Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Sadistic Game

Go down

Sadistic Game

Indlæg by Gæst on Man 27 feb 2017 - 20:15

Cathédrale, omkring midnat i januar måned.
Emnet er tilegent Cashmir.


_____________________________________

Der var fredsommelighed ved domkirken, eller sådan forekom det. Ud af skyggerne, bevæget en person sig hurtig op imod den store domkirke. Hun løb med en hvis nænsomhed og elegance som mange mennesker ikke ville kunne slå, men hun var heller ikke et menneske, kigget man efter kunne man se de små engle vinger der var dækket i en rødlig farve, blod. Hun havde tabt en stor del siden at hun havde start sin flugt igennem Di Morgas gader, men hun var efterhånden ved tabe kampen som blod tabt slog ind. Det eneste sted der snart ville være sikkert var kirke, hvor guds magt ville kunne heal den såret engel fra døden.

Mens at blodet stadig dryppet ned på sten gulvet gik englen langsomt indfor, hun var på vej imod centeret af kirken hvor at det magiske ritual skulle forgå, hvis der altså var tid nok. Med lynhurtig blik kigget englen tilbage imod indgangen, indtil videre var hun stadig alene, men der ville ikke gå længe for at vampyrerne ville nå frem til hende. Ikke nok med englen havde været uheldig, men to vampyrer havde set sig for jage hende, først en kvinde også en mand, og nu var de begge på sport af hende. Englen forsatte sin gang, videre imod miden, hun havde ikke tid til tænke på dem, ikke hvis hun selv skulle overleve natten. Men ak, netop som hun var oppe ved alteret, kunne hun hører hvordan at dørene blev åbnet, med panik og fart, løb englen ind i skjule før at hun blev set.

Henne ved indgangen til kirken, gik døren op, en hvid hånd skubbet still døren op indtil at hans skygge kunne danse over det blanke sten gulv i kirken. Ind kom den mandelige vampyr som der havde jagt englen, han gik med stille skridt imod de små blod dråber som der var blev efterlad på det ellers rene kirkegulv. Han stoppet op da han stod midt i kirken, mens hans øjne kigget imod en hver mørk kroge som englen kunne forsøge at bruge imod ham, intet kunne han se, men han kunne nemt hører de mange hjerteslag, hun var der stadig bare skjult for hans syn.

Der var et kort smile på vampyrens læber, så det var sådan at hun ville lege, det passede ham ganske fint. Der var intet der var mere sjovt end af jage et såret bytte ud af skjule, men på samme tid var det os problematisk, hvis hun tabte mere blod ville der ikke være meget tilbage at drikke. Så han var nød til handle hurtigt, hvis han skulle når at indtage bare et par dråber blod. 

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sadistic Game

Indlæg by Cashmir on Man 27 feb 2017 - 21:19

Jagten var gået ind for længst og sulten blev blot større og større jo længere jagten tog. De før mørke brune øjne var nu blevet den sædvanlige røde farve, hvilket blot var en klar indikator på det indre nattevæsen var blevet vækket. Den elegance englen løb over mod domkirken var et syn for guderne, hvis man så bort fra de to personer der fulgte efter. Der var ikke nogen tvivl om at englen var såret, da der var små plamager af blod hvor den havde været, yderst yndigt uden tvivl, men englen var også klar over at lige så snart hun kom indenfor dørene af domkirken ville hun have en fordel, men sikkert ikke over for to sultne rovdyr.

Den mørk klædte skikkelse gik roligt efter englen, men var ankommet fra en anden vinkel, men vidste stadig hvor den søgte ly. Et smil kom frem på de blege læber som hun nærmede sig domkirken. Det var ikke blot hende selv, men også en mand. De havde nærmest på skift skadet englen og ladet hende gå og så fundet hende igen, stalket hende som et såret dyr.  Et svagt grin undslap hende da hun langsomt fulgte efter manden foran hende. At englen havde gemt sig var blot sjovere, eftersom hun så kunne nå og hele lidt, så det ikke var alt blodet der gik til spilde. Kort bed hun sig i læben som hun så sig omkring, for at være på den sikre side at englen ikke angreb. Der var rigeligt af skygger i domkirken så i teorien kunne hun selv få Fenrir og  Draupnir til at finde hende, men det ville på sin vis være snyd.

Hun knækkede kort nakken inden hun kom op ved siden af ham og sendte ham et kort smil inden skyggerne omkring hende langsomt begyndte at forme sig til noget der mindede om ulve. Hun satte sig på hug foran dem og sendte dem derefter ud på jagt efter englen uden så meget at sige noget. De to ulve gik ikke længe før de fangede færden af englen og hun selv fulgte efter og stoppede et stykke væk blot for hun ikke kom for tæt på englen, der uden tvivl ville forsvare sig selv ”Fenrir… Draupnir…” mere nåede hun ikke og sige før hun knipsede og ulvene blottede tænder mod englen der langsomt krøb sammen som ulvene sprang mod hende.

Hun stod og betragtede hvordan hendes ulve langsomt fortærede den forsvarsløse engel og lyttede til hendes skrig som var det musik. Et dystert smil spredte sig på hendes læber inden hun knipsede igen og ulvene forsvandt langsomt. Der var stadig engel tilbage, knapt i live ganske vidst, men skulle de have bare en lille tår af det kostbare blod, så var det nu mens englen var yderst svækket og ikke kunne nå og heale.
avatar
Cashmir
Novice (Rank 1)

Bosted : Hun bor i en lille tag lejlighed på 45 kvm.

Antal indlæg : 6


Tilbage til toppen Go down

Re: Sadistic Game

Indlæg by Gæst on Man 27 feb 2017 - 21:51

Han burde have gættet at han ikke var alene den nat, men på samme tid igen, så var chancen for at han ville jage det samme bytte hun havde jaget ret lille. Di Morga var stor, det var der ingen tvivl om, man kunne let fare vild, hvis man ikke kende gaderne specielt godt. Med stille blik, kigget Choice til siden da andet par skridt stoppet ved siden af ham "I should have known, you would be here?" Roligheden i hans stemme var ganske tydelige som han vendt sig imod hende. Det var kort smile der spillet på hans læber, før at han tilså hendes bruge magi, skyggerne havde altid være det kendetegn som Cashmir bruget, modsat til hvad Choice selv bruget af magi. Han læste tanker, og han så viden igennem blod.
Rolig lod han hænderne bevæge sig om bag ved hans ryg, det var rædsomt men velkommende syn ved se til. Ind i mellem nød han, når han ikke selv var tvunget ud at skulle dræbe på egen hånd. "Ladies first" sagde han kort, hans egen trang til blod var ikke lige så sort som hendes nok måtte være, han var trods alt den ældre af de to, og han havde aldrig et stort behov for blod. "How is it that we come to hunt the same play my dear?" Det var spørgsmål som Choice havde haft i tankerne i kort tid, men han var nu stadig nysgerrig i at hører hvordan at hun havde valgt at jage den samme engel som han havde kigget på den nat, han havde jo ikke kontakt hende mentalt, den nat. Eller ikke hvad han selv vist af, normalt snakket de kun sammen når de begge havde tid eller mulighed. Hvilket ikke var så ofte igen. "I mean I don't recall, calling out to you on a telepatic level?" Ikke at han ikke var glad for se hende, for det var han altid. Det var aldrig kedelige når hun var i nærheden, tvært imod. Choice kunne bruge mange timer, bare alene på studere hende med øjne uden at han ville sige et ord ved siden af. Sådan var det bare, han var den tænkte mere end han sagde.

Han var den tavse type vampyr, der sparet på hans stemme med mindre at der var en god årsag til at bruge den.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Sadistic Game

Indlæg by Cashmir on Man 27 feb 2017 - 22:26

Som han sagde det var kvinderne først sendte hun ham blot et smil. Han havde altid været en gentleman overfor hende, sådan havde det været altid. Hun satte sig på knæ foran englen og skubbede svagt hendes hoved til side for at få mere plads, trods der var rigeligt med sår hun blot kunne tage fra. Hendes øjne lukkede sig og hun nærmest pågreb sig på englen der for længst havde opgivet at kæmpe imod. Da han igen talte trak hun sig fra englens hals og slikkede sig om munden inden hun så sig over skulderen ”I just followed the smell of blood, mixed with a sweet familiar smell.. And then it was you” hun havde måske få gange før stødt ind i Choice under en jagt, men der havde han som regel haft kontakt med hende i løbet af natten, men denne nat, var det faktisk helt tilfældigt og så alligevel ikke helt. Hun rejste sig fra englen og så ned af sig selv, den sorte kjole var smurt ind i blod, men det var hun efterhånden så vandt til, så egentlig tog hun det ikke så tungt og hun vidste at han også var ligeglad, for det var ikke første gang han havde set hende smurt ind i blod fra top til tå.
 
”Your turn…” sagde hun og gik op til ham med et smil. Hun havde ikke set ham drikke blod længe og hun elskede når det skete, da det satte noget i gang inden i hende. Hvis hun så havde et fungerende hjerte ville det sikkert være tæt på at hamre ud af hendes bryst. Hun rettede de lysende øjne mod englen og sukkede. Sikke en skam der var så meget blod der var gået til spilde, men sådan var det altid når Fenrir og Draupnir havde været der før hun selv havde. Men nu var resten til Choice hvis han ville have det.
avatar
Cashmir
Novice (Rank 1)

Bosted : Hun bor i en lille tag lejlighed på 45 kvm.

Antal indlæg : 6


Tilbage til toppen Go down

Re: Sadistic Game

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum