Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Trip gone wrong... Or not completly

Go down

Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Aviaia S on Tors 30 mar 2017 - 20:13

Informationen er i indlægget

Påklædning:: 

EMNET ER TIL NIKOLAY

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Endnu en lang nat var gået og dagen var blot startet. De blågrønne øjne spejlede sig i det stadig letduggede spejl der hang fint over håndvasken på badeværelset. Lyden af musik kunne svagt høres inde fra stuen, hvor noget tilfældigt blev spillet, ikke noget hun kendte til sådan umiddelbart, da det var ret sjældent hun overhovedet hørte radio, men aktivt opsøgte klaver musik i stedet. Kort lod hun en hånd glide gennem det blonde hår der igen faldt ned over de nøgne skuldre. Hun var så vandt til at være alene i det store hus, trods det ganske vidst var ensomt i længden. Tabet af hendes mand og barn havde gjort hun nærmest kun holdt sig på grunden så hun også kunne tage sig af Bastet, hesten der stod ude i den tilbyggede stald som SOF medlemmerne havde været med til at bygge for hende. Med rolige skridt gik hun mod soveværelset og kastede blikket på sengen der endnu ikke var redt. Hun kom af med en lettere irriteret lyd og fik alligevel den redt, inden hun åbnede skabet for at finde noget tøj hun kunne tage på. Hun skulle ind til byen, ikke fordi hun var meget for det, men af og til gjorde det ikke noget at angsten blev provokeret lidt så hun måske kunne vende sig til at komme ind til byen noget oftere. Ganske vidst måtte hun indrømme hun ikke var meget for ideen, men hun var nødt til det. Hun fandt et matchende sæt undertøj frem der bestod af en stropløs BH og et bar g-strengs trusser. For en gangs skyld ville hun lade være med at tage kjole på, men hev et par sorte jeans samt en sort top frem. Hurtigt fik hun dækket kroppen inden hun fortsatte ind i stuen og fik slukket for musikken. Hun fløj nærmest rundt for at blive færdig, men egentlig havde hun ikke travlt for der var som sådan ikke noget hun skulle nå. Hun fandt et par sorte højhælede og fik dem bakset på inden hun gik ud til bilen, startede den og kørte mod byen.
 

Hun havde det allerede ubekvemt da hun steg ud af bilen og de mange mennesker der allerede var i Terre’s gader gjorde det ikke just nemmere for hende. Hun kunne mærke hvordan hendes hjerte hamrede af sted mens hendes hjerne arbejdede på højtryk for at holde angst anfaldet tilbage. Hun gik for sig selv, forsøgte at undgå alle former for kontakt med andre mennesker, men det var som om at alt var ligegyldigt. Hun mærkede hvordan hun begyndte at ryste, hvordan hun begyndte at hyperventilere og ikke kunne få nok luft og hun til sidst besvimede og bare lagde der på jorden i Terre’s gader. Hun vidste ikke om der var folk omkring hende der ringede til hospitalet eller noget som helst.

Intet bemærkede hun, hverken at der var slanger i hendes næse, drop i hendes hånd eller for den sags skyld at hun havde fået det sædvanlige hospitals tøj på. Den store hvide kåbe og det var sådan cirka det. Om det var en mand eller kvinde der havde fået hende på hospitalet vidste hun ikke.. Hun vidste ikke om det var en mandlig eller kvindelig læge der havde fået hende ud af tøjet og i det gyselige hvide tøj. Svagt kom hun af med en klage lyd og hun missede svagt med øjnene.
Aviaia S
Aviaia S
Novice (Rank 1)

Bosted : I en kæmpe villa tæt på bjergene, hvor der er tillagt en stald til hendes hest.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Nikolay on Tors 30 mar 2017 - 22:02

[justify]Påklædning
- Ansigt (Briller, skæg and so on)
- Tøj

Det havde været en forholdsvis stille dag, der havde ikke været mange patienter. Så han havde brugt det meste af dagen på enten, at læse op på nye møder eller nye mulige patienter. Han havde intet imod at læse op på dem, specielt fordi han trods alt skulle hjælpe dem, og derfor hjalp det altid. De ville føle, de ikke behøvede at fortælle unødvendig viden. De fleste følte sig mere specielle, betydningsfulde. Det at en anden person ville sætte sig ind i deres lille liv, endda læse op på det og sørge for de følte sig mere tilpas i hans selskab.
I det han skulle til at finde den næste folder for hans næste patient, ringede hans telefon. Nysgerrigt tog han den, blot for at finde ud af hvad end der var sket. Han havde et samarbejde med hospitalet, som ofte ville ringe til ham, specielt når der kom end ind, som ville passe som en ny petient "Is this mr. Cortez?" spurgte damen i den anden ende, hun måtte åbenbart være ny eller usikker på om hun havde fundet den rette "Yes this I, what can I do for you?" han hævede øjenbrynet "Yesterday a young female woman was led into the hospital. She was found out cold on the street, and it was let to believe she might suffer of hypothermia, howver those around the woman stated she was acting strange and it is theefore believed she might be a danger to herself. We want you to visit her, talk to her and she how she is doing" forklarede kvinden, og hun havde hurtigt fanget hans opmærksomhed "I am on my way" dette var det sidste han sagde, før han lagde på og her tog sin jakke på.

Det tog han ikke lang tid, før han endelig var fremme på hospitalet. Når der var tale om en ny patient, han ville oftest gerne være den første de så. Dette kunne være med til at give dem en mere behagelig oplevelse, kontra hvis det havde været alle de andre læger. Han parkerede sin bil og bevægede sig ind på selve hospitalet. Han blev mødt af de sædvanlige læger, som her viste ham hen til kvinden, der endnu syntes at være fanget af søvnen. Han satte sig derfor til rette i stolen, alt i mens han læse den information de havde skrevet ned. Dog som hun syntes at komme til sig selv, rettede han sig mere op "Godmorgning ms. Suradet, My name is Nikolay Cortez, you can call me Nikolay or mr. Cortez, whatever you feel ccomfortable with." Han smlede blidt til hende "while you're staying at the hospital, which can be up to 72 hours, I will work as you psychiatrist. I will be the one you talk to, if you should feel scared or anything like this" han rettede på sine briller, alt i mens han betragtede hende "Do you have any questions, or shall we proceed with the plan?" spurgte han, alt i mens han fandt en blok frem og en kuglepin
Nikolay
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Aviaia S on Fre 31 mar 2017 - 12:58

Hun så til siden mod stemmen og fik åbnet sine øjne og hurtigt fik hun øje på manden ved hendes side. Hun havde aldrig set denne mand, men nu kom hun trods alt heller ikke ret tit i byen, så muligheden var yderst lille. Hun sendte ham et skævt smil ” Good morning… ” mumlede hun svagt og satte sig op i sengen og så på ham med et undersøgende blik. Hun sukkede da hun fik at vide hvor længe hun skulle blive på hospitalet, for det var ikke just noget hun var specielt glad for. Hun hævede et øjenbryn og så på ham ” Scared? Shitless I must confess” sagde hun og så ned på den hvide dyne og bed sig i underlæben. Bange var nok en understatement, men hun var sikkert nødt til at blive der, nu hvor hun var blevet fundet på jorden ude på gaden, hun kunne trods alt være kommet til skade. Hendes blågrønne øjne studerede ham nøje, nærmest som et rovdyr der holdt øje med et bytte der ikke måtte slippe væk.
 

Hun tog sig til hovedet og sukkede, hendes tanker var allerede ved at tage livet af hende og fik hende svagt til at ryste ”Just continue…” sagde hun og bed sig i underlæben inden hun igen tog hånden ned og lod den hvile uden på dynen på hendes lår. Hun havde ikke som sådan nogle spørgsmål, eftersom hun godt vidste hvad dette kom til at handle om. Hun havde jo ikke været social siden hendes mand og datter døde i den brand for godt fem år tilbage, hvis man så bort fra James og SOF medlemmerne så var der ikke andre. Hun sukkede ganske kort ” So… What’s the plan? Medicin.. Long talks about my past?” sagde hun kort og så på ham med et hævet øjenbryn. Hun var ikke sønderligt begejstret, men det skulle gøres.
Aviaia S
Aviaia S
Novice (Rank 1)

Bosted : I en kæmpe villa tæt på bjergene, hvor der er tillagt en stald til hendes hest.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Nikolay on Lør 1 apr 2017 - 15:26

Han betragtede hende nysgerrigt, og i det hun udtalte hun var bange, skrev han det ned på papiret "What are you scared of?" spurgte han med et hævedet øjenbryn. Han havde altid været fascineret af hjernen, og præcis hvad den kunne klarer. Som ung skrev han et dokument omkring de to dominerende personligheder hos vampyren, den fanget af blodtørsten og den fanget af skylden. Et ganske interessant emne. Nu om dage hjalp han dog ofte mennesker, da de i den grad syntes at skulle bruge hjælpen fra ham. Dog når han spurgte folk, så virkede det altid som om han bekymrede sig og til et punkt kunne man da helt klart sige han gjorde.
Han havde hurtigt fanget hvordan hun betragtede ham, så i stedet for at lave for mange pludselige bevægelser, forblev han ganske stile. Hvis hun allerede i forvejen var bange, så ville han helst ikke gøre det værre end hvad det allerede var. Hans job var at hjælpe hende, ikke gøre hendes mentale helbred værre. Som hun udtalte de blot kunne fortsætte, nikkede han stille. Det var hende der skulle indlede samtalen, startede han kunne han blot enten forvirre hende, eller gøre således hun ville nægte at snakke.

Hendes spørgsmål vedrørende medicin og snak om fortiden, fik ham til at klukke blidt "medicin is never the first choice, off course it can help, butI would rather help you deal with your problems, than just put medicin in you and call it quits" forklarede han, samtidig med han lagde hovedet på skrå "And if talking about your past can help, then that's the way we go. But in the end it's op to you what we talk about, and I'm not going to force you to speak of things you don't want to" han trak på skulderne, han havde efterhånden haft nok patienter, til at vide det at snakke om ting de ikke ønskede, ikke var noget som ville virke. I sidste ende gjorde det blot tingene værre, og i mange tilfælde patienterne sure "So what do you want to talk about" spurgte han nysgerrigt
Nikolay
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Aviaia S on Lør 1 apr 2017 - 18:00

Hun så på ham med et hævet øjenbryn ” More like… What am I not scared of?” sagde hun og så væk. Ikke som hentydning at det var alt i hele verden hun var bange for, det var mere det faktum hun var langt væk fra hendes villa, hendes hest samt hendes trygge rammer og fred ved bjergene. Hun ville helst være fri for at være på hospitalet, men inderst inde vidste hun også godt hun var tvunget til at være her til overvågning i nogle få dage. Hun havde gudskelov fået James til at tjekke Bastet på trods han var lidt i mod det til at starte med, men sådan var livet af og til. På en eller anden måde blev hun yderst fascineret af denne mand, der var noget over ham der… Kort bed hun sig i underlæben. Manden foran hende mindede uhyggeligt meget om hendes afdøde mand, hvilket sikkert også var derfor hun var så rolig?

” Thank the lord… I have enough medics to take.. No more” sagde hun og nærmest begravede hovedet I hovedpuden. Hun gad ikke flere piller, hun havde rigeligt at tage i forvejen og skulle hun tage flere ville hun ende med at være et omvandrende pilleglas. Hans ord om hun egentlig ikke behøvede at snakke om fortiden fik hende næsten til at ånde lettet op, eftersom hun havde fortalt det til et par mennesker… Eller nærmere kun James og Bastet, men Bastet kunne ikke sige det videre og James gjorde det ikke, eftersom han havde været næsten det samme igennem som hun selv… Hun bed sig kort i underlæben og lod en hånd komme op og fjerne det lyse hår fra hendes ansigt ingen hun så op i loftet ”What I want to talk about? What should I tell?” sagde hun og så på ham ud af øjenkrogen. Hun havde ingen anelse om hvad hun skulle fortælle denne mand, men hvad end han ville vide skulle han få at vide, for hun vidste hvordan psykologer arbejdede.
Aviaia S
Aviaia S
Novice (Rank 1)

Bosted : I en kæmpe villa tæt på bjergene, hvor der er tillagt en stald til hendes hest.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Nikolay on Lør 1 apr 2017 - 20:26

Han hævede øjenbrynet "so you're afraid of everything? spurgte han nysgerrigt, det lød meget som Agorafobia, en fobi for at stort set alt eller måske også frygten for frygt selv. De fleste med denne fobi, tilbragte hele deres liv indefor, fordi de frygtede det næste angst anfald "is it anxiety you feel when you get scared?" fortsatte han, netop for at finde ud af hvad dette var. Om det rent faktisk var en fobi, eller om der var noget bag det hele.
"Medicin may work for a time, but it's never the answer. It may remove some of it, but in the end you have to remove the reason, before everthing gets better" forklarede han, samtidig med han kløede sig på næsen. Han havde aldrig været en stor fan af at medicinere folk, nogle mente det fjernede problemet men det var blot en midlertidig løsning, og ikke en på selve problemet. Mange troede de ville få det bedre af medicinen, men i sidste ende var dette på ingen måde sandt.
Hun virkede til ikke at have en ide, om hvad hun skulle sige. Han lod sine fingre røre sin hage, hvor skægget kløede imod hans fingre "Well we can talk about pretty much everything, we can start easy. If you were to choose an dessert, what is your favourite?" spurgte han med et smil på sine læber. Når hans patienter ikke vidste hvad de skulle sige, kom han med underlige spørgsmål, det var en fin måde at lære folk at kende på, og skulle han opmuntre hende, vidste han hvad hun kunne lide af søde sager.
Nikolay
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Aviaia S on Lør 1 apr 2017 - 20:49

Hun så på ham og grinede kort ” Not everything… More likely” hun stoppede og hørte hans næste spørgsmål. Angst? Ja det kunne man uden tvivl kalde det eftersom hun altid fik en voldsom ubehag. Hun bed sig svagt i underlæben og nikkede anerkendende til ham ” Yes.. I shiver, feel like I’m going to puke and then faint” sagde hun inden hun tog en kort pause før hun igen fortsatte ” At times I just sit down in the house and cry… Not that there’s a reason.. ” sagde hun og kneb kort øjnene sammen. Det var underligt at hun blev spurgt om sådanne ting for stod det meste af det ikke i hendes journaler? De journaler de havde her i Terre stod der sikkert ikke noget i, ikke noget af betydning, men hun var trods alt heller ikke fra Terre, eller Di Morga for den sags skyld og hun havde ikke nogen ide om de læger hun havde i England havde overført informationerne, så alligevel var det nok en god ide.
 

Hans spørgsmål fik hende svagt til at grine og hun så på ham med et svagt smil ” Well.. Since I’m from England… I would take something like.. Pudding or.. Applepie.. How about yourself Mr. Cortez? What would you pick?” spurgte hun og holdt fokus på ham. Hun havde som om det var en hidden meaning med disse spørgsmål, ikke at hun overhovedet havde noget i mod det, da det var en god måde at lære hinanden at kende på uden at virke som en stalker eller noget i den boldgade.
Aviaia S
Aviaia S
Novice (Rank 1)

Bosted : I en kæmpe villa tæt på bjergene, hvor der er tillagt en stald til hendes hest.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Nikolay on Lør 15 apr 2017 - 20:43

Han lagde hovedet på skrå, og i stedet for at snakke lyttede han blot. Det var hendes tid til at snakke, hendes tid til at fortælle hvordan hun havde det. Dog som tingene til sidst var sagt, nikkede han blot "This is probably not a shock to you, but your brain is trying to deal with the traumer you went through. When handeling traumer, the brain will often play tricks on the person. A good idea is to listen to it, write down when the fear begins and what you might think is the reason for this fear" forklarede han, efter at havde skrevet de ting ned hun forklarede. Når det kom til at hjælpe dig selv, så kunne hjernen finde på stort set alting. Frygten for de enkelte ting, stammede trods alt fra noget og der var en grund til alting.
"When you feel like crying, it's possibly because you haven't had the time to listen to your own body. It has been screaming at you for all of these years, hoping you would listen. However since you didn't, it's gong to make it self known, and this is often in ways which doesn't feel so good" han satte sig bedre til rette i stolen, og rettede endnu engang på sine briller "So when you cry, there's a reason behind it" pointerede han med et blidt smil
Han klukkede over hendes svar, så hun var også fra England. Ikke at han ikke havde hørt det i hendes accent, for det var ret tydeligt i den hvor hun var fra "Well I'm from Essex, so I do enjoy those your choose. However I must admit I do enjoy ice cream" indrømmede han med en klukken "And of course tea, we have some at the hospital, shall I get us some?" spurgte han med et hævedet øjenbryn. Han var en typisk brite, så selvfølgelig elskede han the. Med the kunne de også gøre samtalen mere behagelig, mindre alvorlig.
Nikolay
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Aviaia S on Lør 15 apr 2017 - 21:08

Hun så på manden ved hendes side og nikkede ganske kort som tegn på hun godt forstod hvad han mente med at hun måske skulle lytte til hvad der fra tid til anden skete i hedes hoved og så skrive det ned. Et eller andet sted kunne det sikkert hjælpe hende, men så skulle hun jo nærmest gå med en lille blok papir og en kuglepen hele tiden. Hun sukkede ganske kort, hun havde aldrig været god til at lytte når hendes krop havde sagt stop og til tider havde hun bare presset på for enten at blive færdig med sit arbejde eller andet hun var i gang med og det førte ofte til enten intense spændings hovedpiner, eller ingen søvn og i værste fald hendes anfald. Hun tænkte kort over hans ord og nikkede svagt ” I.. Guess” sagde hun kort. Hun var på intet tidspunkt uenig med ham, for de ord der kom ud af hans mund var uden tvivl sande! Og hun kunne godt se det sådan som han sad og forklarede det til hende.
 

Hun hævede et øjenbryn og smilede ganske kort ” Essex you say? I bet you’ve heard about the Suradet Mansion once?” hun så på ham med et hævet øjenbryn. Der var ret mange der havde hørt omkring denne familie, da det var mennesker og elvere der havde bosat sig under samme tag, ganske vidst tæt på skoven, men det besynderlige var at hun selv var blanding af elver og menneske, hvilket nok kunne ses på de svagt spidse ører. Det var ikke elvertræk hun havde flest af, men så man godt efter var man ikke i tvivl. Hun så på ham og grinede ” Ice cream? Hah yeah I can’t see that on you really..” But tea.. Tea would be nice” sagde hun og returnerede det hævede øjenbryn inden hun svagt fniste.
Aviaia S
Aviaia S
Novice (Rank 1)

Bosted : I en kæmpe villa tæt på bjergene, hvor der er tillagt en stald til hendes hest.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Nikolay on Lør 22 apr 2017 - 19:11

"Think of your body as a person, let's say a woman who cares for you. You and her have a great tme together, you laguth and have fun, but if you don't listen to her, she won't be fun. She will cause you to have panick attacks and so on" forklarede han med et smil på sine læber "In order to get better, and understand what's going on with you, listen to yourself and it wll be one step in the right direction" han lagde hovedet på skrå "I believe that you can get better, but the journey to getting better, won't be easy and it will hurt, but in the end you will end up stronger" han troede virkelig på hende, og det kunne tydeligt ses i hans blå øjne. Modsat så mange andre, som blot sagde ordene og ikke mente det, så kunne det ses på ham og høres i hans ord, hvordan han troede på hver enkel af sine patienter.
Hendes spørgsmål, fik et tænkene udtrykke frem i hans øjne. Han mindes at havde hørt om dem, navnet virkede i hvert fald meget bekendt "it seems familiar, why do you ask?" spurgte han nysgerrigt. Han havde ikke hørt meget til dem, mest af alt fordi han havde ikke været hjemme i mange år, det var over 20 år siden, han sidst havde set England. Der var alt for mange dårlige minder ved Essex, blandt andet tabet af hans ufødte barn, hans elskede kone og tre børn. Der havde ikke været nogen han elskede mere end dem, og de blev brutalt myrdet. Han havde været så forsvarsløs, så tanken om at komme hjem igen, havde aldrig været på hans tanker. Dette kunne selvfølgelig ikke ses på ham, da han altid optrådte glad og venlig.
Hendes grin var blidt, det var behageligt og det fik ham selv til at grine "It's my guilty pleassure, can't really keep my hands of it" måske lignede han ikke en, som havde så stor en forkærlighed for is, som han rent faktisk havde. Dette var nok skyld i, at han trænede hver evig eneste dag. Da hun sagde god for isen, lagde han blokken ned "I will be right back" han forsvandt ud af lokalet, og hen mod køkkenet. Her fandt han de ting som han skulle bruge, og med en plade med det hele på, bevægede han sig endnu tilbage til Aviaia "Here you go, and I even got you a biscuits" han lagde te koppen på pladen som kunne føres ind til hende, det samme med den fine kage "And if you want sugar or milk, I got that too" han satte sukkeren ved siden af koppen, og det samme med mælken og til sidst kagen. Selv lagde han sine ting, på en mindre kommode ved hans side. Han satte sig godt til rette i stolen, og betragtede hende smilende.
Nikolay
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Trip gone wrong... Or not completly

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum