Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Let start the party [sidney]

Go down

Let start the party [sidney]

Indlæg by Adriana on Fre 31 mar 2017 - 23:11

Sted: Diskoteket.
Tid: Kl. 01.10 lørdag aften
Vejr: Endelig kom foråret, skyfri, stjerneklar og halvmåne  
Omgivelser: En masse overnaturlig væsner, der var godt fyldt
Forbehold: Sidney
_______________________________________


Skilt på døren:
Diskoteket holder lukket, Privat fest. Kun folk med invitationer, kan komme ind.


Hvad de overnaturlig også kunne læst:
Årsfest...Særlige fest for overnaturlige væsner.  Adriana stod i køen foran Diskoteket med en gruppe af 4, alle sammen kvinder. de snakkede og grinede, mens de ventede. De havde alle gjort sig i stand og taget festetøj på. Adriana gik hen til en af dørvagten og sagde sit navn "Jeg er Adriana Gibson". hun smilede til vagten, som åbnede døren for de 5 personer. "må i havde en sjov aften" sagde han. hun nikkede og gik indenfor.

De gik alle op til baren og fik den første drink, de vente sig mod hinanden og slå glasset mod hinanden "Lad og havde en sjov aften".. de svarede i kor "For festen". De grinede og drak alt i deres glas.

Adriana satte glasset på bordet og kiggede rundt i den store lokale, som allerede var godt fyldt. hun fik et glas med en rødvæske, hun tog den op til munden og luftede til den. hendes blik fald på glasset og så på bartander "øhm. jeg vil gerne havde en fra han-køn med ekstra tak". hun fik byttede sit glas med et nyt "mange tak". hun drak lidt mens hun vente sig rundt for se sig omkring.

Her var også en førstesal eller nærmere en balkon, hvor folk sad, for at få mere privat liv og et områder for VIP. længere henne og forbi dansegulvet var en scene, hvor et band var igang med at spille deres sang. det var hvad de havde kaldt det, inden de begyndt at spille. Adriana kiggede sig rundt og så sine veninde på dansegulvet, i fuldgang.

Adriana påklæding:
Adriana
Adriana
Highly Proficient (Rank 20)

Bosted : NewYork: Fin lejlighed, Frankrig: En Lille lejlighed i Paris som gader. & I Di Morgan: I en villa ved stranden

Antal indlæg : 2642


Tilbage til toppen Go down

Re: Let start the party [sidney]

Indlæg by Sidney on Lør 1 apr 2017 - 18:29

Påklædning samt en læderjakke:: 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Han så på papiret hvorpå hans navn stod og rynkede på næsen inden han sukkede og gik ud af døren for at komme ned til diskoteket. Dette var ikke noget han normalt gjorde, men måske var der chance for en snack i den ene eller anden form og endnu bedre… Han sukkede og stak hånden ned i lommen og hev smøgerne frem og satte en mellem de blege læber inden der blev sat ild til den. Som han ankom til diskoteket var der allerede en del mennesker der stod i kø, men så kunne han i det mindste nå og ryge sin smøg færdig.
 
Efter smøgen stillede han sig i kø og så omkring sig. Det var ikke fordi der var synderligt mange spændende bloddufte eller andet, men der ville sikkert komme flere når han kom ind ” Sidney Christirian” sagde han og nikkede kort til dørmanden der lukkede ham ind, før døren igen blev blokeret. De mørke øjne gled over omgivelserne, tjekkede flugtveje, tjekkede hvad type væsener der var ankommet og hvem man måske skulle holde sig fra. Et skævt smil spredte sig på hans læber inden han gik mod garderoben og fik jakken afsat inden han gik mod baren.
 
Han så på en flok tøser der stod ved baren inden han tømte det første glas og rettede blikket mod bartenderen ” Har i noget mere eftersøgt? Engel… Aspara måske?” sagde han med et skævt smil på læberne og bartenderen rynkede kort på næsten. Man kunne tydeligt antage denne mand i baren var vampyr selv, men ikke var en af dem der drak andet end menneske. Bartenderen kom med en flaske og hældte op i glasset og gemte derefter flasken væk og gav glasset tilbage ” Tak” sagde han og greb om glasset inden han forsøgte at spotte et bord og gik mod det, i håb om bare lidt fred indtil han havde fået blod nok.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Let start the party [sidney]

Indlæg by Adriana on Lør 1 apr 2017 - 19:31

Et smil breddet sig på Adriana ansigt over synet af hendes veninder som festede igennem, ude på dansegulvet. hun tog en slurk af sit glas og Hun lukkede sine øjne i mens hun mærkede hvordan den rødevæske bevægede sig igennem hendes krop, den ekstra tilsætning var passende. gav en dejlige eftervirkning af alkohol.
hun stod et øjeblik, hvor hun tydeligt kunne høre musikken ekstra højt, de forskellige væsner bevægelser henover dansegulvet og hvordan deres duft ramt hende. Sikker sus hun oplevede tænkt hun til sig selv.

Hun ventet igen tilbage til diskoteket og festen. hun lagde dog mærke til hendes veninde ikke var til at se. men det betyde ikke at Adriana ikke kunne more sig. hun skulle være fri i aften, og bare være i nuet. som da hun lige var blevet forvandlet. et smil breddet sig ved tanken, hendes øjne stoppede ved en hjørnesofaen, lidt længere ende. som stod tom.

"Den tager jeg" sagde hun lavt til sig selv, hun kiggede på bartander og sagde "Flasken jeg fik er før. Vil jeg gerne havde med mig" . hun fik flasken med det rødvæske i, Adriana rettede på sin jakke og taske, før hun begyndt at gå i retning af sofaen, hendes blik fangede først nu den mandelig vampyr, der endeligt ikke havde opholdt sig langt væk fra hende. Hun vidste ikke om han havde set hende eller ej. men hun sendt ham et smil og bevægede sine læber langsom, så hvis han så hende. kunne læse dem "Må de havde en god aften".

Hun bevægede sig igen hen over dansegulvet og over til sofaen, som faktisk stod lidt privat. hun satte sig og lagde sit ben overkors, hendes finger holdet fast i hendes glas, mens hun sætte flasken foran sig på bordet.

Hun lagde sig tilbage og tog en slurk af glasset "skønt!" sagde ved smage af indholdet i glasset
Adriana
Adriana
Highly Proficient (Rank 20)

Bosted : NewYork: Fin lejlighed, Frankrig: En Lille lejlighed i Paris som gader. & I Di Morgan: I en villa ved stranden

Antal indlæg : 2642


Tilbage til toppen Go down

Re: Let start the party [sidney]

Indlæg by Sidney on Lør 1 apr 2017 - 21:09

Hans krop sitrede efter glasset med blod og havde allerede lyst til at gå op og få flasken med sig, men han vidste også at det var en af de dyre varer på stedet, så det var nok ikke bare en flaske han fik lov til at overtage bare sådan. De mørke øjne betragtede folk på dansegulvet og hans øjne faldt igen over gruppen af piger der dansede og nød deres frihed på dansegulvet. Han huskede da han var så ung, hvilket var en del år siden efterhånden, man alligevel havde han forvildet sig på diskoteket denne nat…
 
De mørke øjne flakkede svagt fra side til side og han fangede den unge vampyr kvindes blik og så på hendes læber. Han nikkede som gestus og hævede glasset og tog en tår. Hun så ung ud, men skindet bedrog altid når det kom til vampyrer og noget sagde ham at hun var kun omkring hundrede år ældre end ham selv., men det skulle bestemt ikke stoppe ham fra at tage kontakt med hende, hvis han havde det i tankerne i så fald.
 
Han tog sit glas og gik op i baren og smilede for sig selv ” Mandlig engel, bare giv mig flasken” sagde han og smed nogle penge på bordet, for han vidste det ikke var gratis, hverken at sælge eller skaffe. Han greb flasken og hans glas inden han med rolige skridt gik mod sofaen hvor hun sad.
 

” Mandlig engel… En kvinde i den alder burde drikke noget andet end det der sprøjt.. Nyd det” sagde han inden han blinkede til hende og gik tilbage til det bord han stod ved før. Ville hun stoppe ham kunne hun godt nå at gribe fat i ham eller sige noget til ham, ellers ville han igen forsvinde i mængden.
Sidney
Sidney
Novice (Rank 2)

Bosted : Kæmpe villa i Quartier de Saint Jean.

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Re: Let start the party [sidney]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum