Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Fravær :(
Yesterday at 16:51 by Amy Sophia Scott

» Keep out the nightmares!
Yesterday at 16:44 by Amy Sophia Scott

» One, two, three.. play! - [Caine]
Ons 23 maj 2018 - 20:09 by Caine Blackwell

» When life suddenly changes- [DuChance]
Ons 23 maj 2018 - 20:05 by DuChance

» A shitty situation - [Nightrage]
Ons 23 maj 2018 - 20:01 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Ons 23 maj 2018 - 19:57 by Zakaroff

» Soon parents - [Khá]
Ons 23 maj 2018 - 19:53 by Khaa

» meeting an old flame [Nicholas]
Ons 23 maj 2018 - 18:47 by Amy Sophia Scott

» Sound of love - [Morgan]
Ons 23 maj 2018 - 18:02 by Morgan L. Withers

» Don´t mind the monster [Christobál]
Ons 23 maj 2018 - 11:01 by Amy Sophia Scott

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

Vampire romance

Go down

Vampire romance

Indlæg by Akasha on Lør 5 nov 2016 - 0:26

Sted:: Quatre.
Tid:: Omkring midnat.
Vejr:: Koldt, typisk sen efterår.
Omgivelser:: Fast inventar på hotellet. Gæster... 
Påklædning:: 

Emnet er tilegnet Natasha

____________________________________________

Lyden af de mange mennesker kunne sagtens høres omme bag scenen, men det var sådan det var næsten hver gang hun skulle på scenen. De fleste var mænd ganske vidst, men det var ganske enkelt grundet hendes yderst smukke udstråling. Glasset med den røde væske blev hævet og hun så på kvinden foran hende ” What the heck is this… I asked for warm blood… Not cold you brat” sagde hun og spyttede det kolde blod tilbage i glasset. Hvis der var noget hun ikke kunne fordrage så var det nedkølet blod, for det var blot et tegn på det var syntetisk. Hurtigt fik hun tørret eventuelle rester væk fra mundvigen og fik rettet den røde læbestift som efterhånden var ved at blive et af hendes kendetegn. Hendes elegance, de røde læber samt hun nærmest aldrig blev set i andet end stiletter. Hun lod hånden glide gennem det sorte hår og sukkede inden hun hørte hendes navn blive råbt op som præsentation. Hun sukkede, inden hun rejste sig fra stolen og gik ud på scenen hvor folk hujede, jublede og piftede efter hende. Manden på scenen rakte hende mikrofonen og nikkede ganske kort til hende som tegn på hun kunne tage over.
 
” Nu tager jeg den på jeres sprog i stedet… Som sagt er jeg Wednesday Pilgrim og jeg er så hende der skal underholde.. Jeg vil spille klaver og synge for jer.. Efter min optræden vil der være mulighed for at få en snak med mig, eftersom jeg kommer ud mellem jer..” sagde hun og sendte publikum et smil ingen hun gik over til det sorte klaver og fik sig sat til rette. Hun anede ikke hvad hun skulle spille først, så hun valgte ’ Room of Angel’ her var der også mulighed for hende til at synge. Hun gjorde sig klar og rømmede sig ganske kort inden hun begyndte at spille, samt synge..

// Sangen hun spiller og synger https://www.youtube.com/watch?v=NdXCsXcs6nA //
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum