Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Så mødes vi igen - Anastasiya

Go down

Så mødes vi igen - Anastasiya

Indlæg by Artair on Søn 15 jan 2017 - 0:04

Tid: 23:30.
Sted: de strip-tease.
Vejr: Overskyet og sne lidt.
Omgivelser: Hvad der nu er på en strip klub.

Artair var næste lige kommet ind på de strip-tease, han havde brug for en hvile aften og hvor kun man ikke gør det bedre end her, der var alkohol og let på klædt kvinder, måske ikke det billige stede men penge mangle han nu ikke, så det var nu ikke noget problem, om han bruge nogen tusind der eller der, var han lige glad med bare han hyggelig sig, som han nu også regne med at han vil gør her til aften, han havde betalt sig til at få en sofa med bord for sig selv, han havde næste lige sat sig ned på sofa og havde hældet noget whisky op i et glas, da der begyndt et nyt show op på scene, han kiggede kort op på kvinde som kom til syne på scene, ikke en han kender eller synes at havde set før.

Han var enlig også kommer her til klubben i aften, da han havde høre rygte om at der arbejde en her som han skulle kender, selvom han synes at hørt noget om person var at hun var død, en han havde beskyttet lidt for nogle år tilbage, et menneske der nu så godt nok ud og havde, mister sine forældre og havde brug for en beskyttet hånd, han havde kun været væk i nogen dage den gang, hvor han havde hørt at hun var død, han kun dog ikke lige huske hvad hun var død af, så han var ikke rejse tilbage til Terre den gang, han var blevet i Irland, hvor han havde været de sidste dele år.

Men nu var han tilbage i Terre og havde hørt rygte om hun stadig levet, og at hun skulle arbejde her i strip klubben, så det vil han nu undersøger nu hvor han alligevel var her og vil havde en hvile aften, det kun jo være at hun var på arbejde i aften og at han kun få noget ud af det, det må tid nu vis om det gør, han tog en tår af sit glas og læner sig tilbage i sofa og lukke kort sine øjne, han var klæde i nogen mørk cowboy bukser og en sort t-shirt som sidder lidt tæt på ham, som overtøj havde han en læder jakke hvor der er et par solbrille i den en lomme, han havde en sort hue på hoved som dække det mest af hans hår, der stak dog lidt ud fra hue af hans mørke brune hår, han kiggede kort rundt med sine brune øjne og kun ikke lige ser hende han leder efter.

Han kørt kort en hånd gammen sit halve lange fulde skæg, end han tog en tår mere af sit glas, der kom en kvinde over til ham og sat sig på hans stød, han sendt hende væk end hun rigtig noget af gør andet end at siddet sig hos ham, ikke fordi hun ikke var køn men vil nu hellere bruge lidt tid på at leder efter kvinde, som han engang kendt, hvis hun ikke var på arbejde her til aften, kun han altid senere på aften/natten hygge sig med en af de andre kvinder som var på arbejde her til aften, men nu måtte han venter og ser om hun kom frem på scene eller om hun var en af tjener.

Dog havde han ikke bruge for en tjener lige nu, da han kun lige havde, tager hul på flaske med whisky, men den skulle han nok få drukket og en mere hvis det var, han tår en tår mere af sit glas og hældet derefter mere op i det, det kun han dog købe sig til her i klubben, rigtig whisky fra Irland, det var ikke alle stede at man kun det men her kun med, hvis man gad betale pris for det som han gjort, han lad sine ben op på bordet for at slappe bedre af og læner sig mere tilbage med glasset i den en hånd, så var han klar til at bliv underholdet.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum