Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Mon chéri

Go down

Mon chéri

Indlæg by Gæst on Søn 20 nov 2016 - 16:33

Sted~ Bon appetit.
Tid~ 18:30.
Vejr~ Man er bestemt ikke i tvivl om det er efterår.
Omgivelser~ Folk der sidder og nyder deres mad.
Påklædning~ outfit, minus solbriller og poserne.

Emnet er tilegnet Dasha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det lignede ikke hende at sidde og glo evigt og altid ned i mobilen, men eftersom der ikke var noget i tv'et der var værd at se, så havde hun valgt at tjekke diverse sociale medier. Hun sukkede da der heller intet skete på dem og scrollede så igennem hendes samtale med Dasha. Hun havde fuldkommen glemt at de havde en aftale i aften! Hvilket betød hun havde en anelse travlt, da hun først og fremmest skulle i bad og finde tøj, men også finde over til restauranten. Hun smed mobilen fra sig i sofaen og løb nærmest ud mod badeværelset mens hun på vejen smed det tøj hun havde på. Hurtigt fik hun tændt bruseren og hoppede ind under " Shit..." mumlede hun og skar en grimasse. Vandet var koldt, men hun skulle blive færdig hurtigere end hun kunne tælle til hundrede. Hun fik ret hurtigt sæbet sig ind og skyllet sig fri og nærmest sprang ud for at tørre sig. men hastige skridt gik hun mod soveværelset og hev skabet åbent for at finde tøj der passede bare lidt sammen. Hun nikkede kort da hun kastede et blik i spejlet da hun havde fået tøjet på og gik igen ud på bade værelset. Makeup var bestemt ikke noget hun gjorde i, så hun greb blot omkring hendes voks og hårspray og satte håret, samt tog noget parfume på. Hun var klar og gik ud i gangen for at tage sko og jakke på inden hun for ud af døren. 

Da hun ankom til restauranten så hun sig nærmest panisk omkring, men det så ikke ud til hun var kommet endnu, gudskelov! Det var bedre at det var 'kvinden' der var sent på den i forhold til 'manden'. Ganske vidst var Morgan på ingen måder en mand. Jo hun var maskulin, men det var også det der var mandligt over hende. Tjeneren kom og så på hende med store øjne " Table for two.. Under the name Morgan.." sagde hun og sendte tjeneren et smil og tjeneren var nærmest allerede gået før Morgan havde sagt noget og fulgte bare med. Hun satte sig ved bordet og så sig omkring. Nope... Dasha var her heldigvis ikke endnu, men hun var sikkert på trapperne. Nu kunne Morgan blot vente på hende og så se hvad denne aften bragte.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mon chéri

Indlæg by Jimena on Søn 20 nov 2016 - 20:46

Påklædning Hun har xdenne kjole på. Den går hende til anklerne, den er dog mørkere. Hendes går og make-up er præcis som på billedet. Dette er kjolen set fra fronten

Andet Det billedet hun sender til Morgan

Normalt var hun ikke meget for, at gå ud med folk, som ikke havde en indkomst på mindst seks sifre og dog var Morgan både smuk og spændende. Det var på grund af dette, og det faktum hun nød hendes selskab, at hun rent faktisk lod denne flirt køre videre. Der var et eller andet ved hende, måske var det hendes udstråling og unikke udseende, som trak hende ind. Om ikke andet, var det en flirt, som efterhånden havde varet ved i noget tid. Hun kastede dette ud af sine tanker, som hun fik sat sine sidste hånd på sit udseende. Dette var i form, af at få sat sit lange blonde hår op. Tidligere på dagen, havde hun sendt Morgan et ganske sexet billede, hvor hun havde ganske lidt tøj på. Dette var for at sætte spændingen i gang, og vise Morgan vad hun havde i vente.
Alt i mens hun var ude i byen, fik hun sin elskede datter passet. Pasningen af hendes elskede Masha, var ikke givet til hvem som helst. Denne tøs var hand picked blandt nogle af de bedste, og hvis hun fejlede, ville hun ende ud med at miste sit liv. Før hun tog af sted, gav hun Masha at blidt kys på hendes pande, samtidig med hun puttede hende under den varme dyne. Hun hviskede nogle blide ting på russisk, før hun forlod rummet og her mødte blikket fra barnepigen "I might not be home tonight, and if this is the case, you will be taking care of her until I come back. I left a note, which tells you exactly what to do" forklarede hun. Hendes accent, var som altid stærk og alligevel ganske charmerende. Nok var hendes stemme ikke hård, men hendes blik var og det fortalt præcis hvad der ville ske, hvis der forekom fejl. Nok var hun forfærdelig imod andre, men hendes datter betød alt for hende. Pigen nikkede og mødte ikke hendes blik.

Med dette gjort, forlod hun sin penthouse, og herpå bevægede hun sig imod elevatoren. På gaden ventede hende chauffør, hvor han her ville køre hende til restauranten. Selve turen tog ikke lang tid, og det meste af tiden sad hun og kiggede igennem sin mobil. Dette var blandt andet, for at tjekke sin kalender igennem, hun havde ofte en del aftaler, med adskillige folk. Enten var det i form, af hun skulle til bal eller andet lig dette. Dog som bilen endelig stoppede, og her ventede hun på sin dør blev åbnet op. Da det endelig blev gjort, blev hun mødt ved synet af en hjælpende hånd. Med et halvt smil, som knap trak op i hendes mundvige, tog hun hans hånd og her forlod hun bilen og trådte ud på den kolde gade.
Det var her hun forlod ham, og gik imod restauranten. Det første hun så da hun kom ind, var hende. På trods af at være klædt i sine velkendte bukser, så så hun smuk ud. Der var noget unikt ved hendes maskulinitet, noget hun fandt sig selv tiltrukket af. Hun smilede og gik imod hende, dog da en tjener stoppede hende, hævede hun koldt øjenbrynet. Hvis et blik kunne dræbe, så ville denne tjener være seks fod under. Dette fik hende til at træde væk, og herpå gik hun imod hende "It's good to see you again, you look beautiful hun smilede til hende. Hun gav hende et blidt kys på kinden, hvor de her sattes sig sammen og som alle andre middage, var det overfor hinanden "So my dear, what have you been op to lately" på trods af at være fra Rusland, bar hendes accent også en svag tone af noget britisk, hvilket var specielt stærkt når hun snakkede engelsk
avatar
Jimena
Novice (Rank 1)

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Mon chéri

Indlæg by Gæst on Søn 20 nov 2016 - 21:13

Hun havde ikke nået at sætte sig før hun hørte døren gå op og rettede blikket mod personen. Dasha... Hun lignede en million i forhold til sig selv. Da tjeneren stoppede hende fik det et smil frem på hendes læber. Der var ingen der skulle stå i vejen for Dasha... Da hun kom over så hun på hende med et grin ”Always nice to see a familiar face around in this town” sagde hun og kyssede hendes kind. Da de fik sat sig ned, sukkede hun. Hvad hun havde lavet? Hun så på kvinden foran hende og smilede ganske kort ” Same as normal… Reading boring files… Trying to safe the world from insane people, to make sure women like you can walk in the streets” sagde hun med et kækt smil på læberne inden hun fortsatte ” What about yourself? spurgte hun og lod en hånd hvile under hendes hage.
 

Morgan havde siddet foran en computer det meste af dagen, siddet og tjekket diverse kriminal filer samt skrevet reporter, der alligevel ikke kom en skid ud af i sidste ende. Hun stod en mulig forfremmelse, hvilket var derfor hun havde fået flere dagsvagter, trods hun havde fortalt chefen hun ikke var den bedste til at jage folk om dagen, da hun havde det ret svært med skarpt lys, men nattearbejde… Hun bed sig kort i underlæben da hun så på Dasha foran hende og rakte hende et menukort ” Pick what ever you want dearest… It’s on me” sagde hun og blinkede til hende inden hun foldede menukortet ud. Hun havde ikke selv nogen anelse om hvad hun skulle vælge… Der var traditionelle retter, fine retter samt kæmpe menuer.. Men måske en buffet? Der var trods alt en del at vælge i mellem. Et kækt smil bredte sig på hendes læber ” What about the little one? Don’t tell me she’s alone… ” sagde hun nærmest bekymret, men alligevel vidste hun også at Dasha ikke var den slags mor, eller sådan virkede hun ikke i så fald. Masha var blevet nævnt et par gange overfor hende, men hun havde endnu ikke set hende, hvilket på sin vis vel var fair. På sin vis måtte det være forvirrende at ens mor kom slæbende hjem med en kvinde og havde et intimt forhold med hende.. Selvfølgelig kunne de altid gemme det, hvis det i så fald kom så langt at Morgan skulle møde hende, men lige nu... Havde hun Dasha for sig selv og hun havde tænkt sig at nyde hvert sekund.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Mon chéri

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum