Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Even silence can be noisy... (Nerissa)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Even silence can be noisy... (Nerissa)

Indlæg by Nerissa on Søn 2 apr 2017 - 16:44

Hun grinte lidt over hans bemærkning, han havde tydeligt set hendes mange præmier, mange blev ret intimideret over dem. Men hvorfor overraskede det dem? Vand var hendes element jo..

”Ja.. Jeg er jo også i mit rette sted, når jeg er i vandet.”
Smilte hun lidt og drak noget mere af den lune te. Hun var glad for at høre hvad han sagde og nikkede blot, så lidt ned og slikkede dråberne af hendes læber.

Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre lige nu, hun havde aldrig haft gæster, så hvad sagde man? Hvad gjorde man?
avatar
Nerissa
Novice (Rank 3)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 31


Tilbage til toppen Go down

Re: Even silence can be noisy... (Nerissa)

Indlæg by Zakaroff on Søn 2 apr 2017 - 17:19

Han grinede lidt og trak lidt på skuldrene inden han tog endnu en tår af kaffen og kiggede intenst på hende.
"Jeg må se mig skyldig i at jeg hører mere hjemme i mørket..... Det har jeg gjort i små 400 år....Hov imens jeg husker det...."

Så kørte han hånden hen over sin arm som en anden tryllekunstner og havde lige pludselig en lille sort pakke han åbnede. Kiggede man godt efter lå der 3 nåle der nede i.
"Den er til dig..... Den er nem at skjule.... Pas på med at stikke dig på dem, noget af min gift er der i.... Hvis du føler dig truet så stik vedkommende med en og en dosis af min gift kommer gennem deres system.... Du så selv hvad der skete med de 3 mænd der forsøgte udenfor...."

Så havde hun trods alt det værn også
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1231


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum