Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 15:16 by Zakaroff

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 15:10 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» Death is only another step (Nessa)
Tors 29 nov 2018 - 22:35 by DuChance

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253281 indlæg in 12778 subjects

A small party never did any harm... to me

Go down

A small party never did any harm... to me

Indlæg by Skye on Fre 10 feb 2017 - 23:09

Tid ~ 00.15.
Sted ~ Værtshuset Den Glade Sigøjner.
Vejr ~ Sky fri himmel, og masser af stjerner på himlen, stort set vindstille.
Omgivelser ~ En masse glade og fulde væsner.
Tøj ~ Et par sorte jeans, en hvid top, en grå hættetrøje og nogle sorte converse.

Skye havde brugt det meste af dagen af dagen på at slappe af hjemme i lejligheden, mest fordi det havde været en varm dag, og var der noget Skye ikke kunne lide omkring vejret, så var det når det var varmt, men nu var mørket efterhånden faldet på, og temperaturen faldt med mørket, et lille smil spillede om Skyes læber da hun kom til at tænke på at hun ikke skulle arbejde denne aften, måske hun skulle tage ud selv og drikke? hun rejste sig hurtigt, gik ud og tog et hurtigt koldt bad, og trak i tøj, hun så sig hurtigt i spejlet og bed sig i læben *Perfekt* tænkte hun for sig selv, og så sin pung og nøgler på bordet og smuttede ud af døren og op på gaden.
Det var faktisk utroligt så mange forskellige væsner der gik rundt på gaderne i Terre denne aften, det var nok ikke kun hende der havde fået denne idé om at drikke, der skulle ganske givet meget til før Skye kunne mærke at hun drak alkohol, men det havde aldrig stoppet hende i at prøve på at drikke sig pløre fuld.

Hun nåede rimelig hurtigt Den glade sigøjner og fandt en plads ved baren hvor hun satte sig "Gin and tonic" råbte hun for at den unge mand der stod i baren og serverede drinks for de mange gæster skulle kunne høre hende for musikken, der gik ikke lang tid før den første mand kom over og begyndte at lægge an på hende, men hun fejede ham bare af vejen og sagde at han ikke nogensinde ville interessant for hende, at han lignede noget katten havde slæbt ind, og hun fandt ham faktisk virkelig frastødende, og så vendte hun tilbage til sin drink, hun var ikke den sødeste når hun afviste folk, og hun var faktisk også pisse ligeglad, det havde aldrig interesseret hende med andres følelser, og den mand ville i hvert fald ikke ændre det, hun sukkede og hældte sin 3. Gin and tonic ned, og bestilte en ny
avatar
Skye
Novice (Rank 1)

Bosted : I en lille kælder lejlighed ind midt i Terre

Antal indlæg : 3


Tilbage til toppen Go down

Re: A small party never did any harm... to me

Indlæg by Artair on Lør 11 feb 2017 - 0:37

Artair havde ikke lavet det vilde hele dag, overrasker nok havde han så set brugt dag på at slappe af, han havde tøm minibar på hotel værelse flere gang selvom der ikke var rigtig noget spænde i det, så da mørke var begynde at falde på, havde han klædt sin på ii nogen sort cowboy bukser og en sort t-shirt, samt sin hue på hoved, så der kun var lidt af hans hår der stikke ud fra den, hvorefter han gik ud fra sit værelse på hotel og forlod derefter hotel, hvor han gik mod gå gade hvor den glade sigøjner, hvor han fandt sin en plads oppe ved baren, hvor han bestille en øl og en whisky.

Kl var nok omkring 23 da han var ankommet til den glade sigøjner og havde nok fået tøm de første fire øl eller så noget ligner og en del whisky var også røg ned, men han var ikke begynde at bliv fuld i nu, der skulle mere til end det, han kiggede kort mod dør da den gik op og en kvinde kom ind og satte sig oppe ved baren, ikke en han havde set før her, han tog en tår af sin whisky og bestille en ny med det sammen samt en øl, hankiggede kort over på kvinde der lige var kommet, da hun afviser en mand som han smiler svagt over, eller mere den måde hun gjort det på.

Han drak resten af whisky og skubbe glasset over til mand bag bar, så han kun gør det ren/stille det klar til det, han sad for sig selv og drak lidt engang imellem af whisky eller øl, hvad han nu følger for der skulle drikkes lidt af, han lukke kort sine øjne end han åben dem og rette blikke op mod et fjernsyn som stod på en eller anden sport kanal, som ikke sagde ham noget, han så næste alligevel ikke fjernsyn da han ikke rigtig havde tid til det eller gad det.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: A small party never did any harm... to me

Indlæg by Skye on Lør 11 feb 2017 - 1:04

Skye havde sat længe og hældt Gin and tonic ned, nogle gange hadede hun altså at være dæmon, hun ville så gerne kunne drikke sig hamre lam, glemme sin fortid, bare engang i mellem, men sådan ville skæbnen det ikke, hun sukkede tungt, og blev ved at sidde og drikke den ene drink efter den anden, hvorfor skulle der dog også meget alkohol til før hun overhovedet kunne mærke det?
Hun bed sig lidt i læben og så rundt, lidt længere tilbage på værtshuset kunne hun se to store fyre komme op at slås, hun vidste ikke over hvad, og hvorfor de var endt med at blive uvenner, men hun kunne ikke lade være med at grine af dem, det var nok noget af det mest latterlige hun havde set de sidste par dage, hun kunne se en masse personer prøve at skille de to fra hinanden, men uden hæld, hun sukkede stille og fik en idé, hun lukkede øjnene, og to store sorte Løver formede sig langsomt ved hendes sidde fra skyggerne *Lucy... Lucian... det er ikke sjovt at se de to prøve at spille smart mere, gider ikke ikke stoppe det?* tænkte hun til dem, og lynhurtigt løb de gennem værtshuset, mange personer sprang hurtigt til side for ikke at komme i vejen, og da løverne nåede hen til mændene der var oppe at slås bed de sig fast i dem og trak dem ud af værtshuset.
Skye smilede for sig selv og vendte tilbage til fyren bag baren, og bad ham komme med ny drink, der var ikke længere nogen der var oppe at slås, løverne var væk igen, men nu var samtale emnet i stedet hvor løverne var kommet fra, hvorfor de havde gjort som de havde gjort, hvor de var blevet af, og Skye kunne ikke lade være at grine mens hun tog en tår af sin drink, hun sukkede da en ny mand kom hen og lagde an på hende "Hør, jeg er altså ikke så meget til dig" sagde hun koldt og tømte sit glas, hun rejste sig og flyttede sig over på en stol længere væk, hun kom til at sidde ved siden af en mand der så ud til at se fjernsyn, og så alligevel ikke, hun grinede lidt da han ikke så ud som om han helt kunne finde ud af om han ville se fjernsyn eller ej, og så bestilte hun 10 vodka shots der hurtigt røg ned, hun rystede lidt på hovedet og grinede da hun havde taget dem, og bestilte så igen en Gin and tonic
avatar
Skye
Novice (Rank 1)

Bosted : I en lille kælder lejlighed ind midt i Terre

Antal indlæg : 3


Tilbage til toppen Go down

Re: A small party never did any harm... to me

Indlæg by Artair on Lør 11 feb 2017 - 18:04

Artair kiggede sig kort over skulderen, da der kom to sort løver frem fra skygge, ikke første gang han havde set det og utrolig at person gad bruge energi på det, på at skille to person af, to person som var normal og person som fremmede løver var af overnaturligt væsen, som sikker var stærke end dem, han kiggede sig kort rundt for at ser hvem denne person kun være, og ud han rigtig vidste det vil han gæt på den ny ankommet kvinde, han træk vejret tung og kun svagt lufte dæmon, den havde ikke været der tidlige på aften, så det var rimelig sikker på at det var hende, der havde gjort det.

Han drak resten af sin øl og whisky, hvor han bestille en flaske af whisky, så behøver han ikke at bestille så tit mere, han kiggede kort til side da kvinde var før valgt at flytte sig tætter på ham efter hun havde afvis en mand mere, han tog sig ikke af, af det var ham hun måske griner over, hvis det var, var det godt at hun hyggelig sig over et eller andet, han så godt hvor hurtigt de ti vodka shot røg ned, som om hun har travle med at skulle når et eller andet, det var en fordel efter hans hoved at det var svært at bliv fuld, der vil sikker altid være nogle af de overnaturlig vænser som ikke mener det.

Han hælde noget mere op i sit glas og havde snart tøm det halve af flaske og han kun stadig ikke mærke noget, som han nok heller ikke kommer til i aften, da han ikke regne med at skulle sidder her hele natten, da det vil bliver for kedelig.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: A small party never did any harm... to me

Indlæg by Skye on Søn 12 feb 2017 - 0:45

Skye sukkede stille, at få Lucy og Lucian frem krævede ikke meget energi, men hun kedede sig faktisk allerede en lille smule, hvordan kunne mennesker dog få tiden til at gå med bare at sidde og drikke? altså hun vidste godt at de nok ikke var lige så tolerante overfor alkoholen som hun var, men stadig? der skete jo ikke noget spændende herinde, hun sukkede stille igen, og bestilte 10 nye vodka shots som røg ned næsten lige så hurtigt som de første, da hun tog det sidste shot var hun rimelig irriteret fordi det ikke virkede, hendes hoved kørte rundt med de gamle minder, og da hun satte shot glasset fik hun gjort det med en kraft der gjorde at glasset gik i stykker.
Hun bed sig hårdt i læben og så rundt, der var heldigvis ikke for mange der havde set det, så hun kunne godt hurtigt få en klud af bartenderen og få tørret det op så der ikke var mere i det "Flot Skye din jubel idiot" mumlede hun til sig selv og rullede med øjnene, så bestilte hun en gin and tonic hun begyndte at sidde og nippe lige så stille til, hun gad ikke prøve at drikke sig fuld hurtigt mere af risko for at komme til at smadre mere grundet sin frustration, hun bed sig hårdt i læben og så lidt rundt, der var ikke nogen der virkede som om de var specielt interessante, måske på nær manden ved hendes side, men det var fordi han duftede af noget hun ikke rigtig kunne placere, menneske var han i hvert fald ikke, men hvad han var, var hun ikke helt sikker på.
avatar
Skye
Novice (Rank 1)

Bosted : I en lille kælder lejlighed ind midt i Terre

Antal indlæg : 3


Tilbage til toppen Go down

Re: A small party never did any harm... to me

Indlæg by Artair on Søn 12 feb 2017 - 17:32

På den måde som hun drak på var hun sikker på at få opmærksomhed, om hun vil det eller ej skulle hun nok få det, og især da hun fik glasset til at gå i stykke, han smiler dog svagt af det, så var han sikker på at det var hende som var et overnaturligt væsen, der hvis ikke rigtig kun styre sin styrke kun det ser ud til, han tog en tår mere af sin whisky oh lukke kort sine øjne, end han kort knække nakke, han tøm sit glas og hælde derefter noget mere whisky op i det.

Der gik ikke lang tid før han havde tøm flaske med whisky, som han stille længe ind på bordet samt glasset, så mand bag bar nemmer kun få fat i det, hvor han så lad nogen drikkepenge, ”tak for i aften” sagde han rolig og kiggede på mand bag bar, end han rejse sig op og gik mod dør for at kommer udenfor, han havde bruge for at få rørt sig lidt og samtid ser om der sker noget her i by et eller andet sted, selvom han kun bliv der og ser om hun laver flere dum fejl eller om det kun var den en hun laver.

Han gik rolig mod gågade bare for at gå en eller anden vej, i håber om at han finde et eller anden spænde af brug sin tid på, ellers kun han altid tage til tranchee Mort, der plejer at sker noget og god stemning var der også samtid.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: A small party never did any harm... to me

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum