Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Hmmm.. hvor er alle?

Go down

Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Bailey on Man 27 mar 2017 - 19:25

Tid: Omkring 12 tiden
Vejr: Solskin og varmt
Sted: Skaterparken

Det var en dejlig forårs dag, hvor solen skinnede højt oppe på himlen. Det var dejligt varmt og der var kun en svag vind, som var nok til at det ikke blev alt for varmt. De fleste mennesker var ude på gaderne, hvor de kunne nyde dagen fuldt ud og ikke mindst det gode vejr. Legepladserne og parkerne var fyldt med mennesker, som valgte at nyde deres dag på en afslappende måde. Nede på skaterparken kunne man finde unge mennesker, som havde valgt at pjække fra deres skole. Det var også her at en lille gruppe venner havde aftalt af mødes, som de valgte at gøre en gang imellem når det var godt vejr. Det var jo også noget andet, end at altid bare at drikke sammen og skulle holde hinanden ud i den fulde tilstand.
De havde aftalt at mødes ved 12 tiden, ved den bænk som de plejede at sidde ved som os lå lige ved siden af pølsevognen som holde der året rundt.

Bailey plejede altid at være en af de sidste der dukkede op, hvis han dog ikke var den sidste. Festen startede heller ikke før han kom, som han plejede at sige når folk brokkede sig over at han kom forsent. Han var en af de piger som ikke kunne gå ud af døren, før han var sikker på at alt var så perfekt ved ham som muligt. Det var heller ikke anderledes denne dag, hvor der ikke var en eneste fejl ved hans makeup eller hår for den sags skyld. Han havde et par små lyseblå jeans shorts på, som blev dækket af en hvid t-shirt og en læderjakke udover. Hans blode hår krøllede ned af hans skylder, og på hans næse var et par store sorte solbriller til at blive fundet. Han havde et par sorte højhældede sko på, som ikke ligefrem fik ham til at ligne en som var på vej ned til skaterparken.
Han havde allerede gjort sig klar til at blive skældt ud, men det tog ikke længe før han nået hen til skaterparken før han fandt ud af at ingen havde dukket op.. endnu?
Der kom et let suk ud mellem hans læber "hvorfor skal folk også bare komme forsent" mumlede han til sig selv, som han bevægede sine fødder hen til pølsevognen og fik købt sig en sodavand med sugerør til.
Han satte sig oppe for enden af bænkens bord, og lod sine fødder svinge let frem og tilbage som han tog en tår af sin sodavand en gang imellem.
Bailey
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 593


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Nathan on Man 27 mar 2017 - 20:10

Påklædning Han er iført dette

Han havde aldrig været den bedste inde for det sociale. De fleste fandt ham oftest irriterende, enten fordi han ville snakke deres øre af, eller fordi hans til tider generte attitude, gjorde dem tæt. Han var derfor vant til, at de fleste af dem han kaldte venner, ikke var nogle han havde for lang tid. Om ikke andet, havde det været med et lille smil, at han havde accepteret deres invitation, det var trods alt ikke hver dag han blev inviteret med til noget. Han havde de første sekunder stirret overrasket på dem, som den ene af de tre snakkede til ham, specielt fordi han på ingen måde havde forventet det. Han var per beskrivelse klassens nørd, ikke fordi han var overdreven intelligent, men mere fordi han var den som gik lidt for meget op i små ting.
Om ikke andet var han nu på vej imod parken, hvor de alle havde planlagt at mødes. Spørgsmålet var her om han ville ende ud som den yngste, eller om der ville være nogen som var ældre end ham. Hans moder forventede altid det bedste fra ham, og hun blev altid skuffet når hun hørte han ikke havde mange venner. Så det var til dels, hvorfor han gjorde dette, netop fordi han hadet hendes konstant brokken omkring ham.

Da han endelig var kommet derhen, forventede han halvt om halvt der ikke ville være nogen. Måske de havde drillet ham, spurgt ham om at han ville komme til en sammenkomst, uden de andre rent faktisk ville dukke op. Dette blot for at få ham til at se dum ud. Dog lagde han mærke til en skikkelse, en skikkelse han hurtigt fik regnet ud var en kvinde, som han kom tættere på. Hun så ung nok ud, til at skulle være en del af denne gruppe venner. På trods af han aldrig havde fundet sig selv tiltrukket af andre, skulle han være blind hvis han ikke kunne se hvor meget skønhed, denne kvinde besad over sig. Der var noget graciøst ved hende, og skulle hun være noget guddommeligt, kunne hun halvt minde lidt om Freya eller Afrodite.
Med sine hænder i lommerne, bevægede han sig imod hende. Der var noget bekendt ved hende, som havde han set hende før og få minder om hende dukkede op. Han havde dog halvt regnet med hun havde glemt alt om ham. Som han nåede ned til hende, smilede han og trak sin ene hånd ud af lommen, hvor han rakte den frem imod hende "Hej! Du er Bailey ikke? Jeg hedder Nathan" sagde han smilende. Hun så fin ud og han forventede hun ville bede ham skride væk, også selvom de havde mødt hinanden før. "Det ser ud til vi er de første som er kommet" hans blå øjne vandrede hen over den åbne plads, hvor de fleste burde havde været dukket op, som dog var helt tom foruden hende og ham selv.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Bailey on Man 27 mar 2017 - 21:43

Bailey havde flere gange taget sin mobil frem, uden en eneste besked fra sine venner. Flere suk forlod hans læber, som han blev mere og mere irriteret på dem. Hvorfor havde de dog ikke kommet? Han tog atter igen en lille slurk fra sin sodavand, før lyden af skridt nærmede sig ham. Han troet først at det bare var en som skulle gå forbi, men når stemme var nær ham så vende han blikket op mod personen. Han havde set den dreng et par gange, når han havde hængt ud med sine venner. Det var bare ikke fordi de havde vækslet særlig mange ord med hinanden, og hvorfor viste Bailey endelig ikke? måske fordi han havde hørt hvisken om at han var irriterende? og alligevel blev han inviteret om og om igen, men aldrig af de rullende øjne som nogle af dem i gruppen gav ham i skjul. Det kunne måske være derfor at Bailey havde holdt sig væk?
Der kom alligevel et venligt smil hen over hans lyserøde læber "jo det er mig" svarede han kort med sin lyse stemme, og med en venlig tone. Han så sig kort omkring, før hans blik faldt på Nathan atter igen "ja, underligt nok" svarede han og tog atter igen en tår af sin sodavand "måske..." sagde han lidt tænkende i det "måske, har vi bare misforstået tiden?" sagde han med et spørgende udtryk i sit ansigt. Han skulle lige til at tage en tår af sin sodavand atter igen, før han følte at han var nærig i det. Han rakte med det samme sodavanden hen til ham, forsat med smilet på sine læber "vil du have en tår?".
Han havde aldrig haft noget imod at dele med andre, eller det kom an på hvad det var. Men! når det kom til drikkelse eller mad, så delte han med glæde.
"du er venner med E..." han fik ikke sagt mere, før hans mobil begynde at brumme i skødet på ham. Han tog den hurtigt op igen, og begynde at læse beskeden. Der kom et svagt suk ud mellem hans læber "James og Sarah.. har aflyst, fordi de ikke kan slippe væk fra skolen" sagde han og lagde bare sin mobil ned igen, før han vende blikket mod Nathan atter igen.
Bailey
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 593


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Nathan on Man 27 mar 2017 - 22:54

Det er godt at se dig igen...du ser godt ud" han prøvede med sit bedste, at agere som man normalt ville. Han prøvede med de ting, hans mor ofte fortalte gæsterne, fra dengang han boede hjemme hos dem. Om ikke andet var der et venligt smil på hans læber, som han betragtede hende "Mon de er holdt tilbage af et eller andet? Trafik? Eller andet lig dette" han rynkede undrende øjenbrynene, alt i mens han tænkte på hvor mon de kunne være henne. Selvfølgelig lå tanken lidt i baghovedet, at det hele var med vilje og dog forsøgte han virkelig at være blot en smule positiv. I det mindste var vejret godt, så det var ikke et problem.
Han nikkede, det kunne sagtens være en mulighed. Men så igen, de var to om dette...så hvor stor var muligheden lige netop for dette "Måske", men så igen hvor stor er sansynligheden når vi er to om dette" pointerede han med hovedet på skrå. Om ikke andet, så havde Bailey aldrig virket som den værste person, så i det mindste forventede han ikke noget slemt fra hende. Da hun med et tilbød ham noget af sin sodavand tog han smilende imod den "Mange tak, det var sødt af dig" han havde altid været en smule "timid" af natur, det var hvad man kunne forvente, af en som kom fra en kontrollerende familie. Han prøvede dog sit bedste, med ikke altid at vise det frem, men heldet var ikke altid på hans side.

Han tog en tår fra den læskende drik, og som kulden ramte hans tunge, kom der et lille smil frem på hans læber. Havde han været hjemme, var dette næppe sket, men nu var han jo ikke hjemme og det gav ham blot en smule mere frihed end normalt. Han rakte hende sodavanden igen, hvorpå han lagde sine hænder i lommerne. Da endnu et spørgsmål kom fra hende, hævede han øjenbrynet spørgende, dog syntes noget andet at fange hendes opmærksomhed. Det hele forklarede hvorfor de ikke var der, han havde været heldig at han havde fået dagen fri, så i det mindste var han ikke selv holdt tilbage.
Han hævede øjenbrynet "Så ser det ud til, at det blot er dig mig, jeg tror heller ikke de andre kommer" han fik et tænkende udtryk frem i sine øjne som han betragtede hende "Hvis du ikke skal lave noget, så kender jeg den her cafe vi kunne smutte forbi? Hvis du har lyst til selvfølgelig" han sendte hende et lille smil, alt mens han betragtede hende. Han forventede halvt om halvt hun ville sige nej, men hvis hun sagde ja, så havde han i det mindste nogen at tilbringe eftermiddagen med. Han skulle alligevel forbi caféen, så hvorfor ikke invitere hende med?
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Bailey on Tirs 28 mar 2017 - 1:00

Bailey nød hver eneste gang han fik ros for sit udseende, sådan havde alle piger det nok? Især hvis de gik så meget op i deres udseende som Bailey gjorde ”mange tak, du ser skam også godt ud i dag” svarede han helt ærligt, også selv om Nathan ikke var hans type. Jo selvfølgelig så han godt ud, men han var for ung til ham.
Tanken om at det hele var med vilje at de ikke dukkede op, det var ikke engang en tanke som strejfede Bailey. Det ville hans venner aldrig gøre! Så han var bare overbevist om at de var på vej.
Men da han fik beskeden fra James, så var han bare mest af alt irriteret på dem. Hvor svært kunne det være at komme væk fra skolen? Faktisk havde han ikke så meget styr på det, da han kun havde gennemført folkeskolen.
Det så dog bare ud til at han var alene sammen med Nathan denne dag, og selvfølgelig kunne han bare vælge at sige at han så bare tog hjem. Han var dog en lille smule nysgerrig på at lære ham at kende, og hvor slem kunne han endelig være? Så da Nathan tilbød at de kunne tage på café, så han bare kort tænkende på ham. Der kom et let smil frem på hans læber, som han valgte at nikke ”ja det kan vi da godt” svarede han og hoppede let ned på jorden, og stak sin mobil i lommen ”noget mere at drikke og en kage, kan man da aldrig få nok af” sagde han og begynde at bevæge sig ud af parken ”for resten tilbage til mit spørgsmål, det var Emily som kende først ikke? Er hun din kæreste eller?” spurgte han om og lod sit blik falde på ham, og med et svagt smil på sine læber.
Bailey
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 593


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Nathan on Tirs 28 mar 2017 - 20:48

Han sendte hende et lille smil, som hun sagde tak. Han havde aldrig haft noget imod, at fortælle andre at deres skønhed var der. Han vidste folk ofte ville nyde komplimenter, de fleste gjorde det for at få bekræftet hvad de selv troede og andre fandt det egentlig blot behageligt. Selv vidste han ikke hvad han syntes, så da hun gav komplimenten igen, formede der sig svagt en rødme på hans kinder. Det var her tydeligt at se, han ikke just var hvad man ville beskrive som den dominerende type, i hvert fald ikke i øjeblikket. Hans til tider ret tydelige submissive væremåde, var sikkert takket være en ret så aggressiv faderrolle, som ikke just lagde skjul på hvor stor en fiasko han mente hans søn var, og det var endda uden den viden om hvilken seksualitet han havde. På trods af ikke at være glad for opmærksomheden rettet imod sig, smilede han mod hende Mange tak"
I den forventning om Bailey ville sige nej, overraskede hun ham fuldkommen da der kom et ja fra hende. Han vinkede hende i retningen af, hvor han vidste caféen lå. Han havde efterhånden været der så ofte, og det var et af de bedste steder han kendte. Det var roligt, og på trods af det var en relativ brugt cafe, så var der en hyggelig aura omkring den. Som de gik, vendte han til tider sin opmærksomhed imod Bailey ved sin side "Det er rigtigt, plus de laver gode kage" denne cafe var hans "safe place", så med andre ord et sted han kunne føle sig rolig og behagelig tilpas. Han var ikke kigget ned over med dømmende blikke, og han kunne lave hvad han havde lyst til. Hendes spørgsmål om Emily fik hans kinder til at bryde i brænd, det var ikke fordi Emily ikke var smuk, for det var hun virkelig, men han havde aldrig fundet sig tiltrukket af hende. Så igen han havde aldrig været tiltrukket af nogen. Han bed sig i læben og fjernede sit blik fra kvinden ved siden af sig "øhm...nej, nej det er vi ikke" han mødte endelig Bailey's blik, modsat før med lidt mere overbevisning.
Efter de havde gået i noget tid, stødte de på en lille hyggelig cafe. Den var ikke noget stort, og man ville måske ikke bemærke den, medmindre man rent faktisk kendte stedet. Han åbnede døren for Bailey, før han selv gik ind. Han havde på trods af sin generte attitude, nok manere til at kunne bevæge sig rundt omkring. Selve caféen bestod af det som alle andre, der var et sted hvor man bestilte, fik sine ting og betalte for dem. Rundt omkring var der borde, men i det ene hjørne var der også sofaer. Der var en lille scene, hvor enten indie bands eller andre kunne optræde. Med et lille smil på sine læber, førte han Bailey ned til et af bordene. Inde længe kom en tjener hen til dem, hun smilede til dem begge "Hvad skulle det være?" spurgte hun, og i stedet for at bestille først, pegede han imod Bailey, således hun kunne fortælle hvad hun ville have.
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Bailey on Ons 29 mar 2017 - 21:59

Bailey havde ikke noget bedre at lave denne dag, så han kunne lige så godt prøve at lære denne fyr bedre at kende. Han havde nemlig ikke lyst til at tage hjem, og bare sidde og vente på at Leetha kom hjem fra arbejdet.
Det var også meget svært at sige nej til at tage på café, det var altid så hyggeligt at tage sådan nogle steder hen også sammen med nogen man kunne sidde og hygge med.
Han fulgte bare roligt efter Nathan, og lod sit blik flere gange falde på den unge fyr ”det glæder jeg mig så til at smage” sagde han og kunne ikke huske hvornår han sidst havde spist noget kage, nok flere uger siden? Han slog hurtigt tanken væk igen, og vende sin opmærksomhed mod Nathan atter igen ”nå okay.. tror ellers hun er lidt vild med dig” svarede han bare og med et lidt drillende smil på sine læber. Han havde da hørt på hende flere gange, hvordan hun havde snakket om Nathan og næsten ligefrem savlet over ham.
Han undersøgte bygningen kort, når de endelig kom frem til caféen, før han tog sine solbriller af. Han fulgte bare roligt efter ham indenfor, mens hans øjne blev ved med at kigge rundt ”sikke et flot sted” mumlede han let i det, før han rettede blikket mod Nathan atter igen og fulgte efter ham ned til bordet ”jeg har aldrig været her før, nyt sted?” spurgte han om, inden tjeneren havde bevæget sig ned til dem. Han sende hende et lille smil ”jeg kunne godt tænke mig en iste, også et tykke chokoladekage” sagde han og vende atter sit blik mod Nathan, som han ventede på også have bestilt. Han lænede sig bare lidt hen over bordet, og smilte venligt til ham ”Nå… fortæl lidt om dig selv” sagde han og viste faktisk ikke særlig meget om ham, udover hvad andre folk havde fortalt ham.
Bailey
Bailey
Competent (Rank 11)

Bosted : Han bor sammen med Leetha i en lejlighed i den dyre ende.

Antal indlæg : 593


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Nathan on Ons 5 apr 2017 - 18:54

Han rynkede brynet, som hun sagde Emily var vild med ham. Dog rødmede han samtidig også. Han forstod ikke hvorfor, han havde aldrig gjort noget tegn, på at ville mere end et venskab. Han forstod virkelig ikke hvorfor hun skulle kunne lide ham. Han kløede sig i nakken, og bed sig i læben "øhm, det tror jeg nu ikke, jeg har jo aldrig....jeg har aldrig sagt" han kiggede væk og vidste hverken hvad han skulle sige eller gøre. Det var altid akavet, når man hørte nogen kunne lide en, specielt hvis man ikke havde set det komme.
Han smilede dog, og vendte sit blik imod Bailey, da samtalen kom imod stedet "Yeah, jeg kommer her ofte" indrømmede med et stort smil "Nej det er ikke så nyt, det har været her i nogle år" han trak på skulderne, og betragtede stedet. Det havde været der i nogle år nu, men det var vel ikke altid man lagde mærke til steder, hvis man ikke kiggede efter dem.
Han betragtede Bailey, som hun skulle vælge sin bestilling, som det kom på ham vendte han sit blik imod tjeneren Et espresso shot" sagde han med et smil, og som tjeneren forlod dem, vendte han sin opmærksomhed tilbage mod Bailey. Hendes spørgsmål fik ham til at hæve øjenbrynet "Der er ikke meget at sige, mit navn er Nathan Johnson, jeg tilbragte det meste af min barndom i Dublin, og er i øjeblikket i gang med mit sidste år" han hadet at snakke om sig selv, specielt fordi der var så meget han egentlig ikke gad snakke om "Hvad med dig? Fortæl lidt om dig selv" forslog han, samtidig med han satte sig bedre til rette i stolen

//sorry for det sene svar :)
Nathan
Nathan
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Han bor sammen med sin roommate i en treværelses lejlighed i indre Terre

Antal indlæg : 98


Tilbage til toppen Go down

Re: Hmmm.. hvor er alle?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum