Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 15:43 by Aleksei

» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252730 indlæg in 12764 subjects

The night is long - Wednesday

Go down

The night is long - Wednesday

Indlæg by Maighdlin on Fre 4 nov 2016 - 23:31

Tid 23:40
Sted hotellet
Vejr Natten er faldet på plads
Omgivelser Omgivelser et rum fuld af vampyrer og andre sager


Det var ikke lige frem fordi, denne komsammen stod på Maighdlin plan men hun var da kommet afsted og hvis hun ikke fandt det spændende kunne hun jo trods alt tage afsted igen selv om nogle sikkert ville tænke at det var uhøfligt at gøre. Nattens påklædning bestod af sorte jeans, en rød top og et par flade sko. Håret var som altid hængende ned langs hendes ryg, stemningen var vist okay men det var nu ikke lige frem fordi hun kendte nogle her. Overvejelsen at tage afsted var i hvert fald stor, aftens drikkevarer bestod enten af alkohol eller blod. Og det var ikke fordi Maighdlin var så vild med blod så hun holdte sig mere til en øl. En tår blev taget mens hun betragtede sine omgivelser, men af og til kastede hun et blik ud af vinduet hun var i nærheden af. Nattens himmel var fantastisk flot som altid, og selvfølgelig var ja hendes opmærksomhed var i hvert fald ikke rettet mod de andre gæster der var. Og hvorfor hun var blevet inviteret til sådan noget her anede hun så sandelig ikke, måske skete det for alle vampyr at de blev inviteret til sådan noget?

Hun sukkede tungt, men forsøgte at lade det lyde så lavt at det kun ville være hende der hørte det. Selv om det nok var en kende umuligt, “Hvad helvede laver jeg overhovedet her” kom det mumlende fra hende mens hun tog endnu en tår af øllen. Hendes blik så en anelse drømmende ud mens hun, betragtede natte himlen. På visse punkter savnede hun utroligt meget solen, den varme som dansede på hendes arme. Ja den ville hun jo aldrig mærke mere, hun strakte sig kort mens hendes blik kiggede rundt i rummet endnu en gang.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Akasha on Fre 4 nov 2016 - 23:55

Det var efterhånden noget tid siden sidst hun havde siddet bag klaveret, i hvert fald hvis man så tilbage på hendes optræden. Godt tre måneder siden sidst hun var blevet booket til et arrangement, hvor hun skulle spille for et højere stående publikum, hvilket hun aldrig personligt havde været en fan af. Hun så på kvinden foran hende og sukkede. Ikke engang så meget som en mine i det lille stramme ansigt, blot en hønserøv til mund og nogle store bambi øjne, hvordan fanden kunne mænd finde det attraktivt? Hun sukkede og lukkede øjnene og lod hende ligge makeuppen. Det var nok det eneste hun hadede når hun var ude og spille.. Hun havde ikke sit spejl med sig, hvor hun rent faktisk havde et spejlbillede, hvilket uden tvivl gjorde det MEGET nemmere for hende at ligge makeup. Kvinden stoppede og nikkede kort ”Done” sagde hun og gik. Urgh, hvis ikke det var fordi hun allerede havde fået det fine tøj på så havde hun sprunget lige i fjæset på hende og slagtet den lille tøs på stedet.
 

Lyden af en stemme der præsenterede hende fik hende til at himle med øjnene. Ikke engang navnet kunne manden sige rigtigt, trods det var temmelig simpelt. Hun nikkede ganske kort inden hun rejste sig fra stolen og gik på scenen. Gudskelov var det ene af vampyrer der var her denne nat, hvis man da så bort fra de små snacks der var bragt med nogle af dem.. Drikkedunke so to speak. Hun smilede ganske kort for sig selv inden hun satte sig til rette ved det sorte klaver og begyndte at spille.
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Maighdlin on Lør 5 nov 2016 - 22:52

Endnu var der stadig ikke sket noget der vakte hendes opmærksomhed, men det varede ikke længe før et navn der lød bare nogen lunde bekendt fangede hendes opmærksomhed. Men igen det lød heller ikke helt rigtig sagt, men hvad vidste hun men hendes opmærksomhed blev alligevel rettet mod kvinden ved klaveret. Måske? Ja så blev der da ikke komplet stille her til aften, selv om der var megen snakken rundt omkring Maighdlin strakte sig kort mens hun lagde hovedet lidt på skrå og nippede kort til øllen mens hun tog en ordentlig slurk af den bag efter. "Hmm.." kom det mumlende fra Maighdlin, kort tid efter hendes blik var havnet ved kvinden ved klaveret valgte hun endnu en gang at betragte sine omgivelser.

Ikke fordi hun kendte nogle, men hun kunne da lige så godt se hvem der var. Glasset med øllen blev løftet op til munden endnu en gang, men denne her gang var glasset jo tomt. Hvilket bare var al for typisk, når man jo lige følte sig tørstig. Hun bevægede sig roligt med en yndefuld bevægelse hen mod området hvor der var drikkevarer, hvis hun skulle blive her kunne hun jo lige så godt drikke mere eller mindre. Endnu en øl blev udvalgt, hvor efter hun bevægede sig hen til det selv samme vindue hvor hun havde stået til en start.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Akasha on Lør 5 nov 2016 - 23:17

Hun så ganske kort mod publikum og rettede derefter igen hendes blik mod klaveret. Hun lænede sig ind mod klaveret og talte ind i mikrofonen "So... People say that I have to sing to... Well here we go.. This song is called Room og Angel" sagde hun men en klar brittisk accent. Hun satte sig til rette og placerede sine fingre ved de første tangenter før hun begyndte at spille. Hendes stemme passede perfekt til sangen, blid og rolig. 

"You lie, silent there before me..
Your tears, they mean nothing to me...
The wind, howling at the window... 
The love you never gave.. 
I give to you... "


Da hun var færdig med sangen rejste hun sig fra stolen og greb mikrofonen " So... That was what I had..." sagde hun og gav mikrofonen til manden ved hendes side. Hun bukkede kort og hørte hvordan publikum hujede og klappede af hende. Med rolige skridt gik hun ud til baglokalet og greb om hendes sorte håndtaske. Nu skulle hun ud mellem de mange vampyrer og drikkedunke, i håb om at de havde noget blod der rent faktisk ikke var syntetisk eller koldt! Hurtigt kom hun op til baren og bad om et glas blod og til hendes store forventning var det rent faktisk nogenlunde den temperatur det skulle have, hvis det kom fra en krop.

// Sangen:: https://www.youtube.com/watch?v=NdXCsXcs6nA //
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Maighdlin on Lør 5 nov 2016 - 23:40

Maighdlin blev da nogenlunde overrasket, hun havde kun troet at kvinden ville spille klaver og ikke synge men hun sang sgu meget godt. Maighdlin kunne slet ikke synge, det ville være synd at sige. Men så var det jo bare perfekt at sådan et talent lå gemt hos andre, og andre der virkelig kunne få noget ud af det. Kvindens sang var faktisk okay, men det var ikke lige frem den stil Maighdlin lyttede mest til. Men det var vel det ældre vampyrer gik efter hvis de skulle hører musik gik hun ud fra. Hvis hun skulle hører musik, ville hun da klart vælge et tage et sted hen hvor musikken var mere hende så som diskotekst musik osv. Selvfølgelig af ren høflighed havde Maighdlin klappet lige som de andre, ellers ville hun da godt nok trænge til en ny opdragelse det ville nogle sikkert sige. Men som sagt hun havde klappet, mens hun roligt så hen mod kvinden der langsomt forsvandt. Endnu en tår af den nye øl blev snuppet, mens hun bevægede sine fødder en smule hun kunne ikke blive stående og glo sådan meget længere.

Måske skulle Maighdlin forsøge at starte en samtale med en eller anden, det var da en god mulighed for at få nogle nye bekendtskaber. Måske ville hendes skaber endda synes det ville være godt, hvis hun skabte sig nogle kontakter så længe hun opførte sig ordenlig. Det varede ikke længe før hun fik øje fra kvinden ved klaveret igen, som stadig virkede bekendt Maighdlin kunne bare ikke helt sætte ord på det. "For fanden har jeg set hende før" kom det mumlende fra Maighdlin som trak kort på sine skulder, det varede dog ikke længe før et eller andet fjols gik ind i hende så hun tabte sit glas på tæppet. Men lige der var det nok en utrolig dårlig ide at skabe sig over for ældre vampyrer, men heldigvis var der nogle hurtige tjener og selv om Maighdlin undskyldte over for dem så det ud til at være rimelig ligeglade. Deres arbejde skulle åbenbart bare passes, uden snak med gæster. Det var da et held hun ikke havde spildt på sig selv, og hun ville nødig standse den vampyrer der næsten bevidst havde gået ind i hende.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Akasha on Lør 5 nov 2016 - 23:57

Hun skimtede ret hurtigt sine omgivelser for at se om der var nogen hun kendte, men umiddelbart var der ikke nogle. Hun sukkede og hævede glasset og tog en tår af blodet. Hun mærkede hvordan hendes tænder begyndte at gro og hendes øjne blev hurtigt den røde farve. Kort kom hendes tunge ud og slikkede resterne af hendes læber før hun sukkede. Der var intet at lave på dette sted, men hun havde egentlig heller ikke regnet med det, eftersom de fleste af de vampyrer der var her alligevel var ældre end hende, eller også var de så storsnudede fordi de var "rene".. Hun hadede purebloods, eftersom de altid troede de var så meget bedre end andre. 

Hun mærkede en hånd mod hendes arm " Miss Pilgrim... Looking good as ever" sagde manden og sendte hende et smil inden han trak hånden til sig og lå armen omkring den 'drikkedunk' han havde ved sin side. Hun skævede kort til manden " Shut your maul Morrison..." sagde hun og gik. Hun hadede den mand mere end pesten og det sagde en del... Manden var en der altid forsøgte at få en ny kvinde med hjem, blot for at efterlade hende et eller andet sted dagen efter. 

Hun så en ældre vampyr støde ind i en, der uden tvivl så meget yngre ud. Med hurtige skridt kom hun den unge vampyr til undsætning " You shouldn't say sorry... That old idiot bumped into you, not the otherway darling" sagde hun og så på glasset der på jorden. Den ældre vampyr vendte sig mod hende og kneb øjnene sammen. Hun fnøs " Fuck off before i gut you..." mumlede hun lavt og så derefter på den unge kvinde ved hendes side og først der... Gik det op for hende at hun kendte hende... Maighdlin?
avatar
Akasha
Novice (Rank 1)

Bosted : Her og der. Hun har intet fast.

Antal indlæg : 9


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Maighdlin on Søn 6 nov 2016 - 0:12

Kvinden fra klaveret havde tydeligvis lagt mærke til episoden da den ældre vampyr bevidst var stødt ind i Maighdlin, kvinden var i hvert fald hurtigt kommet her hen. "Sådan nogle steder som dette der er jeg bare ja den type der alligevel ender med at sige undskyld, hvis det havde været et hvilket som helst andet sted så havde jeg ikke sagt undskyld" kom det kort fra hende mens hun kastede et kort blik på den ældre vampyr som var på vej væk det lignede han var på vej hen mod nogle andre ældre vampyrer. Nøj hvor havde Maighdlin haft lyst til at sige olding op til flere gange når hun var sammen med ældre vampyrer. Hun sukkede kort inden hendes blik gled op på klaver kvinden, hun havde jo ikke haft nogen mulighed for at se hende tæt på før nu. "Wednesday?" Kom det langsomt fra hende, sidst hun havde set hende var da Maighdlin endnu havde været menneske. Kæft det var utroligt, så mange bekendte hun egentligt mødte også ville det sikkert ende med at overraske dem at hun rent faktisk ikke var noget lille ubetydelig menneske mere.

Egentligt var det rart nok at se en hun kendte, også selv om det var utrolig lang tid siden hun sidst havde set hende. Og forhåbentligt kunne hun da stå og snakke med Wednesday, så kunne Maighdlin umuligt komme i knibe hos ældre vampyrer hvilket sikkert godt kunne have sket hvis hun havde fortsat været alene. Maighdlin rankede let ryggen så hun ikke stod skæv eller noget det, var stadig en utrolig træls menneske vane hun havde sig lige så vel som andre dårlige vaner som forhåbentligt forsvandt med tiden. Og blev erstattet af nogle nye vaner, vampyrer vaner eventuelt. Hun flyttede kort på sig så hun stadig ikke stod for stille, lagde lidt af vægten fra højre ben over på venstre ben. Det var kedeligt at stå i samme stilling for længe.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: The night is long - Wednesday

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum