Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Day off.. Join me.

Go down

Day off.. Join me.

Indlæg by Abigail on Lør 1 apr 2017 - 20:18

Det meste kommer i emnet.

Påklædning minus taskerne selvfølgelig:: 

EMNET ER TIL ASTRID

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

For once in a lifetime, havde hun rent faktisk fået fri fra arbejde eftersom baren havde en der skulle læres op og det var gudskelov ikke hendes job denne gang, men alligevel havde hun bevæget sig uden for lejligheden og ned på baren. Kort kastede hun et blik ned på mobilen, der havde lagt på bardisken i noget tid. Hun vidste ikke om hun skulle skrive til Astrid. En hun havde mødt et par gange på baren og faldet godt i snak med, men klokken var efterhånden ved at være mange.. ganske vidst havde det aldrig stoppet hverken hende eller Astrid for at troppe op det ene eller det andet sted. Hun greb mobilen og fik et kækt smil på læberne som hun begyndte at skrive en sms ”Hey little vixen.. Gonna get your ass to the bar tonight? I promise it’ll be good” hun fik et smørret smil på læberne inden hun lagde mobilen fra sig og rakte ud efter glasset med whiskey foran hende. Hun håbede Astrid svarede tilbage, for så havde hun i det mindste en at snakke med, hvis man så bort fra de mennesker der var bag bardisken eller de mænd der fortsat forsøgte at vinde hendes hjerte, trods de flere gange havde fået at vide at hun ikke var til mænd. Hun tømte glasset med whiskey og sukkede inden hun bankede to gange på bordet. Den nye så på hende som var hun en lavalampe ” Are you fucking kidding” sagde hun lettere irriteret og rullede med øjnene ” EMANUEL!!! AT LEAST LEARN THE BABIES HOW THE FUCK TO SERVE RIGHT!!” råbte hun for at være sikker på at han ville kunne høre hende ude I baglokalet. Med rolige skridt kom han ud og blot gav hende fuck fingeren ” Naah.. My lady is coming tonight… And I don’t like dick anyway..” sagde hun og så på den nye og bankede så to gange mere i bordet ” Now…” sagde hun og så på hvordan hendes glas langt om længe blev fyldt igen.
 
” Heeey handsome.. Wanna go to the toilet and suck my… ” mere sagde manden ikke før hun havde vendt sig om og så på ham med et hævet øjenbryn. Uden så meget som en mine hoppede hun ned fra barstolen og stod med sine beskedne 170 centimeter overfor manden der var godt 2 meter høj ” Sorry?” sagde hun ganske kort inden hun bemærkede manden bukke sig ned til hende og hviske det selv samme til hende. med en hurtig bevægelse greb hun fat om nakken på ham ” I promise you… If I was going to suck you off.. You would leave this place without your dick… Now get off me before I break something in your body” sagde hun inden hun gav slip om ham og så mod døren med et smil på læberne.
Abigail
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: Day off.. Join me.

Indlæg by Christian on Søn 2 apr 2017 - 21:13

Påklædning
- Tøj Hun har en sort crop top uden ærmer, et på lavtsiddende sorte bukser med huller, en oversize sort lædderjakke og et par slidte convers på. På grund af hendes flade sko, er hun fulde 1,68 høj.
- Tatoveringer Under tøjet har hun disse tatoveringer
- Makeup Hun har dette makeup på
- Hår Hendes hår sidder således
- Smykker Hun har en Piercing i næsen, disse ringe i det venstre øre og disse i det højre øre. Hun har disse ringe på fingrene og en en choker halskæde.


Røgen hev i hendes hals, men den var velkendt og fik hende til at slappe af. At sige hun var afhængig af stoffer, ville højst tænkelig være en underdrivelse. Heldigvis var det dog kun weed denne gang, så intet ud over det sædvanlige. Røgen forlod hendes mund, som hun sukkede tilfreds. Weed gav hende altid en rolig fornemmelse i hele kroppen, og en behagelig busen i hovedet. Netop som hun skulle til at tage endnu et sug, vibrerede hendes mobil og med et skævt smil, tog hun den op fra lommen af sin jakke. Hun havde egentlig intet imod Abigail, hun var sjov og de blev fulde sammen, så der var intet dømmende i det. De fleste kunne ikke klarer hendes alkohol misbrug, eller det faktum hun havde en hang til at ryge sig godt og grundig skæv. De fleste kunne klarer smøgerne, men alt det andet blev altid for meget. Så at have en drikke ven, var altid det bedste. Hun klukkede og sendte en besked tilbage "On my way Abi, got weed...want some?"
Med beskeden sendt, fjernede hun sig fra den kolde mur "Thanks for the stuff bitch" hun vinkede til manden, som hun havde stået ved siden af. Han var hendes pusher, og de talte efterhånden så godt sammen, at de altid tiltalte hinanden Bitch når de så hinanden "Later bitch" råbte han mod hende, hvilket var det sidste hun hørte inden hun forlod gyden. På trods af at være en indiesanger, og måske ikke en berømt en, så fik hun så mange penge ind, hun kunne betale for sine egne stoffer, alkohol og smøger. Selvfølgelig ville de fleste mene, hun havde et problem og dog var det hele langt bedre end det der skete, når hendes kontrol forsvandt, og minderne kom tilbage. Med minderne blev hun farlig, fordi hendes evner ofte gik i udbrud.

Som hun vandrede imod baren, trak hun en lille vodka flaske op af en stor lomme, som tilhørte hendes ret så store jakke. Hun tømte den, og kastede den i en tilfældig skraldespand. Heldigvis havde hun været tæt på baren, så det tog hende nærmest kun 10 minutter, før hun stod ved indgangen til baren. Det første hun så som hun trådte ind, var Abigails smil og dette fik hende til at vinke imod kvinden. Hun hævede øjenbrynet, som hun så manden ved Abigails side, det kunne havde lignet en date og dog så han ret så pissed ud, så det fjernede den teori. På trods af den weed hun havde røget tidligere, og den vodka flaske hun havde tømt, så gik hun overraskende godt. Der var dog et skævt smil på hendes læber.
"Hej beautiful" på trods af hun havde boet i Frankrig i snart 3 år, så bar hun endnu sin velkendte irske accent, som kun blev værre i takt med hun enten blev fuld eller påvirket af stoffer. Hun gav Abigail et kram, som hun fandt ro i sin plads "So what did you want?" spurgte hun drillende, samtidig med hun bed sig i læben. Hun vendte blikket imod bartenderen "Vodka" hun hævede øjenbrynet, som for at udfordre vedkommende om, at sige hende imod. Et smil formede sig på hendes læber, som glasset blev placeret foran hende "Thanks" med glasset i sin hånd, vendte hun sin fulde opmærksomhed imod Abigail.
Christian
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: Day off.. Join me.

Indlæg by Abigail on Søn 2 apr 2017 - 22:01

Hun tømte glasset endnu engang inden hun så mobilen lyse op og smilede for sig selv ”Don’t need to ask… Just hand me some” skrev hun tilbage og lagde den fra sig. Hun havde intet imod weed, i det hele taget havde hun intet imod stoffer, men man kunne ikke se på hende at hun var en der kunne finde på at indtage en bane coke i ny og næ eller ryge en joint i så fald. Hendes krop blev altid så afslappet og hendes tanker blev yderst interessante, men weed havde også andre virkninger på hende, dog var der ikke ret mange der havde set den side af hende, men Astrid ville sikkert få det at se i aften hvis det i så fald var noget ordentlig weed hun havde fået fingre i. Det Astrid skaffede var som regel godt og de to sammen ville kunne brænde en by ned og være kolde i røven for at sætte sig på et hustag og se på, mens de mange fibrilske mennesker løb rundt og forsøgte at slukke ilden. Tanken fik et smil frem på hendes læber og hun skulede kort på den nye ansatte der med det samme fyldte hendes glas ” Thank you” sagde hun uden så meget som at skænke kvinden bag baren et smil.
 

Som Astrid tråde ind på baren skulede hun kort mod manden ved hendes side inden hun gik mod hende. hendes arme slog omkring Astrid og hendes hilsen fik hende til at smile ” A pleasure hotstuff” sagde hun og hev Astrid ind til hende. Hun stank langt væk af vodka, men det var ikke fordi hun selv var en skid bedre, da hun sikkert stank af whiskey. Hun lænede sig ned mod Astrid og hviskede til hende ” What do I normally want when I write you hmm? I just want your company for once ” sagde hun og blinkede til hende. Astrid kendte hendes tankegang, så hun kunne sikkert gætte sig til noget af det der lagde bag disse ord. Der var så mange ting hun ville… Drikke sig i hegnet med hende, ryge sig op i skyerne… Og forlade dette lorte sted og tage hjem til en af dem og fortsætte med alkohol og stofferne til de kollapsede i sengen af udmattelse. Jo der var da ganske vidst også nogle andre ting i hendes tanker, men det krævede hun var fuld nok og var påvirket af stoffer.
Abigail
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: Day off.. Join me.

Indlæg by Christian on Lør 15 apr 2017 - 20:43

At sige Astrid var skæv, ville helt klart være en underdrivelse, for hun var langt væk. Hendes pupiller var helt udvidet, hvilket blot var et lille tegn på hvor meget hun havde røget. Derudover havde hun også taget en hel del andet, så da hun fik spørgsmålet, formede der sig en tænkende rynke mellem hendes øjenbryn "mhhh you want to fuck some people, burn some stuf" som hun forslog de skulle brænde folk, formede der sig en flamme i hendes øjne. Et drillende smil formede sig på hendes læber. Hun tog smøgerne op, som var ganske fint rullet og dog var det tydeligt det ikke var cigaretter, men derimod noget helt andet. Hun vrikkede med øjenbrynene, og holde en frem imod Abigail. Hun havde aldrig noget imod at dele med denne kvinde, de havde det som regel altid super sjovt når de gjorde det.
"He said these will be quite speciel, he did something new with them, though he didn't want to say exactly what he did" Abigail kendte til hendes pusher, han var en sjov skiderik og hun havde selv et ganske godt forhold til ham. Derudover var hun også hans bedste kunde, hvilket forklarede hvorfor han tilbød hende nye ting som disse, ting han som regel ikke tilbød andre. Hun vendte sig mod bartenderen, og gav ham sit bedste flirtnede smil. På trods af at være i en ret skæv tilstand, så kunne hun stadigvæk være ekstremt charmerende. Han syntes at hoppe på, og lænede sig selv mod pladen mellem dem
"What can I do for you sweetheart?" hun bed sig i læben, og strøg ham hen over kinden. Det var så fristende at brænde ham levende, men i stedet lod hun sin tunge fugte sine læber "I would like for you to fuck me so hard, but since you really can't do that then your strongest whiskey and I would like it in a bottle" hun sagde altid tingene ligeud, og hendes ord om at ønske han tog hende hårdt, fik hans blid til at pumpe hurtigt gennem hans åre. Det var næsten synd, og dog var hun ligeglad. Da han ikke syntes at reagere, lagde hun hovedet på skrå, hun trak ham tættere imod sig og stoppede som deres læber var få cm fra hinanden "I'm so needy, please" hun bed sig igen i læben, og det syntes at være alt det tog, for hurtigt efter dette skyndte han sig hen for at finde stedet bedste, stærkeste og dyrest whiskey. Åbenbart havde hun været så charmerende, at de endda fik den på huset, under flasken var hans nummer dog også. Hun vendte sig mod Abigail og gav hende flasken "For you my dear"
Christian
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: Day off.. Join me.

Indlæg by Abigail on Lør 15 apr 2017 - 21:24

Hun kunne godt se Astrid var på noget, men i det tid de have kendt hinanden havde de ikke mødtes, hvor den ene af dem ikke var påvirket på den ene eller anden måde. Det var et fucked op forhold de havde til hinanden, men det var ikke noget der gjorde hende noget… Tvært imod. Astrids ord fik et dystert smil frem på hendes læber, om det var sex eller om det var ild var hun ligeglad med personligt, for begge dele lød yderst fristende ” Why not fuck them first huh? Then light ’em up?” spurgte hun og hun så på Astrid som hun hev smøgerne frem. Læberne krøllede sig i et smil som Astrid fortalte omkring de specielle ”smøger” som hun havde taget frem ” SOme magic shit I guess” sagde hun og sukkede. Hun kendte pusheren og vidste han kunne noget hokus pokus når det kom til stoffer og det var aldrig dårligt det han gjorde. Hun havde selv købt et eller andet af ham, der var uden tvivl blandet noget lovedrug i, eftersom hun blev uendeligt kærlig, hvilket også endte ud i der var en af hendes veninder der blev kontaktet, at hun måtte lave the walk of shame efter er en anden side af sagen. Hun bemærkede godt Astrids forsøg på ar flirte med bartenderen og sukkede ganske kort, men han hoppede på vognen alligevel. Som bartenderen snakkede til Astrid knurrede hun svagt. Hun havde altid været beskyttende overfr de personer der betød bare lidt for hende… Og det gjorde Astrid, trods hun var en kugle af fucked op tanker af og til, men det var derfor de var så gode sammen. Hun grinede over Astrids ord og så hvordan bartenderen nærmest var ved at dø. Man kunne tydeligt se hvordan hans blod pumpede rundt i hans årer, hvilket fik hende til at fokusere på pulsåren på hans hals. Hendes vampyr instinkter slog ind og lysten til at springe over disken og begrave sine tænder i mandens hals var stor. Hun hørte Astrid tale og hun kom ud af sin drømme verden og himlede med øjnene ” There’s a room in the back.. Uset hat” sagde hun og hentød til Astrids tidligere kommentar. Som bartenderen fandt whiskey og gav flasken til Astrid sukkede hun , men tog alligevel mod flasken som den blev rakt mod hende ” If you’re so needy… There’s a toilet over there… And a store room in the back of the bar” sagde hun og pegede i begge retninger som et kækt smil spredte sig på hendes læber.
Abigail
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: Day off.. Join me.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum