Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Dæmon: Race Beskrivelse

Go down

Dæmon: Race Beskrivelse

Indlæg by Jay Wu on Ons 29 mar 2017 - 23:34

Dæmon
Race Beskrivelse

Fakta

RACE: Dæmoner
ALIAS: Demon, monster, nightmare
LEVETID: udødelig for alderdom
LOKATION: Parallelt univers, kommer til Di Morga igennem en portal
BEFOLKNING: Talrige

BEMÆRKELSESVÆRDIGE BRUGERE:

Oprindelse

Dæmonerne lever i en anden dimension parallelt med vores verden. I denne dimension eksisterer fast form ikke, og den bevæger sig i en forskudt tid fra vores verden. Det vil altså sige, at dæmonerne ikke har nogen fysik (vi refererer til deres eksistens i dette stadie som ”elementform”) og at ét år i vores verden svarer til halvtreds år i den dæmoniske dimension.

Det vides endnu ikke, hvordan dæmonerne bliver til i den parallelle dimension, men kontakten mellem den parallelle dimension og vores verden opretholdes gennem asparablod i jorden, hvilket også er et led i skabelsen af en dæmon i vores verden.

De fleste dæmoner i deres elementform ønsker at bryde ind i Jordens dimension, men dette afhænger af mængden af asparablod i jorden. Dette gør blandt andet, at dæmonen har svært ved at planlægge, hvornår den vil komme til vores verden; det sker nemlig rimelig tilfældigt.

Dog eksisterer der også dæmoner i elementform, som ikke bestræber sig efter at få en fysisk skikkelse. Disse kalder vi ”Spirituelle Dæmoner”. De er heller ikke knyttet til et særligt element, hvilket har betydning for deres magier i fysisk form – skulle det ske de kom til Jorden. Da de spirituelle dæmoner ikke forsøger at finde et smuthul gennem dimensionerne, skal de altså påkaldes og dermed ”tvinges” af væsener på Jorden. Alt dette bliver uddybet i de enkelte forklaringer.

Skabelse af Elementære Dæmoner

Som før nævnt bestræber disse dæmoner sig efter at antage en fysisk form, hvilket der er størst chance for at få i vores verden. Når en elementdæmon krydserne dimensionerne vil deres elementform blive erstattet med en fysisk dæmonform. Det vil altså sige, at når de lige er kommet til jorden vil de antage deres første fysiske form, ”dæmonform” hvis udseende afhænger af, hvilket element, dæmonen er tilknyttet. Dæmonformen er på ingen måde køn, deres lemmer er umenneskeligt lange, deres stemmer forvrænges og de har ofte monsterlignende træk over sig.

Efter dæmonformen vil de meget hurtigt antage en menneskelig form og vil fremover kunne skifte mellem menneskeformen og dæmonformen som en generelt magi, alle besidder – de kan dog ikke skifte over til elementformen i vores dimension.  

Personlighed

Alle dæmoner er særligt tilknyttede til deres element. Dette betyder altså at deres element svarer til en specifik karakter træk i deres personlighed.

Spirituelle dæmoner: Er mystiske væsner, der er særligt hoverende og føler sig bedre end alle andre. De mener at grundet deres kraft til at opholde den dæmoniske dimension, skal andre dæmoner bukke sig for dem. De har en letter uinteresseret og kold attitude overfor denne verden.

Ild dæmoner: Er mere temperamants fulde, disse føler at det hele skal løses med de bare næver. Hvis man ikke makker ret for ild dæmon skal man højst sandsynligt regne med et par brændmarker hist og her. Disse væsner mener at de har rettigheder til alt. De elsker og hader konkurrence på samme tid, da de stræber efter at være den bedste.

Vand / Is: Vand og isdæmoner kan have skiftende personlighed, fra det ene øjeblik, er de rolige med venligt sind, til de i det næste øjeblik kan være kolde og moderiske. De bliver hurtigt jaloux og bryder sig ikke om at blive irettesat. De elsker at have kontrollen over andre.

Jord: Er særligt fredelige, og har det med at visse stor nysgerrighed overfor resten af verdenen. De dog noget sky, og kan hurtigt blive rapkæftede. Dog har de mere forståelse for de andre racer end de andre dæmoner.

Luft:Dæmoner under luften, er vildt flyvske. De er knap så seriøse og ligeglade som deres artsfæller. De minder meget omkring drillenisser, da de elsker sjov og spas. Dette gør dem også til de mest irriterende blandt dæmonerne.

Udseende

Dæmoner kan ligne helt almindelige mennesker i deres menneskeskikkelse. De fleste besidder dog af horn på hovedet, store som små som ikke kan fjernes med magi. Hornene er med til at kunne kanalisere den magiske kraft de har, da deres kroppe har svært ved at fastholde den dimensionelle magi som de har fået med sig. Hvis en dæmon mister et eller begge horn, vil deres magi være svækket og utilregnelig, indtil hornet har hellet sig selv til dets normale størrelse.

En dæmon kan have legmes dele som er for store, i forhold til et normalt menneske. Dette kan være en for stor hånd, fod, øre, længere ben osv., dette skyldes at deres transformering fra deres dimensionelle verden ikke er sket fyldest gørende.

Mange dæmoner har ofte en form for tattovering på kroppen et synligt bevis på hvilken type dæmon de er. De fleste plejer at have disse på ryggen, benet eller armen, men nogle har dem også i ansigtet eller på foden.

Dæmoner kan være store som små, tykke som tynde. Det eneste der tilgengæld adskiller dem en smule mere fra menneskene udover horn og forstørret kropsdel, er deres øjne. Deres øjne og hårfarve er ofte en anden indikator på hvilken type dæmon de er.  Ved siden af deres menneskelige skikkelse, har dæmonen også sin egen dæmonskikkelse. Skikkelsen er langt mere frygtindgydende end deres menneskelige, denne form bliver dog mest af alt brugt når dæmonen skal kanalisere langt mere kraftigere magi, som dets menneskelige skikkelse ikke kan rumme.
Spirituelle Dæmoner ››
Menneske:Har ofte hvidt, blond eller sort hår, deres øjne er ofte enten lyseblå, violette, mørkeblå eller sorte. Deres horn kan varrier i farve, men er oftest sorte.
Dæmoniske:Mister dæmon skikkelse.
Ild Dæmoner ››
Menneske:Disse har ofte brunt til sort hår, kan i sjældende tilfælde findes i rød, deres øjne er oftest brune eller rødlige. Hornene er normalt lidt skodede, men kan variere i alle farver.
Dæmoniske:Deres dæmonform bærer forskellige nuancer af rød, deres kroppe er ofte beskyttet på store dele i ildafvisende skæl. Deres vinger er ligeledes skællede og har en meget kantet form. De fleste har en kraftig hale og det sker af og til at de har mere end to øjne.
Vand/Is Dæmoner ››
Menneske:De har oftest blond eller hvidt hår, deres øjenfarve er tit en blanding mellem turkis, blå eller grøn, nogle få har endda helt hvide øjne. Deres horn er oftest set dækket af et let lag dun. Selve hornet kan varrier i flere forskellige farver og mønstre, f.eks. beige og sort stripet.
Dæmoniske:Deres dæmonform bærer blålige nuancer, deres halse er udstyret med gæller, så de også kan trække vejret under vand. De har svømmehud mellem tæer og fingre og deres vinger er yderst velskabte til at svømme. Ned langs ryggen mellem vingerne har de finne som en aborre – størrelsen kan variere kraftigt. Deres øjne er dobbelt så store som menneske og fuldstændig sorte.
Jord Dæmoner ››
Menneske:Kan have alle former for hårfarve, det ses dog oftest at de har rødt eller brunt hår, med grønne, brune, gullige eller sorte øjne. Deres horn holder sig mest i naturlige farver, men med helt forskellige mønstre. Der er ikke én jorddæmon der har samme mønster som en anden.
Dæmoniske:Dette er muligvis den mest frygtindgydende af de fire elementdæmoner. Deres dæmonform bærer mosgrønne eller brunlige nuancer. Deres tænder i deres abnorme store gab er sylespidse og bag dem gemmer der sig en lang spaltet tunge. Som fødder har de noget, der mere minder om hove og rundt omkring på deres kroppe kan man se små ansamlinger af udefinerbare mineraler, der danner beskyttende skorper. Deres vinger er kraftige og mellem dem forneden sidder der 4-6 lange spidse haler.
Luft Dæmoner ››
Menneske:Kan have har som regel enten sort, eller blond hår, med blå, grå, eller sorte øjne. Deres horn holder sig mest i lyse nuancer, de kan dog have små mørke prikker rundt omkring.
Dæmoniske:Disse dæmoner ligner mest af alt en forvokset øgle på to ben. Deres hud er erstattet med lys skæl der glimtre i solen, hvor deres øjne, er store og runde, og har smalle lange pupiller. Hovedet er besidder af nogle knogle udvoksninger som er bedækket med skæl. Nogle har også horn der stritter ud hist og her. De har en lang sylespids hale, hvor halen minder om noget der ligner krystal. De er somregel omkring 2 meter høje, og har nogle meget lange halse, ben og arme.

Magier

Dæmoner kan kun have deres retmæssige element som magi, inden for det element er der selvfølgelig forskellige former for magi. Spørg Admin hvis du er i tvivl.

Spirituel:Omfanget af den spirituelle dæmons magier i deres egen verden vides ikke med sikkerhed, selv når de kommer til jorden i fysisk form er det umuligt for dem at forklare den magiske kraft, især fordi den ikke følger med dem til Jorden. De magier, de har på jorden, er meget specifikke, så hvis man har en spirituel dæmon, er de som følgende – man kan altså ikke selv finde på magier. Din karakter kan kun få særlige magier tillagt, hvis det er en magi, der er blevet overført via adskillige emner og plots godkendt af en administrator.
Ild:Man kan manipulere med ilden sådan som man lyster. Nogle kan endda have forskellige former for ild.

Blå ild, opsuger ilten hurtigere end andre.
Rød ild, er mere brandbart.
Orange ild, er langt mere eksplosivt.
Hvid ild, er en mere fast form, som danner sig en kugle, hvor ved den vil springe i luften efter nogle minutter. Denne form kan kastes, hvis man lyster. Den springer efter 15 sekunder.
Vand/Is:Vand/is dæmoner er ikke nødvendigvis gode til is manipulation, eller omvendt vand manipulation, ofte så har de én bestemt favorit inden for disse.

Med vandmanipulation kan man forme vandet som man lyster, man kan få vand ud fra luften hvis der er tilstrækkeligt med vand i den, og udnytte det. Man kan også benytte vandet fra jorden, planter, endda fra mennesker dette kræver dog at man er særligt avanceret i faget. Dermed kan man ændre temperaturen i hvilket som helst vand, forme det og derefter fryse det til is.
Jord:Man kan få ting til at gro fra jorden, uden det større besvær. Du kan få planter til at dræne jorden for vand. Dermed kan du forme mineraler som du lyster (sten, jord, mudder etc.) Største delen af jorddæmonens fordele ligger i dets egenskaber.
Luft:Manipulation inden for luften, kan man ændre temperaturen fra minus til koge temperatur. Man kan lukke for luftvejene hos andre væsner, dermed kan du afvige vand fra luften så den er helt tør. Det er også muligt at kunne danne gasser i luften vedhjælp af forskellige slags pollen fra blomster. Hvis man er særligt øvet kan man danne tornadoer i både vand og luften samt ændre på vejret.

Svagheder

 • Dæmoner er svage overfor dets modsætnings magi.
 •  
 • Alle dæmoner bliver en smule svagere, hvis disse mangler et horn, eller begge.
 • Hvis den dæmoniske dimension er ustabil vil dæmonerne opleve store pludselige humørsvinger, og unkontrolbar magi.
 • Hvis en dæmon ælder sin kropsalder, kan den ikke foryngres
 
  Spirituel
 • Svage overfor lys
 • Lider hurtigt af transportsyge
 • Hvis der ikke er blevet indtaget føde i længere tid, vil deres magiske evner blive svækket. De får magiske kræfter på samme måde som Albaerne.
  Ild
 • Kan ikke tåle kulde i længere tid.
 • Bliver hurtigere svækket ved at være ved områder med lavt ilt indhold, dør efter to dage hvis der ikke bliver antaget tyk oxygen.
 • Meget kort lunte, hvilket tit får dem ud i problemer.
  Vand/is
 • Bryder sig ikke om meget varme steder.
 • Oftest lider de af højdeskræk.
 • Hvis de ikke har indtaget vand eller anden form for væske i løbet af nogle dage, bliver de automatisk dehydrede og vil hurtigere dø.
  Jord
 • Oftest lider de af højdeskræk
 • Lider oftest af klaustrofobi.
 • Bryder sig ikke om ild
 • Lider af transportsyge uanset transportmidlet
  Luft
 • Tænker sjældent tingene igennem, og havner derfor ofte i problemer.
 • Lider oftest af klaustrofobi.
 • Fysisk svageste dæmon.
 • Lider af transportsyge uanset transportmidlet

Styrker

 • Dæmoner er det fysisk stærkeste væsen. Så selvom luftdæmoner er de svageste fysisk er de stadig stærkere end en vampyr.
 •  
 • De har forbedrede sanser
 • Hvis såret skal de blot spise noget af deres element (de kan ikke bruge egen magi til det)
 • De har alle forbedret syn i mørke
 • De bestemmer selv hvornår deres krop skal ældes.
 
  Spirituel
 • Danner større kraft efter meditation
 • Kan læse folks tanker, men kun én af gangen.
  Ild
 • Varme områder
 • Sollys giver dem energi
 • Tåler høj temperatur (over koge punktet)
  Vand/is
 • Tåler høje minusgrader
 • De er ufattelig smidige
 • Kan forvandle sig selv om til vand
  Jord
 • Kan camouflere sig selv om til et træ.
 • Kan tale/forstå med dyr og planter
 • Bred medicinsk viden
 • Langt mere robust end de andre
  Luft
 • Kan tåle ekstreme højder.
 • Kan få andre til at svæve over jorden i kort rum tid
 • Kan lave sig selv om til en gas
 • Ufattelig forbedret hørelse
 • Kan flyve i sin menneskeskikkelse
avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 679


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum