Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:47 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:42 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:38 by Zakaroff

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239764 indlæg in 12011 subjects

Navajo: Racebeskrivelse

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Navajo: Racebeskrivelse

Indlæg by Thomas Darwill on Søn 2 apr 2017 - 14:33

Navajo
Race Beskrivelse


 

RACE: Navajo
ALIAS: Hamskifter, amimorph, animagi
LEVETID:ca. 85 år
LOKATION: Over alt
BEFOLKNING: Uvist

Personlighed

Navajo kan have en hvilken som helst personlighed. Dog har deres personlighed fællestræk med det dyr de kan forvandle sig om til. Hvis man kan forvandle sig om til en hund, vil man typisk være klog, naiv, venskabelig og menneske elsker. Mens en kat er mere sky, drilsk og afhængig af sig selv og ingen andre. Det er meget vigtigt at huske på dette, så når du vælger at din karakter er af denne race, skal personligheden matche dit valg af dyr.


Udseende

Navajoer kan have vidt forskellige slags former for udseende, de kan være alt fra lav til høj, bred til slank, mørk til lys. Ofte har deres udseende fælles træk med dets forvandlingsdyr.
Hvis man f.eks. har et en løve som forvandlingsdyr, vil man måske have noget meget stort tykt hår, en bred næse, eller katteligne øjne. Hvis man har en odder som væsen, vil man måske have små øjne, en flad næse, og være meget smidig.Magi

Navajoers magi går på at, denne race har lært en teknik i at kunne forvandle sig selv om til et dyr. Racen besidder ikke af en anden magi som sådan, end de medfødte egenskaber som deres dyr besidder af.

Der er mange mytologier, legender samt historier omkring, hvad en Navajo er da de går under mange navne.
Mange mente at en Navajo var en meget kraftfuld shaman eller heks som kunne forvandle sig til et, hvilket som helst dyr de ønskede, samt styrken til at kunne løbe hurtigere end en hest, eller besad af stor umenneskelige styrke.
Nogle mente også at det var gamle ånder fra dyr som havde søgt ind i mennesket for at tage bolig - når de endelig fandt et menneske, hvis personlighed passede ville de overdrage denne person evnen til at forvandle sig til dyret. Men ingen af disse sagn er ægte. En Navajo er født med genet til at kunne forvandle sig, lidt lige som virussen der findes i varulve.

Et sagn der passer mere til troen omkring, hvordan at Navajo opstod, føres tilbage til da den første Aspara blev skabt: I den kvindelige asparas unge år fik hun besøg af en gravid kvinde som der frygtede for barnet i hendes mave, eftersom at følelsen af spark var hørt op.
Den unge aspara i sin naivitet troede at hun  kunne helbrede menneskekvindens barn, lagde hånden på maven og overførte noget af hendes magi til barnet. Men da barnet blev født var det, at man så hvilken konsekvens hendes handling havde taget: barnet kom ud med en hale og øre som en kats. Inden længe fik barnet kontrol over disse og kunne forvandle sig til en ræv, som rendte rundt ude i skoven. I frustration over barnets mutation, forsøgte dets far at dræbe ham. Men da Asparen som var årsagen til sønnens udvikling, fandt ud af det forbandte hun sønnens familie så deres blodlinje altid ville bære genet med sig. Hvert der blev født i dette stamtræ, ville have en dyreforvandling som passede til deres personlighed. Så et hvert menneske par kan få en Navajo, hvis deres blodslinje kan føres tilbage til familien med asparans forbandelse over sig.Svagheder

Som styrker, har Navajo alle mennekernes svagheder. Alt vil kunne slå dem ihjel og meget ældre end et menneskes gennemsnits alder bliver de hellere ikke. Der ud over arver de selvfølgelig også deres dyrs svagheder, som kattens nemme måde at blive distraheret på, hundens naive natur, så det er så ment lige så meget deres personlige træk der er deres svagheder såvel som de kan være deres styrker. Men der ud over har de ikke videre nogle specielle evner som hæver dem særlig højt oppe blandt de stærkere racer.


Styrker

Der er ingen videre styrke inde for animagi, ud over at kunne forvandle sig til et dyr. Ellers er en Navajo’s evne meget lig et menneskes, dog er det muligt for trænede Navajo’s at påtage sig en ekstra evne ud over at kunne forvandle sig til et dyr.

Eksempler:

 • Kattefamilien vil Navajo’en have mulighed for at gøre sig usynlige i deres katte form.
 • Fugle familien ville kunne trække vingerne ud af ryggen og bruge dem til at flyve uden at forvandle sig helt.
 • Ræven vil kunne mestre illusioner.
 • Dyr tilknyttet vand, vil have mulighed for at trække vejret under vandet uden forvandlingen.
 • Insekt familien ville kunne ændre øjenfiltret og se farver som infrarød ultraviolet og have x-ray syn.
 • En flagermus kunne bruge deres specielle skrig i menneske form. • avatar
  Thomas Darwill
  Teknisk Admin

  Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

  Antal indlæg : 628


  Tilbage til toppen Go down

  Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen

  - Similar topics

   
  Permissions in this forum:
  Du kan ikke besvare indlæg i dette forum