Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Tors 18 okt 2018 - 12:52 by Kaylan Du'Dannan

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Søn 14 okt 2018 - 14:10 by Nightrage

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 14 okt 2018 - 14:02 by Nightrage

» Music and alcohol - [Aleksei]
Søn 14 okt 2018 - 1:01 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252723 indlæg in 12764 subjects

Just af quiet night

Go down

Just af quiet night

Indlæg by Nikolay on Lør 5 nov 2016 - 15:21

Tid Det er sent på aften
Sted i starten en ukendt bygning, hvor selve showet er, derefter en gyde
Omgivelser Bygningen bliver beskrevet, det samme med gyden
Vejr Det er mørkt udenfor, samt lettere køligt
Påklædning I starten har hun dette på og efter showet har hun dette
Emnet er tilegnet Wednesday

Det var en kold aften, og som altid ville folk helst befinde sig indefor. I en bygning, som udefra ikke så større ud end forventet, blev der afholdt et show. Et show kun få rent faktisk var inviteret med til, mest kun de rige. Det var et show om mystik, skønhed, død og magi. Sleve showet blev afholdt i en stor sal, hvor scenen var lagt mod en stor mur. Foran scenen var der en masse stole, hvor folk her kunne side blødt og behageligt. Showet var storslået, og specielt kendt for sin mystik. Hver enkel optræden var smuk, hver i sin egen ret og som aften gled imod slut, kom den sidste optræden på. Dog modsat de andre, kom en ældre herre ind for at præsentere hende "and now! It's tme for the great, and beautiful Lilith, she who can fit into almost anything and has the beauty of a great goddess" han bukkede og forsvandt, i hans sted kom to mænd, som bar på en kasse. De gjorde intet andet end at sætte den, før de igen forsvandt.
Der blev helt stille, dog med et åbnede kassen sig op. Det eneste man nu ville kunne se var en hånd, dernæst et par fødder og til sidst kom hele kroppen frem. Hun havde været gemt nede i boksen, og nu var hun fri. Hendes lange blonde hår var sat op, og hendes slanke krop beklædt i elastisk tøj. På scenen blev der sat en trapez op, og uden noget besvær og uden nogen form for sikkerhed, fik hun gravlet op til toppen. Her svingede hun rundt, lavede smukke spring, og hver gang var hun sikkert tilbage på svingen Hendes optræden varede godt en halv time og i den tid, fik hun udført djævelske stunts, og smukke underværker, hver med ynde og graciøsitet. Hun hang var et stykke stof, godt fire meter over jorden, hun svingede sig rundt i det og til sidst ville man nærmest kunne kalde det kunst.

Da det hele var slut, var der kun en ting at gøre, og det var at komme hjem. Hun havde forstået skiftet tøj, og nu lignede hun mere en normal borger, end hvad hun havde gjort før. Med sit hår sat op i en heste hale, forsøgte hun nu blot at komme hjem. Ved sin skulder bar, hun sin taske, hvor i hun havde mad til de næste par dage. For hende var det ikke altid nemt at finde mad, specielt med hendes forbandelse og de lyster hun nu engang havde. Hun levede af en speciel diæt, hvilket bestod af kødet fra andre racer. Hun havde ingen planer for aften, intet andet end hun ville slappe af og måske endda spise noget. Hun nåede dog ikke langt, før en hånd greb hende bagfra og tvang hende ind i en gyde. Her blev hun hamret imod en hård mur, og stod nu ansigt til ansigt med en dæmon. Hans ånde stank langt hen af alkohol, og dog var hans greb hårdt.
Hans frie hånd, tvang hendes taske væk, hvor han herefter lod sin hånd glide hen over hendes krop. Hun bed sig i læben, irriteret over situationen. Hvis hun havde været hjemme nu, kunne hun havde fået noget at spise og hun ville nok ikke havde været så sulten, som hun var lige nu. Sulten var aldrig et godt tegn, det betød hendes hud snart ville krakelere og hendes skønhed falme. Ved lyden af nogle fodtrin, var hans opmærksomhed kort fjernet fra hende, og her gjorde hun sit angreb. Med hans greb svækket, kunne hun brække hans tommelfinger, og derpå gik hun på ham. Hun bed ned i hans hals, hvor hun holde godt fast. Hun kunne halt om halvt ligne en vampyr, med den undtagelse af hun rent faktisk spiste fra hans kød og ikke hans blod. Som han faldt til jorden, åd hun fra både hans ansigt og hals. Blodet strømmede ned af hendes mund, og hun stønnede af nydelse. Efter sulten var blot en smule stilt, vendte hun blikket imod vedkommende. Hendes øjne helt sorte, og hendes mund dækket til at blod
avatar
Nikolay
Novice (Rank 2)

Bosted : I en penthouse i terre

Antal indlæg : 19


Tilbage til toppen Go down

Re: Just af quiet night

Indlæg by Akasha on Lør 5 nov 2016 - 16:52

Hele hendes krop sitrede efter hun netop havde indtaget noget af det blod hun havde taget med i tasken. Hun stoppede op og kom hurtigt til sig selv igen, så hendes øjne og tænder ikke afslørede hende når hun nu skulle ind i yen og mingle sig med en masse væsener der sikkert ville flygte, hvis de vidste hvad hun var. De røde læber krøllede sig i et lettere dystert smil som hun passerede et kærestepar. Det var tydeligt at manden var vampyr, mens kvinden tydeligvis ikke havde nogen som helst anelse om det. Et stykke væk kunne hun høre lyden af en kvindes skrig og hun grinede ” Fool…” sagde hun til sig selv inden hun gik mod den bygning, hvor hun havde fået at vide der var et show. Hun havde også selv brug for at se shows af og til, så det ikke kun var hende selv der skulle sidde på scenen.
 
Med rolige skridt gik hun indenfor, men nåede nærmest blot at komme ind ” Miss Pilgrim… What a surprise” lød en stemme. Hun så sig kort over skulderen og sukkede ”Sir Morrison… I hoped you were dead” sagde hun kort inden hun så hvordan kvinden ved hans side fortrak en mine. Hun sendte hende et smil inden hun gik ind i salen. Morrison havde ALDRIG været specielt venlig at være i selskab med… Ikke nok med han var en pervers stodder, men han gjorde også ALT i sin magt for at hive kvinder med hjem i hans seng for blot at dumpe dem et sted dagen efter. Han havde utal af gange forsøgt på hende, men aldrig om det var lykkedes.
 
Hun så med store øjne på showet og klappede når der var behov for det. Men nu kom det spændende af det.. Akrobaten! Inderst inde håbede hun altid at personen faldt ned af deres reb og alt det de svang sig i, men aldrig når hun var inde og se det. Da den lille blondine kom på scenen slikkede hun sig kort om læberne. Hun vidste nærmest med det samme hvad race denne kvinde var… Aspara.. Som tiden gik stoppede nummeret og showet var forbi. Hun havde langt hjem og havde valgt at tage turen på gå ben i stedet for at tage sin bil. Hun havde vel brug for en snack på vejen hjem?
 

Hun passerede gyderne og hørte en mand udstøde et smerte skrig, men det stoppede hurtigt. Den lyd var en yderst sjældenhed og det vakte en hvis interesse i hende. Hun betragtede væsenet fra afstand for det gik op for hende det var asparaen ” A banshee? A witch.. Siren perhaps? What makes a creature so pure… Want to kill people?” sagde hun og stillede sig omtrent fem meter fra hende. Hun sendte hende et smil og hendes øjne begyndte at blive røde grundet duften og synet af blod. Hun kunne mærke hvordan hendes tænder begyndte at vokse i hendes mund, hvilket gjorde hun sukkede ganske kort, for der var som regel intet hun kunne gøre for at stoppe det.. For når der var mulighed for blod.. Kunne hun ikke styre det.
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum