Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 498 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nadia

Vores brugere har i alt skrevet 252396 indlæg in 12753 subjects

Alba: Race beskrivelse

Go down

Alba: Race beskrivelse

Indlæg by Jay Wu on Tirs 28 mar 2017 - 23:51

Alba
Race Beskrivelse

Fakta

RACE: Alba
ALIAS: Palustris parvus
LEVETID: Menneskelig
LOKATION: Mest i skovene
BEFOLKNING: I undertal

BEMÆRKELSESVÆRDIGE BRUGERE:

Generelt

Albaer er et sjældent syn, de fleste ligner det almene menneske, og derfor er det ikke så tit de bliver identificeret som mennesker. De af dem der rent faktisk lever blandt resten af befolkningen, bliver blot betragtet som lave mennesker. Det der gør albaerne særligt speciele er deres kanalisering af magi, og hvordan de optaget den.

Personlighed

Disse mærkværdige væsner, som minder meget omkring det egentlige menneske, kan have alle former for personligheder. Dog ligger det i deres natur at afskye sollyset, af den grund viger de helst deres øjne mod jorden i dagslys, dette skyldes de svage øjne som de besidder af. Som væsner er de særligt stolte og fødte jægere. Grundet deres forfædre som mest befandt sig i jorden, kan de have tendens til at vise skepsisme overfor pludselige nye ting.

Udseende

Albaer har som regel, en lettere grumset brun hud der kan have et grønligt skær. Dette særlige træk bruges særligt til camoflage i skove, sumpe og buskadser.

Deres struktur er lille, hvilket giver dem en gennemsnitshøjde på omtrent 130 centimeter. De mindste er omkring 90 centimeter, hvor de højeste kan blive op til 160 centimeter. Deres kropsbygning er meget spinkel. Deres stofskifte er meget højt, hvilket har medført for nogle at de har svært ved at tage på.

Hunnerne har meget synlige knogler, særligt ved ryggraden. Hovedet er bedækket med tykt stift hår, som oftest vil stå helt oprejst. Resten af kropppen kan være godt bedækket af dun. Deres kvindelige former er ikke særlig tydelige, og minder derfor meget omkring mandens.
Hannerne er ret små, og ikke meget højere end hunnen, de bliver maks 170 centimeter. På et tidspunkt i evolutionen, ændrede deres stemmebånd sig så meget, at de havde svært ved at formulere et forståeligt sprog; dette gør det derfor vanskeligt for dem at tale tydeligt.  De har tendens til at være langt mere sky end hunnerne. Deres kropsbehåring er langt værre end hunnerne, deres hår på hovedet vokser sig dog ikke særlig langt. Deres hovedbeklædning vil derfor stoppe med at vokse omkring de tyve år. De har derimod meget hurtigt voksende negle, som bruges til redebygning og indsamling af mad -  samt i sjældne tilfælde; Kamp.

Magiske egenskaber i fysikken


Albaerne besidder af et ekstra hjerte, som gør det umuligt for dem at tage særlig meget på. Hjertet transporterer ren magisk energi rundt i hele kroppen, ligesom med ilt.

Hjertet er dog ikke det eneste magiske organ de besidder af. Deres blodårer skaber en form for netværk som udbringer ren magisk kræft til deres legemer og andre organer, af den grund vil enhver magi inden for deres specifikke element (Jord, Ild, Vand, Luft, Mørke, Lys), hurtigt kunne mestres selv uden alt for meget træning, da den falder naturligt i dem. Hvis ikke magien ligger i deres magiske fødsels element vil de med det samme fejle. (Det menes at dette netværk også findes hos nogle dæmoner).

Ikke nok med hjerte og årer, så er deres fordøjelsessytem også specielt. Deres magiske egenskaber kommer nemlig fra det de indtager. Når fordøjelsesprocessen er gået igang, omdannes maden til energi, den energi bliver omdannet til ren magisk energi, som bliver ført til deres andet hjerte. Hjertet sørger her for at magien bliver pumpet ud i resten af kroppen eller gemt i et særligt kammer i hjertet. Hvis magien ikke bliver brugt regelmæssigt vil det ophobes og skabe smerter, spasmer og i sidste ende vil Albaen dø, fordi 'det ekstra hjerte' udvider sig, og til sidst lave hul i lunger og mavesæk.

Grundet deres magiske egenskab, at kunne omdanne føde til ren energi, ses det ofte at Albaer har egenskaber der anvendes dagligt, såsom evner der hjælper med madlavning eller rengøring.Hvis en Alba pludselig ikke vil spise, er det højst sandsynlig fordi  den er klar over at den ikke har brugt nok magisk energi, og ikke ville have det skal gøre ondt. Fordi Albaens nervesystem er meget overfølsomt vil enhver smerte føles som det tidoblede.

Magier

Læs foroven, omkring albaernes magiske egenskaber i kroppen.

 
Luft: Manipulation af Luften som de ønsker det, dog ikke i samme mesterlige udførelse som Dæmoner. De kan skabe små skyer og placere dem på specifikke steder, og bøje lyn.

Disse har ofte vinger i stedet for arme, eller både arme og vinger, derudover har de en slags vifte af fjer voksende ud lige over lænden, der fungerer som en fugls halefjer. Disse har oftest meget lys hud
Jord:Manipulation af Jord, som de ønsker, dog ikke med samme mesterlige udførelse som dæmoner. Kan få blomster og planter til at gro med det samme. Forme og manipulere mineraler alt efter egen lyst. De kan få mellemstore sten til at bevæge sig som de vil, samt skabe bakker.

Disse har ofte vinger i stedet for arme, eller både arme og vinger, derudover har de en slags vifte af fjer voksende ud lige over lænden, der fungerer som en fugls halefjer. Disse har oftest meget lys hud
Ild:Albaerne besidder af en utrolig kropsvarme der varierer i temperatur alt efter, hvordan Albaens humør er. (Kan være 49 hvis man er rolig, men nå op på over 150 grader, hvis vedkommende er gal.)

Røgen kan manipuleres som de vild, endda tilsætte andre elementer i molekyleform.
Vand:Kan manipulere med vandet, tale med havdyr, og ånde under vand. De kan ikke løfte en større sø's vandindhold op, eller skabe vand ud af den blå luft. Disse har en meget gelé agtig hud, men ingen udvendige ekstra lemmer (Hale, vinger etc.).

På halsen et stykke bag ørene, sidder der nogle gæller som gør det muligt for dem at trække vejret under vand.
Røg:Her udskilles der damp fra små hudfolder på ryggen. Man mener at denne magiske evne er misvisende, da det menes at de er en gren af vand Albaer.

Hvis de sammen med en luft alba arbejder sammen, kan de skabe en lyn sky der varer ved i nogle minutter.
Is:Disse har meget lav kropstemperatur (Omkring 20 graders celsius), og tykt dække af hår på ryg, arme, ben og fødder/hænder. - Håret er som regel hvidt, men det er ikke umuligt at det kan være rødt, brunt, gråt eller sort. Har ofte grålig hud.

De kan få folks kroppe til at fryse til is, de kan få sne, og is til at blive manipuleret alt efter deres lyst. De kan fryse objekter og vand til is. De kan ikke manipulere med vand før det er blevet til is.
Natur:Natur Albaer er en smule højere end andre af deres race, som også er i besiddelse af dyriske instinkter og tankegang. Disse har dog ingen specifik egenskab. Dette er den mest almindelige gren af albaerne.

Disse kan omdanne sig selv til mellemstore dyr, er det mest normale en lynx.
Kosmik:Er ofte set stumme, og har større øjne end almindelige Albaer. Øjnene har tit en mørk, lilla eller hvid regnbuehinde, eller en blanding af disse, og de vil altid virke dragende. På ryggen har de enorme vinger på, der ligner en flagermus'. Denne art er tit hårløs, men ses også som den behårede version, hvis hår er hvidt (Er ikke muligt at få en anden farve).

Er i stand til at kunne teleportere sig til nærliggende steder de kan se. Igennem meditation kan de trænge ind i folks drømme
Mørke:Har ofte enorme vinger, men på grund af defekte gener er de ikke i stand til at flyve, men bare svæve meget langt. Deres øjne har ofte ingen pupil og er helt sorte.

Findes også som en vingeløs version, med helt sort hud.(Blev tit forvekslet for djævle i gamle dage).

Disse besidder oftest af skygge manipulation, eller det der ligner. Her kan de gøre sig selv til ét med andre skygger, de kan også transportere sig selv hurtigere ved hjælp af dem, samt styre andres skygger.
Lys:Er i besiddelse af nogle enorme øjne, der ingen pupil har, og er helt hvide, med enkelte grå stænk hist og her. Disse er tit meget snaksaglige, og har lettere ved at lære at tale, og taler også meget mere 'forfinet' end andre. Findes både som vingeløs og med små hvide fjer-vinger.

Kan udnytte sig af lys magi, så som healing eller lign.

Svagheder

 • Nervesystem
  Alle Albaers nervesystem er ekstremt overfølsomt, og enhver smerte vil føles som det tidoblede.
 • Naivitet
  Albaer er meget blide og omsorgsfulde væsener, og mange kan stemples som naive, da de ikke forstår at andre vil dem ondt.
 • Sort og hvidt
  Albaer har det med nogle gange at se sort og hvidt, altså dele alt op i - For det meste- Rovdyr, bytte dyr og Dyr-der-ikke-gør-dig-noget-men-som-ikke-er-gode-at-jage.
 • Magisk overophedning
  Albaer skal bruge deres evner mindst én gang om dagen (gerne flere), for at deres magi ikke skal ophobe sig og gøre ondt.
 • Fredelige
  Albaer er ikke istand til at kunne få dem selv til at gøre skade på andre. Deres magiske evner og sindstilstand går primært på at ville hjælpe andre.
 • Ikke destruktive
  Albaers magiske evner, kan ikke gøre noget destruktivt. De kan godt gøre skade, men det vil ikke være en skade der vil have den samme effekt som en dæmon.
 • Styrker

 • Camoflage
  Albaer er gode til at camoflere sig, så de ikke bliver spottet med det samme i naturen. For den dygtige jæger vil det måske kunne lade sig gøre.
 • Immunitet
  Albaer er imune overfor næsten alle sygdomme, men er meget modtagelige overfor gift, der tit har større effekt på Albaer end den har på diverse andre racer.
 • Immunitet
  Albaer er imune overfor næsten alle sygdomme, men er meget modtagelige overfor gift, der tit har større effekt på Albaer end den har på diverse andre racer.
 • Forøgede sanser
  Albaerne har en langt bedre hørelse, syn, lugte og smagssans end det almindelige menneske. Deres synssans er ligeså god som fugles. Lugtesansen lige så god som. Hørelsen minder meget om en elefant, hvilket betyder at de kan høre infralyde, som rækker sig til afstand af 4km.
 • avatar
  Jay Wu
  Teknisk Admin

  Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

  Antal indlæg : 679


  Tilbage til toppen Go down

  Tilbage til toppen


   
  Permissions in this forum:
  Du kan ikke besvare indlæg i dette forum