Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Keep out the nightmares!
Today at 6:48 by Amy Sophia Scott

» Don´t mind the monster [Christobál]
Lør 26 maj 2018 - 0:30 by Cristóbal De Vega

» Fravær :(
Tors 24 maj 2018 - 16:51 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 531 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251455 indlæg in 12723 subjects

A Beautiful Night ( Åbent Emne )

Go down

A Beautiful Night ( Åbent Emne )

Indlæg by Gæst on Man 6 mar 2017 - 3:24Tid - Midnat
Sted - Havnen
Vejr - Blid brise / sne
Omgivelser - Menneske øde

Natten gled blidt over søndags aftenen, fylde den med stjernestøv og månelys. Vandet sang blidt med, i takt til dets kollision med kystens kolde beton. Kasser knagede blidt, i takt med bådenes vugge vise. Sne dalet dansende ned fra den oplyste natte himmel. Grå skyer dominerede himlen og lod stjerner titte frem, i ny og næ. Alt syntes fredfyldt og idyllisk, skønt kulden, der herskede nattens blide brise.
Musik gled ud i høretelefonerne, på den platinblonde skønhed, der lå omgivet af hvide lokker, spredt ud over bådens hvide læder betræk, smukt malet med blodrøde nuancer.
Levende og død, i et billede. Langsomt løftede hun de slanke mælke hvide hænder, betragtede blodet der dryppede ned fra dem, på det kønne iskolde ansigt, med krystal blå øjne, klare som et caribisk hav.

Hun lukkede blidt sine øjne og lod de lange ravne sorte øjenvipper, blidt kaste skygger ned under hendes øjne. Den hvide jakke var blods plettet, ligeså hendes mørkeblå hullet jeans, samt poset trøje. En mild blid stemme, lod sig glide ud i luften, syngende med musikken, der gled igennem det hvide in ear headset, som hun bar. Stemmen var melodisk, næsten angelic...
Tankerne gled rundt i hovedet på hende, ligeså minder. Hun følte ikke kulden, ej heller dens bidende tænder, nej.. hun følte varmen, fra blodet pulserende frisk under den mælke hvide hud, af hendes. Dette var en af de aftener, hvor alt gled sammen.. vejret forandrede sig uforudsigelig, ligesom mennesker, så småt var ved at smide deres gamle jeg, og skabe sig et nyt. Alt ville forandre sig, et nyt år var skabt, en ny chance, til at tag mod til sig, finde sig selv, skabe sig selv.. være sig selv.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum