Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Endnu en almindelig vagt - Nathan

Go down

Endnu en almindelig vagt - Nathan

Indlæg by C.C. on Man 17 apr 2017 - 21:53

Sted En hyggelig café på gågaden
Tid 4 om eftermiddagen
Vejr Lunt forårsvejr
Omgivelser Forskellige væsner, som har valgt at tilbringe eftermiddagen på caféen, samt andre baristaer.
Det var vel hvad man kunne kalde en almindelig fredag eftermiddag på en café. Efter den sidste fuldmåne, var C.C. igen kommet på benene og det var blevet hverdag igen, og dermed kom arbejdet tilbage, ikke bare i hans egen forretning, men også på caféen. Det føltes som flere år siden han sidst havde haft en vagt, men hans chef var selv en ældre og lidt mere erfarren varulv, så han var fuldt forstående for at C.C. havde brug for en uges pause om måneden - fire dage før fuldmånen, hvor han var syg og træt, og tre dage efter, så han kunne komme sig over skrammerne.

Sidste fuldmåne havde været hård for den unge varulv, hvor han var blevet overfaldet af to magtliderlige varulve, og kun var sluppet med livet i behold takket være en tredje varulv, som havde samlet ham op da månen var forsvundet bag horisonten, og taget ham med på hospitalet. Det havde trukket tiden til at komme sig lidt længere end normalt, men som altid var hans chef forstående. Han var trods alt ikke fuldtidsmedarbejder, og desuden var det sjældent han kom så slemt til skade. Men som sagt, den fuldmåne havde været hård.
Han havde stadig sit ben i forbindinger, men for de mørkebrune bukser han havde på, kunne det ikke ses. Hvad der kunne ses var nogle sår og skrammer på hans arme, da hans skjorte havde korte ærmer nu hvor vejret var blevet varmere, samt de forbindinger han havde om håndledet. Men han havde det fint nok nu. Han haltede ikke længere og hans hånd var også ved at kunne bruges normalt uden de store problemer. 

Lige nu stod C.C. og tog imod bestillinger ved kassen. Da det var fredag var der ikke så mange personer som kom ind igen, og langt de fleste kunder kendte godt C.C., så de mange tatoveringer generede ikke folk. Derudover gik han med kontaktlinser til at dække sine tatoverede øjne, så udover at have synligt tatoverede arme, og nogle enkelte piercinger i, så var han ikke så intimiderende igen. Hans hår var sat op i en lidt sjusket knold så hans sidecut var godt nok synligt, men så igen, de fleste på caféen så ikke meget anderledes ud.

Selve caféen var egentlig ret hyggelig. Væggene var belagt med hvad der lignede træ, og der stod reoler rundt omkring fyldt med bøger man kunne låne mens man sad der, og der var borde af forskellige størrelser alt efter hvor mange man var, så det ikke virkede så stift og ensartet. Disken var ved siden af døren med en masse stole linet op og på væggen havde de menuen. De forskellige kager stod fremme så man kunne se dem, og alle deres kolde drikkevarer stod i et køleskab bagved (billede). Det var ikke den mest kendte café, men den kunne heldigvis overleve på stamkunderne, og efterhånden kendte C.C. dem alle sammen. Så når der en sjælden gang kom nogle nye forbi, så fangede de ofte hans opmærksomhed. Men hele dagen havde det været de samme gamle kunder, og da det var fredag, var der som sagt ikke så mange. Med et suk tog C.C. en tår af sin kaffe og satte sig på en stol bag disken.
C.C.
C.C.
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed på 1. sal i Terre, lige over hans butik

Antal indlæg : 146


Tilbage til toppen Go down

Re: Endnu en almindelig vagt - Nathan

Indlæg by Nathan on Lør 22 apr 2017 - 19:15

Påklædning Et par jeans, en sort t-shirt og nogle gamle convers. Han har sin taske over skulderen

Det havde været en lang dag, og modsat de andre fantastiske dage, hvor han tilbragte sin tid med Adrian, så havde han været alene. Adrian var vist til et photoshoot, så han måtte vente til han var færdig, før han endnu engang kunne se hans smukke ansigt. Ikke desto mindre havde han også været fanget, af de ting man skulle lave i dagligdagen. Der var skole, også træning og nu var han endelig fri, til at gøre hvad end han havde lyst til. Dette betød han nu var på vej imod en cafe, der var ofte så stille, at han rent faktisk kunne slappe af også nyde eftermiddagen. Vejret udenfor var ganske fantastisk, og det gav ham en de, om at han en dag ville bringe Adrian ud på en picnic, hvor de kunne nyde vejret sammen.
Med et fast greb, åbnede han døren til cafeen. På trods af der ikke kom mange, så var det et hyggeligt sted. De havde god mad, og god kaffe, så det var vel det bedste man kunne komme i nærheden af. Derudover havde de også gode siddepladser, derudover var der også en atmosfære af ro og behag. Mange steder virkede så kolde, og uden den mindste smule behag, men her var der varme og en aura varme om sig.
Stille begav han sig imod baristaen, som sad bag disken "can I have a coffe" spurgte han med et smil på læberne. Han kløede sig i håret, og som altid fik det hans røde hår, til at stikke ud til alle sider. Det var ustyrligt, tykt og sad aldrig rigtig ordenligt "I'm going to stay, so it's not to go" forklarede han, som han tog sin pung op for at betale "And it's for Nathan by the way" han vidste disse steder, krævede man gav sit navn, således baristaen kunne kalde navnet ud, så kunden kunne vide vedkommendes ting var klar.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum