Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Vampire romance

Go down

Vampire romance

Indlæg by Akasha on Lør 5 nov 2016 - 0:26

Sted:: Quatre.
Tid:: Omkring midnat.
Vejr:: Koldt, typisk sen efterår.
Omgivelser:: Fast inventar på hotellet. Gæster... 
Påklædning:: 

Emnet er tilegnet Natasha

____________________________________________

Lyden af de mange mennesker kunne sagtens høres omme bag scenen, men det var sådan det var næsten hver gang hun skulle på scenen. De fleste var mænd ganske vidst, men det var ganske enkelt grundet hendes yderst smukke udstråling. Glasset med den røde væske blev hævet og hun så på kvinden foran hende ” What the heck is this… I asked for warm blood… Not cold you brat” sagde hun og spyttede det kolde blod tilbage i glasset. Hvis der var noget hun ikke kunne fordrage så var det nedkølet blod, for det var blot et tegn på det var syntetisk. Hurtigt fik hun tørret eventuelle rester væk fra mundvigen og fik rettet den røde læbestift som efterhånden var ved at blive et af hendes kendetegn. Hendes elegance, de røde læber samt hun nærmest aldrig blev set i andet end stiletter. Hun lod hånden glide gennem det sorte hår og sukkede inden hun hørte hendes navn blive råbt op som præsentation. Hun sukkede, inden hun rejste sig fra stolen og gik ud på scenen hvor folk hujede, jublede og piftede efter hende. Manden på scenen rakte hende mikrofonen og nikkede ganske kort til hende som tegn på hun kunne tage over.
 
” Nu tager jeg den på jeres sprog i stedet… Som sagt er jeg Wednesday Pilgrim og jeg er så hende der skal underholde.. Jeg vil spille klaver og synge for jer.. Efter min optræden vil der være mulighed for at få en snak med mig, eftersom jeg kommer ud mellem jer..” sagde hun og sendte publikum et smil ingen hun gik over til det sorte klaver og fik sig sat til rette. Hun anede ikke hvad hun skulle spille først, så hun valgte ’ Room of Angel’ her var der også mulighed for hende til at synge. Hun gjorde sig klar og rømmede sig ganske kort inden hun begyndte at spille, samt synge..

// Sangen hun spiller og synger https://www.youtube.com/watch?v=NdXCsXcs6nA //
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum