Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Why Lilith why - Lilith

Go down

Why Lilith why - Lilith

Indlæg by Belle on Lør 21 jan 2017 - 11:58

Tid :: Klokken nærmer sig 23:00
Omgivelser :: En næsten tom gade men der går stadig folk rundt omkring
Sted :: Gå gaden i Terre
Vejr :: Mørkt og en anelse kølig man kan selv vælge om man vil have jakke, eller ikke have jakke på.

Tøjet https://68.media.tumblr.com/e486b4aa4b79baa003d6cd1ae4cbc38b/tumblr_n3epw1R2D71saikalo3_250.png

Sko https://www.dressme.dk/2101-11133-thickbox/glowse-stovler.jpg

Selvfølgelig havde dette været en af de tidspiske aftner hvor Belle havde været i byen med sine venner, dem der virkelig havde støttet hende efter at hendes forældre var døde. Selv om Belle stadig mere troede på at de var blevet slået ihjel, sikkert af en eller anden meget utilfredskunde. Tidligere på dagen havde Anthony Blackwood, faderens højre hånd i advokatfirmaet en mand som Belle aldrig rigtig havde brudt sig om. Men han havde vist hende nogle billeder fra et overvågningskamera, fra den aften hvor hendes forældre blev fundet døde. En blond kvinde var blevet vist på photo, og det photo bar hun rundt på i tilfælde at hun ville ende med at støde ind i personen. Men hvad var chancen for at hun ville møde den kvinde der havde gjort noget ved hendes forældre den nat. Selv om Anthony tydeligt havde forklaret at de var blevet slået ihjel, dog ville politiet ikke direkte sige det ord til hende. Jakken blev lynet da det var en anelse køligt, de lidt stramme bukser blev rettet på omkring bæltet. Belles taske hang ned langs hendes skulder, lidt lige som hendes hår også hang ned langs hendes ryg. Klokken nærmede sig 23:00 og hun gik stadig på gaden men mest fordi hun syntes at have set en person der lignede kvinden på billedet. Hvilket fik Belle til at sætte farten op, så hun nåede op foran kvinden og forhåbentligt ville det få kvinden til at standse. Belle fandt kort billedet frem, for at være fuldstændig sikker og kvinden lignede virkelig den kvinde på det billede. Hvor efter hun rakte billede hen mod kvinden og sagde, “Dette skulle vel aldrig være dig?” Kom det til en start fra hende, hvilket nok var det dummeste spørgsmål hun kunne have stil selvfølgelig var det kvinden.

“Hvorfor slog du mine forældre ihjel?” Kom det anklagende fra hende, hvor efter hun lagde sine arme over kors og stirrede på kvinden mens hun forlangte et svar. “Sig nu noget? Eller skal jeg fortsætte min talestrøm” kom det fra hende, hvor man langsomt kunne mærke hendes irritation stige og vrede. “Hvad har de nogensinde gjort dig?” Kom det fra hende, mens hun overvejede hvad hun skulle sige. Belle var selvfølgelig kold i røven over for at der gik andre på gaden som, ville hører hendes snakken med den fremmed kvinde. Det var utroligt sjældent hun var sådan over for andre, men lige denne kvinde fandt Belle det fortjent at hun fik det udbrud af irritation og vrede. Så meget vrede hun nu end kunne frembringe over for hende, “Er du en utilfreds kunde?” Og med kunde hentydede hun til det job hendes forældre havde haft da de levede. “Det er din skyld at jeg er forældreløs nu!” Kom det vredt fra Belle, mens hun stirrede vredt på kvinden som endnu ikke havde fået lov til at indfører et ord. “Din din din..” Hun anede ikke hvad hun skulle sige, det var som om hun ikke rigtig anede hvad hun mere skulle sige. Men der skulle nok dukke noget frem, før eller siden måske når den fremmede endelig fik sagt noget så Belle ikke stod og lignede en eller anden idiot.
Belle
Belle
Novice (Rank 2)

Antal indlæg : 15


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum