Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 3:10 by Caine Blackwell

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251454 indlæg in 12723 subjects

I hated you at hello

Go down

I hated you at hello

Indlæg by Amara on Ons 19 apr 2017 - 20:42

Det meste kommer til at stå i emnet.

Påklædning:: This
Stiletter:: These

EMNET ER TIL JOSEPH

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stedet havde længe stået efterladt eller i så fald havde det været lukket for turene i diverse attraktioner, men nu stod Parc d’attractions atter åben for Terre, samt alle de andre gæster der var klar på de nye forlystelser. Lyden af skrig og grin fyldte stadig parken, men folkene i parken var blevet skiftet ud i løbet af dagen. Der var sikkert ikke så mange af de ”almindelige” folk tilbage, men i stedet havde nattens væsener taget over. Forlystelserne kørte stadig og folk morede sig på trods af at klokken netop havde passeret midnat. Stiletterne der ramte mod stenene der beklædte stien kunne svagt antydes, men blev klart overdøvet af grin og skrig. De lyse øjne skulede rundt på de forskellige folk der passerede. Nogle sendte blikke mens andre var ligeglade, nogle mænd piftede og andre rynkede på næsen. Det var ikke noget hun tog sig af, for hun var her for at more sig… Ikke for at lede efter klienter eller piger. Hun så til sin side hvor en veninde gik og snakkede om en af de fyrer hun havde været sammen med, det var ikke noget der interesserede hende, hvilket var derfor hun nærmest ikke hørte efter ”Amara.. Are you even listening?” vrissede hun nærmest og skubbede hende. Hun skulede på veninden og sukkede ” Yea ye… You fucked the guy and he left.. I get the story for fuck sakes” sagde hun og sukkede. Hun kendte til det miljø veninden var i eftersom hun arbejdede for hende og var en af de bedste piger hun havde. Et skævt smil kom frem på hendes læber som veninden greb hendes arm og hev hende med sig mod spøgelseshuset ” AMA! Let’s go!” veninden var nærmest som et lille barn, men alligevel satte hun sig i vognen og tog turen sammen med hende. Da turen endte gabte veninden og så næsten opgivende på Amara ” I’ll go home… ” sagde hun og sendte hende et smil inden hun smilede til Amara og gik. De havde været der siden eftermiddag, så et eller andet sted kunne hun godt forstå hendes veninde, men hun selv var på ingen måder træt. Med rolige skridt og et smil på læberne sagde hun farvel til veninden og begav sig ud på rund tur i parken på egen hånd. Hun stoppede ved boden med candyfloss og bed sig kort i de røde læber ” The pink one please, normal size” sagde hun og sendte kvinden bag skranken et smil. Hun smed nogle penge på disken og tog imod sin candyfloss og fortsatte sin tur rundt.
avatar
Amara
Novice (Rank 1)

Bosted : Fin villa i Quartier de Saint-Jean.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: I hated you at hello

Indlæg by Gæst on Ons 19 apr 2017 - 21:15

påklædning + sort sko


God fucking damn it. 

Den ene fod tippet imod en da de mange mursten, mens han stadig vente på at hans aftale skulle dukke op. Fyren som der havde lovet ham opium korn fra hospitalet, havde bedt om at de skulle mødes i forlystelsesparken, men som tiden gik blev Joseph efterhånd klar over at aftale åbenbart bare det rene fup. En halv time havde han stået op imod en mur til skur i rød, med tålmodighed som han ikke havde meget ad, havde han givet fyren en chance mere for ankomme. Men intet sket. Fuck this, I am leaving. Det var hans tanker netop som han trådte væk fra muren, med halv dovne skridt gik vampyr mod sit mål, en udgang. That cheap shit, he going pay if I ever see him again. Tanken om af en dødelig havde snydt ham for 400 euro var for meget, i sær for så lille mængde som den unge læge havde lovet ham. 

Efter at have trasket omkring i et par minutter blev klar over at han var kommet i den forkerte retning, han var i sted gået over imod de mange border med mad, men ingen udgang. "Seriously, fuck this night." hørte man kort Joseph sige før han igen kigget efter en udgang i mellem de mange mennesker, men intet kunne han se. Der var i sted en mange væsner der så ud som mennesker, og ingen af dem tog sig hans lidt mere sure adfærd mellem dem. Med søgene øjne kiggede Joseph imod den retning som han var kommet fra, mellem de mange væsner og få mennesker opdagede han et bestemt individ som han ikke havde set i lang tid. Just what I need for this night to get worse, than it is by now. Mellem to dæmoner fik Joseph øje på den hvid håret skønhed som han ikke havde set siden sin han lukke ned opium klubben tilbage i 1905. Joseph fik øjeblikkelig lyst til vende sig om igen, han havde virklige ikke brug for en aften hvor flere ting gik galt, i sær ikke med en dæmon. Joseph lod automatisk blikket søge ned imod jorden, han forsatte hans gang med en smule fart, men uden af virke overnaturlig hurtigt, han ville trods alt ikke vække for meget opmærksomhed efter hans lille halv sure udbrud af ord.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum