Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Mennesket: Race Beskrivelse

Go down

Mennesket: Race Beskrivelse

Indlæg by Jay Wu on Lør 1 apr 2017 - 19:39

Menneske
Race Beskrivelse


 

RACE: Menneske
ALIAS: Homosapiens
LEVETID:ca. 85 år
LOKATION: Over alt
BEFOLKNING: Talrige

Personlighed

Mennesker er et af de mest normale racer der befinder sig i Di Morga. De kan besidde af en, hvilken som helst personlighed. De kan være snu, forræderiske, begærlige, kreative, positive osv. Der er ikke én bestemt måde et menneske kan være på og til tider ændre de deres interessere og værdier, alt efter hvad der sker rundt omkring dem. De fleste mennesker i Di Morga er klar over at der eksistere væsner omkring dem. Men udenfor Di Morga's grænser er folk ikke bevidste omkring denne magiske aktivitet der foregår. I nogle folkeslag er man dog mere bevidste omkring dens tilstedeværelse i forhold til andre.


Udseende

Mennesker kan være store som tynde, høje som lave. Det er helt op til vedkommende selv hvordan de skal se ud. I Di Morga, mødes mange forskellige mennesker fra forskellige verdensdele. Derfor er det ikke nogen mærkværdig ting, at se folk der måske har etniske afstamninger end som den franske og spanske.Magi

Mennesker besidder ikke af nogenformer for magier.


Svagheder

Mennesker er den svageste race i Di Morga, de er ikke overnaturligt stærke, ser realtivt normalt, hører normalt, har ofte flere handicaps, så som dårligt syn, dårlig hørelse, astma og lign. De fleste mennesker besidder ikke af det samme gode immunforsvar som andre racer. Dermed kan de bliver transformeret om til:

Djævel: efter død.
Engel: efter død.
Spøgelse: efter død.
Varulv:Ved bid
Vampyr: Ved bid


Styrker

Mennesker kan besidde af forskellige styrker, alt efter hvad deres færdigheder, og interesser er. Nogle mennesker hører måske bedre end andre, nogle er mere overbevisende inden for skuespil, mens andre er mere omsorgsfulde.

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 679


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum