Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

What do you want(Cara)

Go down

What do you want(Cara)

Indlæg by Cain on Tors 5 jan 2017 - 21:39

Tid|Aften deromkring

Sted|Gyderne og rundt omkring der

Vejr|Blæst, koldt, regn

Omgivelser|Bygninger, hjørner, kroge, få mennesker og væsner

Påklædning| En sort tanktop, et par mørkegrå slidte jeans
_______________________________________________Gyderne var næsten helt triste og kedelige om aftenen, og der var ikke det helt store at lave, få mennesker og væsner vandrede rundt mellem hinanden der var nu ingen der havde travlt. Henne ved et hjørne med to kvinder stod Cain, han var iført en sort tanktop, mørkegrå slidte jeans og et par slidte converse sko på fødderne. Han havde stået ved hjørnet med de to damer i noget tid, og bare tænkt på en masse muligheder han kunne gøre, han kunne bide dem begge to for at få noget blod, men han kunne også tage dem begge to i en hed trekant lidt længere inde i en af gyderne han var ved. Der var mange muligheder, men han tænkte han ligeså godt kunne holde blikket på dem, og han havde for længst lagt armen omkring dem begge to så det virkelig så ud til de tilhørte ham, hvilket var fint nok for ham, havde han slet intet imod. Hans kolde øjne betragtede omgivelserne, og han kendte faktisk ingen som i nærheden, det var da godt nok trist han kunne da godt bruge noget selskab fra en han kendte, og kunne da sagtens hygge sig med en eller anden, ikke fordi damerne ved ham var spændende nok, men for ham var de her kun indtil han faktisk fandt noget bedre, og noget mere spændende og interessant. Cain s blonde hår strittede frækt i luften og han havde et kækt smil på læben, han skulle helt sikkert hygge sig i aftenen uden tvivl, han ville ikke kede sig ikke tale om. Damerne klistrede sig op ad ham, og gjorde alt for at han bare skulle tage dem begge to her og nu, men det havde Cain slet ikke tænkt sig, derimod slikkede han den ene af damerne op ad halsen, og den anden bed han i læben, før han gik lidt væk fra dem. Ja nu skulle der ske noget andet, han var så småt begyndt at kede sig ved at hænge ved hjørnet med de to damer. ”Beklager ladies men må videre see ya”sagde han bare og vinkede ligegyldigt til dem, med ryggen til dem for at være endnu mere kold og kynisk. For Cain var han ligeglad, hvad de tænkte de var slet ikke noget for ham kun hvis det galt om en sjæl, eller blod så var han da frisk nok.

 

Han vandrede lidt rundt mellem mængder af mennesker, mens regnen bare styrtede ned, så fik han øje på en kvinde der havde et slags perle smykke rundt om halsen, se det kunne være meget spændende lige at få fat i det, desuden var det meget smukt, mon ikke man kunne få mange penge for det. Cain  var proffesionel tyv, så det ville ikke være noget problem for ham lige at få fat i det smykke. Kvinden så ikke værst ud heller, så hans kurs var sat mod hende. Hænderne var begravet nede i bukselommerne, og han havde et koldt charmerende blik, og passende smil over sig som han nærmede sig hende. Da han så var nået hen til hende, lænte han sig op ad en lygtepæl tæt på hende, og lod hans blik glide ned ad hende, godt så hun da ud, han var uden tvivl mest betaget af halskæden, og lagde hovedet på skrå og fik fanget hendes øjne”Hvad siger du til noget selskab af mig”sagde han så charmerende han kunne mens han sendte hende et frækt blink med øjet. Hun så helt genert ud pludselig, og nikkede til ham, og havde blot øjnene på Cain, han klagede ikke det hele var en del af planen for at få fat i halskæden. Det havde også været lang tid siden han havde stjålet noget, så det skulle nok blive sjovt. Mens han holdte blikket på hende betragtede han hende lidt mere, fordi der var bare et eller andet over hende, han ikke kunne sætte en finger på måske mindede hun ham om en han kendte. Efter lidt tid lænte kvinden sig lidt frem mod ham”Du ser meget godt ud, må jeg spørger hvad er deres navn”kvindens stemme var blid og forførende, og Cain gengældte blot det, og lænte sig lidt ind mod hende”Navnet er Cain, og jeg må sige du selv gør det meget godt”han fik sendt hende et blink med øjet, og et charmerende smil.

 

Og nu stod han bare og ventede på at se hvad der skulle ske, men der var bare stadigvæk et eller andet over denne kvinde der fik ham til at tænke på en han kendte men ikke havde set i lang tid. Men hvad var hendes navn nu, han kunne slet ikke komme i tanke om det. Gad vide om han ville se hende igen, eller støde ind i hende igen, men så igen hvad skulle hun lave ved gyderne. Cain kunne tydeligt huske hende, men det havde også været lang tid siden han havde set hende, og huskede selv han var en stor idiot bare at efterlade hende dengang, de havde nu ikke været sammen men hun havde været en af hans nærmeste venner og han havde ødelagt så meget mente han selv. Kvinden prikkede ham på kinden, fordi han bare havde stået lidt i hans egen verden”Åh sorry smukke.. Nå hvor kom vi så fra”sagde han så og smilte charmerende til hende, hvorefter hun bare stod lænet op ad ham.
Cain
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: What do you want(Cara)

Indlæg by Cara on Tors 5 jan 2017 - 22:13

Midt imellem mængder af folk gik Cara hun vidste ikke, hvad hun skulle lave og havde gået lidt rundt for måske at finde en eller flere ideer til noget hun kunne lave. Hendes blik var rettet på nogle folk der bare kiggede på hende både undrende og med store øjne, som om hun skilte sig ud på en måde. Hun havde en sort top på, en mørkegrå kort nederdel på, et par sorte ankelstøvler på fødderne, og hun havde slet ingen jakke på hun frøs nu heller ikke det var en af fordelene ved at være vampyr man frøs virkelig aldrig. Det var sjældent det virkelig skete at hun frøs, og havde det koldt, hendes blik betragtede gyderne lidt, og hun havde et tænkende udtryk på ansigtet, gad vide om hun ville møde nogen hun kendte, enlig havde hun bare brug for noget andet end at være hjemme og kede sig, hun havde også bare haft en lyst til at være ved gyderne en smule, bare for at hænge lidt ud og se hvad der mon skete her. Hun gik lidt videre mellem mængden af folk, hendes hår hang lidt ned over den ene skulder, og hun elskede på en eller anden måde regnen den føltes dejlig, så køligt og afslappende. Efter at Cara havde gået lidt rundt stoppede hun op ved et hjørne hvor der ikke var så mange folk, hun besluttede sig for at gå derhen bare for at kunne stå og kigge ud på regnen, og folk mens hun tænkte på hvad hun skulle lave. Der måtte da være et eller andet hun kunne finde på, men spørgsmålet var hvad, og nogle af mændene ved gyderne havde også fået øje på hende, og næsten så ud til at de fleste godt kunne snuppe en bid af hende, men det var hun ikke i humør til, og det ville hun ikke lade ske. Så hun gik hen mod hjørnet, og stod lænet op ad den, en afslappet stilling og det føltes på en måde også meget rart bare at stå der og betragte folk, og hvordan de opførte sig, og hun kendte stadigvæk ingen og kunne heller ikke få øje på nogen hun lige kendte eller havde set før. Hun sukkede lidt, og lod sit blik falde op på himlen, mens hun lod fingerne strefje hjørnets væg som hun var ved, hun lod den ene fod møde væggen, og hun fik et tænkende blik i øjnene, hvorfor føltes det hele bare så trist og kedeligt, hun havde lyst til der skulle ske et eller andet. Cara så godt ud, og var en pæn pige, det havde de fleste fyrer også set og to var allerede på vej hen mod hende, hun fornemmede dem godt men gad slet ikke kigge på dem ligenu, for hendes øjne og opmærksomhed var rettet på himlen. Regnen skyllede ned over alle folkene i gyden, og hun nød regnens dråber mod hendes ansigt, og hud. Så pludselig mærkede hun noget mod hendes hånd, og hun vendte hendes opmærksomhed i retningen af det, en af mændene der var kommet herhen havde taget fat i hendes hånd hårdt og den anden stod lænet ind over hende”Jeg er ikke interesseret så gå væk”sagde hun blot halvt koldt, og ligeglad, mens hun kiggede væk fra dem, og fik skubbet den ene af mændene væk, hvorefter hun fik sparket den anden over benet, så han slap hendes hånd.
 

Da hun så ville prøve at komme væk fra dem, blev hun skubbet hårdt ind i en mur tæt ved hjørnet de var ved, og hun mærkede hvor ondt det gjorde lidt, og kiggede med et koldt blik på dem begge to”Hvad har i gang i, sådan behandler mig ikke en dame”sagde hun og skubbede hårdt til den ene så han røg lidt ned mod jorden mod hjørnet de var ved først. Så kiggede hun ned ad sig selv, fik børstet sig af, men så fik den anden mand fat i hendes hænder så hun ikke kunne bruge dem, hun kiggede på ham”Slip mig!!”råbte hun så, mens hun prøvede at komme fri, hun ville ønske hun kunne nå hans hals men det var så svært når hun var i den position hun lige var i. Var der ikke en eller anden der lige kunne hjælpe, eller en eller anden der havde hørt det. Hun blev mere og mere irriteret og begyndte så at bide manden hårdt på næsen da han nærmede sig hende, og så satte hun ellers i løb hurtigt væk fra dem. Det ene knæ blødte, og der var blod ved hendes mundvig, men hun tænkte slet ikke over tingene ligenu, hun ville bare væk fra de mænd, så grusomme som de dog var mod hende. Hvad kunne de ikke ellers finde på ved hende, hun turde slet ikke tænke det, hun løb lidt mere, og vidste ikke hvor hun skulle løbe hen, så hun kom til at løbe ind i nogle personer, og kiggede så overraskende op for at se hvem hun var kommet til at løbe ind i”Åh undskyld jeg….Hvad”sagde hun så helt overrasket over at se hvem det var hun var løbet ind i, hun gik lidt væk fra personerne og kiggede lidt undren og helt overrasket over at se hun faktisk kendte den ene, det var Cain, så lang tid siden hun havde set ham, hun vidste slet ikke hvad hun lige skulle sige til ham, eller gøre. Da hun så hørte mændene igen måtte hun hellere løbe lidt væk, selvom hun havde  lyst til at snakke med Cain så var hun bare nød til at komme væk”Undskyld…Jeg må videre”sagde hun så og løb lidt væk fra dem, og i retningen af en gyde lidt væk fra dem.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: What do you want(Cara)

Indlæg by Cain on Tors 5 jan 2017 - 22:53

Pludselig blev hans stemning afbrudt af et skrig lød det til, han kendte godt stemmen den havde han hørt før, igen kom tankerne frem hvor var det nu han havde hørt den stemme før, der måtte være et eller der ville få ham til komme i tanke om det. Damen han var ved kiggede han på, men det blev også afbrudt pludselig af nogen løb ind i dem, til at starte med skulle Cain lige til at få et flip og råbe hvad fanden personen havde gang i, men til hans store overraskelse fik han også set hvem det var der var løbet ind i dem, hvordan kunne det passe og være sandt Cara. Jamen hvad lavede hun her, og hvad skete der, han var pludselig blevet meget forvirret og stod bare og kiggede forvirret på damen ved ham og hendes halskæde men fik så også øje på to mænd der hvist så ud til at løbe efter Cara det fik mig til at rynke lidt på panden, men havde også duftet blodet fra hendes knæ, og han var da sikker på han havde set hende før, og efter at han havde stået lidt og kigget på damen ved ham, og ud på mængden af folk slog det ham. Han kendte hende da, han havde set hende før, så han måtte sige farvel til halskæden, og begyndte at sætte i løb efter mændene og Cara, han sendte blot damen et blink med øjet, og så var han ellers hurtig væk fra hende. Damen stod blot og kiggede helt fortabt næsten og helt lost i hvad der overhovedet skete, men det var godt nok for Cain fordi så skete der pludselig noget, hvilket han havde stået og ventet på. Han løb så hurtigt han kunne og var pludselig foran mændene, han havde færten af Cara s blod, så han skulle nok finde frem til hende uden tvivl, hendes blod havde han aldrig duftet til før, ikke hvad han kunne huske hvertifald. Men han kendte hende, hendes ansigt da hun pludselig havde kigget op på dem da hun var løbet ind i ham og damen ved ham, det gav et hak i mig, og fik hans hukommelse på rette igen, og derfor havde det slået ham han kendte hende, og det havde været alt for lang tid siden han sidst så hende. Efter at han havde løbet lidt, stoppede han op ved gyden hun måtte være løbet ind i, fordi duften af hendes blod kunne lugtes og var stærk. Utroligt det ikke var healet endnu, han vidste hun var vampyr men måske tog det længere tid eftersom hun ikke stod stille, men havde løbet rundt. Cain stod så pludselig lidt væk fra hende, og havde hans blik på hende, men kunne også godt se mændene ud af øjenkrogene lidt længere væk fra dem. Han gik hen mod hende, og fik revet et stykke stof af hans bukseben, så han kunne binde det rundt om hendes knæ, han sad så pludselig også på knæ foran hende”Jeg vidste jeg havde set dig før men hvad laver du her Cara”sagde han med normal tone, og lidt overrasket over at se hende igen. Hun måtte stadigvæk hade ham, så måske skulle han holde sig lidt på afstand indtil han vidste hvordan og hvorledes.
 

Han fik bundet hendes knæ, og rettede sig op igen, hvorefter han stod lidt væk fra hende stadigvæk overfor hende, men med en vis afstand”Så lang tid siden jeg sidst så dig, du må hade mig for hvad jeg gjorde”sagde han og begravede den ene hånd i bukselommerne, mens han betragtede hende med øjnene, godt ud det så hun, tænk at han havde glemt hvordan hun havde set ud, så smuk, og selvom hun var drivvåd havde hun stadigvæk den skønhed der. Han smilte for sig selv, og kiggede rundt for at se om han kunne få øje på mændene”Jeg havde ikke troet det var dig, men det var det”stemmen var lav, og hans blik sænkede sig lidt, men faldt så på hende igen som hun bare så ud til at stå op ad væggen inde i gyden de var i. Han trådte lidt frem mod hende”Hvorfor er de mænd efter dig, hvad sker der lige Cara”spurgte han så og stilte sig med armene over kors, med et tænkende og bekymrende udtryk i øjnene og på hele ansigtet. Cain var meget nysgerrig efter at finde ud ad hvad der skete, og hvad hun ville sige til at se ham igen, og hvad hun ville svare til ham. Ville han få en flad fordi han havde været så dum dengang eller ville hun bare være glad for at se ham igen. Det var faktisk ikke til at vide, så han ventede blot på at høre hvad hun ville sige. Hans øjne faldt hen mod indgangen til gyden, men hvis de mænd nogensinde fandt dem kunne det da godt være han ville hygge sig lidt med dem, bare en lille smule, måske lige få sig en bid her og der. Det var lang tid siden han faktisk havde fået en tår blod eller to, og det var lang tid siden han havde stjålet en sjæl til sin hersker, men han kunne ikke vide hvad der ville ske. Men på en underlig måde var han glad nok for at se Cara igen, tænk at han faktisk havde savnet hende, han plejede aldrig at savne nogen, og så kynisk og grusom han kunne være var det underligt hun tit kunne få ham på andre tanker, og få ham til at være sød hvis man kunne kalde det det. 
Cain
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: What do you want(Cara)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum