øje på bekendte eller nogle hun havde snakket med før. Så Anzu sad bare på bordet, og tegnede videre, roserne og solsikkerne var det hun besluttede sig for at lave et design af, så blyanten var fuld igang på papiret. Hun bemærkede slet ikke de få blikke folk sendte hende, ja nogle kiggede endda på hende som om hun både var mærkelig, og mystisk. Men det gjorde ikke hende noget hun tegnede videre, og kiggede indimellem rundt for at se om der mon var flere af de blomster hun var igang med at tegne.


Hun havde aldrig været ved parken før men nu hvor hun var her, kunne hun ligeså godt lave et eller andet. Der var jo heller ikke nogle der kunne holde hende med selskab, men hun kunne håbe på der ville komme en eller anden. Efter at hun havde tegnet lidt, kiggede hun på papiret, og så hvor godt det faktisk lignede, men hun vidste også godt det var godt tegnet, for hun var god til at tegne. Et smil bredte sig over læberne og hun mærkede så hvordan varmen fra solen var begyndt at irriterer hende, hun var bare mest til kulde, sne, regn alt det som var koldt. Men så igen det var jo også fordi hun var en isdæmon. Anzu kiggede rundt tja der var faktisk steder med skygge hvor hun kunne være hvis det blev alt for slemt, men lige sad hun bare med blyanten og papiret, og betragtede omgivelserne lidt.
Anzu
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Cain Devereaux on Lør 22 apr 2017 - 19:14

Påklædning Han har denne tanktop på, hvor man kan se hans tatovering. Han har også et par sorte shorts på, og et par løbe sko

Det var en smuk dag, en af de dage hvor alle ville begive sig til parken, havde de selvfølgelig tid til den slags. Fuglene sang nærmest, og hele parken var som et sandt paradis. Dog var der endnu ikke mange, som rent faktisk havde trukket sig mod parken. De var sikkert alle omkring butikkerne, det var ret typisk for menneskerne i denne by, fremfor at nyde den smukke park i det gode vejr, ville de hellere købe ind. Folk nu til dags, var alt for betaget af det materialistiske, og de glemte alt om at nyde vejret og det naturen gav til en. Ikke desto mindre var der en masse børn ude, og det fjernede opmærksomheden fra de, som sad med ansigtet nede i mobilerne.
Blandt dem som, var ude og nyde dagen var Raphael. Med musik i sine øre, løb han rundt i parken. Selvom han ikke var den store fan af at løbe, så var det samtidig også en måde, hvorpå han kunne slappe af og lade sine tanker glide væk. Han behøvede med andre ord, ikke tænke på de ting, som man altid lod sig fange af i hverdagen. Selvom han elskede musik, så var det en så stor del af hans hverdag, at han somme tider blot måtte komme væk, og hen mod noget der kunne få ham til at slappe af.

På trods af han havde levet i mange år, så var der intet som slog, den smukke eftermiddag i solen. Heldigvis var han heller ikke superkendt for sin musik, så han kunne også slappe af, uden at blive omringet af folk. Ikke at han rent faktisk spillede musik, for at lade dette ske, han gjorde det fordi han elskede det. Han havde aldrig forstået dem, som var i musikbranchen, blot fordi de gerne ville være berømte. Der var så mange andre grunde til det, og at ønske berømmelse, var aldrig en god måde. Det var mærkeligt, og ikke den vej man så burde gå.
Som han stoppede op, for at få pusten, tog han tiden til at betragte omgivelserne. Det var her han opdagede en smuk ung kvinde, som sad ved en af de nærtliggende bænke. Nysgerrigt lagde han hovedet på skrå, som han betragtede hende. Han rev musikken ud af øret, slukkede for sin mobil, og stille begav han sig imod den bænk hun sad på "What a beautiful day" sagde han, samtidig med han satte sig på det hårde træ. Han sendte et smil i hendes retning, i takt med han tog vandflasken op og tog en tår fra den.
Cain Devereaux
Cain Devereaux
Beginner (Rank 4)

Bosted : A Flat in Terre

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Anzu on Lør 22 apr 2017 - 19:59

Blikket der før bare havde været her og der, rettede sig nu i retningen af nogen der snakkede til hende, stemmen lød venlig, og hun fik også øje på personen der pludselig var kommet hen til hende. Ham kendte hun ikke, havde aldrig set ham før, men det skadede da ikke at hilse på ham, og snakke med ham, bare for at få gang i samtalerne. Desuden var hun også glad for der var kommet en forbi, så hun ikke skulle sidde alene og føle sig ensom, selvfølgelig kunne hun snakke med nogle af de folk der var hernede men de fleste lignede bare nogle der slet ikke havde lyst til at snakke med hende, eller andre. Så smilte hun tilbage til ham, og skulle næsten lige til at lukke den sorte skitsebog, og pakke den ned i tasken, men det blev afbrudt af det han sagde, det fik hende til at nikke, og hun flyttede kort blikket ud mod blomsterne og omgivelserne"Totally agree it's a beautiful day, something to enjoy when it's here"svarede hun og lod hendes blik falde tilbage på personen igen. Gad vide hvad han lavede her, ud fra vandflasken at se, var han måske ude at løbe, eller noget motion, så var parken hvist også et godt sted at gøre sådan noget, især når vejret var så klart, og smukt som det var.


Hendes øjne studerede ham lidt blot for at se, hvordan han så ud, yderst køn mand uden tvivl. Det havde bestemt også vækket opmærksomhed hos nogle af de andre kvinder hernede, det var lidt sjovt som de bare havde stået i deres egen verden, indtil denne mand pludselig ankom. Anzu lod fingrene køre hen over papiret, og hun kiggede så ud på blomsterne igen, roser og solsikker var nok så kønne, men det havde været endnu bedre hvis der var nogle andre slags også. Hun fik øje på nogle flere buske lidt ved siden af den ved de blomster hun havde været igang med at tegne, og uden hun enlig tænkte over det røg det bare ud af hendes mund"Yes there are more there" hendes øjne hvilede også på de forskellige buske med blomsterne, og hun var allerede begyndt at få ideer til at tegne nogle designs og skitser.

Efter at have haft hendes opmærksomhed og blik på buskene, kiggede hun hen mod manden der var kommet, og hun betragtede ham, lavede et kort elevator blik, og drejede sig lidt i retningen af ham"Do you like flowers"fløj det så ud af de bløde kolde læber. Uden at hun havde tænkt på hun slet ikke kendte ham, og havde tænkt over noget at sige, så hvorfor ikke bare spørge om et eller andet, det var netop lige det hun gjorde. Anzu kunne godt være ret random engang imellem, ja ligepludselig kunne der komme noget, hvor man bare kunne tænke alt muligt.
Anzu
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Cain Devereaux on Lør 22 apr 2017 - 20:42

Han hævede nysgerrigt øjenbrynet, som hendes opmærksomhed syntes, at havde været landet på ham. Hendes smil komplimenterede det ellers så smukke ansigt, det gav hendes mystiske skønhed en vis kant og ynde. De blå øjne var skarpe, og man skulle jo nærmest være blind, hvis man ikke hurtigt lagde mærke til dem. De var værd at drukne i. Den blege hud og det blonde hår var en smuk blanding, hver fra sig kunne det være okay, men til sammen og endda hos denne kvinde, var det ekstremt smukt. Han klukkede og nikkede "Yeah one must truly enjoy the weather, when it's like this. I don't get people, who doesn't enjoy it and instead of loving such a beautiful view, stay inside" han havde virkelig ikke forstået det, selv forsøgte han ikke at være alt for meget inde. Han var derfor ofte ude, specielt når vejret var så godt , som det var i dag.
Han betragtede papiret kort, men valgte dog ikke at lade blikket hvile for længe. Ligesom ham selv, mente nogle kunstner, at andre helst ikke måtte se deres værk, specielt før det overhovedet var færdigt. Han havde selv brugt eftermiddage på en bænk, hvor han spillede på sin guitar. Godt vejr syntes altid, at få gang i hans kreativitet. Det tiltrak selvfølgelig nogens opmærksomhed, ikke noget han plejede at lægge mærke til, da han ofte ville være fanget af musikken og intet andet.
Hendes spørgsmål, fik ham tilbage til virkeligheden, og han betragtede han med hovedet på skrå "I find flowers to be interesting, and extremely beautiful. I guess you're a fan of them, given you're drawing them" pointerede han med et lille smil på læberne, det var et som kun trak op i den ene mundvige, og dog alligevel kunne være et smil "Don't worry I didn't look, though I'm sure you're drawing is just as beautiful as the real thing" kort kiggede han på blomsterne, som hun selv havde betragtet få sekunder forinde "Where are my maners, I'm Raphael by the way" han lagde sin flaske tilbage i lommen, hvorpå han rakte den til hende. Hans fingre var ru, efter de mange år hvor han havde spillet guitar.
Cain Devereaux
Cain Devereaux
Beginner (Rank 4)

Bosted : A Flat in Terre

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Anzu on Lør 22 apr 2017 - 21:58

Da han havde rakt en hånd frem mod hende, tog hun imod den gav den et blidt klem og sendte ham et bredt smil. Et yderst flot navn havde han, det var ikke så tit man hørte det navn, og hun var da også i tvivl om hun havde hørt det navn før. Nej det havde hun sikkert ikke eftersom hun heller ikke kendte nogen sådan rigtigt, hun var jo ny her og der, men havde intet imod at møde nye folk, væsner ja hvad der måtte være"Nice to meet you Raphael, my name is Anzu"hendes hænder var småkolde, og neglene på fingrene var halvlange, men hun var sikker på hun ikke ville skære ham med neglene, så lange var de jo ikke. Enlig havde hun haft meget lange negle før, men hun endte altid med enten at bide dem, eller klippe dem, så nu holdte hun dem bare lidt korte. Da de så fik givet hånd til hinanden, lyttede hun efter det han sagde, og det fik hende automatisk til at holde den sorte skitsebog op foran sig, mens hun lagde hovedet lidt på skrå. Hun lod blot hendes øjne studere papiret, hvordan stregerne var lavet, og så drejede bogen lidt blot for at se om det gav en anden stemning eller udtrykkelse"I enjoy drawing flowers, their beautiful abundance and beauty, I can not help it when flowers are nearby"sagde hun som svar til ham, hun kunne slet ikke lade vær med at se helt drømmende ud, og kiggede længe på papiret med tegningen af blomsterne, de to roser der møder to solsikker det så godt ud, og næsten helt realistisk. Lidt stolt af værket kunne hun godt være, og det gjorde hende på en måde glad af at høre han virkede interesseret i at høre lidt omkring det, og han var også venlig og høflig. Havde også virket meget sikker på hendes tegning var ligeså smuk som den virkelige ting.

"Thank you very much for believing, it's been too long since I've been sitting and drawing and just immerse myself in it"sagde hun i samme takt som hun vendte blikket hen på ham igen, og bare sad og smilte for sig selv, mens hun kiggede på ham. Nu havde hun opmærksomheden fuldt ud på Raphael igen. Anzu var da også nysgerrig efter at vide, hvad han mon lavede hernede, og hvordan det kunne være han var gået hen til hende, der var jo så mange kvinder hernede. Måske var de fleste ikke de kønneste, men de var sikkert smuk indeni. Noglegange sagde man at de fleste var smukke indeni som udenpå, Anzu gik ikke sådan helt vildt meget op i det. Hun fik lagt bogen ned på skødet af sig, og kærtegnede kanterne lidt. Det var dejligt at lave noget hun godt kunne lide, tegne var lang tid siden hun havde gjort, og især at tegne blomster det gjorde hun meget sjældent.


"What flower or what kind of flowers do you find so interesting"spurgte hun så efter at have lyttet til ham, og næsten lyste lidt op da han nævnte at blomster fandt ham interessant. Så hun kunne slet ikke lade vær med at spørge lidt ind til det. Der var så mange der syntes blomster var så kedelige, og det skulle ikke undre hende, hvis nogen slet ikke ville kunne forstå hvordan hun kunne snakke så meget om det. Anzu havde et bredt smil på læben, og en gnist i øjnene der fortsat bare hvilede på Raphael. Og hun ville også vide hvad han lavede hernede, men det kom vel nok, var det ikke også alt for meget at spørge om lige med det samme, måske ikke hvem kunne vide. Så ventede hun blot mens hun lod neglene køre rundt i cirkler på skitsebogen.
Anzu
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Cain Devereaux on Søn 23 apr 2017 - 21:02

"What a unique and beautiful name, but a pleassure meeting you" hendes navn matchede fint overens med hende, det var smukt og unikt, hvilket det virkede som om hun også selv var. Hendes kolde hænder gjorde ham hellere ikke noget, det var blot noget, som gjorde hende mere unik i folkemængden, anderledes og måske endda ikke nær så normal. At være normal var kedeligt, man besad ikke noget unikt ved sig, og i sidste ende var man blot some alle andre. Han nikkede forstående "They are so delicate, yet possesses so much beauty" Som ung ville han ofte betragte blomsterne, specielt fordi hans søster ville se dem. Han havde gjort det for hendes skyld.
Han sendte hende et smil, som hun takkede ham "you welcome" han havde altid elsket kunst, hans hjem var fuld af det og det var selv på trods af, at han faktisk ikke var så ofte hjemme. Denne periode var et held, netop fordi de alle holde en mindre pause. De havde været så meget ude, og han var begyndt at savne sin egen seng, og det samme gjorde de andre. "I always love to see the passion in art, you can always see if the artist love what they're drawing" pointerede han med et lille smil. Hvis en kunstner hadet hvad han eller hun malede, kunne man se det i strøgene, hvor var der passion i det hele, kunne man næsten ikke tage øjnene fra værket.
Hendes spørgsmål, fik ham til at bide sg i læben "I love Daisys, it's a simpel flower, but my sisters name were Daisy. I remember when she was sad, I would always give her daisys, because it would make her happy" det var egentlig en ganske simpel blomst, men alligevel var det en, som havde en stor betydning for ham, netop på grund af hans søster. Som han sagde ordene, kiggede han kort væk, dog faldt hans mørke øjne igen på hende "What about yourself, whch flower draws you attention in?" spurgte han nysgerrigt.
Cain Devereaux
Cain Devereaux
Beginner (Rank 4)

Bosted : A Flat in Terre

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Anzu on Man 24 apr 2017 - 17:50

Langsomt trak hun benene lidt ind til sig selv, og betragtede blomsterne hun havde slet ikke regnet med der var nogen der ville finde hendes tegne hobby interessant, og spændende. Blikket flakkede lidt rundt i blomster buskene, og ellers rundt omkring på de forskellige mennesker der var hernede. Det så også ud til hun ikke var den eneste der havde kigget beundrende, og næsten fordybende på blomsterne. I følge hende havde man meget god smag, hvis man betragtede de smukke blomster og deres skønheder. Anzu fik et smil frem på læben, og kiggede så hen på Raphael igen"Thank you very much, your name is unique too"sagde hun og holdte blikket på ham, mens hun helt var stoppet med at køre fingrene rundt på tegneblokken, men hun var også lidt tænkende omkring at begynde at tegne igen. Der var en helt masse ting at tegne, og nu havde hun allerede tegnet nogle blomster, som blev meget godt, og smukt. Tankerne omkring at tegne lidt kørte rundt lidt, mens hendes øjne hvilede på Raphael. Hun lyttede efter det han sagde, og det fik hende mere og mere til at lyse lidt op, mest fordi det var så sjældent man mødte nogle der interesserede sig for blomster, og som fandt dem smukke og henrivende. Da han så havde nævnt blomsten Daisy, kunne hun ikke lade vær med at lyse lidt mere op, og det fik hende også til at komme i tanke om noget. Så hun flyttede blikket fra ham til tegneblokken, åbnede den, og bladrede lidt rundt i siderne, mest fordi hun var kommet i tanke om noget. Efter at have bladret rundt i siderne fandt hun endelig det hun søgte, hun kørte en finger over siden mens smilet på læberne blev lidt større, og hendes blik med gnisten strålede helt"I once drew a daisy, I just fell over the beauty and the way the flower was on, so I could not help drawing it"sagde hun med blid stemme, og kunne slet ikke flytte blikket fra tegningen, det havde været alt for lang tid siden hun havde tegnet det, men smukt det var det.

Anzu elskede bare at fordybe sig i kunsten af strege der kunne blive til noget udsøgt, og fortryllende. Hun kunne bruge rigtig mange timer på bare at sidde og skitsere, og tegne løs, det var også sjældent hun tegnede noget der slet ikke lignede noget. "I love roses like most women, especially roses with other colors, they catch me in a special way especially if the roses are blue"sagde hun og kiggede hen på Raphael igen. Sendte ham et smil og et blink hvorefter hun grinte mildt"Sometimes I look at people and see the beauty of them and what flower they actually could be"hun vendte så blikket ned på papiret igen, papiret hvor den smukke tegning af daisyerne var. Hun lyttede også til det han sagde, og nikkede bekræftende til ham"Yes, some artists make really good art, where you can sometimes disappear completely in it"så kiggede Anzu hen på ham igen, og holdte blikket på ham lidt, hun kunne godt lide at snakke med ham, og enlig tænkte hun ikke så meget på de mange underlige blikke hun fik, og hun bekymrede sig heller ikke om kvinderne hernede der bare savlede over Raphael, hvilket hun godt forstod.

Så lagde hun en finger hen over tegningen af daisyerne og fik et alvorligt udtryk i øjnene, ja selv smilet forsvandt. Hun sad bare og kiggede på tegningen, hun syntes selv det var godt tegnet, men alligevel var det som om der manglede et eller andet. Det var så underligt hun begyndte at tænke fejl, da det var lang tid siden hun faktisk havde tegnet det."Maybe it's just me ..."mumlede hun lidt mens hun sukkede lavt. Anzu lagde hovedet lidt på skrå, og hendes blik ændrede sig pludseligt til det samme blik som før. Gnisten kunne stadigvæk ses, og hun betragtede tegningen, og næsten var tæt på at udpege flere fejl, selvom det så ud til der ikke rigtigt var nogle.

"Do you draw yourself or what do you do?"spurgte hun så pludselig uden at kigge på ham, selvom hun godt kunne se ham ud ad øjenkrogen. Måske sad Anzu bare og undrede sig lidt over den gamle tegning af daisyerne, det var sjovt at hun bare syntes der manglede noget, et eller andet.
Anzu
Anzu
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre i egen lejlighed(tilpas stor)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Relaxing Time - Åbent Emne(alle er velkommen til at svare)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum