Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Go down

ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by James on Søn 5 mar 2017 - 22:08

omgivelser: SOF's bar, Den Fordrukne Ulv, med kønne barpiger og bartenderinder, og pumpede rocker varulve i læderveste og kamp tøj med militær tattoovieringer, med SOF mærker, hvor da står Security Crew, hvor deres rang sku være, og det tydeligt de bar pistoler under deres veste, og ligner nogle hardcore mofo's, som man ikke skal fucke med imens en gut spillede saxofon musik, og et band med guitar, og andre instrumenter, sån rigtig amerikansk stilet blues, og gæster, da æder amerikansk mad, og bunder amerikanske øl, da spiller dart, billaderd, og kort, lægger arm, og en masse varulve rekrutter da går rundt og rydder op, også bevæbnet med hånd våben, da politiet alligevel ikke kom i det her kvarter, da de blev betalt godt for ikke og lave razzia.

tøj: jeans, sneakers, hættetrøje med SOF på, og lædervest med deres rygmærke, Californien i bunden, og Sons Of Fenris i toppen, en pistol i skulder hylster og en jagt kniv i et hylster i bæltet, med ordet President på brystet, Men Of Mayhem under den.

James, kaldet Hunter, eller Hunt for forkortelse, kom kørende på sin Harley Davidson, med sin Skull cap hjelm, for og parkere ved parkering's pladsen, imens han's crew han havde med, en gruppe soldater med rekrutter, parkede deres pickups, og harley'er også, imens de satte støtteben til, for og stige af, og de hilste kammeratligt på vagterne ved baren, brofist, krammere, og underhånds greb, imens Hunter gik ind, sagde han til folkene, fik kys og kram af barpigerne, imens han fik et krus øl, og satte sig på en barstol, for og snakke med sin Sekretær, da holdt styr på stedet, og fik hende til og grine, og fik så et kys på kinden, imens han røg en cigaret han fik stukket i munden og tændt, imens han pustede røg ud, og han's folk satte sig i ledige båser, eller gik oven på i klub huset, for og sove eller tage en fapper, hva faen de nu havde lyst til, og James gik så ned i kælderen, hvor de fik sprut og vare ind, men også bag en stål dør, hvor da ude foran stod adgang forbudt og var understreget med 3 bevæbnet medlemmer, soldater rang, og bærende på M4 kamp riffler, skarpt ladt, og de hilste på ham, for og åbne døren for Hunter, som gik ind, for og undersøge deres våben depot, som så ret mangel varene ud, og han tog sin telefon frem og klappede den op, for og ringe til Hr Valuev, som tog den, og han snakkede til bossen af våben imperiet, som han sku købe våben af, og han fik at vide at han's datter, Angelique, allerede var klar med den ladning våben han ville bestille, for og lægge på, da han var en travl mand, og Hunter kiggede på sin telefon, med en besked om at hun var på vej, og han råbte at de skulle få nogle rekrutter ned i kælderen, sammen med nogle soldater, eller bare Enforcers, som det endelig hed, i rocker stil, og de kom ned, så da var 5 mere, 12 rekrutter, og de 3 bevæbnede enforcers i kælderen, mest fordi man vidste aldrig med russerne og de toleredet ikke svaghed, overhoved.

de ventede roligt, imens en over en walkie talkie, sagde at en 2 sorte mercere, og en lastbil ankom, hvor på 2 rekrutter ude ved porten, åbnede op, så de kunne køre ind i den rummelige kælder, da indeholdt frysere, og kasser med sprut og vare, diverse imellem, imens Hunter stod i spidsen for sine mænd, imens han så lastbilen standse, og nogle russere stige ud, imens flere steg ud, i jakkesæt, og tydeligt bevæbnet, imens en ung smuk kvinde steg ud, varulv på duften, og Hunter gik hende i møde, for og række hånden frem, for og sige med sin amerikanske-irske stemme ''jeg er James, kaldet Hunter, de må være Angelique?'' han så på de russiske vagter, som stirrede fjendeligt på ham, da han kom tæt på Angelique, og han så på hende, med løftet øjenbryn, for og bede hende trække sine vagt hunde tilbage, imens han's egne mænd, selv stod med våbene klar, hvis russerne trak deres egne våben, og han løftede kruset med øl, og viftede lidt, så de begyndte og slappe af, og ryge videre, eller bare holde øje med gutterne, imens han så roligt sagde med sin flade hårde stemme ''hva for våben har de med til mig, Frøken Valuev? M4'erne, R700'er rifflerne, og Saw støtte geværerne, glocks, beretta'er, og håndgranater, med nok ammunitun? korrekt? fordi det står på min liste'' han sagde det simpelt og enkelt, ikke noget pis, direkte til sagen, men han stod respektfuld på afstand af hende, på trods af at de hårde øjne, vidnede om en mand da ville nå langt, et par øjne, da havde set sine nærmeste dø, og hvis Angelique havde lavet sine hjemmelektier, ville hun kende han's baggrund, med han's familie, og han's mænd, da var forhenværende eliter, marianer, og infatarister, krigs kriminelle, og rocker medlemmer, en flok hårde og brutale mænd ,da fulgte Hunter til det sidste, og var parat til og lægge frankrig øde med krig, hvis det betød de ku finde den ansvarlige for det mexicanske narko kartel, Sinanoa kartellet, og han's mænd, trods de lignede en flok rocker bøller, var det tydeligt de havde været soldater, hvis øjne var vagtsomme, og hårde, med hænderne tæt ved deres våben, og stillet, så de ku dække Hunter, fra 180 vinkel af deres kælder, imod de ukendte russere, i såfald de vidste sig og være fjender, selv om Hunter så Angelique i øjnene, med sine stenhårde kolde øjne, ikke seksuelt interesserede, da var kun et mål, og drabet på Sinanoa's leder, Hunter så dog afventende på Angelique, for og vise vej hen til lastbilen, så de ku åbne den, og få bæret kasser ud, og tjekket isenkrammet, som han var dybt bekendt med, efter mange år's tjeneste i hæren, og som Paramilitant for CIA.
James
James
Novice (Rank 1)

Bosted : midt Terre i Sons Of Fenris's klub hus.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by Angelique on Tirs 7 mar 2017 - 9:06

Hun steg ud af den sorte mercer og så omkring sig og sukkede. Ikke just et sted hun ville tænke havde brug for våben, men det var trods alt rockere hun havde med at gøre i dette tilfælde, så måske var det ikke så underligt alligevel. Hun skævede til varulven foran hende og så derefter på hans mænd. De var paranoide små hunde, men hun havde heller ikke forventet andet. Et grin undslap hende da hun så hvordan de nærmest stod klar med deres våben. Nogle ord på russisk blev udvekslet til de mænd der stod bag hende og de trådte lidt i baggrunden og et smil bredte sig på de røde læber ”No shit” mere sagde hun ikke før hun allerede følte en trang til at klappe denne kæmpe egoistiske idiot sådan en over skrinet, men alligevel havde hun også lidt selvkontrol ” Jeg har de våben med min far har sendt… Betal for dem eller lad være og jeg sender dem til Rusland igen” der var ikke nogen tvivl om hun var russer, for hendes accent var ret tyk. Hun så sig over skulderen og gjorde tegn til de skulle åbne lastbilen og lade dem komme ind efter deres kasser med våben.
 

” Der er hvad du har brug for… Plus en gave fra Papa. Lidt ekstra automat våben, nogle knive og selvfølgelig..” sagde hun og holdt en kort pause inden en kasse blev stillet foran hende og hun åbnede den uden så mange problemer ”Lidt og drikke til de tørstige ulve” sagde hun og tog en flaske vodka op af kassen og gik et par skridt tættere på ham uden så meget at fortrække en mine. Han var nu ganske nydelig, men hun ville ikke ligge sig ud med en rocker, plus… Hun vidste hvad forhold han havde til en anden kvinde og hun havde aldrig været en der ødelagde relationer… Et kækt smil bredte sig på de røde læber ”Smøg? Hvis man må ryge her inde?” sagde hun og hev en pakke smøger op af hendes frakkelomme og så afventende på ham.

Angelique
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 12


Tilbage til toppen Go down

Re: ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by James on Lør 11 mar 2017 - 15:56

Hunter stod roligt og så på frøken Valuev stige ud af den sorte mercer, med sine folk bag sig, vagtsomme, parate, og klar, han virkede selv ret uanfægtet af det hele, hun var bare en brik i han's skak, om og fælde den mexikanske kartel leder, Soninoa kartellet, og han ville ikke lade nogen stoppe sig, han så stille på hende, imens hun holdt sin selvkontrol, hvorpå han svarede til hende's ord ''jeg betaler, jeg kender kvaliteten af din far's varer, vi har tillid til ham, os fra Sons Of Fenris, så da ingen gnidninger der, vi har pengene.. og flere vil komme'' han så roligt på hende, han's accent var typisk amerikansk, trods hans russiske var lidt gebrokkent, imens han's Rekrutter bevægede sig over imod lastbilen, med rolige miner, nu da deres pack leader ikke bad nogen skyde nogen, og han's mænd virkede ligesåledes mere afslappedet.

Hunter nikkede roligt, for og kigge på sine rekrutter da tog kasser med våben ud, imens en anden kom med en kuffert, med de aftalte penge i, og gav den til en af Frøken Valuev's mænd, som blev bedt om og tælle pengene, så de var sikre, hvor på Hunter så roligt på Frøken Valuev og sagde på gebrokken men forstående russisk ''så må de sige tak til deres far, og at våbene vil blive solgt, og de extra våben og udstyr, vil blive brugt til mine mænd, forude vi lægger mere til side til jer fra overskuddet, til næste gang'' han så på vodka flasken, hvor på han smilede et lille smil, da mere lignede en mand da ville udslette verden, hvis det betød han ku få fred, han sagde så roligt ''det vil jeg sætte pris på, en Eristtoff vodka, det vil jeg blive glad for, tak skal de have, Frøken Valuev, jeg har så ikke noget til dem, men kan de lide amerikanske cigaretter?'' han havde kunne lugte cigaret røgen, og han røg selv, men det var sjældent, og kun når fanden var løs, men ved hende's spørgsmål, sagde han roligt ''må man gerne, lad mig, Frøken Valuev'' og hev en pakke Lucky Strike, typisk militær mærke, og fandt en cigaret frem, som han rakte hende, for og finde en Zipro lighter frem, hvor da var USMC korps mærket på, hvorpå han tændte hende's cigaret, hvis hun ville have det, hvor på han selv tog en cigaret, og tændte den selv.

han så stille på hende imens han røg, hvor på han kiggeden nysgerrig på flasken, med et blik da faktisk satte pris på en god flaske vodka, eller en flaske whisky, hvor på han nikkede med cigaretten i munden, hvor på han så på Frøken Valuev ''vil de med op på mit kontor? og have en skænk?'' han så nysgerrig på Frøken Valuev, for og se hvad hun gerne ville, eller om hun bare ville ryge i kælderen, selv om de rolige øjne så ganske fornøjede ud, fordi hun så enten måtte sige nej, og vise hun måske ikke var tryg ved rocker ulven, eller gå med, og vise mod for sine mænd, og han gjorde intet for og skjule det.
James
James
Novice (Rank 1)

Bosted : midt Terre i Sons Of Fenris's klub hus.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by Angelique on Søn 19 mar 2017 - 12:58

Hun så på James med et smil og nikkede kort til ham omkring han nok skulle betale for de våben hendes far havde sendt med hende. Ikke fordi hun havde regnet med andet, eftersom hun havde fået at vide af hendes papa at de var pålidelige kunder og man kunne regne med dem, men hun havde aldrig leveret noget til dem, så derfor havde hun holdt sig skeptisk til disse rockere. Hun så på hvordan hendes mænd og Sons of Fenris hjælpes ad med at få de mange kasser med våben ud af vognen. Det var nemt at se de havde et godt forhold til hinanden for det var ikke noget med at SOF’s mænd tog 100 procent over og hendes mænd stod ikke blot og gjorde alt deres arbejde, men de arbejdede sammen. Hendes blik faldt på manden med kufferten og hun grinede kort da hun hørte James’s forsøg på russisk hvor hun dog alligevel svarede tilbage på flydende russisk ”Jeg siger det videre når jeg snakker med ham igen..” sagde hun og blinkede til ham inden hun fortsatte, denne gang på engelsk ”Jeg kan bedre lide din amerikanske accent.. Du er elendig til russisk” sagde hun og sendte ham et kækt smil uden så meget som at tøve. Hun trak på skuldrene og hævede et øjenbryn som tegn på hun ikke havde forstand på amerikanske cigaretter ” Hmm… Meget muligt.. Jeg kan altid forsøge at ryge en enkelt af dem.. ” sagde hun og så på smøgen han nærmest allerede havde stukket i munden på hende ” Er du altid så hurtig til at stikke ting i hovedet på kvinder?” sagde hun og grinede ganske kort inden hun placerede cigaretten mellem de røde læber og lod ham tænde den inden hun tog et hiv og blæste røgen ud gennem næsen.
 
Det var ikke de værste cigaretter, men amerikanere plejede som regel også at have styr på sådan ting. Hans ord fik hende til at trække på skulderen og nikke kort
 ”Hvorfor ikke… Et glas eller to skader vel ikke?” sagde hun og sendte ham et smil inden hun så på ham og når ham så begyndte at gå, ville han følge efter. Man kunne se på James’s mænd hvordan de inderst inde nærmest hujede af ham, hvordan de næsten kunne se et scenarie for sig mellem deres chef og hende der var komet med våben, men der var de, de eneste… Sikkert kunne hendes mænd det også, men hun selv? Jo James var til talende, men det var også det… Men blev hun fuld nok ville hun sikkert være ligeglad, men med hendes gener kom det til at tage mere end blot to glas vodka.

Angelique
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 12


Tilbage til toppen Go down

Re: ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by James on Man 20 mar 2017 - 19:53

James så roligt på en af sine mænd, for og kigge på manden med kufferten, som havde afleveret den, men de hårde mænd var stadig ikke helt rolige, trods Hunter var blandt de yngre, udover deres rekrutter, men Hunter virkede ganske rolig, trods de andre varulve's pænere tøj, var da ingen tvivl om at disse rockere var pænt morderiske, da man omkring i garagen kunne finde tegn på blod, som om de havde haft uheldige kunder, i kælderen, og deres skarp ladte maskine geværer, var også en beredelse, imens Hunter så bare endte med og smile til Frøken Valuev, for og svare roligt og køligt ''det vil jeg være glad for'' han smilede så derefter ikke mere, og han grinte ved hende's ord om han var dårlig til russisk, hvorpå han sagde ''det var mest for og kunne.. stille spørgsmål'' mere sagde han ikke, men igen, havde hun læst om rockeren, ville hun vide hva han mente, men han blinkede til hende, da hun sagde hun kunne lide han's accent, hvor på han sagde roligt ''din accent er også ganske charmerende'' han smilede køligt igen, et smil, da kunne få jokeren fra batman til og se nuttet ud, og da hun tog imod han's cigarret, hvorpå han selv røg, han sagde ganske roligt ''jeg håber de vil nyde dem, vi importerer dem fra Amerika selvfølgelig'' han klukkede en kølig latter, og han skævede til hende, for og svare ganske roligt ''jeg er ret god til og stikke ting og sager i kvinder ja'' han smilede sit lille joker smil, hvorpå han tændte sin egen cigaret, og lukkede den for og lægge den i lommen, for og kigge på hende med sin tomme maske igen imens han røg med hænderne i lommen.

Han så roligt på Frøken Valuev, hvorpå han hævedet et øjenbryn, og sagde så ganske roligt ''et glas eller to? tror du vi er fornemme her?'' han klukkede for og vise vej over imod trappen, hvor han gik op, for og åbne døren for hende, så de kom ind bag i baren, hvor tøserne kiggede nysgerrig på den smukke kvinde da kom ind, og så på James, nogle af dem lidt jaloux, og gæsterne da var der, drak, æd, røg, og hørte amerikansk blues, Mark Maxwell, Ain't no sunshine, hvorpå han lukkede døren efter hende, og dørmændene i vagt trøjer, så nysgerrig på dem, som et par kamp hunde parat til spring, men så derefter ud til og slappe af da det var Hunter, og Frøken Valuev, og på vej op til han's kontor, stod endnu en vagt, lige så muskeløs og dødbringende som de andre ex militærer typer, og han's vest pegede på han var Enforcer ,og sprængstof's expert, masser af ar på kroppen, som om han havde mødt nok bomber i sin tid, og han åbnede så døren ind til sit kontor.

Hunter's kontor var enkelt, men flot, det var et egetræs bord i blank poleret træ, en pæn lænestol, og nogle pæne behalige møbler, et barskab med lidt af hvert, af de rigtig gode dråber, alt fra vodka, gin, rom og whisky, og så hun efter, ville hun vide det var gode mærker fra de oprindelige lande, en reol med bøger, mange militær bøger om taktik, våbenbrug, militær manualer, og mange lignene bøger, et skab med ordet Privat, og hvis hun åbnede det, ville der være nogle automat geværer der inde, et amerikansk flag på væggen også, og et billede af Hunter i uniform fra USMC, med et kæmpe smil, og et lille barn og en smuk kvinde da holdt om barnet, med Hunter, og kæmpe store smil også fra barn og kvinde, hvorpå han ville finde 2 glas frem, og stille dem på bordet, fra våben skabet, og så ville han lukke den igen, for og sætte sig ned, og vise hende plads i en af stolene, så hun ku sidde med armene på bordet hvis hun ville, og han ville åbne vodka'en som hun havde taget med, for og hælde op i en ufornuftig mængde, som en da bestemt ville nyde det, og meget af det, hvor på han blidt skubbede glasset over imod hende, og tage vesten af, og tage pistol hylsteret af, og lægge det i sin skuffe, sætte sig ned, men ikke før Frøken Valuev gjorde, og så sætte sig ned, for og tage glasset op, snuse til det ,og undersøge den rene vand farve i det, for så og sippe til det ,og tydeligt undersøge smagen, og kvaliteten, for og nikke bekræftende med en munter knurren i brystet, for række glasset frem, for og skåle med Frøken Valuev, og han sagde ''for fremtidig handel'' og når hun havde udbragt sin egen skål, ville han tage en okai slurk, og stille glasset, for og se på hende med et nysgerrig blik, og spurgte så ''kan du lide blues? eller hvad kan de lide og høre, Frøken Valuev?'' han gik over til en lille blaster, så han kunne sætte sin telefon i, hvorpå han så nysgerrig på hende, han prøvede ikke og imponere hende, det var bare tydeligt at han ville være høflig, og være en fornuftig god vært.
James
James
Novice (Rank 1)

Bosted : midt Terre i Sons Of Fenris's klub hus.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by Angelique on Ons 29 mar 2017 - 20:12

Et svagt smil spredte sig på hendes læber som hun kastede blikket rundt på omgivelserne i garagen. Hun var ikke i tvivl om der var nogle af hans kunder eller sælgere der havde haft en uheldig handel sammen med ham og inderligt, håbede hun ikke at hendes blod endte på disse vægge, eller hendes mænds gjorde for dens sags skyld. Hun vidste hvor god en kunde James var for hendes far, så det var grunden til hun opførte sig ordentligt og ikke forsøgte på at løbe om hjørnet med ham. Hendes far havde advaret hende om at James ikke just var en mand man skulle pisse op og ned af ryggen, for så var det netop at man endte som mos på hans garage gulv. Hans kommentar om hendes accent fik hende til at rulle med øjnene ” Har arvet den fra min far” sagde hun og grinede kort inden hun hævede et øjenbryn til hans kommentar om han var god til at stikke ting i kvinder. Hun fik nogle forkerte billeder samt nogle ret blodige billeder, måske en blanding af de to? Hun rystede kort på hovedet for at få tankerne væk og tog et hiv af smøgen.
 

Fornemme? Hah nej, hun vidste udmærket at to glas ikke var det helt vilde og hun skulle trods alt alligevel ikke køre selv så om det var to glas eller fem var fuldkommen lige meget. Hendes blik gled over de forskellige folk der var i rummet da hun kom ind, men det var også det. Ikke så meget som et smil eller et hævet øjenbryn blev skænket til de folk der så på hende som var hun en lavalampe. Musikken var ganske glimrende, ikke noget hun selv ville sætte på, men hun havde ikke noget imod blues. Hun fulgte efter ham mod hans kontor, mens hendes øjne undersøgte hendes muligheder for at slippe væk hvis det var nødvendigt, men mod så mange militær folk samt hunde ville hun sikkert ikke have en jordisk chance. Kort nikkede hun og gik indenfor på hans kontor. Ganske simpelt, ikke noget hurlumhej eller en masse overflødigt lort, som ofte var på en mands kontor. Hurtigt faldt hendes blik på barskabet og hun smilede ganske kort for sig selv og rettede så blikket mod ham. Hun smilede ganske kort inden hun satte sig på den henviste plads og så kort på billedet med James, konen og barnet. Hun bed sig kort i underlæben, eftersom hun kendte til den tragiske historie og hvorfor James måske virkede som en voldspsykopat. Lyden af glasset der blev skubbet mod hende fik hende til at smile som hun rakte ud efter glasset. Hun hævede glasset og lod deres glas klirre inden hun sendte ham et smil ”Ser papa frem til” sagde hun og tog en tår af glasset. Hun var efterhånden så vandt til den smag så hun var ligeglad med at tage meget.

Hun så på ham og sukkede ” Jeg har intet imod det i så fald.. Det er ikke noget jeg personligt vil opsøge” sagde hun og sippede til vodkaen ” Og kald mig Angelique… Der er ingen grund til du kalder mig ved efternavn.. Det er kun min far der er sådan” sagde hun og sendte ham et smil og så efter ham som han rejste sig og satte musik på. Hun ville ikke stoppe ham, men blot nyde hvad end han satte på.

Angelique
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 12


Tilbage til toppen Go down

Re: ya here to help us sell guns, eh? ( Angelique )

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum