Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Tid til at hygge og have det sjov - Nerissa

Go down

Tid til at hygge og have det sjov - Nerissa

Indlæg by Artair on Fre 31 mar 2017 - 21:51

Tid: 21:30.
Sted: La marécage – Søen.
Vejr: oversky men varm i vejret.
Omgivelser: Søen og trænerne og hvad der nu ellers er ved en skov sø.

Artair var på vej ude i skov, han skulle afslutte en handle med en elv, hvorfor skulle de forbandet elver ikke bare komme ind til by for engang skyld og afslutte noget, de selv er begynde på i sted at han skulle kom ud til dem, men nu var han på vej ude i skov for at møde med elv, så de kun få afslutte den handle og kom videre i sagn, han var klædt i cowboy bukser i sort og en t-shirts som sidder lidt tæt på ham også i sort, han havde en sort hue på hoved det skjulet hans halv lang hår.

Han kom til søen efter lidt tid, han stille sports taske fra sig på jorden og læner sig op af et træ, så var han her hvor de skulle mødes, så mangle elv bare at kommer, så han kun kom tilbage til by, da han var i fest humør og skulle hygge sig, eller det var plan indtil videre men den kun når at blevet lavet om mange gang end han når der til, der gik ikke lang tid før elv dukke op, han kom hoppe ned fra et træ lidt fra ham, hvor han gik resten af vej, de fik hurtigt snakke det de skulle før Artair skubbe sports taske over til elv med fod, hvor elv tog den og forsvandt ind mellem trænerne for derefter at forsvinde.

Han ryster kort på hoved af elv og opdage at der var noget som svømme rundt ned i søen, han gik ned mod sø for at finde ud af hvad det er, det kun også være at han selv skulle hop i og slappe lidt af, end han tog tilbage til by, han tog sin hue af og smide den på jorden, kort efter røg hans t-shirts og bukser sammen vej, så han kun stod tilbage i bokseshorts, hvorefter han gik rolig ud i sø og var klar på kamp, da han stadig ikke hele vidste hvad det var som han havde set her ud, person eller hvad det nu var, kun ikke melde ham for noget ulovlig, da taske var lukke og de havde ikke snakke om indeholde af den.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum