Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Efterårets sjove planer.

Go down

Efterårets sjove planer.

Indlæg by Haliantha on Søn 13 nov 2016 - 18:57

Sted: Sombre
Tid: Solen er lige stået op.  
Omgivelser: Det rene natur. Fuglene synger og efterårets farver glitre.
Vejr: Solens stråler er ved at kunne ses. Det er hverken koldt eller varmt.
Emne forbehold til Artair.De lange brune krøller, var gemt under en bordeaux rød hue, hvor nogle hørertelefoner stak ud. Det spinkle krop, men veltrænet, var dækket af en oversize sweater og underdelen var blevet dækket med en knælang nederdel, mens resten af benene fik frit spil. Fødderne bar på nogle sorte støvler og hænderne var dækket af nogle tynde handsker. Det var ikke koldt, men tøjet var baghageligt og det passede perfekt til vejret i dag. Hun havde en termokande i hånden og duften af kaffe spredte sig til næseborene. Hendes gylden brune hud skinnede med solen og hun smilede skævt idet hun tog et sip af kaffen. Hun fik gåsehud og dette var naturligvis den dejlige varme kaffen gav fra sig.

Hun elskede de stille morgner. Haliantha valgte at udforske Sombre, da hun havde hørt, at de skulle være særligt smukt i efteråret. Og det var sørme ikke løgn. Hun så brune, røde og grønne blade over alt. Det var lige taget fra en drøm. Hun bevægede sig over til et idyllisk bænk og satte sig. Hun lagede sine ben over kors og lod det ene ben svaje frem og tilbage i takt med musikken. Hun tog sine handsker af og lagede dem ved sin side. Hun holdte om termokanden, der gav varme. Hun smilede og lod de kastanje brune øjne skimme stedet. De høje træer og de mange forskellige efterårs farver.

” Oh you got to
Hold on, Hold on
You got to hold on
Take my hand, I'm standing right here
You gotta hold on”
mumlede hun, mens hun tog endnu et slurk af kaffen.
avatar
Haliantha
Novice (Rank 1)

Bosted : Har en fin lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Artair on Søn 13 nov 2016 - 19:14

Artair havde været tidlige oppe som han plejer at være, han var ikke så god til at sove længe eller bare at fået sovet, det havde han aldrig rigtig været god til, hans krop har altid vil være gang i og det var den jo ikke når han sover, han havde dog ikke lavet det vild efter han var stået op, han havde træner lidt eller var han tager ud i by, hvor han gik rundt på må og få, lige her og nu var han i parken som hedder sombre, det eneste rigtig liv han så her til morgen var dyret som bor i den, ellers havde han ikke set noget liv af andre forme.

Han var klædt i sort cowboy bukser og en sort t-shirts uden på den bar han sine læder jakker, på hoved har han en hue som holder samle på hans halv lang hår, på fødder bære han en form for støvler som kun gå lidt over hans anker, i den en lomme i læderjakke er der et par solbrille, han havde sine hænder i lommer på jakke og gik rolig videre, han kun ser længe frem at der sat en kvinde på en bænk, eller han gik ud fra at det er en kvinde, da person bære en nederdel, han gik rolig videre og kom tætter og tætter på kvinde, ”morgen” sagde han da han gik forbi hende, for at være høflige som normal ikke rigtig lå til ham.

Han kun lugte at det var kaffe som hun sat og drak da han gik forbi hende, det kun han enlig godt drikke, det kun være han skulle finde et sted, hvor han kun køber en kop og måske en avis, for af ser om der stå noget spænde i den.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Haliantha on Søn 13 nov 2016 - 19:34

Solens stråler var efterhånden blevet rimelige skarpe og hun var tvunget til, at lukke sine øjne et par gange, for ikke at blive blændet. Musikken i hendes ører stoppede. Hun lagede termokanden fra sig og tog sin telefon ud af hendes nederdel lomme. Hun tog øretelefonerne ud og lagede dem tilbage i lommen. Hun kiggede lidt på sin telefon og så på displayet, at hun havde fået en besked fra hendes mor og en fra hendes barndoms ven Larry. Hun lukkede sin telefon op og kiggede på beskeden fra hendes ven først. Larry havde send et link til en video og det orkede hun simpelthen ikke at se nu, så hun kiggede på hendes mors besked. ”Håber du har det godt min skat. Vi savner dig alle sammen og vi kan ikke vente til du kommer til kalkun aften på søndag”. Beskeden fik hende til at smile. Hun savnede dem sgu også. Haliantha havde boet i Terre i en måned nu og hun havde ikke besøgt eller rigtig snakket med familien. Hun skulle lige have en pause fra alt. Hun var lige kommet ud af et langt forhold, og det var også en af de mange grunde til hun flyttede her til. Hun havde hørt, at det landet her, var et sted at være, hvis man gerne vil være fri for sådan nogle menneskelige kvaler.

Hun skulle til at svare sin mor, idet hun hørte en dyb stemme. Hun så op og kunne ikke rigtig se ansigtet, da solen blændede hende. ”Godmorgen! ” sagde hun og gjord sine øjne små, så hun måske kunne se ham. Det hjalp sjovt nok ikke, så hun lagede sin telefon fra sig og brugte hendes ene hånd til at skygge for solen. En høj mand med skæg og noget rocker ligene tøj stod foran hende. Det var ikke just nogle typer, der vil komme over og snakke med hende. Men nu var hun ikke hjemme, Di Morga var et sted, hvor ingen er ens, så det skulle hun nok vende sig til.

Manden havde solbriller på og det var da også klogt af ham. Hun smilede mildt og rykkede sig lidt, hvis han nu vil sidde ned? ”Troede sgu ikke jeg vil møde nogen så tidligt” indrømmede hun og lod de kastanje brune øjne se på ham.
avatar
Haliantha
Novice (Rank 1)

Bosted : Har en fin lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Artair on Søn 13 nov 2016 - 19:53

((Han har solbrille i den en lomme i jakke og han gå forbi hende da han siger morgen til hende))

Han lad godt mærke til at hun fandt sin mobiltelefon frem og begynde af rode ved den, hun skulle sikkert svar på et eller andet, han havde dog ikke opdaget at hun sad og hørt musik som hun så ikke gør mere, men han havde nu heller ikke det bedst syn i skarp lys, det var derfor han altid gik rundt med solbrille på sig, medmindre han var ud og natte og vidste at han kom hjem end sol stået op, næste kun han gå hen og næste af bliv blind, hvis sol rigtig skarp, som den ikke var blevet i nu da den ikke var kommet helt frem i nu på himmel.

Han stoppe ikke op da hun sagde godmorgen tilbage, da det var et svar på hans morgen, men han stoppe dog op da hun begynder at snakke til ham igen, han vendt sig halv om mod hende, så han stod med side til hende og kiggede på hende, ”det er ikke alle som sove lige længe” sagde han og smiler svagt, han plejer nu heller ikke at møde nogle på det her tidspunkt af døgn og slet ikke her i parken, det var mere ind i by ved gågade, hvor folk var på vej hjem fra by eller hvor de nu havde været hen, og selvfølgelig de få som skulle på arbejde, da der stadig er nogen butikker som åben tidlige så længe det var.

”Hvad bringe en kvinde som dem herude så tidlige” spurgte han og kiggede på hende, nu havde hun jo på en måde starte en samtale med ham, så kun han prøve at bliv lidt og snakke med hende, det kun være at hun havde noget spænde af sige eller at fortælle.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Haliantha on Søn 13 nov 2016 - 20:09

((Sorry læste lidt for hurtigt))

Hun havde ikke lagt mærke til, at hun var på vej videre. Solen havde gjort det svær for hende, at tyde hans krop sprog. Hun vil hundrede procent rødme, hvis det ikke var for hendes gylden brune hudfarve. Hun kunne dog se, at han vende sig om og snakkede. Hans læber bevægede sig roligt og hans aura var egentlig bare behagelig. Hun nikkede anerkendende til hans ord. For han havde jo ret. Det var skam ikke alle, der sover lige længe. Men der hvor hun kom fra, så var det lidt anderledes. Endnu en ting, der overraskede hende her. Folk var forskellige ..

Hun lagede sit hoved på skrå og kiggede ned på sine fødder med et lille smil. Da manden stille hende et spørgsmål kiggede hun på ham og trak kort på skuldrende. ”Livet” sagde hun og fjernede øjenkontakten. ”Jeg havde hørt at der var meget smukt herude om morgenen, så skulle lige prøve at se ad” hun smilede og nikkede, ”og man havde skam ret. Er ikke vant til at se så meget natur” sluttede hun af med og nikkede imod manden. ”Hvad er dit navn, om jeg må være så fræk og spørge?”
avatar
Haliantha
Novice (Rank 1)

Bosted : Har en fin lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Artair on Søn 13 nov 2016 - 20:32

((Det gør ikke noget))

Han smiler svagt for sig selv af det hun sagde, da han nu ikke kun mærke noget overnaturlig ved hende, så han regne med at hun er et menneske, derfor var det lidt sjov at hun var herude så tidlig for at oplever livet, den havde han ikke lige hørt før fra et menneske, der plejer at være mange anden grund til de er oppe på det her tidspunkt af døgnet, ”når du ikke er vant til at ser så meget natur, er du ikke her fra” sagde han og kiggede på hende, her var der ikke særlig meget natur i forholde til irland, hvor han har boet de sidste 150år.

Han smiler af hende igen da hun spørge efter hans navn, ”navnet er Artair og deres er” spurgte han og kiggede på hende, han vende sig helt om så han stå med front mod hende, så få han heller ikke sol i øjne og hvis hun var heldig skygge han for den, så hun heller ikke fik den i øjne, ”og du må lige så fræk du har lyst til” sagde han og blikke drille til hende, så må han ser hvordan hun tager det, og hun tog det som drille eller om hun tager det seriøst, og noget andet var også hvis hun er et menneske, er det ikke sikker at hun kender til de overnaturlig væsen som lever her i verden, de flest kender til dem her i by man nu var hun ikke her fra eller det gætte han på at hun ikke er.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Haliantha on Tirs 15 nov 2016 - 18:38

Hun rystede kort på hovedet. ”Nope. Er født og opvokset i Grækenland. Bjerge og sten var de jeg var vant til at se. Hvor ville jeg give alt for at se sommeren her” sagde hun og lænede sig tilbage. Hendes brune øjne kunne lige se det for sig. Røde, gule og hvide tulipaner, hvilket hun faktisk aldrig har holdt eller sidst i virkeligheden – og det var hendes ynglings blomster.

Artair. Hans navn skar sig igennem hendes tanker og bragte hende tilbage til virkeligheden. Art og air. Sikke en dejlig kombination. ”Hyggelig at møde dig, Artair” sagde hun med et varmt smil. Haliantha var endelig et menneske uden fordomme og had. Men alle har vel været igennem svære tider og hun var ikke en undtagelse. Det havde været en lang vej for hende at blive til den person hun er i dag. ”Mit navn er Haliantha” sagde hun og grinede over hans sidste bemærkning. Da han stillede sig foran hende og skyggede for solen blinkede hun med det ene øje. ”Javel ja. Fræk it is then” sagde hun og kiggede ned på sine hænder. Hun smilede stille for sig selv.

”Så hvor lang tid har du boet her?”
avatar
Haliantha
Novice (Rank 1)

Bosted : Har en fin lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Artair on Tirs 15 nov 2016 - 19:00

”Det er mange år side jeg har været i Grækenland sidste” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt, han lukke kort sine øjne end han kiggede sig kort rundt, det var rart for hans øjne ikke at have sol lige på dem, ”tror nu mere du vil synes om Irlands natur om sommer, den er smukke end her i Frankrig” sagde han og kiggede på hende, Grækenland var ikke lige det sted han havde været mest, da mafia ikke rigtig havde noget arbejde at gør der og havde hvis heller ikke planer om af få mere end de havde der, han blevet trukket ud af sin tanke da hun snakke til ham igen, ”også hyggelig af møde dem Haliantha” sagde han og smiler svagt, andreledes navn man nu var hun også fra Grækenland.

Han smiler svagt for sig selv ved det næste hun sagde, så hun tog det ikke så tunge at han havde sagt at hun må være lige så fræk hun vil, det var da altid noget at hun ikke tog det så tunge, det var bare et tegn på at hun kan tår at bliv drille, han skulle lige tænke sig kort om da hun stille ham et spørgsmål, ”jeg har været her en lille uge og skal nok være her i noget tid end jeg tager hjem til Irland” sagde han og kiggede på hende, han kiggede kort rundt igen og kun ser at der var begynde at kom lidt mere liv her i parken men ikke meget men lidt, ”huske af drik din kaffe end den bliver kold” sagde han og nikke kort ned mod hende termokande, han vidste nemlig hvor meget han selv hader kold kaffe, der skulle en del whisky i før den kom ned.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Haliantha on Tirs 15 nov 2016 - 19:36

Hendes øjne blev store, da han sagde at han havde været i Grækenland. Det var faktisk ikke så mange, der havde set landet, så det overraskede hende at Artair havde set landet. Hun blev dog endnu mere overrasket da han nævnede Irland. ”Du.. du fra Irland?” spurgte hun og smilede stort. Jamen så kunne hun da godt forstå, at han ikke var helt imponeret over Sombre. Irland var en hel anden fisk for sig selv.

”Arh tag mig med” sagde hun og kiggede håbefuldt på ham. Og selvfølgelig var det sagt i sjov, men en lille undertone afslørede, at der lå noget bag stemmen. Irland var et af de lande som hun så forfærdelig gerne vil se inden hun døde. Ironien her var dog, at hun selvfølgelig ikke vidste hvornår hun vil dø og derfor kunne hun ikke være så sikker i sin sag. Artair skubbede hendes tanker væk og hun kiggede ned på sin termokande. Hun rystede den og man kunne høre, hvor lidt der var tilbage i den. Hun havde drukket af den mens hun var på vej til Sombre. For kold kaffe skulle hun ikke nyde noget af!

Hun lagede også mærke til folk var ved at komme med deres hunde og elskede. Hun kiggede op på Artair og stod rimelig tæt på ham. Han var en del højere end hende, hvilket hun bare elskede ved en mand. Hun smilede kort for sig selv og skubbede tanken væk.

”Det kommer godt nok ud af det blå, men må jeg invitere dig til en kop kaffe? ” Hun havde sine behandskede hænder holde stramt om den halv tomme termokande og telefonen var i hendes lomme. Hun rettede på sin hue, så pandehåret kunne ses. De gylden brune hud skinnede mod solen, som var det skabt af den.

Hun vil gerne lære manden at kende. Han virkede som en allertideres person og hun vil heller ikke lyve. Hun trængte virkelig til venner.
Og hvis Artairs svar blev et ja, vil hun dernæst spørge:

"Er du i bil eller? For jeg holder parkeret lige ved engang"

avatar
Haliantha
Novice (Rank 1)

Bosted : Har en fin lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Artair on Tirs 15 nov 2016 - 19:51

Han nikke rolig som svar på det hun spurgte om, om han var fra Irland og det var han, dog ikke rigtig da han slet ikke var fra jorden men det holdt han for sig selv men Irland havde nu været hans hjem gennem de sidste 150år år, hvor han dog havde rejse en del for mafia for at klar nogen ting for dem, men hans hjem lå i Irland, han smiler ved det næste hun sagde men sagde dog ikke noget til det, det vil han ikke afvis at han ikke kun finde på det men første og fremmet skulle han lærer hende bedre af kende, før han vil begynde at tænke på det, da hun rystede hendes termokande kun han godt høre hvor lidt hun havde tilbage, men det der nu var tilbage kun stadig godt bliv kold.

Han havde også lagt mærke til at der var noget i hendes stem da hun havde sagt i sjov at han skulle tager hende med til Irland, hvad det var, vidste han ikke helt udover hun sikker gerne vil med for at ser Irland, han bliv trukket væk fra hans tanker endnu engang da hun snakke til ham, ”det må man sige af det gør men jo det må du godt” sagde han og kiggede på hende, han havde jo fået lyst til kaffe da han tidlige kun dufte kaffe fra hende, han tog sine solbrille op fra lom og tog dem på, så skulle han da ikke gå rundt næste blind, blind var begynde også lige nok af kalde det men han så dårlig i skarp lys.

Så han havde det enlig bedst i mørke da der ikke var noget skarp lys og som djævle føles det også mere som hjem, ”nej jeg er på gå ben, det er nemme at kom rundt i by på den måde” sagde han og kiggede på hende, han kiggede kort rundt end han kort lukke sine øjne, ”gågade ligger ikke så langt her fra, hvis det er” sagde han og kiggede på hende, for af finde ud af hvad hun vil, om de skulle gå elle rom de skulle tager hende bil.
avatar
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2137


Tilbage til toppen Go down

Re: Efterårets sjove planer.

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum