Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Aspara: Race beskrivelse

Go down

Aspara: Race beskrivelse

Indlæg by Jay Wu on Ons 29 mar 2017 - 10:40

Aspara
Race Beskrivelse

Fakta

RACE: Aspara
ALIAS: Nymfe, sirene
LEVETID: Udødelige for alderdom
LOKATION: Mest i Skovene
BEFOLKNING: I undertal

SIDE NOTE:
Er oftest veganere eller vegetarer

BEMÆRKELSESVÆRDIGE BRUGERE:

Personlighed

Asparer siges at være godheden selv, men efter mange år på flugt fra udryddelse har resulteret i en mere sky holdning til fremmede. Dette gør det derfor udsædvaneligt at se racen i byen, da de holder sig til deres vante rødder i skovene. Asparer har altid haft en form for medvirkende i andre menneskers liv, i form af en hjælpende hånd, af den grund ses de tit at være i omgivelser, hvor de kan gøre sig til nytte (lærer, læge etc.) Disse væsner helliger natur og traditioner over alt andet. Dette er derfor også en grund til at mange nyere generationer drifter væk fra den holdning, disse ter sig mere arrigt og rådvild end andre af deres art, deres udskillelse skyldes den behandling resten af verdenen giver naturen, og mener at den ikke kan reddes længere. Hvilket resultere i en dobbeltmoralsk opførelse.

De har et særligt had overfor menneskeheden, grundet deres trængte antal medlemmer og forsvinden af skoven. De har fået opfattelsen af at de skal udrydde menneskeheden.

Udseende

Asparer er yndefulde væsner, som opholder sig i skovene. Deres råkost og naturlige midler får dem til at være noget høje, hvis gennemsnits højde er omkring 175 cm for kvinderne, og 190 centimeter for mændende.


Den almindelige kropstype, er rank og slank. Den vilde kost gør at de ikke tager meget på, samt den konstante bevægelse. Det er dog trodsalt stadig muligt at kunne være stor i kropsbygning.
Asparaer har sjældent unaturlige hårfarver, da hårfarve kemikalierne ikke kan sidde fast i længere tid af gangen i deres hår. Derfor vil en hvilken somhelst hårfarve forsvinde efter 7 dage, for så at blive erstattet af deres naturlige. De kan tilgengæld blive født med både, brunt, rødt, blond og sort hår.


Øjenene har typisk nogle klare farver af grøn eller blå, men kan også findes i forskellige nuancer af brun. Deres øjne har det med at lyse mere op end andres, hvilket kan beskrives som en form for særligt skær.

Magier

Aspaerer har kun mulighed for at have magiske evner indenfor naturen's grænser, dette ville altså betyde: Healing, natur manipulation, luft manipulation, vand manipulation og i nogle tilfælde ild manipulation. Det er dog ikke ofte at man støder på en aspara der kan udøve ild manipulation. Aspara's magier er dog ikke nær så stærke som dæmonernes.

Før en Aspara kan udøve sine magiske egenskaber, skal de være i nærheden af netop dette element, da de ikke kan fremtvinge det ud af ingenting.

Alle Asparer kan kommunikere med skovens dyr, uanset dennes magiske element.

Svagheder

 • Skoven
  Skoven kan være en svaghed, da deres største instinkt fortæller dem at de skal beskytte naturen, koste hvad det vil
 • Klaustrofobi
  De lider alle sammen en form for klaustrofobi i store befolknings mængder
 • Afstand fra naturen
  Deres magi er svagere jo længere væk fra naturen de er
 • Årstidsskift
  Deres magi er ikke lige så kraftig om vinteren som den er om sommeren.
 • Styrker

 • Naturen
  Asparaen er i sit es så snart denne befinder sig i naturen, de har en medfødt evne til at kunne blende ind med naturens omgivelser og er gode til at gemme sig fra rovdyr.
 • Smidighed
  Har en stor smidighed.
 • Selvkontrol
  Besiddelse af stor selvkontrol.
 • Beskyttelsesbesværgelse
  I stand til at kaste beskyttelses besværgelser på dem selv og andre.
 • Årstidsskift
  I forår og sommerperioderne har Asparaen mest kontrol over sine evner, hvor de om vinteren næsten ingen kontrol har, dette skyldes at de kanalisere deres magiske energi med solen.
 • avatar
  Jay Wu
  Teknisk Admin

  Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

  Antal indlæg : 679


  Tilbage til toppen Go down

  Tilbage til toppen


   
  Permissions in this forum:
  Du kan ikke besvare indlæg i dette forum