Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

The awkward first meeting

Go down

The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Lør 1 apr 2017 - 19:11

Det meste kommer i emnet.

Påklædning, minus solbriller selvfølgelig!:: http://www.polyvore.com/black_golden_flower_print_lapel/set?id=219205136

EMNET ER TIL DASHA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De mørke øjne kastede et blik på det speciellavede spejl, hvor selv en vampyr kunne se sig selv i. Han sukkede inden han kørte hånden gennem det blonde hår og trak på skuldrende ” As good as it gets… ” sagde han og grinede ganske kort. Det var jo ikke just fordi han skulle ud og score nogen, men hvis han så alligevel gjorde, ville han da ikke klage, bestemt ikke, men eftersom han ikke just var som de fleste andre, ville det nok være bedst for modparten at lade være med overhovedet at forsøge. Med rolige skridt gik han mod køkkenet i lejligheden og åbnede pakken med prince og satte en smøg mellem læberne og fik hurtigt sat gang i den. Han ville egentlig helst være fri for dette fest pjat, men nu var han efterhånden også gammel, han havde været igennem utal af krige… Koner og kærester der var døde, men alligevel levede han den dag i dag, ikke det var nemt, men han klarede det. Kort trak han på skuldrene inden han trak i de ny pudsede sko og gik mod huset, hvor festen blev afholdt.
 

Han bankede høfligt på døren og ventede på der blev åbnet ” SIDNEY!!!” skreg personen nærmest der åbnede. Han hævede et øjenbryn og sukkede ”No shit Sherlock” sagde han og grinede ganske kort. Normalt var han ikke en af de folk der grinede mest, men det var grundet alt det modgang han efterhånden havde haft, så han gav næsten på forhånd op. Han kendte kun denne person fra shoppen og vidste det ikke var hende der boede her, men en der havde lidt mere stil. Han blev nærmest slæbt efter denne kvinde som hun banede vej mod personen der egentlig holdte festen. De stoppede og han blev nærmest skubbet frem mod personen foran ham ” Jesus… Woman what the f…..” mere sagde han ikke før han rettede blikket mod personen foran ham og sank det ord han skulle til at sige. Det gik hurtigt op for ham at det var hende der holdt festen og hurtigt fik han rettet sig i sin fulde højde ”Uhm… I mean hello” sagde han og skulede kort over sin skulder og sendte så kvinden foran ham et skævt smil. Dette var det mest akavede han længe havde prøvet, at en kvinde der kendte ham tilsyneladende bare hev af sted med ham og nærmest kastede ham i armene på hende der lagde hus til.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Jimena on Ons 5 apr 2017 - 23:48

Påklædning
- Tøj Hun har denne kjole på
- Makeup Hun har dette makeup på
- Sko Hun har disse sko på [Hun er 1,70 naturligt, med de højhælede er hun 1,76]

Disse fester, hun havde efterhånden været til så mange, og de var alle ens. Dog selvom hun ofte fandt dem kedelige, så fandt hun dem også morsomme. Det var altid en god måde, hvorpå man kunne manipulere med andre også se hvordan de alle faldt under hendes magt. Hun var naturligt karismatisk, men hendes evne gjorde hende mere end blot naturlig karismatisk, hvilket hjalp hende når hun tvang rige mænd under sin fingernegl. Hun nød at tvinge dem til at gøre ting for hende, de gav hende altid gaver, penge og magt, blot for hun enten ville gå ud med dem, give dem et kys eller endda gifte sig med dem. Hun havde efterhånden været gift mange gange, hun stoppede med at tælle efter de 40. Ægteskaber var derfor ikke om kærlighed for hende, det var en mulighed hvorpå hun kunne få mere magt, flere penge og et bedre liv. Hendes datter derimod, hun betød alt. Masha var det bedste i hendes liv, og en hun ville dræbe for. Ganske vist nød hun i den grad det søde liv, og hun var måske en smule magtliderlig, men hun vandt også pengene, således hun kunne give Masha et bedre liv.
Som hun bevægede sig rundt blandt de forskellige folk, var der få som rent faktisk turde snakke med hende. Oftest snakkede hun også kun med folk, som hun kunne bruge til noget og mange af dem var også mennesker. Mennesker var så kedelige, så sarte også nemme at dræbe. Hun elskede at lege med dem, se dem løbe rundt som små skræmte mus i hendes greb. Mændende var specielt de sjove, for de troede de havde magten, de troede de var i kontrol. Det sjoveste var specielt under sex, den måde de ville forsøge at styre hende og til sidst måtte de indse, ingen kunne styre hende.
En mand gik hen til hende, han forsøgte at flirte med hende, beskrev hende som værende guddommelig og dog kedet han hende også med det samme. Han var grim, kedelig og stank. Med andre ord gad hun ikke engang at give ham sin opmærksomhed. Hun lod sit blik kaste rundt i lokalet, hvor hun fik øje på en nyankomne. Han så anderledes ud, spændende og intet ved ham skreg menneske, snarer det stik modsatte. Hun kunne næsten grine, af hvordan han blev trukket af en tilfældig kvinde, hen imod værtens kone. Hun skubbede manden fra sig, og gik i stedet mod vampyren. Et smil formede sig på hendes læber, og som hun gik mod ham tog hun to vinglas fra en tilfældig tjener "ohh sweety, why did it take so long?" spurgte hun, og gik imod ham. Hun rakte ham det ene vinglas, og gav ham et kys på kinden "Play along, and you will be fine" hviskede hun i hans øre. Da hun fjernede sig, lagde hun en arm omkring hans "Thank you for inviting us" hun så imod den fremmede kvinde, hævede udfordrende øjenbrynet, som næsten sagde: I dare you to say anything. Blidt trak hun manden med sig "You're safe now handsome" hun gav slip på ham, som de kom et stykke væk, og vendte sig derpå imod ham.
Jimena
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Tors 6 apr 2017 - 20:05

Han mærkede hvordan en masse øjne faldt på ham som han rettede sig op. Han stod blot og stirrede på kvinden foran ham, uden så meget som at sige et eneste ord kløede han i nakken. Han kunne næsten føle hvordan kvinden foran ham havde en lyst til at smide glasset med vin hun stod med i hånden. Det må have set ih så fint ud at han var blevet hevet med af en kvinde og nærmest var kastet for fødderne af værtens kone som nu stod og stirrede på ham som var han en lavalampe eller et maleri. Han stivnede næsten da han bemærkede en kvinde der rakte ham et vinglas. Hvad var dette nu for noget? Han hævede det ene øjenbryn og så på hende og sendte hende et skævt smil som han tog imod vinglasset. Som han hørte hendes ord sagde han intet og trak blot på sine skuldre som svar på hendes spørgsmål. Da hun tog om hans arm så han på hende med et skævt smil. Han havde ingen ide om hvordan han skulle reagere på dette, for det var første gang han havde været udsat for dette… Nogensinde. Han bukkede kort hovedet som gestus og blev trukket med kvinden.

” And you are?” spurgte han kort og sippede til vinen som han havde fået. At han ligefrem fik et kompliment af hende var han ikke klar på, hvilket også var derfor han reagerede som han gjorde. Han betragtede hende kort og trak kort på skuldrene ” Why did you safe me? And who the hell was that lady dragging me?” sagde han og så efter den kvinde der havde hevet ham med sig som han var kommet indenfor. Han havde ingen anelse hvem nogle af disse folk var, jo han kendte til værten, men det var sådan cirka også det, men han var alligevel kommet for at få en god aften ud af det, hvis det da var muligt.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Jimena on Lør 15 apr 2017 - 20:43

Da de endelig var væk fra de idiotiske mennesker, kunne de slappe mere af. Derfor gav hun også sin fulde opmærksomhed til ham "My name is Dasha, Dasha Sarakhanova" Sarakhanova var ikke hendes rigtige efternavn, men derimod hendes afdøde mands efternavn. Hun havde haft så mange navne gennem sin tid, engang imellem tog hun endda et nyt fornavn. Dog for sin datters skyld gik hun nu med sit rigtige navn "What about you dear? What shall I call you? Because if you don't give me a name, I'm just going to make one up" sagde hun med et drillende smil. Dasha var en kvinde, som ganske få forstod. Hun kunne være drillende, flirtende, blid og på samme tid ens værste mareridt. Alle hendes afdøde mænd kunne give en godkendelse på dette. I starten af deres forhold var hun altid forførende, også gav hun måske også en blidere side til sig at vise, men i sidste ende så de altid den brutale og onde version.
"Why I saved you? Well dear you looked like a fish out of water, and even though it was quite funny, I mist admit for a second I pitied you" hun trak på skulderne og tømte sit glas, hvorpå hun gav den til den nærmeste tjener "I really don't know, Usualy I don't care for these stupid humans, but my guess would be a woman who fancies you. She probably thought you were so handsome that, she just had to show you to the host, possibly even make her jealous" hun lagde hovedet på skrå, men klukkede dog efter noget tid "But as I said I really don't know" hun trådte frem mod ham, gav ham et kys på kinden og trådte tilbage "I'm gong to find something a bit stronger to drink, if you want you can follow" hun blinkede med det ene øje, før hun vendte om for at finde noget stærkere at drikke, vinen var generelt rigtig kedelig.
Jimena
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Lør 15 apr 2017 - 21:37

Han så på hende med et hævet øjenbryn og sendte hende et smil som de følgende ord kom fra hende ” Sidney Christirian… A pleasure” sagde han og så på hende med et kækt smil. Hun var mystisk, hvilket på en måde gav ham lyst til at blive i hendes selskab, få mere at vide omkring hende og måske skabe et venskab for en gangs skyld. Han så på hende og fnøs ganske kort ” Pity? Well that’s the first time I’ve ever heard that…” sagde han og hævede et øjenbryn. Det var yderst sjældent han nogensinde hørte der var nogen der havde medlidenhed med ham, for som regel var det fuldkommen omvendt, men han var heller ikke vandt til der var tilfældige kvinder der bare rev ham med sig og nærmest kastede ham for fødderne af en anden kvinde. Han fnøs igen ” Fancy me? That human have no clue what I am… And I bet if she found out… She wouldn’t fancy me much longer” sagde han og tænkte kort over det. Tanken om at kunne skræmme det sølle tøsebarn ville blot være morskab på højeste plan, men i det tilfælde var han sikkert blevet sendt hjem og så havde han ikke mødt denne… Dasha. Som hun nærmede sig og han mærkede hendes læber mod hans kind hævede han det ene øjenbryn og han brummede svagt. Hvad end dette gik ud på så var det ikke dårligt… Han trak kort på skuldrene og nikkede ” I never thought you would ask! This wine is… The most boing thing I’ve ever tasted” sagde han og så efter hende som han begyndte at følge hende.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Jimena on Lør 15 apr 2017 - 22:07

Som hun fik et navn til ansigtet, nikkede hun blot og nævnte intet til det "One must always try things a least once" pointerede hun, idet han ytrede det var en første gang, at der var en som havde medlidenhed med ham. Måske havde hun som sådan ikke følt medlidenhed med ham, men mere fundet situationen morsom og i stedet for at se det fører videre, ville hun hellere se chokket på det åndssvage menneskes ansigt, som hun trak ham væk. Hun hævede øjenbrynet "Well you're not the most ugly man on this planet, and you're a vampire, so of course a stupid human would fancy you. It lies in your hunting, she's not even aware of it" hun vendte blikket mod kvinden, som betragtede hende med kolde øjne. Dog kunne to køre den leg, men generelt var hun egentlig ret ligeglad med det "When you're hunting, you produce a certain smell, it attracks humans so easy" forklarede hun lidt efter. Hun havde kendt mange vampyrer, og en af dem havde forklaret alt dette for hende, plus hun havde også to øjne i hovedet.
Om han havde lyst til at følge hende, var egentlig helt op til ham. Dog havde hun selv brug for noget stærkere, men det så ud til at han ligesom hende fandt vinen kedelig. Hun klukkede over hans kommentar "If serving wine, then at least serve something good, not this...I can't even name just how bad it is" hun rystede på hovedet, og som hun så en tjener gik hun imod ham. Hun lagde hovedet på skrå "Give me your best wine" beordrede hun, og på trods af ikke at bo i villaen, så bevægede hun sig rundt, som ejede hun stedet.
Jimena
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Lør 15 apr 2017 - 22:28

Han så på hende med et hævet øjenbryn og tiltede kort hovedet til siden, ja en gang skulle jo være den første. Som hun fortsatte med at tale sukkede han og nikkede ” See.. That’s the bad part about being a male vampire.. Women nearly fall to your feet… Telling you hot handsome you are and don’t even know what ’s hiding beneath this pretty face” sagde han og sukkede. Han kunne ikke tælle på to hænder hvor mange kvinder han nærmest havde lokket i døden, eller for den sags skyld mænd… Blot fordi han havde været på jagt og hans instinkter så havde tiltrukket disse personer. Han fnøs kort og så på hende ”Seems like you know a damn lot about my kind” sagde han og så på hende med et kækt smil. Han kunne egentlig godt lide hun vidste så meget om ham uden egentlig at vide alt, hun havde kun fået navn og det var det, men hun havde allerede opfanget han var vampyr, hvilket nok heller ikke var specielt svært dog. Som de gik gennem flokken af gæster lyttede han til hvert ord hun sagde og nikkede ganske kort ” I can only agree on that statement… ” sagde han og så mod tjeneren der kom lige i mod dem. Hendes ord til tjeneren fik ham til at hæve et øjenbryn og han kunne se hvordan tjeneren nærmest løb af sted for at finde vin til hende ” Manipulative little vixen… I like that” sagde han og sendte hende et smil.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Jimena on Lør 15 apr 2017 - 23:10

Hun hævede øjenbrynet "True, I remember my sweet Dima, he smelled so sexy, but it was the same with Sasha she had a wonderfull air around her, it was sex" hun trak på skulderne. Det var sådan med alle vampyrer, de gav en speciel duft fra sig og den blev specielt stærkere som deres vampyriske side kom frem, hun havde set det så mange gange. Det var ganske interessant, og hun nød at se jagten gå i gang. Hun fik altid Sasha til at jage foran hende, hun nød at se hvordan hun fik dem alle ind. Her ville Sasha drikke blodet, og hun ville stjæle deres sjæl.
"Well I have had lovers who were vampires, and like others I also have brain" pointerede hun med et lille smil. Hun diskriminerede ikke mod racerne, så hun havde været sammen med mange forskellige væsner. Vampyrer havde været interessante, fordi de kunne mere end så mange andre. Mange af hendes ægtemand havde dog været mennesker, men det var fordi de var så nemme at manipulere med, og de var også det nemmere at dræbe. Hans kommentar om hvordan hun fik tjeneren til at gøre hvad hun ville, fik hende til at grine "if you act like you own anything, then they will give anything to you" hun smilede af tjeneren, som han kom tilbage og som den kloge idiot han var, havde han to glas med sig "thank you, and now leave" hun lagde hovedet på skrå, og kiggede koldt på ham. Hun tog glassene før tjeneren gik, hun vendte sig mod Sidney og rakte ham det ene glas "this should be better" hun tog en tår og smilede "Yeah it is"
Jimena
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Lør 15 apr 2017 - 23:43

Han så på hende og tænkte kort over hvad duft han egentlig afgav når han jagede, for han havde aldrig selv bemærket det og der var ingen der havde fortalt ham hvad det var. Han grinede ganske kort ”Never said you didn’t have any did I?” sagde han og sendte hende et kækt smil. Tøsen var kvik og det kunne han godt lide, det var på en underlig måde tiltrækkende, hvilket var yderst sjældent han fandt kvinder interessante mere, han holdt sig som regel for sig selv i tattoo salonen eller i villaen, hvor han kunne være i frem.   Som hun igen talte fik det revet ham væk fra sin drømmende verden og tilbage til virkeligheden ”That is as true as it’s said” sagde han og så på tjeneren der kom tilbage med en ny flaske vin samt to glas. Det var faktisk lykkedes hende at få tjeneren til at finde en flaske til hende. Hans læer fortrak sig i et kækt smil som han så på tjeneren og derefter på Dasha som rakte ham et glas. Uden at sige noget betragtede han hende smage på vinen ” Good.. Or else I could get something else for the lady” sagde han og sendte hende et smil. Han kunne bare have fulgt efter tjeneren og så fået lokket ham med et sted hen hvor de ikke ville blive opdaget, for så kunne han trods alt få det han egentlig helst ville have… Blod.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Jimena on Søn 16 apr 2017 - 0:31

"Maybe not, but you must admit most men see the body of a woman, and not the brain" pointerede hun med et skævt smil. Hun havde været gift så mange gange, og ikke en af hendes ægtemænd, havde haft ønsket en seriøs samtale med hende. Det var altid noget andet, men så igen ligeså meget som de ønskede hende for hendes udseende, ønskede hun dem for deres magt og penge. Så i sidste ende var det faktisk ligegyldigt. Hun kunne være dominerende, hele sit liv havde hun altid været nød, til at kæmpe for de ting hun ville, så det havde også gjort hende hård. Derudover var hun heller ikke bange for, at slå ihjel for at nå sit mål. Hun havde trods alt dræbt så mange af sine tidligere ægtefæller.
Hun betragtede hvordan han så imod tjeneren, og et ondt smil formede sig på hendes læber. Det var den slags smil, som havde et løfte om noget ondskabsfuldt "Wanna kill him?" spurgte hun ligefrem, som altid sagde hun tingene ligeud "I could rip his soul out, tast his fear and at the same time you could drink his blood" hun hævede spørgende øjenbrynet. Hun havde intet imod at dræbe andre, og da slet ikke til fester, det gjorde faktisk det hele så meget sjovere "unless your not op for it, then I can just kill him all by myself" hun vinkede til tjeneren fra tidligere, og med et spørgende udtrykke gik han imod hende. Hun greb fat i hans krave, og trak ham imod sig "wanna fuck" spurgte hun med et skævt smil på læberne. Tjeneren kunne ikke andet end at nikke, og han fik til sidst fremstammet et ja. Hun vendte sig mod Sidney, og hævede øjenbrynet.
Jimena
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Søn 16 apr 2017 - 0:41

” Then I’m not a man it seems” sagde han og trak kort på skuldrene. Han havde aldrig været typen der kun gik efter kroppen eller udseende på en kvinde, for intelligens var nok det han fandt mest tiltrækkende ved en kvinde, for så havde han i det mindste nogle at tale med i stedet for det blot var ligegyldige samtaler. Hendes ord fik ham til at se på hende og han fnøs ” I have a certain smell now don’t I? that’show you can tell” sagde han og sendte hende et blink. Han kunne egentlig godt lide ideen så hvorfor egentlig ikke. Han skulle lige til at svare hende som tjeneren kom forbi og hun stillede spørgsmålet. Hun var ligefrem, hvilket fik et smil frem på hans læber. Kort lod han som ingenting, men som de var kommet lidt væk knækkede han kort nakken og fulgte efter dem. Han kunne allerede mærke hvordan tænderne i hans mund var begyndt at vokse, hvordan de mørke øjne var begyndt at få det svage skær af rød. Han så efter hende, men holdt sig i baggrunden. Hurtigt fik han bladet sig med mængden af folk og kom ind fra en anden side af dem, så tjeneren ikke ville fatte den mindste mistanke. Han fulgte blot efter dem, altid i nærheden, som et rovdyr der stalkede sit bytte.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Jimena on Søn 16 apr 2017 - 0:57

Hun nikkede "you do, it's kinda hot" hun trak på skulderne og vendte sit blik væk fra Sidney. Hun var selv en jæger, hun gik selv efter folk og hun elskede smagen af frygt i deres sjæle. Det gav en speciel smag til den, og hun nød det virkelig meget. Hvor mange mennesker hun ikke havde dræbt, netop fordi hun havde revet deres sjæl ud. Mange af dem blev ofte overrasket, netop fordi de ikke havde set det komme. Tjeneren gjorde præcis som hun ønskede, han fulgte hende nærmest som en lille hund, i det hun bevægede sig mod et rum, et rum hvor de alle kunne være alene. Det sødeste var dog, at han forsøgte at være i kontrol, ved at presse hende imod en væg og her kysse hende ned af halsen. Han kunne dog ikke være mere kedelig, så hun skubbede ham væk fra sig.
Hun smilede mod Sidney, i det han kom ind i lokalet "So my dear stupid, folish human, you're going to die. It's going to hurt, and you will suffer" som altid var hun ligefrem, man kunne derfor ikke være i tvivl om hvad hun mente, eller hvilke holdninger hun havde. De ord hun gav til tjeneren, var nogle hun havde givet til sine ægtemænd, specielt kort før de døde og som altid gav det frygt i hendes offer. Med en glød som et rovdyr, bevægede hun sig imod ham. Hun greb hårdt fat i hans hånd, og holde ham mellem hende og Sidney. Hun skubbede tjenerens ryg imod imod Sidney, hvorpå hun greb fat i hans hår og tvang knægten til at blotte sin hals. Med halsen blottet for Sidney, greb hun selv fat i knægtens kinder. Hendes øjne blev helt røde, og sorte åre formede sig fra hans kinder, og op langs hendes hænder. Hun kunne smage frygten i hans sjæl, og det var fantastisk. At suge sjælen tog tid, og det gjorde i den grad ondt på hendes ofre. Uheldigvis blev hun nogle gange endda ophidset af det, men hvem vidste om dette skete denne gang.
Jimena
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sidney on Søn 16 apr 2017 - 1:24

Han sendte hende et smil og hævede ganske kort et øjenbryn. At hun ligefrem syntes det var hot at han havde en duft over sig gjorde det blot mere spændende. Det var nærmest underholdende at se hvordan tjeneren forsøgte at tage kontrollen over denne kvinde, for han havde selv for længst bemærket at hun ikke ligefrem var den der overgav sig let, hvilket også var ret tiltrækkende. Han fulgte dem med øjnene, holdt sig altid tæt og så hvordan de forsvandt ind i et rum. Han knækkede kort nakken inden han gik indenfor og lukkede døren bag ham. Et smil spredte sig på hans læber, lige nok til man svagt kunne antyde de tydeligt længere hjørnetænder der var godt udgroede og klar til at komme i halsen på et menneske der var dum nok til at følge med hende. Hendes ord fik det til at krible inden i ham og havde han haft et hjerte der fungere ville det sikkert være ved at flyve ud af brystet af ham ” Mhm the way you speak.. Makes you even more lovely” sagde han og så imod hende med et smil. Han stod stille og så hvordan hun nærmest kom med tjeneren til ham. Som han blev skubbet med ryggen op mod ham, lagde han armene omkring ham og holdt fast. Dasha der lagde hans hoved på skrå fik ham til at blinke kort til hende inden han lænede sig ind mod mandens hals og uden tøven begravede hans sine tænder i halsen på manden. Han lukkede kort øjnene og som han åbnede dem igen, havde de en klar rød farve. Tjeneren nåede ikke at sige ret meget før han langsomt blev tømt for liv. En vampyr der drænede ham for blod og en dæmon der tog hans sjæl. Folk ude i salen måtte have de underligste tanker lige nu, men når ham og Dasha kom ud og ham med de røde øjne, så ville de sikkert have helt andre tanker og sikkert gå ind og tjekke på tjeneren, hvis der i så fald var nogen der overhovedet havde bemærket at de var gået der ind.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: The awkward first meeting

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum