Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Fravær :(
Yesterday at 16:51 by Amy Sophia Scott

» Keep out the nightmares!
Yesterday at 16:44 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

» Don´t mind the monster [Christobál]
Ons 23 maj 2018 - 11:01 by Amy Sophia Scott

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

Engle: Racebeskrivelse (Nye ændringer LÆS!!!)

Go down

Engle: Racebeskrivelse (Nye ændringer LÆS!!!)

Indlæg by Jay Wu on Fre 31 mar 2017 - 15:16

Engle
Race Beskrivelse


 

RACE: Engle
ALIAS: God's Face
LEVETID:Udødelige for alderdom
LOKATION: Over alt
BEFOLKNING: Talrige

SIDE NOTE
 • Alle engle er troende til Gud
 • Engle er sendt til jorden for at beskytte og vejlede folk.
 • Personlighed

  Englene er de blide, renhjertede væsener, som arbejder under Gud. Deres primære opgave går ud på at være beskyttere og åndelige vejledere for samtlige væsener befindende sig på Jorden, men derudover er deres vigtigste formål at fungere som skytsengle for et ganske særligt sjælebestemt væsen, med hvilken englene altid vil dele et stærkt og ubrydeligt bånd.

  Engle besidder oftest af et lyst og positivt sind, det er dog ikke uhørt at de har deres tilbøjeligheder til negative tanker i ny og næ.


  En engel bliver til på to forskellige måder. Enten bliver englen særligt skabt af Gud med det formål at være hans sendebud på Jorden, eller også er der tale om et ganske almindeligt menneske, som efter sin død får muligheden for at genopstå som et guddommeligt væsen. Derudover forekommer der også faldne engle, som af den ene eller den anden årsag forvises fra Paradis med afrevne vinger som konsekvens.

  Engle under ærkeenglene har dog særlige personlige kendetegn:
   


  Gabriel

  Disse engle er ofte frembrusende, elsker at tingene gå hurtigt. De er meget lystige og tager imod forandringer med åbne arme. De har nogle ufattelige talegaver, som tit og ofte redder deres væsen ud af problemerne.


  Michael

  Engle under Michael har en særlig fornemmelse på, hvad der er rigtigt og forkert. De er typisk nogle af dem som ser meget sort og hvidt på tingene.


  Rafael

  Disse engle er meget fattede og rolige i deres temperament. Der skal meget til at få dem op at køre og de vil altid helst holde en dialog med folk frem for at gå for meget i fysisk handling.  Udseende

  Dette væsen besidder af en naturlig skønhed, der kan være tale omkring at denne skønhed opstår grundet deres hellige bånd med gud. Ellers har englene nogenlunde de samme karakter træk som menneskene.

  De besidder af to prægtige vinger på ryggen. Disse vinger kan være i vidt forskellige naturlige farver, da de besidder af et gen der minder om fuglene. Vingerne bliver større med alderen, jo ældrer en engel desto større vinger. De bliver dog sjældent længere end 4 meter.
  Deres hårfarve kan være en, hvilken som helst naturlig farve og ikke nødvendigvis den samme som da de måske havde været mennesker.

  Engle besidder kun af en glorie når de befinder sig i paradis. På jorden forvandles deres glorie om til en aura, der har en effekt til at kunne drage opmærksomhed til sig. Ærkeenglene ser dog en smule anderledes ud i forhold til de mere normale engle.


  Gabriel

  Disse er ofte noget ældrer, grundet at der ikke er blevet skabt nogle engle til Gabriels ledelse i over 200 år. Disse engle er som regel høje og slanke. Deres vinger er relativt tynde, hvilket er til fordel for dem når det kommer til hastighed.


  Michael

  Michael har altid været betragtet som overhovedet for Gud's hær i kamp mod det onde og er i historien kendt som ham der har kæmpet i mod Satan. Han er i følge gammelt sagn skytsengel for søfolket og folk der trives bedst på havet og ved vand. Michael's engle er ofte meget kraftige af bygning og har højt stærke vinger der kan bruges til forsvar i kamp. De kan både være mænd og kvinder.


  Rafael

  Disse ligner alle andre engle, med normal kropsbygning. Engle under Rafael er oftest kvinder da kvindelig kærlighed og omsorg passer bedst omkring Rafael.


  Engleblod

  Engleblod er særdeles værdifuldt og eftertragtet overalt. Det besidder, foruden de mange magiske egenskaber, en vidunderlig, sødmefuld smag og en tiltrækkende duft. Som engel må man gøre sig særdeles bevidst om, at man er et let og samtidig meget jaget byttedyr for en majoritet af magiske væsener. Dette gælder især vampyrerne, med deres skarpe tænder og uudslukkelige blodtørst, og slavehandlerne som kan tilrane sig en overordentligt god pris for en engel.  Magi

  Englemagi vil i de fleste tilfælde være tilknyttet den gode sags tjeneste. Det er derfor en sjældenhed, at en engel er udstyret med evnen til at slå ihjel eller gøre alvorligt skade. Derimod er det langt mere sandsynligt, at magien vil kunne bruges til at hjælpe, heale eller berolige væsener, som for eksempel kommet alvorligt til skade.

  Nogle engle, som er skabt direkte fra gud, kaldes for fuldblods engle, disse bliver koorideret indunder nogle ærkeengles orden, hvor et sæt anderledes evner bliver givet dem.

   

  Gabriel

  Besidder af magiske kræfter indenfor luft manipulation: De kan gøre sig selv med et til luften i radius af to meter, påtvinge lyn, og ændre vejret i mindre områder.

  Michael

  Disse besidder af meget stærk magi. Deres evne er ikke noget man typisk ville se rundt omkring. De kan transformere kropsdele om til objekter/våben. Her er det kun fantasien som sætter sine grænser for dem. Denne magi bliver dog kun brugt i selvforsvar eller til at forsvare Gud's rige

  Rafael

  Deres magier kredser oftest omkring vand manipulation, dyre telepati eller healing.
  Svagheder

  Som allerede nævnt er englenes guddommelighed også en forbandelse i mange henseender, da de altid vil være mere end almindeligt udsatte for angrebsforsøg. Da det ligger englene naturligt at handle på det godes vegne, vil de færreste af dem være specielt dygtige krigere, og en ung engel vil desuden også have tendens til at være mere godtroende end hvad klogt er.

   

  Gabriel

 • Fysisk svage i forhold til alle andre magiske væsner

 • Dårlige til nærkamp
 • Michael

 • Langsomme bevægelsesevner

 • Ikke lige så kloge som Gabriel's engle

 • Deres magier virker ikke som angreb, kun som forsvar
 • Rafael

 • Er ikke gode til at blive "hørt" eller lagt mærke til

 • Fysisk svage, men ikke lige så svage som Gabriel's engle


 • Styrker
   

  Gabriel

 • Overnaturlig hurtighed

 • Gode talegaver
 • Michael

 • Meget robuste, og kan derfor holde til en del

 • Besidder stor kamp viden

 • Fysisk stærke
 • Rafael

 • Gode overtalelses evner, ikke lige så gode som Gabriel's Engle

 • Et af de mest forstående engle

 • Største magiske kræfter

 • avatar
  Jay Wu
  Teknisk Admin

  Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

  Antal indlæg : 674


  Tilbage til toppen Go down

  Tilbage til toppen


   
  Permissions in this forum:
  Du kan ikke besvare indlæg i dette forum