Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

What the... How the... [ Afsluttet ]

Go down

What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Man 27 mar 2017 - 22:15

Det meste kommer til at stå i emnet

Påklædning::

Sangene:: https://www.youtube.com/watch?v=bxVkAAh2D7M
https://www.youtube.com/watch?v=AVHITKnBnRY

EMNET ER TIL NATHAN
~~~~~~~~~~~~~~~~

Det var efterhånden ved at være åbningstid for De Host club, de sidste ting var ved at blive tjekket efter. Musikken pumpede allerede af sted, lyset fløj over det tomme gulv og lyste det tomme lokale, kun ganske få folk var allerede blevet lukket ind bag de sorte, mørkelagte døre, men det var kun fordi de var VIP, ellers havde de været nødt til at stå ude i forårskulden. Man skulle ikke tro det var midten af forår, eftersom der stadig var ret koldt om natten, men jo mere man nærmede sig sommeren, jo varmere ville der trods alt også blive. Lysene og musikken blev atter testet af blot for at være hundrede procent sikker på at det var som det skulle. Der blev givet et tegn til de to store mænd der stod ved døren, nærmest bare og ventede på de kunne få lov til at komme ud og stå, ikke fordi de havde noget i mod hvad der forgik bag disse døre, men mere fordi de godt kunne lide det job de havde. Dørene blev åbnede og lokalet var nu ikke så tomt som før. Gæsterne bestod af både mænd og kvinder, oppe i årerne såvel som unge der ville teste deres seksualitet.

Ude bag ved scenen løb de mange mænd rundt som hovedløse høns. Unge og ældre mænd kunne ikke finde en læbestift, den anden kunne ikke finde de korrekte sorte stiletter der matchede deres nederdel, mens andre havde alle de ting de havde brug for. Svagt skulede de mørke øjne ind i spejlet og et suk slap ud. Egentlig ville han hellere være der hjemme, men i aften havde han vagt og skulle på scenen om han ville eller ej. Jobbet gav gode penge og han havde brug for dem hvis han skulle holde gang i model karrieren samt han skulle betale for sin lejlighed. Han grinede ganske kort af sig selv da han rettede den sorte nitte BH til og hæv de højtaljede shorts up og spændte dem. De gik ham lige under navlen, så man kunne stadig se glimtet af hans navlepiercing. Han så sig over skulderen da en af de ældre sagde nok til ham på russisk og sendte ham kyssemund. De røde læber krøllede sig i et smil og han blinkede blot tilbage som om det var ganske normalt. Manden var omkring ti år ældre end ham selv, men derfor kunne man vel godt have det sjovt? Lyden af hans kunstner navn der blev råbt op fik et smil frem på hans læber og han bukkede sig forover og kyssede spejlet inden han gik mod scenen. Det var showtime!

De første kommentarer var hårde, for alle troede altid han var en kvinde, til han vendte sig om. Han havde efterhånden lært at ignorere de tilråb han fik, trods nogle af dem var yderst tiltalende. Musikken startede og han begyndte som han havde trænet og gjort utal af gange inden denne nat. Hans bevægelser var glidende, nærmest dyriske i takt til musikken. Han kravlede over gulvet med glidende bevægelser, rejste sig og begyndte at danse op af den metalliske stang der var sat godt fast mellem loft og scenegulv. Folk var begejstrede og sad nærmest og savlede over den unge mand der dansede på scenen, mens andre sikkert også så andet end blot det. Nogle så måske et bytte, men han lod sig ikke distrahere grundet det, men dansede videre og langsomt lod han sine hænder glide om på ryggen for at spænde BH’en op og lod den falde ned på scene gulvet. Hans overkrop og brystkasse var nu blottet og sad man tæt på kunne man se han havde den ene brystvorte piercet. Han bed sig kort i underlæben inden han langsomt begyndte at lade de højtaljede shorts glide ned over hans hofter og lod dem ende på gulvet inden han nu kun stod i noget der mindede om en kvindes g-streng, dog i en mere mandevenlig form. Hans sang stoppede og han sendte et smil ud mod publikum og så manden der havde præsenteret ham komme på scenen. Han tog om ham og grinede

” Nå… Hvor mange vil se den blot to og tyve årige danse til endnu et nummer? Dog kun i det han har på nu?” en masse jubel spredte sig i lokalet og hans kinder blussede op. Han var næsten tvunget til at danse endnu en dans. Manden gik af scenen og musikken startede atter og han begyndte igen som før at danse det bedste han havde lært.


Sidst rettet af Adrian Søn 2 apr 2017 - 17:13, rettet 1 gang
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Man 27 mar 2017 - 23:28

Påklædning Han her slidte jeans på, en oversize sort t-shirt, en sort jakke og et par sorte Convers på.

Nathan havde ikke mange venner, og de få han rent faktisk havde, kunne han kun tælle på en hånd. Om ikke andet var han glad for dem, da han ikke forventede de ville gøre ham ondt, som alle de andre nu end ganske ville. Dog havde han ikke forventet, de ville tvinge ham ud i, at skulle et sted hen som dette. Normalt ville han ikke komme steder som disse, ikke fordi han havde noget imod strippere, men fordi han var alt alt for genert for dette. Aftenen havde ellers startet ud så simpel, de havde tilbudt at vise ham et interessant sted, og i starten havde han været neutral om det, i håbet om det ikke var noget stort. Dog som han havde hørt musikken, og ikke mindst læst titlen på stedet, var hans kinder begyndt at gå i kog, og han havde ikke været i stand til at få sit hjerte i ro siden.
Om ikke andet havde de talt ham med på, at træde ind men også, at være med på at også sidde på en af de første rækker, hvor han ville have fuldt udsyn til hele showet. Han havde et hårdt greb omkring stolens armlæn, alt i mens han blot forventede det værste. Han forventede det sekund danseren ville komme på scenen, at hans ansigt ville blive helt rødt, og at hans krop måske ville reagere på en måde, han ikke ville være komfrotabel med. Så da musikken startede, sank han en stor klump, der nærmest havde stjålet alt hans ilt, og ikke mindst hans måde at trække vejret på. Hans venner grinede, før den ene af dem klappede ham på skulderen og derpå forlod de ham ved scenen.

Da danseren trådte op, vidste han halvt ikke hvad han skulle forvente. Om ikke andet var han virkelig smuk, der var noget ekstremt yndefuldt ved ham og ikke mindst hans bevægelser. De var sensuelle, og tiltrak helt klart en del folk, hvilket han hurtigt opdagede, som han lod sit blik glide hen over folket. De var som i en trance, alt i mens de betragtede ham og hans dans. Da den sorte top røg, rødmede han og bed sig hårdt i læben. Alt dette var så fremmede for ham, og han havde mest af alt lyst til at forsvinde væk.
Som musikken stoppede, forventede han at mareridtet ville forsvinde. Det var ikke fordi danseren ikke var god for det var han virkelig, men han var alt for genert omkring dette. Dog syntes det at ham der havde præsenteret ham, ønskede at han skulle danse igen. Det var dog her han forsøgte at analysere situationen, og det var her han fik et godt udsyn af danserens ansigt, som så ufattelig bekendt ud, som havde han set ham set eller andet sted før. Nysgerrigt lagde han hovedet på skrå og modsat før fokuserede han nu ikke på selve dansen, men derimod på danserens ansigt, og hans træk.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Ons 29 mar 2017 - 10:57

Han havde gåsehud og hans kinder var blusset op. Han var ganske vidst vandt til at være på scenen, men ikke to gange lige efter hinanden, for det betød som regel at en anden dansers tid blev taget, men manden der havde præsenteret ham var tilsyneladende ligeglad og lod blot det unge menneske danse. Hans bevægelser var yderst yndefulde, nærmest som en kvindes, hvilket han også lignede. De sensuelle bevægelser fik en masse folk til at pifte efter ham, fik dem til at smide penge op mod scenen, men som regel tog han ikke imod disse, selv hvis han gjorde havde han givet dem til folk der havde mere brug for dem end ham selv, for han havde rigeligt med penge. Musikken stoppede igen og han stod og prøvede at få vejret. Man skulle ikke tro det, men det var ret hårdt at skulle danse, holde sine bevægelser sensuelle og sørge for at have folks opmærksomhed uden at overdrive. Han bukkede kort og smilede svagt inden han mærkede hånden på ryggen og så mod manden der havde præsenteret ham. Ikke mere… Det var sådan Adrians tanker var lige nu, hans krop rystede næsten af angst for han skulle danse igen, for han havde efterhånden ikke ideer til flere sange som han kunne danse til, plus han havde ikke nok energi til det på givende tidspunkt. De mørke øjne gled over publikum og stoppede ved en ung mand der stod foran på scenen. Hurtigt så han væk. Han svor han kendte denne unge mand, men hvad lavede han her!? Hurtigt fik han samlet sine ting fra scenen og skyndte sig ud i baglokalet. Med et nervøst blik satte han sig på stolen foran sit spejl og mumlede et eller andet på russisk. Han vidste næsten ikke hvad han skulle gøre af sig selv og havde ikke just lyst til at komme ud mellem de mange gæster, i frygt for at denne fyr skulle finde ham. et suk undslap ham og han slog kort i bordet inden han besluttede sig for at tage et andet outfit på, noget der var lidt mere menneske venligt. Et smil bredte sig på hans læber da han snørede skoene til og kort puffede op i håret.

Da han kom ud mellem gæsterne bed han sig kort i underlæben og forsøgte at lokalisere fyren igen. Det var som om han nærmest var frosset fast til jorden foran scenen og man var ikke i tvivl om, at han var blevet placeret der af nogle for han var bestemt ikke vandt til at være et sted som dette. Med rolige skridt gik han mod ham og forsøgte så vidt muligt at undgå alle de mænd samt kvinder der forsøgte at få fat på ham. Uden så meget at sige et ord stillede han sig ved siden af ham og så op mod scenen ” You don’t really seem to enjoy this place” sagde han mens der stadig var stille. Musikken startede og en ny danser kom på scenen. Hans mørke øjne rettede sig mod ham og han lænede sig mod ham ”You don’t have to stand here… Lets go” sagde han og tog hans hånd og begyndte at gå mod et af de rum der typisk blev brugt til private shows eller en snak.

// outfittet han skifter til :: http://www.polyvore.com/rebel_yell/set?id=217120182 //
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Ons 29 mar 2017 - 20:19

Da dansen rent faktisk stoppede, betragtede han blot danseren. Det var her det for første gang, virkelig var tydeligt hvor lidt denne mand egentlig havde lyst til at danse. Han rynkede brynet, og der kom et næsten bekymret syn frem i hans øjne, specielt grundet den måde han rystede på. Takket være alt omkring dem, så skulle man virkelig se efter, for man kunne se hvordan danseren rystede. Siden han nok ikke var verdens dummeste person, kunne han hurtigt regne ud, at han nok ikke af egen fri vilje, havde valgt at danse dette sted. Han kendte selv alt det, at være tvunget til at gøre ting, så derfor kendte han til den smerte det kunne give. Da han samtidig syntes at kunne genkende denne mand, gjorde det alt mere trist. Med de få mennesker som han kendte, kunne han faktisk være ret beskyttende, selvfølgelig ikke noget mange kendte til.
Han blev stadigvæk siddende i sædet, selv på trods af danseren var trådt væk. Måske fordi han egentlig ikke kunne flytte sig, sikkert fordi dette helt klart ikke var et sted, hvor han følte sig komfrotabel. Da han endelig havde fået rejst sig op, var det som om han var sømmet til jorden. Ikke desto mindre, spredte der sig en svag rødmen, som danseren fra tidligere stilte sig ved siden af ham. Hans ord, fik ham til at smile svagt og ikke desto mindre lægge sine hænder i lommerne. Han vendte sit blik imod manden ved sin side, samtidig med han forsøgte huske hvad denne smukke mand nu hed. Det var som om det sad på tungen, men det var alligevel ikke nok frem, til at huske det. Da der var endnu en danser som gik på scenen, havde han endnu ikke fjernet sin opmærksomhed fra den anden.
Han hævede øjenbrynet, specielt over den andens ord. Dog som han med et blev trukket væk, betragtede han nysgerrigt manden. Ikke desto mindre fulgte han med. Da de endelig var kommet hen i det mere private rum, hvor de hverken var forstyrret af larmen eller for den sags skyld folkene "Are you okay?" spurgte han med et lettere bekymret udtrykke i sine øjne.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Ons 29 mar 2017 - 20:35

Et svagt smil spredte sig på hans læber da de langt om længe var for sig selv. Hans ord fik ham til at fnyse ganske kort ”Don’t worry about me really… You look really uncomfortable.. ” sagde han og så på ham med et let hævet øjenbryn. Han var ikke et sekund i tvivl om at han var blevet tvunget til at være på dette sted, at han var blevet efterladt af sine venner som sikkert var smutter fra det hele og ladet ham i stikken. Kort bed han sig i underlæben og satte sig på sengekanten og rettede blikket mod den nærmest skræmte fyr ” I’m Adrian… You’ve seen me before yes, well not here though..” sagde han og så ned i gulvet. Man skulle ikke være I tvivl om at han på nogen måder var stolt af at arbejde her, men det gav gode penge. Han lod kort en hånd glide gennem det lange mørke brune, næsten sorte hår og kastede blikket på fyren der stod et stykke væk fra ham.

Et eller andet sted havde han håbet dette møde ikke var sket, men han kunne lige så godt få noget godt ud af situationen nu hvor den alligevel var stillet for. Musikken kunne stadig høres, samt en masse piften, det blev dog dæmpet meget grundet den tykke dør der var mellem dem og lokalet fyldt med liderlige gæster.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Ons 29 mar 2017 - 22:51

Han bed sig i læben "It wasn't because of your dance, because it was really good...I guess it's just..." han så væk "It's just...you're really beautiful" selvom han måske endnu ikke var i et med sin egen seksualitet, så kunne han stadigvæk se skønheden i andre, og denne mand var virkelig smuk. Han havde svært ved at møde hans blik, men efter noget tid fik han endelig gjort det "But are you sure?...I mean that you're okay?" spurgte han med det samme bekymret udtrykke fra før.
Væk var det generte, og nu erstattet med den bekymring man kunne se lyse ud fra hans blå øjne. Han lagde hovedet på skrå og sukkede, at sige han ikke havde været komfrotabel ved det hele, ville være en underdrivelse. Om ikke andet var han nu væk fra blot noget af det, så han kunne slappe bare en smule mere af. Han betragtede rummet, det var ikke stort og i det mindste var der stille, så de skulle ikke finde sig selv chikaneret.
Som manden med et kom med hans navn, syntes det at falde på plads og nu kunne han langt bedre genkende ham "I'm Nathan and yeah I did or do recognize you" han kløede sig i nakken, og satte sig ved siden af Adrian. Han betragtede stille manden ved siden af ham, samtidig med han undrede sig over hvorfor han havde valgt, at trække ham med sig. Selv på trods af at genkende en person, troede han ikke just dette ville ske. Han bed sig i læben "so what now? We can talk if you want to? or something else?" han smilede blidt til Adrian, alt i mens han betragtede ham nysgerrigt.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Tors 30 mar 2017 - 13:31

Hans kinder blussede op over kommentaren og han så kort væk ” T.. Thank you.. ” det var en sjældenhed han fik at vide han ligefrem var smuk, med mindre han var ude og få taget billeder til et photoshot, men inderst inde vidste han det var bare sådan de fleste fotografer var overfor modeller så de udstrålede mere selvtillid i deres billeder, men denne mands ord virkede ægte. Han sendte ham et skævt smil og nikkede så ” Well… Yeah” sagde han kort. Manden foran ham havde skinnende blå øjne og Adrian selv kunne ikke lade være med at søge efter dem, for de var virkelig smukke. Han selv havde store bambi øjne.

Han kunne nærmest se hvordan alle brikkerne satte sig på plads for den anden og da manden sagde hans navn og satte sig ved siden af ham smilede han ganske svagt ” I remember you from the bar” sagde han og bed sig kort i underlæben. Han kunne huske hvordan de havde udvekslet et par ord, drukket noget alkohol og derefter huskede han ikke ret meget mere, for han havde været meget fuld. Han så på manden ved sin side og smilede ” I didn’t pull you here to… ” han så ned i jorden og mærkede hvordan hans kinder blussede op. Stadig med blikket rettet mod jorden fortsatte han ” I mean… Not that you’re not… Attractive, cause you really are” sagde han og sank den kæmpe klump han havde i halsen.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Tors 30 mar 2017 - 14:32

Han smilede svagt "You welcome" af en eller anden grund, havde han ofte gjort det til en livs mission, at fortælle andre hvis de var smukke og som altid så mente han hvert evig eneste ord han sagde. Der var noget ved den måde folk reagerede, som han godt kunne lide. Den overraskelse, også glæde der dukkede op i deres ansigt, det var det han altid gik efter. Hvorfor han lige netop havde fået denne lyst, havde han faktisk ingen ide om. Som Adrian svarede på spørgsmålet, lagde han nysgerrigt hovedet på skrå. Rynken mellem hans øjenbryn dukkede endnu engang op, men ikke desto mindre blev den fjernet som et smil formede sig på hans læber "Okay" Selvom han nødvendigvis ikke troede på det, så ville han heller ikke presse. Blidt fjernede han et hår, som havde sneget sig væk fra flokken, og blidt lod han det glide om bag Adrians øre.
Da Adrian udtalte, han rent faktisk kunne huske ham, kom smilet igen frem på hans læber. Det var i det mindste dejligt at høre, han ikke var så forglemmelig "Well that's nice to know, at least that means i'm not that easy to forget" han klukkede kort, og kløede sig i nakken. I det Adrian begyndte at snakke om noget helt andet, rynkede han uforstående på brynene "What I didn't..." mere nåede han ikke sige, før Adrian med et komplimenterede hans udseende, en gerning der fik hans kinder til at rødme svagt "I meant f you hadn't anything to do for the rest of the day that, you mght want to talk...you know so that maybe we could be somethng else than only familiars?" han bed sig i læben "But thank you" Det var ikke fordi han mente han var hæslig, men han var ikke vant til at blive anset for køn eller attraktiv
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Tors 30 mar 2017 - 14:54

Han kunne godt lide at folk satte pris på ham, for det var ikke just noget han var vandt til i dagligdagen. Et skævt smil spredte sig på hans læber som Nathan lagde hovedet på skrå og rynkede på brynene, han troede ikke på fortællingen om han var okay. Altså, han havde da ganske vidst haft det bedre, men det var der så mange grunde til han ikke havde på nuværende tidspunkt, men han gad heller ikke fortælle hele hans baggrundshistorie til Nathan, ikke på givende tidspunkt i så fald. Han stivnede ganske kort da Nathan fjernede et hår fra hans ansigt og satte det bag øret ”T.. thanks..” sagde han halv kvalt og mærkede hvordan der igen var begyndt at forme sig en klump i hans hals.

Nem at glemme? Nathan havde siddet fast i hans tanker siden de havde mødtes første gang og for hvert møde sad han fast længere tid. Det var ikke noget der generede ham, men det var… En uvant tanke. Han havde ikke over længere sigt haft samme person så længe i tankerne, typisk var det en engangs forestilling, men efter de havde stødt på hinanden op til flere gange så var det blot som om Nathan havde brændt sig fast. Hans kinder blussede op og han sendte ham et kækt smil ” I don’t really have lots to do… Not rest of the day atleast” sagde han og bed sig i underlæben. Han havde lyst til at vide mere om Nathan… Det eneste han som sådan vidste var, at Nathan var yngre og han også var menneske… Havde absurd pæne øjne og var ufatteligt smuk. Han selv havde også en del at fortælle, men kun hvis Nathan ville høre det selvfølgelig.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Tors 30 mar 2017 - 15:24

Modsat så mange andre, så kunne han i det mindste slappe af med Adrian, eller det virkede sådan. Om ikke andet var det noget han faktisk ikke kunne med mange, de fleste dømte ham ellervar i færd med at kalde ham navne. Så selv på trods af at havde set det meste af Adrians, smukke men ganske nøgne bryst, fandt han sig selv mere rolig i hans selskab, hvilket i sig selv var virkelig rart. Han skulle ikke frygte for hvad der ville ske, men han kunne derimod rent faktisk ånde ud og dette kunne ses på ham. På trods af han rødmede ganske svagt et par gange, så var han mere rolig og hans generte side havde svagt trådt til siden, og var erstattet med noget helt andet.
At havn havde fjernet håret, var egentlig ikke noget han oprindeligt havde planlagt. Det var blot som om det hele virkede forkert, og hans ellers så smukke ansigt var dækket til, også selvom det egentlig kun havde været et hår. Så da Adrian sagde tak, smilede han blidt "You welcome" sagde han smilende. Det var helt underligt, at være i selskabet af en anden, også samtidig ikke være fanget af sin generte og måske endda angstfyldte væremåde. Det fik alle ting til at virke langt mere behageligt.
Han forventede halvt om halvt, at Adrian ville sige nej. For selv på trods af han følte sig i et godt selskab, og han i den grad nød at være sammen med Adrian, så var han blevet lidt for vant til et nej. Dog da det kække smil kom frem på hans læber, og svaret rent faktisk var et ja, kom der et stort smil frem på hans læber. Han lagde hovedet på skrå "So do you want to stay here? Or I don't know, we could take a walk...unless you don't want to of course" han ville ikke tvinge Adrian ud i noget, så derfor forsøgte han med bedste evne, at regne ud helt præcis hvad manden foran ham ville. Han ville nemlig meget gerne lære denne mand at kende, vide lidt mere end hvad han allerede vidste
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Tors 30 mar 2017 - 16:32

Han følte han kunne være sig selv, uden at gemme på hvordan eller hvem han egentlig var inderst inde og han nød det til fulde. Som regel pakkede han det ind og forsøgte at virke som en hver anden dreng, hvis man så bort fra han rent faktisk lignede mere end kvinde, men så man bort fra det, kunne han sagtens minde om en dreng på nogle punkter. Kort bed han sig i læben og lod de mørke betragte Nathan og kort fik hans blik sat sig fast på de skinnende blå øjne inden han så ned i jorden og forsøgte at holde tusinde af kommentarer samt komplimenter tilbage for ikke at skræmme ham væk, for Nathan var interessant.

” Well I can lock the door, so no one else enters… So we can be alone” sagde han med et blidt smil på læberne. Personligt ville han helst blive herinde til klubben lukkede for så havde de i det mindste fred for de liderlige gamle folk der sad ude i det store lokale og nærmest ventede som gribbe på deres bytte. Roligt rejste han sig fra sengen og gik over mod døren og låste den. Han rystede, men det var ikke fordi han var bange, nok lidt nervøs mest af alt fordi han vidste at Nathan også var forholdsvis genert og sikkert heller ikke vandt til at være i rum med en person man knapt nok kendte. Med et blidt smil stillede han sig op af døren med front mod Nathan og bed sig kort i underlæben inden han sendte ham et smil.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Tors 30 mar 2017 - 18:37

Helt ubevidst da Adrian bed sig i læben, lod han sine øjne glide ned og her betragte den fyldige læbe. Han havde slet ikke selv opgavet det, før han selv bed sig i læben, og her vendte sit blik imod Adrians smukke brune. De var smukke, dybe og man ville næsten kunne drukne i dem. Han havde altid været fascineret af farven af folks øjne, men Adrians øjne måtte nok være nogle af de smukkeste øjne han nogensinde havde kigget ind i. Han havde derfor været fuldkommen fanget, så det var først da Adrian rent faktisk snakkede, at han blev kastet tilbage til virkeligheden. Han havde intet mod at tilbringe mere tid sammen med Adrian, og da han intet skulle lave, ville det i8kke gøre noget de gjorde det inde i rummet. Han nikkede med et smil på sine læber "Sure why not, seems pretty cool and I really don't wanna go home" han trak på skulderne og betragtede hvordan han rejste sig op og gik imod døren.
Måske ville andre have noget imod dette, de kendte trods alt ikke hinanden særlig godt, og dog havde han faktisk ikke noget imod det. Han satte sig godt til rette på sengen, alt i mens hans øjne var rettet imod Adrian "So tell me about yourself?" spurgte han med hovedet på skrå, alt i mens der kom et smil frem på hans læber.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Tors 30 mar 2017 - 19:41

Han lagde godt mærke til hvordan Nathans blik var faldet ned på hans underlæbe, men igen kom op og fokuserede på de mørke øjne. Et svagt smil bredte sig på hans læber da han hørte Nathan ikke havde noget i mod at blive her sammen med ham. Han vidste godt det måske virkede lettede skummelt og som om han måske havde andre tanker end blot at snakke, men han var virkelig interesseret i andet end bare at have sex med Nathan, han ville ind på livet af ham og ikke bare være den random person han mødte på en stripklub og havde sex med.

Han så hvordan Nathan satte sig til rette som var han et barn der ventede på en historie. Han så kort rundt og grinede ”There’s a lot to tell” sagde han og så mod Nathan med et smil inden han fortsatte ” Well you already know my name… I actually moved here from Russia, I don’t know if you can tell from my accent. I come from a family where my father died when I was young so my mother took care of me and my little sister Aneska” sagde han med et smil på læberne inden han gik over mod sengen og satte sig igen ved siden af Nathan og rettede hans blik mod ham. Disse fortællinger sendte ham næsten tilbage til dengang, hvor han stadig var i Rusland og havde sin far og var sammen med familien. Han fortsatte ”I work as a model and dancer as you see… Uhm.. I’m twenty two.. So.. What about yourself?“ sagde han og sendte Nathan et smil. Han ville også gerne vide noget om ham, hvem han egentlig var udover navnet.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Tors 30 mar 2017 - 21:23

Han smilede stort, som han begyndte sin fortælling. Selvom Adrian dog sagde der var meget at fortælle, så var det heller ikke fordi han fik hans livs historie. Om ikke andet var det spændende at høre på. Hver enkel lille ting trak han ind og et eller andet sted, var det virkelig spændende. I det han satte sig ned, flyttede han sin fulde opmærksomhed imod manden ved sin side. Det var ekstremt spændende, at høre præcis hvor denne smukke mand var fra "When did you move from Russia to France?" spurgte han nysgerrigt. Det gav mening da han fortalte, det at han fortalte han var model, for han var åbenlys mega smuk "It explains a lot, you're beautiful"
Da det kom til ham, var det spørgsmålet præcis hvad han skulle fortælle. Skulle han fortælle sandheden, eller skulle han fortælle dele af sandheden. Efter lidt tid besluttede han sig endelig "well okay, so my real name is Nathaniel Feigenbaum, and I was born in Israel, but my family moved to Dublin when i was very young, so I don't really remember much of Israel" han bed sig svagt i læben My family is rich, and even though it whas some good thngs to it, t also gave me a controlling and hatefull father. My mother would always cry when I was young, due to the hatred my father held towards everyone. We moved to France when I was 15" et lille smil formede sig på hans læber, dog kggede han væk. Han havde aldrig rigtig brudt sig om sin far, som havde været radikal i sine holdninger imod alle og enhver
"When I moved from my parents I changed my name, so that I wasn't always reminded of him and his hatred against people. I'm at my last year of school at the moment, and I plan the get a major in art, and maybe one day make comic books or graphic novells" han havde altid været en fan af kunst, og hans mor havde altid ytret hvor god til at tegne han var. Som han talte om det, kunne man se hans kærlighed imod kunsten lyse gennem hanssmil og blik. Om ikke andet kløede han sig svagt i nakken "I don't really consider my life fantastic, most people around me either hates me or judges me for reasons I don't know" han trak på skulderne og mødte endelig Adrian's blik "I'm nothing special really" indrømmede han med et lille sml
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Fre 31 mar 2017 - 12:15

Han så på Nathan ved sin side og sendte ham et kort smil ” It’s about… Four years ago” sagde han og bed sig kort i underlæben. Der var flere grunde til han var flyttet fra Rusland, hans familie havde givet grønt lys og han var alligevel gammel nok til at tage sig af sig selv. Nathan’s kommentar omkring han var smuk, fik hans kinder til at blusse op ” I.. Do my best” sagde han og så kort ned i jorden. Da Nathan begyndte at fortælle sin historie vendte han blikket mod ham. Israel? Det havde han ikke set komme, men det gjorde ham ikke mindre smuk at se på. Det gjorde næsten ondt at høre at hans far havde haft et had mod folk, der så havde fået Nathans mor til at græde. Han bed sig kort i underlæben som han fortsatte med sin historie. Han havde ret, Nathan var yderst interessant, hvilket han næsten vidste allerede fra starten uden han havde fortalt om sig selv. Han havde altid selv været glad for kunst, ikke han selv kunne finde ud af at kreere noget som helst, men han kunne godt lide at gå rundt og se på kunstværker.

At folk hadede en kendte han selv til og det var smertefuldt hver gang man fandt ud af det. De mørke øjne faldt på Nathan og smilede ganske kort ”You’re special for someone Nathan… Even though you don’t think so” sagde han og lod en hånd glide gennem sit mørke hår.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Fre 31 mar 2017 - 19:26

"Do you sometimes miss Russia?" spurgte han nysgerrigt. Modsat så mange andre, så var der rent faktisk en sand nysgerrighed i hans øjne, så når han spurgte var det fordi han rent faktisk bekymrede sig eller blot var nysgerrig omkring vedkommende han snakkede til. Men så igen han havde så få venner, at de få han havde bekymrede han sig om, og han ville hellere end gerne ligge øre til en masse snak. Et undrende, og dog samtidig tænkende blik dukkede op i hans blå øjne "I have heard Russia is extremely beautiful, my father wuld speak highly of it and most its peoples beliefs" På trods af Ruslands skønne byer, så var det også et land kendt for sit had imod homoseksualitet. På trods af han ikke bevidst var sikker på sin egen sin seksualitet, så var han ingen homofob, og han havde derfor faktisk intet imod homoseksualitet eller nogen anden form for seksualitet. For ham var det blot det samme,. en person som elskede en anden person.
Et trist udtrykke dukkede op i hans øjne "I think it's sad people are getting hurt, for being who they are. No one should be in pain for loving those they love, or being who they were born to be" Hans far havde et stærkt had imod ham, måske fordi han inderst inde vidste hans søn var homoseksuel, en ting han hadet mere end noget andet. Selv var han bange fo, at hvem end han ville ende sammen med, så ville hans far aldrig være tilfreds...hans mor derimod ville nok være glad, blot at han var lykkelig.
Som rødmen med et kom frem på Adrians kinder, forsvandt hans triste blink og det blev erstattet med et udtryk af beundring "You're really beautiful when you blush" sagde han helt uden at han havde opdaget det, dog som ordende rent faktisk var kommet ud,bed han sig i læben "I'm sorry if I sound like an idiot" han måtte lyde dum, sådan som han helle tiden komplimenterede ham, og han ville helst ikke skræmme Adrian væk, specielt fordi han var virkelig interessant og ikke mindst en han følte sig behagelig tilpas i selskabet af.

Havde en anden fortalt ham han var special, ville han højst tænkelig ikke havde troet på det. Dog fordi det var Adrian, kom det et smil frem på hans læber. Han stolede rent faktisk på hans ord, så det fik en smule stolthed frem i ham, måske blot en smule selvtillid "Thank you" han bed sig i læben, og kiggede kort væk, før han igen mødte Adrians blik. Han havde været så vant til ikke at få komplimenter, at han til sidst havde været vant til at være intet, og nu var der en som rent faktisk sagde modsat.
Han rynkede brynet, og tænkte. Spørgsmålet var nu om han rent faktisk skulle spørge og om Adrian overhovedet havde lyst "My school has a track team, and sometimes they do competitions, just to see who's the better one. Next friday there's going to be one of these competitions, and it could be cool if you came" han mødte Adrians smukke brune øjne, med et svagt hint af noget nervøst i sine øjne "It's okay if you don't want to, it would be nice to see you again" han kløede sig i nakken og så igen væk
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Fre 31 mar 2017 - 21:41

Han så på Nathan og bed sig kort i læben ”Every day” sagde han og smilede ganske kort. Han vidste ganske vidst at hvis han nogensinde overvejede at tage til Rusland, så vidste han også godt hvor han endte. Rusland havde et stort had til homoseksuelle, så det var bestemt ikke nogen mulighed for ham at tage tilbage, uanset hvor meget han så end ville. Nathans kommentar fik ham til at smile ”It is, but underneath it’s dark and hate most people, especially if they don’t have russian standards” sagde han og sukkede. Han bemærkede hvordan det nysgerrige blik forsvandt fra Nathans øjne og blev trist. En klump dannede sig i hans hals inden han bed sig kort i underlæben ” Most people judge another without even knowing the person… But I know the feeling all to well” sagde han og kunne næsten gætte der lagde et eller andet bag, siden Nathan så trist ud. Kommentaren om han var pæn når han rødmede fik ham blot til at rødme yderligere ”Thank.. you” sagde han og hævede kort et øjenbryn ” Idiot? Naah… If so you’re the most gorgeous idiot” sagde han og sendte Nathan et smil.

Hans blik mødte Nathans og han bed sig kort i underlæben. Hans øjne var så forbandet smukke at han ikke kunne lade være med at søge dem konstant. Da Nathan gav ham et tilbud om at komme med til et løb på hans skole, sad han ganske kort og tænkte over det. Der gik ikke ret længe før han havde besluttet sig og sendte et smil ” I would love to” sagde han og lagde mærke til hvor usikker Nathan var. Egentlig havde han ikke nogen grund til at være usikker for hvis der var noget han ville, så var det at være sammen med Nathan endnu engang, i lidt andre omstændigheder.
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Fre 31 mar 2017 - 22:23

Han nikkede forstående "It's the place you were born, I can understand it" medgjorde han smilende, han savnede ikke selv Israel, mest af alt fordi han intet kunne huske fra landet. Om ikke andet savnede han dog til tider Dublin "It's sad" sagde han stille, det var virkelig sørgeligt. Hvorfor var der så meget had i verden? Hvorfor kunne alle ikke bare acceptere hinanden? Måske var det forbandelsen ved denne verden, alt den had og dog så lidt kærlighed. Om ikke andet, så skulle man selv danne sig de gode perioder, sørge for ens liv ikke blev overtaget af had.
"I don't judge you, maybe others do...but I would never judge you, I think you're way too nice to judge" sagde han smilende. Han havde aldrig set sig selv som en dømmende person, og selv hvis andre dømte Adrian, så kunne han aldrig finde på det. Han ville selvfølgelig aldrig dømme nogen, det fald ham ikke ind. Rødmen der blot blev værre, fik hans smil til at blive blidere, men der kom et svagt genert udtrykke frem i hans øjne, det sekund Adrian kommenterede på hans udseende "It seems that we really can't stop complimenting each other" klukkede han smilende. Han havde intet imod Adrian komplimenterede ham, havde det været en anden så ville han nok havde haft noget imod det, dog ikke når det var Adrian der var tale om. Når det var ham, så gjorde det komplimenten lidt bedre, og han kunne endda tro på den.

Det var dejligt, at der rent faktisk ikke gik lang tid fra hans spurgte og til Adrian svarede. Det fik ham blot til at smile større, for det betød han ikke behøvede tænke længe over det. At hans svar så var et ja, gjorde jo blot det hele så meget bedre. "øhm, I could give you my number" han kiggede rundt og fandt en kuglepind og et stykke papir. Han rejste sig og greb tingene, hvorpå han skrev sit nummer ned på papiret "So that you could call or text me, and in the end I can text you the adress and time" han rakte Adrian papiret og på samme tid tjekkede han sin mobil. Det var her det gik op for ham hvad klokken var "Damn I need to be home, I have to get up early in the morgning" han rynkede brynet. Selvom han egentlig ikke gad gå nu, så blev han nød til det "I had a really great time, it was nice talking to you" han bed sig i læben og en svag rødmen gled op på hans kinder
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Adrian on Fre 31 mar 2017 - 22:39

Han nikkede ganske kort til Nathans ord og bed sig i underlæben. Ja, det var faktisk en anelse sørgeligt, for der var alt for meget had i verden til folk der bare var den mindste smule uden for de uskrevne normer der var i et samfund. Hans kinder blussede op da Nathan sagde han ikke ville dømme ham, hvilket han sådan set var ret glad for, eftersom han ikke selv ville dømme Nathan. Han så noget i Nathan som han ikke havde set ved andre, om det var måden hans kinder blussede op på når deres øjne mødtes, eller måden hans øjne skinnede på… Der var i hvert fald noget over ham han ikke kunne håndtere, men det var på en god måde. Et lavt grin kom fra ham ” I.. Don’t mind” sagde han og bed sig kort i underlæben.

Mobil nummer! Det ville være perfekt. Så kunne de trods alt planlægge møder i stedet for bare at mødes fuldkommen tilfældigt og på steder som dette, hvor det bestemt var pinligt for dem begge. Han tog imod papiret og sendte Nathan et skævt smil ” It’s alright Nathan… Atleast I’ve got your number now…” sagde han og bed sig i underlæben. Han var ganske vidst træt af at han var nødt til at gå, men det var også sent og han måtte sikkert også selv hellere komme hjem og få lidt søvn. Han rejste sig op og gik over mod døren for at låse den op ” I hope I see you again… ” sagde han og så ned i jorden. Han var ikke i tvivl om at dette førte til endnu et møde, hvis ikke flere. Han åbnede døren for Nathan og ventede på han var gået ud, for han så ville gå efter ham og sørge for han kom ud af lokalet i et stykke. Da de kom ud uden så meget at der var lagt en finger på nogle af dem sendte han et smil til Nathan ” Sleep tight… I’ll write to you on my way home so you have my number… ” sagde han og bed sig i underlæben inden han fandt mobilen og et headset frem og sendte et smil til Nathan som farvel inden han gik mod lejligheden. Som lovet fik han sendt sms’en med teksten: ” Hello handsome, if you wonder who it is… It’s the longhaired, bambi eyed stripper from earlier… Hope to see you around sometime soon… Adrian” et smil spredte sig på sine læber som han kom ind i lejligheden og fluks gik i seng.

//Over and out.. next topic!<3 //
Adrian
Adrian
Beginner (Rank 5)

Bosted : Han bor i en pæn lejlighed inde i Terre centrum

Antal indlæg : 70


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Nathan on Lør 1 apr 2017 - 19:11

I det Adrian ytrede han faktisk ikke havde noget imod, det at de alle komplimenter de gav hinanden "Me either" ha n kløede sig i nakken, en ting han havde en tendens til ofte at gøre, specielt hvis han ikke vidste hvad han skulle gøre af sine hænder. Som tidligere da Adrian bed sig i læben, syntes hans øjne at være tiltrukket af dem. Han gjorde det helt ubevidst, og det var først da han opdagede sig selv gøre det, at han rent faktisk fjernede blikket fra Adrians læber. Han vidste ikke hvad der foregik, men af en eller anden grund, blev hans opmærksomhed kastet imod Adrians sikkert meget bløde læber.
Han smilede "That's good, and yeah that you do" han bed sig i læben og klukkede svagt. Han gik med Adrian hen til døren "Yeah I hope to see you again too" het stort smil formede sig på hans læber. Han ville virkelig gerne se Adrian igen, der var noget ved ham som var virkelig fantastisk...eller rettere alt ved ham var fantastisk, unikt og smukt.
Han vinkede til Adrian, som han forlod rummet og her bevægede sig gennem klubben og til sidst ud af gaden. Hans venner fra tidligere sad fulde omkring baren, og ville sikkert blive smidt ud om kort tid. Om ikke andet gad han ikke give dem sin opmærksomhed, måske blev han en smule tættere med Adrian, men de var stadigvæk idioter. I det hans mobil med et begyndte give lyd fra sig, begyndte hans hjerte at banke hurtigere og et stort smil formede sig på hans læber og han tog mobilen op. Beskeden fik en stærk rødmen til at forme sig på hans kinder, og han skrev tilbage: Hello beautful, well then it must be quite a beautiful og interesting stripper. I hope to see you again
Nathan
Med beskeden sendt, gik han op af opgangen og ind til sin lejelighed.

//out
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: What the... How the... [ Afsluttet ]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum