Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Tors 18 okt 2018 - 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 17:20

Tid: Omkring 02:00
Omgivelser: En livlig aften i byen kan høres i baggrunden
Vejr: Meget let støvregn

Nede ved starten af den ene gyde sad en stakkels forpint ung mand. Han sad som var han lammet med arme og ben som stål. Det eneste der nærmest bevægede sig var de tårer der lige nøjagtigt kunne presse sig ud samt en febrilsk vejrtrækning. Frygten i hans øjne var klar og tegn på intens rædsel var markeret ved den våde plet på den unge mands bukser.
I første omgang virkede det som om den sorte t-shirt var gennemblødt men det var blod. Et uhyre fint snit var lagt så det ikke kunne ses for t-shirten. Hvis man havde forstand på den slags var det klart at den unge mand var blevet sat til at dø meget langsomt imens frygt og smerte var det sidste han ville opleve. Et par fulde unge mennesker undrede sig over hvorfor han sad der så de stavrede hen og sagde: "Hey makker?.... Er du ok?.... Du har altså piss...."
mere nåede de ikke at sige da de rørte ham på skulderen og han faldt død til siden. Dog var hans krop stadig stiv af en eller anden grund og det var som om frygten ikke ville slippe hans øjne.

De fulde unge mennesker skreg højlydt og løb deres vej så de faldt et par gange.
Oppe på taget stod en skikkelse og så ned på det hele. Dog var han som usynlig. Hans lange sorte hår sad i en hestehale under bedemandshatten på hans hoved. Skikkelsen var klædt helt i sort. Tydeligt praktiske bukser og en sort t-shirt og sorte handsker. Fødderne bar et par lette støvler der gik op til knæet. Det hele var næsten gemt væk under den sorte trenchcoat.
Det var som om skikkelsen stod og nød synet af sit arbejde hvorefter den forsvandt i mørket som den blev en del af mørket.
Skikkelsen var Zakaroff....
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 17:47

Sulten havde længe irriteret hende, men den havde blot vokset sig større og større efter hun var vågnet fra et mareridt. Hun måtte ud… Ud og jage for hun kunne få den røde væske hun hungrede efter. Hurtigt greb hun det tøj der lå på gulvet foran hendes seng. Et par sorte jeans samt en hvid tætsiddende top med stropper. Egentlig burde hun tage mere på, men hun skulle ikke så langt, det var det der var det gode ved at bo tæt på gyderne.. Ganske vidst var det hjemløse hun spiste af, men hun var ligeglad, for så længe hendes sult blev stillet… Så kunne alt andet være fuldkommen ligegyldigt. Hurtigt kom hun i de sorte støvler inden hun greb om den sorte frakke og hun fór ud i nattelivet. Der var godt gang i den, hvilket betød det ikke ville tage lang tid for hende at lokke nogen med ind i gyderne for at stjæle alt deres blod og lade deres livløse kroppe falde til jorden under hende. Tanken gjorde hende blot mere sulten som hun med hastige skridt nærmede sig gyderne.

” Trish? I thought you were dead” lød en stemme. Hun stoppede op og vendte sig om. Anthony… Personen der havde jagtet hende for hvad hun var, Halfbreed, vampyr og djævel i samme blanding.. Et eksperiment der var gået grueligt galt og nu var på fri fod. Hun fnøs ” What a fucking surprise… The moron who shot me a month ago.. It takes more to kill me you cunt” hvæsede hun efterfuldt af et grin ” Where’s my manners… “ sagde hunk ort inden hun begyndte at gå imod ham. Hun havde et kækt smil på læberne, men det var blot for at gemme hendes egentlige intentioner overfor ham. Langsomt kunne man svagt skimte hendes negle der begyndte at gro, lange og sylespidse klar til at bore sig ind i Anthony’s hud. Hun stod helt foran ham og bed sig drillende i underlæben ” Goodnight” sagde hun og fik hurtigt slået ud efter ham. Et grimt åbent sår kunne ses på hans kind og hun grinede svagt. Hun havde brugt evnen med sin gift, så hun vidste han ikke kunne komme nogen steder. Langsomt gik hun op til ham og fiksede en lille flaske ud af frakken ” A bit of this.. I want you to feel when I kill you” sagde hun og lod nogle få dråber komme ind i munden af ham før hun lænede sig ind mod ham og med voldsom kraft bed sig fast i hans hals.

Hendes øjne begyndte at ændre farve og fik et rødligt skær, hvor der stadig svagt kunne antydes noget af hendes brune farve. Hun mærkede hvordan han begyndte at kæmpe imod, hvilket fik hende til at trække sig og slog atter ud mod ham. Denne gang ramte hun mod hans hals. Endnu et sår blev synligt. Hun svingede igen.. Og igen… til han til sidst faldt på knæ foran hende. Hun satte sig på hug og greb i hans halv lange hår og nærmest flåede hans hoved bagover inden hun igen begravede hendes tænder i hans hals.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 18:04

Han var ikke mere end kommet lidt længere ind inden duften af nyligt fremkommet blod ramte hans følsomme næse. Og han vidste det ikke var ham selv for der havde fået lov til at være mere lidelse men det afhang jo af motivet. Så han sprang lydløst hen og kiggede så ned i gyden hvor hun sad og drak så voldsomt. Så vidunderligt voldsomt!.... Ganske vist lidt urafineret men absolut en skønhed uden lige brutalitet.

Da hun nærmest flåede ham, sprang Zakaroff ned i gyder og landte et lille stykke væk. Men nok til at han fint kunne se hvad der skete.
Egentlig ville Zakaroff give tegn på han var der men han nåede ikke mere inden to mænd stod skræmt og pegede på hende med pistoler. "There she is! She's killed the boss!"
Lige inden den ene nåede at skyde, tog han sig til halsen og der kom en underlig rallende lyd hvorefter han faldt sammen.

Den anden skulle lige til at skyde da han lige pludselig stod som frosset til stedet og pistolen faldt til jorden. Staklen stod med tårer løbende ned af kinderne men kunne ikke bevæge sig. Lige pludselig lød Zakaroff's iskolde stemme et sted: "Shh..... No need for violence..... Enjoy the show...... It will be your turn when she is done..."
Så dukkede Zakaroffs hånd frem ved halsen af staklen med en negl boret i. Så kom hatten til syne og de glødende røde øjne under den.

"A silent audience...."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 18:56

Manden var ved at løbe tør for lod og hun skubbede til ham ”Pathetic piece og shit…” hvæsede hun og så sig over skulderen. Stemmerne fik hende til at knække nakken. To af Anthony’s håndlangere var dukket op, sikkert af samme grund som Anthony selv. Hun vendte sig mod dem og så at den ene af dem allerede var på jorden. Der var en ved hende, en der hjalp hende. Det pissede hende af, for hun kunne uden problemer klare sig selv, plus… Disse mænd var HENDES bytte ikke andres. En dyb stemme hørtes i mørket og hun stod og så på den mand der stadig var stående ” What the…” mumlede hun svagt inden hun gik over mod manden, men hun stoppede.  Havde denne mand bag Anthony’s håndlanger lige slået hendes ene bytte ihjel og stod nu med den anden på rangen til at dø?

Hun så på manden med de røde øjne og for så mod Anthony’s håndlanger uden så meget at tænke et eneste sekund over at denne mand bag ham sikkert ville have ham som bytte. Med et voldsomt ryk hev hun nærmest manden løs af vampyrens greb, hvilket efterlod et voldsomt sår på halsen. Hun borede tænder i halsen på manden og drak. Der var stadig noget tilbage men hun skubbede ham væk fra sig ” Cmon… Shoot… I fucking dare you… SHOOT” råbte hun af manden der greb efter den pistol han havde tabt ” Thats a shame…You don’t have the guts do you…” man kunne tydeligt se på manden han var scared shitless, men det stoppede hende ikke for at være modbydelig.

Hun gik helt op af ham og lod hendes venstre hånd gribe omkring hans lem uden på bukserne ” Mhm what a shame… You’re having such a nice package behind those pants…” sagde hun og grinede før hun lod sine negle gå igennem stoffet og hendes greb blev fastere. Manden sank langsomt sammen og var i passende højde, hvilket gjorde hun endnu engang begravede hendes tænder i hans hals uden at give slip omkring hans lem. Da der ikke var mere blod slap hun ham og lod hans døde krop falde til jorden. Hun vidste der var en tilbage, men om han var død… vidste hun ikke. Hun gik over til den mand der lå livløs på jorden og sparkede ham om på ryggen inden hun greb omkring hans hals tog pistolen der lå ved hans side ”Some people…” sagde hun inden hun ladte pistolen og satte den mellem mandens øjne ”The show is over” sagde hun og trykkede på aftrækkeren. Derefter blev der stille og ikke en eneste lyd kunne høres.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 19:11

Zakaroff gik hen til manden der lå død nu og samlede ham op. Liget var stadig stift som da Zakaroff greb ham, hvorefter Zakaroff smed liget ind i væggen hvorefter liget begyndte at blive slattent. Så gik Zakaroff hen til hende og med en hurtig præcis bevægelse stod han med pistolen rettet mod hendes pande.
"That was..... A fast show.... Too bad....."
Pludselig faldt pistolen til jorden hvorefter Zakaroff stod hende ved det første lige og sagde:
"But you.... Such brutality....."

På et splitsekund stod han i den anden ende af gyden og tog sin hat af og lagde den på en container. "But if you enjoy the meaningless violence..... Then dance with me..... And i will show you just how beautiful violence and pain can truly be..... I wont even use my venom..... Only if you will come to enjoy it?"

Med et slag ud i luften sprang to gadelygter lige pludselig og han stod bare og smilede ildevarslende
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 20:11

Hun skulede mod manden og grinede kort inden hun så på vampyren der havde grebet omkring pistolen og pegede den nu mod hendes pande. Hvad gik det lige ud på… Han havde lige hjulpet hende så hun ikke blev pløkket ned endnu engang. Hun så blot på ham.. Uden så meget at trække en mine og forventede næsten at manden foran hende trykkede på aftrækkeren ”Cmon… Do it..” sagde hun ud mellem sammenbidte tænder, men da pistolen så landede på jorden hævede hun et øjenbryn. Han havde lige truet hende på livet, men gjorde ikke noget ved det? Det var første gang hun havde været udsat for det, men en gang skulle vel være den første.

Da han sprang i den anden ende af gyden så hun på ham med et smil. Så han ville have en kamp? Først og fremmest så var hun en kvinde.. For det andet var hun sikkert også yngre end ham… Men at der var lidt forskel på dem, var blot noget af det der gjorde det mere spændende. Hendes læber fortrak sig i et lumsk smil ”Dance with a vampire? What fun is there in that? ” sagde hun og udstødte et grin ” But if you insist vampire… ” sagde hun og så mod de to gadelygter med et smil. Dette skulle nok blive sjovt, men hun var ikke et sekund i tvivl om det sikkert var hende der ville ende med at være den der lå ned på jorden.

Hun fiksede en af hendes op i hendes hånd og kastede den mod ham. Hun sigtede direkte mod hans brystkasse, men om hun ramte, ville tiden vise.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 20:35

"Oh it will be fun.... I promise.... You will see soon enough..."
Han stod stille som om han ikke havde tænkt sig at flytte sig. Men lige inden det ramte, var det som om han blev opløst i mørket og snart kunne hans stemme høres som om den var rundt om hende. "It would seem that you hit me.... Wonderful...... My turn..... This will sting....."
I løbet af ikke mere end et par sekunder ville hun mærke et stik ved skulderen, et på inderlåret og et ved ribbenene.

En intens brændende smerte ville begynde at brede sig i hendes krop men han brugte ikke nok gift til at hun ville blive lammet. Men hendes bevægelser ville være hæmmet. Efter den kolde latter, dukkede han op foran hende og satte sig næsten på hug.
"It burns so wonderfully.... Doesnt it?..... That pain rushing like extacy..... The venom coursing through you.... You should feel a little cold soon.... Dont worry..... It will pass.... We will see in what matter...."

Så rettede han sig op og betragtede hende med et lidt for glad smil
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 20:50

Hun skar tænder over han bare uden videre forsvandt ud i mørket, men hun hørte ikke hendes kniv ramme jorden, hvilket måtte betyde hun havde ramt ham, men han havde pillet den ud da han var forsvundet i mørket. Hans stemme fik hende til at kigge omkring sig, men der mærkede hun en stikkene fornemmelse mod hendes ene skulder, hendes inderlår og ved hendes ribben ” You son of a… ” hvæsede hun inden hun faldt til jorden. Han havde sagt han ikke ville bruge gift, men det var selvfølgelig det rene bullshit! Hun så op på ham da han dukkede op i mørket og kom op foran hende. Hvor havde hun lyst til at hakke en af hendes knive lige i ansigtet på ham, men hun kunne mærke at selv hvis hun forsøgte ville der intet ske ved det, eftersom hans gift var i hendes krop og sløvede hende ”Nice cut you have there vampsy…” sagde hun og grinede inden hun kæmpede for at komme op på sine ben.

Det ville intet nytte at hun forsøgte at få fat i endnu en kniv før hans gift var stoppet med at påvirke hende og hun kunne ikke påvirke sig selv med den gift hun havde, for så ville det sikkert kunne tage toppen af det ”Burns… Nah more like tickles” sagde hun med et grin inden hun med en hurtig bevægelse greb om to knive og igen kastede mod ham. Hun sigtede lavere denne gang, mod maveregionen, samt en mod hans ben. Hun knækkede kort nakken inden hun tog et spring bagud for at få lidt afstand og hun skulede mod ham inden hun tog de sidste tre knive i hænderne og sendte fluks mod ham. Skulder, hoved og igen brystkasse.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 21:08

"Of course it only tickled..... I barely scratched you... That wouldnt be fun... Then you couldnt move from the pain.... That would ruin the game...."
Lige som før stod han bare og ventede på knivene der kom, men i stedet for at blive væk, tog han og drejede om på hælen så knivene for forbi ham. Dog skar den ene hul i hans frakke. Med et underligt dragende smil, hviskede han næsten:
"I liked this coat..... That was very naughty..... Very very naughty......"

De næste tre knive forsvandt sammen med ham og ligesom før var der ingen lyd. Men lige pludselig stod han med to af knivene i den ene hånd og holdte dem lige under hendes bryster, og med den anden hånd, holdte han den anden lige hvor kranspulsåren ville sidde.
"Looking for these?.... Reckless..... And so deliciously brutal....."
De to knive skar hul på hendes top hvorefter de faldt til jorden imens den sidste lavede et snit lige under hendes kæbe, kun så der lige kom hul.

Han stod lidt længere nede i gyden og slikkede meget langsomt kniven.
"Mmm..... Tasty....."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 21:21

Hun så på ham med et smil som han ikke flyttede sig før sidste øjeblik ” Fuck sakes” mumlede hun før hun så hvordan den ene af dem skar hul på hans frakke, hvilket bragte et smil frem på hendes læber. Hun stivnede da hun kunne mærke den ene af hendes knive under hendes bryst og den anden mod hendes pulsåre. Hvis hun bevægede sig bare den mindste smule ville hun ende død. Hans ord fik hende til at blotte hendes tænder. Et sæt skarpe hjørnetænder blev blottet mod ham før et stykke af hendes top blev skåret af og hun mærkede den anden kniv efterlade et mærke under kæben på hende. Det gjorde ondt ganske vidst, men hun viste ikke den mindste interesse for smerten.

” Mhm like the devil blood you sick bastard” grinede hun før hun hurtigt fik samlede kniven op der var faldet ned foran hende og kastede igen imod ham. Hun ville ende med at få sig selv slået ihjel så meget hun forsøgte at kæmpe mod denne mand, der tydeligvis var stærkere end hun selv var, men hun havde aldrig lært at stoppe.. Ikke før hun enten lå på jorden slået ud eller modstanderen var død. Aldrig havde hun flygtet og dette ville ikke være nogen undtagelse.

Lyden af stemmer fik hende til at smile inden hun så sig over skulderen og så en mand ” What the heck!? Are you fighting a girl!? You pathetic idiot” sagde han og gik over og tog om hende for at lede hende væk men med en hurtig bevægelse greb hun om hans hals og borede neglene i ham ” Get the fuck out of my way… And if you touch me again.. I promise you.. Your corpse will join the three others!” hvæsede hun og kastede manden fra sig, som hurtigt løb fra dem igen.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 21:58

Zakaroff stod smilende som hun stoppede manden, men da hun smed ham væk smilede Zakaroff nærmest lystent og man hørte et nærmest legesygt hvæs. Kort forsvandt han i mørket og dukkede op igen med et par negle der sad i mandens brystkasse hvilket fik ham til at krampe voldsomt og fryse i den stilling, lammet af smerte. Det eneste han kunne var at lade tårerne trille imens Zakaroff sagde ildevarslende:
"Pathetic....You will beg for mercy before i am done.... But i will not grant that mercy.... Death will feel like sweet salvation..... Now you even get to watch...."

Så lagde Zakaroff manden ned der ikke en gang kunne ændre stilling af de intense smerter.
Imens manden fik lov til at se hen imod dem, kiggede Zakaroff stift på hende og sagde: "Yes i like your blood.... So you wanted to hit me with a knife..... Let me help you....."
Hurtigere end hun kunne blinke med øjet stod han helt op af hende med sine negle mod hendes hals dog uden der gik hul.
"Come on..... Try..... You ignore pain dont you?.... Or what you call Pain..... Dont get scratched...."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 22:14

Hun så hvordan vampyren atter forsvandt og fik fat på manden. Hun smilede nærmest kynisk da hun så hvordan vampyren borede neglene i mandens brystkasse og hun nærmede sig langsomt men stoppede da hun hørte hans stemme. Manden var lamslået og kunne på ingen måder bevæge sig ” Watcha vamp fight a lady? Hahah… How mature of you vampsy” sagde hun og grinede. Hun så ned af sig selv og smilede kort. Hun lignede ganske enkelt noget der var løgn, men sådan var det altid når hun endte ud i en eller anden form for kamp og denne mand havde ikke tænkt sig at give op.

Hans ord fik hende til at fnyse ” You ignorant…” mere nåede der ikke at komme ud af hendes mund inden hun så ham klods op af hende. Som han greb omkring hendes hals tog hun ved med et fast greb og borede sine negle ned i hans arm. Hun bed hårdt sammen, forsøgte ivrigt på at få vejret ” Fuck… You” sagde hun inden hun fik samlet en spytklat og sendte den mod hans ansigt hvorefter hun udstødte et grin.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 22:36

Han grinede nærmest hånligt af hende da hun borede neglene i hans arm hvorefter han flyttede hovedet for spytklatten.
"Oh no you will need more to do that..... But i enjoy your spirit.... So feisty!" Så slap han hendes hals kun for at få en voldsom baghånd så hun fløj et par meter hen af gyden. Han havde valgt ikke at ridse hende da han ville lege uden gift.
Han tog et par rolige skridt hen til hende og satte sig på hug lidt fra hende.

"Aww..... Did i hit you?..... Thats what bad girls get..... Punishment.... Dont worry i'll be nice.... My name doesnt mean that much in this city yet.... But ask further north.... Oh the wonderful tales!"

Så tog han hårdt ved hendes hals og holdt hende ned mod jorden. "Oh silly me.... pardon my manners.... My name is Zakaroff..... And who is this wonderful little she-devil?"
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 22:44

Hun skar tænder af ham og hvis det ikke var fordi hun havde spildt alle knivene på at kaste dem efterham uden at være sikker på at ramma, så havde hun nu muligheden for at hugge en i armen af ham, men nej. Da han slap hende fik hun kort vejret inden hun mærkede en baghånd så hun fløj et stykke væk fra ham og landede hårdt mod jorden. Hun mistede pusten og tog sig til sine ribben ” You sick bastard… Are you really that weak that you have to hit a wo…” mere nåede hun ikke at sige før hun mærkede grebe tom hendes hals og ham der holdt hende nede mod jorden. Hun kunne ikke få luft, hvilket sikkert også var hans plan.

Hun greb omkring hans håndled og hev efter vejret ”And why… Do you think I would tell you” sagde hun og grinede. Hun havde ingen som helt grund til at fortælle denne mand hendes navn og han kunne allgievel ende hendes liv hvis han blot vendte neglene mod hendes hals og lod dem gå gennem din fine hud. Hun borede igen sine negle i ham og udløste giften. En irriterende kløende fornemmelse ville kunne føles i hans arm og det ville sprede sig til resten af hans krop, hvis hun i så fald havde afgivet tilstrækkelig mængde. Hvis han gav slip ville hun forsøge at finde de knive der var fløjet forbi ham, for de var tæt på hende, men de var på jorden et sted, regnede hun med, så hun skulle være hurtig.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 23:07

Da hun så udløste sin gift i ham, virkede han vred på en nærmest manisk måde så han løftede hende op så hun var klynget op af en væg uden kontakt til jorden. Hans øjne glødede intenst men det var ikke helt til at placere om hvor vidt det var vrede, lyst eller glæde.
"You will tell me.... For deep inside that twisted mind of yours.... You want to know more..... You want to see the pain i can bring.... You want to see just how dark my mind can be..... You want to see suffering beyond what this pitiful city can bring.... Violence is much more fun.... If you get the encore of pain....."

Han strammede ikke grebet så meget at hun ikke kunne få luft men nok til at neglene kunne mærkes. Så kørte han fingeren ind til det snit ved hendes bryst så lidt af hendes blod kom på hans finger hvilket han slikkede stille af. Så lod han hende falde til jorden og pegede hen hvor hendes knive lå.
"Or we can continue this? I'm having fun..... A bit"
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tirs 15 nov 2016 - 23:21

Det skulle hun ikke have gjort, slet ikke! Hun mærkede hvordan hun blev løftet fra jorden og blev klynget op af en væg, stadig med hans faste greb omkring hendes hals. Hun lukkede kort øjnene og så på ham med et grin i stemmen ” So you’re.. A mind.. Reader vampsy huh? Would it make you happy.. If I told you who I was so you can masturbate… Thinking of me when you get home? “ sagde hun og udstødte et manisk grin inden hun fortsatte ”Fuck you” sagde hun og mærkede hvordan en af hans finger kørte over såret ved hendes bryst. Hun skar tænder igen, det var ømt men hun ville ikke vise svaghed over for denne mand og hun så ville ende med at dø.

Hun mærkede jorden under hendes føder og skulede på ham inden hun gik over efter sine knive og bed sig i underlæben. Hun samlede dem op og hurtigt kastede hun en kniv efter ham og sendte ham et smil ” Vampsy.. Vampsy… Vampsy.. ” sagde hun med et grin i stemmen inden hun nærmest sprang til siden og sendte endnu en kniv efter ham og gjorde det samme igen og sendte den i samme retning. Han burde da umuligt kunne undgå alle tre, eftersom de kom fra hver sin retning, så mindst en af dem måtte ramme ham.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 15 nov 2016 - 23:33

Han rystede lidt på hovedet af hende og stod stille som knivene kom flyvende. Den første undgik han, den næste greb han og den tredje ramte ham i maven men det virkede nærmest som om han lod hende ramme ham der. Det så ikke behageligt ud da han trak kniven ud men det var stadig med et farligt smil på læben. "Oh no you got me.... What will i do now?..... Oh yes that's right....."
Med tre skridt så det ud som om han teleportede fra det ene sted til det andet og stod lige pludselig foran hende med den ene kniv lige under hendes hage til det punkt at kniven lige nøjagtigt prikkede hul. Hans øjne brændte med flere forskellige følelser så det var umuligt at se hvilken der dominerede.
Den anden kniv der selv havde ramt ham, holdt han mod bunden af hendes rygsøjle.
Men alligevel virkede det ikke som om han egentlig ville dræbe hende. Det var mere som om han var i legehumør?.....
"So very cute..... Russian Military training combined with a strippers grace.... Almost like you were trained by Duchenkov.... And yet you try throwing knives against an opponent you can't see?.... Silly you.... But we have alot of time to play......"
Kniven ved hagen blev trukket lidt så der kom en blodig linje imens den på ryggen blev trykket lidt mere
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Ons 16 nov 2016 - 19:29

Som kniven ramte ham fik hun et tilfreds smil, men hans ord fik det ret hurtigt fjernet. Han havde gjort det med vilje, hvilket ikke just var hendes måde at kæmpe på. Det irriterede hende grænseløst og hun havde mest af alt lyst til at springe på vampyren og flå ham i hundrede stykker, men han havde ret i det han sagde tidligere.. Hun ville vide mere. Hun skulle lige til at råbe noget efter ham, men der ud af det blå stod han foran hende med en kniv under hendes hage der havde prikket hul. Hun skulle bestemt ikke bevæge sig meget før hele hendes hals blev åbnet og det var ikke just fordi hun havde et dødsønske ikke endnu i så fald. Den anden kniv mod bunden af hendes rygsøjle fik hende til at stivne. Hun vidste udmærket hvad der ville ske hvor han trykkede til og lod kniven komme igennem.

Hans ord fik hende til at hæve et øjenbryn før hun hvæsede af ham ” And what if… I was trained by Duchenkov? What does that make me vampsy? A bad girl? “ sagde hun og udstødte et grin inden hun fortsatte ” I throw my knives at who I want, when I want…” sagde hun og fnøs. Ja hun kendte da til Duchenkov, men havde altid ønsket at slå det svin ihjel, trods un vidste at selv med hundrede mænd bag sig ville det ikke være en mulighed.

Hun mærkede hvordan kniven under hendes trak over hendes hud og lavede hul og kniven mod hendes ryg der blev trykket mere mod hende ” You.. Sick bastard” hvæsede hun ud mellem sammen bidte tænder.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Ons 16 nov 2016 - 20:22

Hans blik var koldt men dragende og alligevel virkede han lokkende i sin adfærd. Lige nu var det ikke noget han tænkte over men han var absolut interesseret i hvad hun havde at byde på udover bandeord.
Så grinede han lavt og næsten manisk inden han så hende dybt i øjnene og hviskede meget tilfreds:
"My dear girl..... No it doesnt make you a bad girl.... It means that i have robbed you of a kill...... And i have robbed him of his life.... Did you know he can beg for hours?.... As a capsule of acid was inserted into his stomach.... And i give him a knife for the only tool to save himself.... He was too late...."

Så drejede han rundt en gang som om skyggerne bar ham så han efterlod en fin rød linje under hendes hage til hvor han nu holdt den under hendes øre. Den anden kniv var stadig mod hendes ryg.
"Sick bastard? Oh you have no idea.... dear Mortrisha.... Yes i know of you....."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tors 17 nov 2016 - 18:44

Hun skulede til ham og bed tænderne sammen. Hvad var odds for at han kendte Duchenkov? Han var sikkert selv blevet trænet af den stjerne psykopat, hvilket ville forklare hvorfor han var så overlegen.. Hans ord fik hende lyst til at sparke ud efter ham, men gjorde hun det, vidste hun også hun ville blive straffet for det, eftersom han stadig havde knivene mod hendes hud. Var Duchenkov død? Hun skar tænder ” Aww you killed the big bad wolf ay? Good for you” sagde hun og grinede. Fandens også.. Hun havde selv håbet på hun kunne se Duchenkov lide, se hvordan han bad hende om forladelse for det han havde gjort mod hende de år tilbage

Hun skar en grimasse da hun mærkede hvordan kniven efterlod endnu et mærke under hendes hage. Hvis øjne kunne dræbe havde vampyren været død op til flere gange. Hun hørte hendes navn og hun stivnede. Hvor kendte han hendes navn fra? Det var sikkert igennem Duchenkov… Han havde sikkert åbnet sin forbandede mund inden han døde ” Congrats vampsy… You know my name” sagde hun og grinede. Egentlig var hun ligeglad med han kendte hendes navn, men hvor han havde fået det fra ville hun til gengæld gerne vide.
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tors 17 nov 2016 - 19:45

Han grinede nærmest kærligt inden han fjernede kniven ved hendes øre og satte den mod lysken på hende så hun godt kunne mærke hvordan han stadig bare kunne trykke.
"Oh no i didnt kill him..... I let him kill himself..... Have any idea how much pain can be caused by a capsule of acid in the bowels of that sad little puppy?.... He screamed for relief when he tried to carve the capsule out.... And when he started regenerating it only made the pain longer and so much sweeter..... I even have his eyes as a souvenir.... I carved them out with the promise of me being the last thing he would ever see....."

Med en hvislende lyd, sad knivene i muren og han stod et par meter fra hende imens han slikkede lidt blod fra sin finger.
"And yes i know your name.... And more..... A leech that walks in the light..... And so much more...."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Tors 17 nov 2016 - 19:55

Hele hendes krop sitrede over hun vidste vampyren foran hende nærmest havde tvunget Duchenkov til at begå selvmord og kniven mod hendes lysken fik hende til at se ned ganske kort. Han var ubehageligt tæt på.. Alt for tæt til hun syntes det var behageligt længere og normalt havde hun ikke problemer med at folk kom tæt på, men når det var med knive? Hans ord om han havde beholdt hans øjne fik hende til at grine ” His eyes? Only his eyes!? Hahahaha… You’re pathetic!” sagde hun og så efter knivene der ramte mod muren.

Han havde endelig sluppet hende igen, men hvorfor vidste han så meget? ” And much more? Aww seems like vampsy been stalking me huh?” sagde hun og udstødte igen et grin før hun fortsatte ” If you know so god damn much… You should know my real name… ” sagde hun. Hvis han vidste det, ville det først gå hende på nerverne… Eftersom der ikke var andre end Duchenkov og Anthony der kendte til det..
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Tors 17 nov 2016 - 20:08

Han grinede lidt og tog en underlig lille sort pakke frem der var rimelig flad så der kunne ikke være meget i den.
"You know just as well as i that a dead werewolf turns back. And there is no fun having bits of a corpse. It''s boring..."
Så kælede han nærmest for den lille pakke inden han igen kiggede op af hende og sagde:

"Oh yes i know you... Duchekon kept so pinpoint notes of his science projects... So no need to stalk you... And i never got a contract on you.... Mortrisha Motjevic.... Or Trisha if you prefer?"
Han smed den lille pakke fra sig og holdt sin ene hånd lidt specielt imens han lænede hovedet lidt på skrå og spurgte: "And what trophies did you take?.... The only trophy being the sated hunger silencing your tormented mind? Would you not care for more?"
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Abigail on Lør 26 nov 2016 - 18:57

Hun så på pakken han fandt frem og grinede ” That’s cute..” sagde hun og hævede et øjenbryn. Jo hun vidste godt at varulve ville komme tilbage til live hvis man ikke fjernede hjerte eller fjernede hovedet fra deres kroppe, hun havde gjort det et par gange efterhånden, da Duchenkov ofte havde sendt hende ud efter hans egen race, hvilket hun på sin vis godt kunne forstå og så alligevel ikke.
 

Hun skar tænder da han kaldte hende et videnskabs projekt. Ganske vidst var det også det hun var, men hun hadede det ord, hun var et levende væsen og ikke blot.. En ting som Duchenkov havde lavet bare for at få sine syge lyster stillet. Lyden af hendes navn fik hende til at sukke ” He didn’t teach you that well I see… He didn’t even tell you the whole name… Aww what a shame.. Well let me introduce myself… Im Mortrisha Anira Motjevic, a project made by a man with a sick mind.. And you Zakaroff… You’re know for mercyless deaths… “ sagde hun og grinede. Hvad trofæer hun havde taget? Der var efterhånden en del. Hun har et hjerte i en montre fra en af hendes varulve drab, alt det andet havde hun brændt. Hun hævede et øjenbryn mod ham og sukkede ” Why would you care? You were send to kill me anyway…” sagde hun og himlede med øjnene. 
avatar
Abigail
Novice (Rank 2)

Bosted : I en beskeden lejlighed.

Antal indlæg : 16


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Zakaroff on Lør 26 nov 2016 - 19:10

Hans fingre bevægede sig blidt som han begyndte at kredse om hende, dog uden på noget tidspunkt at fjerne sit blik fra hende.
"Of course i did not know your full name..... It was irrelevant..... Not a man with a sick mind..... Only ideas he could not truly embrace.... He tried though.... I even have his journal. The writings of a man trying to be creative without regards for his subjects.... Silly him...."

Så trådte han nærmest ind mod mørket af en mur og kom frem igen lidt længere nede ved et af de lig der lå. Zakaroff betragtede liget inden han prikkede til det og ganske rigtigt var hans gift der stadig. Bagefter rejste han sig og smilede til hende. "Mercyless deaths? oh people are so simple-minded sometimes.... But true i have never failed a contract..... And i never will.... And if there is room in the contract, i have some fun...."

På et splitsekund, stod han foran hende med en hånd varsomt på hendes kind og den giftige negl hen over hendes læber imens han så hende dybt i øjnene.
"Indeed i was offered the contract..... But i never took it.... I hoped that i got to witness that..... Beautiful brutality for myself..... To see who and what you are..... Tell me now.... Are you a science project..... Or a Vixen of Torment?"
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1238


Tilbage til toppen Go down

Re: I can hear your sweet pain...... (Mortrisha)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum