Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Rabbit on the run - Max

Go down

Rabbit on the run - Max

Indlæg by Reece on Fre 4 nov 2016 - 13:48

Sted: Skoven.
Tid: Lørdag eftermiddag kl. 15.17
Vejr: Koldt og ligger op til regn.
Omgivelser: Skov, træer og meget andet.Lige siden han var kommet til denne her by, havde han haft problemer igen og igen. Han var virkelig nået til det stadie at han overvejede bare at flytte og finde et nyt sted at være. Men det havde han bare ikke råd til. Det var kun lige knap at han kunne overleve hver måned i den her enorme store og meget dyre by. Han gik langt ind i skoven, så langt, så han kunne finde et sted at gemme hans ting, imens han tog en løbetur, i hans anden form. Det var tiltrængt, han havde ikke haft tid til det i lang tid! Så han gik hurtigt imod en busk, smed hans taske, som kun havde lidt mad i og noget at drikke. Han fik fjernet det meste af hans tøj, siden det jo faldt sammen, når han forvandlede sig.

Reece tog en dyb indånding og lukkede hans øjne, imens han langsomt krympede og blev til den lille brune kanin. Med meget besvær fik han det sidste tøj i tasken og skubbede den godt ind i en busk. Det var svært, når man var så lille. Selv som en kanin, var han mindre end standarden, det var virkelig ydmygende! Da han endelig var tilfreds med hans skjulested, vendte han rundt og sprang afsted i glæde. Han havde det virkelig så meget bedre i denne form! Alt var meget bedre og friheden løb rundt i hans lille krop.

Han stormede igennem skoven og sprang rundt i en lille dans imens han så sig om. Det var en ret stor skov og virkelig flot! Han hoppede op på en sten, op på hans bagdel og kiggede rundt. Hvor skulle han løbe hen? Han fik besluttet sig for at kigge mere dybt inde, så han hoppede ned og løb lidt rundt. Dog var der noget som fangede hans opmærksomhed. Han stoppede op og kiggede rundt. Så pludselig en skikkelse og hans kanin instinkter satte ind. Han vendte op og hoppede afsted, fandt et lille sted i en busk hvor han hamrede ind i en god fart. Klik, han stoppede og vendte sig om, hvor han så en låge hamre ned. Fuck.

Reece kravlede tilbage og til hans store frygt lå han i et bur. Han sparkede og hoppede rundt, men der var ikke meget plads. Panikken spredte sig i hans krop og han hev efter vejret.
avatar
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Max on Fre 4 nov 2016 - 14:47

Max havde for en gangs skyld følt sig lukket inde i storbyen i dag, så han havde bevæget sig ud af byen og ind i den store skov, der lå lige ved side af. Han havde aldrig været ret langt inde i skoven før. For ham var naturen ikke særligt spændende. Jo, den var flot at se på og der var masser af ro, men det var lidt det, der var problemet. Roen. Der var ingen mennesker. Ingen folk han kunne snakke med eller have sjov med. Det var kedeligt.
Men i dag havde han alligevel ikke helt kunne holde storbyens indelukkethed ud og desuden havde han snart været rundt i alle kringelkroge af byen og der var ikke noget nyt at se på. Så i dag var han altså taget ud i skoven.

Til at starte med, havde det været fint. Fuglene sang og efterårets blade raslede i vinden. Men kedsomheden var kommet snigende og endeligt havde han besluttet sig for at gå hjem. Men det var gået op for ham, at han faktisk ikke vidste, hvilken vej, der var hjem. Lidt forvirret var han stoppet op med rynket pande. Han var en ren storbydreng, vokset op i Paris, så han anede ikke noget som helst om naturen. Og selvom han var pænt god til at finde rundt i blandt huse, var træer for ham fuldstændig ens. Med et træk på skuldrene erkendte han, at han var faret vild. Nå, ja, mon ikke, at han fandt ud igen. Så han fortsatte med at gå og kigge på naturen.

På et tidspunkt fangede en bevægelse hans opmærksomhed og han fik øje på en lille sød brun kanin, der løb hen over skovbunden og ind i en busk. Han skulle lige til at smile stort, da lyden af metal nåede hans ører. Og derefter lyden af endnu mere metal. Max fik fornemmelsen af, at der var noget galt, så han løb hen mod busken. Da han kom derover kunne han se metal skinne i det grå lys og han hev hurtigt nogle grene til side. Der var gemt en fælde i busken. og kaninen var gået i den. Det stakkels lille dyr var gået helt i panik og Max skyndte sig at lade blikket glide over fælden i et forsøg på at finde ud af, hvordan den skulle åbnet. Det så ret simpelt ud.
"Rolig lille ven, jeg skal nok få dig ud." Med tungen i mundvigen hev han i pladen, der var faldet ned, da kaninen havde trådt på pladen inde i fælden. Den gled heldigvis let op og han kunne fjerne den helt fra fælden.
"Så!" Et bredt grin bredte sig på hans ansigt i succes.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Reece on Fre 4 nov 2016 - 14:55

Reece var så meget inde i hans kanins sind at han slet ikke kunne tænke klart og finde ud af at komme ud. Han opdagede først da han hørte en stemme af der var en person. Han kiggede op helt forskrækket og bakkede langt ind i buret. Kiggede imens han så hvordan fyren foran ham kiggede rundt på buret. Han.. Hjalp ham? Han blev mere rolig og hev hurtigt efter vejret imens han sad stille, lod ham arbejde i ro, indtil han hørte klikket og buret var åben.

Han tjekkede en ekstra gang og hoppede hurtigt ud af buret, hvor han langsomt hoppede lidt væk fra drengen, vendte sig om og satte sig ned imens han kiggede på ham. Okay, hans nysgerrighed havde taget over, den her dreng så spænende ud! Det var ikke alle som ville hjælpe en kanin i knibe på den måde! Han lod hans øre glide op og han kiggede direkte på fyren foran ham imens hans næse kørte rundt, duftede til luften og det var tydeligt at alt hans fokus var på mennesket.
avatar
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Max on Fre 4 nov 2016 - 15:57

Til Max' overraskelse løb kaninen ikke væk så hurtigt som dens ben kunne bære den, men i stedet satte den sig lidt fra ham og betragtede ham. Max så fra kaninen til fælden og løftede så den ene fod for at sætte den på kanten af fælden.
"Sådan en gang lort," mumlede han og trådte så til. Mere stabil var fælden heller ikke og den gav under for hans vægt og blev mast sammen, så den ikke længere virkede. Herefter smed Max pladen fra sig og vendte sig så mod kaninen igen. Egentligt havde han regnet med, at den ville være væk, men nej, den var der endnu.

Max lagde hovedet lidt på skrå og kneb øjnene lidt sammen, stadig smilende. Det var en sær kanin. Han rakte op og rettede lidt på den fedora han havde på. Der sad en fin gul blomst i hattebåndet, en han havde fået af en blomstersælger inde i byen, da han havde lavet en lille dans foran hans butik. Ellers bestod hans tøj af et par lidt løse cowboybukser, et par grønne converse og en tyk strikketrøje i beige. Trøjen var dejligt varm og Max frøs sjældent, så han kunne godt holde varmen i efterårskulden.

Forsigtigt satte han sig på hug og betragtede kaninen. Selvom han var et menneske, vidste han godt, hvor han boede. Hvilken verden, han var flyttet ind i, da han flyttede til Di Morga. Og han vidste også godt, at ting sjældent var, som de så ud til at være. Gad vide, om kaninen egentligt var en kanin? Nysgerrigheden skinnede ud af ham og han smilede stadig stort.
"Sød lille niner. Vil du hilse?" Han rakte en hånd ud mod kaninen for at se, om den ville komme nærmere.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Reece on Fre 4 nov 2016 - 16:58

Tydelig forvirring var i hans øjne. Han kiggede op på mennesket foran ham. Han var helt klart menneske, det kunne han lugte med hans ret gode lugtesans. Han lagde hovedet lidt på skrå og lod hans ører vende sig rundt, han lyttede. Der var ingen i nærheden af ham og han følte sig meget bedre tilpas nu hvor buret var smadret. Dog havde det skræmt ham lidt.

Reece slugte en klump lidt. Vidste dette menneske noget om det overnaturlige. Der var mange som ikke var mennesker i byen. Og mange mennesker, dog levede der også nogen som kendte til det hele.

Han hoppede lidt mere frem, noget nervøs. Hvis han var menneske, ville han have grint af den kommentar til ham. Mange blev så venlige omkring kaniner.

Det tog ham lidt tid, men han hoppede pludselig mere frem imod ham. Kiggede op på mennesket. Han var pæn. Den lille kanin satte sig på bagdelen igen, rettede sig op og lagde hans pjuskede pote i mennesket hånd.
avatar
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Max on Lør 5 nov 2016 - 15:27

Max betragtede den søde lille kanin med et nysgerrigt blik. Jo mere han spekulerede over det, jo mere sikker blev han på, at det ikke bare var en lille kanin. Der var alt for meget intelligens i de små øjne og den virkede som om, at den forstod, hvad der foregik. En rigtig kanin ville være løbet sin vej, så snart den havde chancen.

Kaninen var tydeligvis nervøs og det kunne Max ikke fortænke den i. Han var pænt meget større end den og man vidste jo aldrig, hvem man stødte på her i den her mystiske verden. Så han forsøgte at se så venlig ud som overhovedet muligt. Hvilket måske var lidt åndssvagt, hvis det faktisk var en kanin, men lige meget hvad, ville der ingen skade være sket ved det.

Han fulgte den med øjnene, som den hoppede frem og kiggede på ham. Max elskede alle dyr, alle levende væsner faktisk, så han var bare fascineret af kaninen eller væsnet, hvad end det var. Og han kunne næsten ikke rumme det, da den lagde sin lille pote i hans hånd, men han lagde bånd på sig selv for ikke at skræmme den. Gestussen fjernede den sidste tvivl om, at det var en navajo, eller et andet væsen, der kunne skifte skikkelse.
Med et stort grin på ansigtet, løftede han den anden hånd op og lettede lidt på hatten, mens han gav kaninens pote et blidt klem.
"Hej søde lille kanin, jeg hedder Max." Grinet forsvandt ikke fra hans ansigt og man kunne ikke se på ham, at han havde regnet ud, at det ikke var en ægte kanin, han sad og snakkede med. Som om at for ham var det det mest naturlige, at en vild kanin kom og gav hånd.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Reece on Lør 5 nov 2016 - 16:45

Okay, den fyr her, han vidste hvad Reece endelig var. Han lagde det lille hoved lidt på skrå og kiggede op på ham. Nikkede lidt, for at vise, at han forstod ham og hilste tilbage igen. Hmm, han kunne vel lige så godt vise ham det?

Reece trak hans pote til sig, kiggede sig lidt om og kunne hurtigt se hvor han var henne, i forhold til hans taske. Han hoppede lidt forbi Max og videre omkring et træ, rettede sig op og kiggede over på Max. Nikkede lidt med hans hoved, for at vise ham hvad han ville. Han ville gerne have ham til at følge efter ham. Da Max så kom over, ville han hoppede videre, i et let tempo for at få drengen med sig.

Da han så kom tæt nok på hans taske, hvor han også ville have lidt fred til at skifte. Stoppede han op. Løftede hans poter og viste at han ville have ham til at vente her. Reece hoppede hurtigt ind i busken, videre og lidt rundt, så han var i ly. Han havde ikke helt lyst til at stå nøgen foran drengen. Med lidt besvær, fik han åbnet hans taske, fik hans bukser og underbukser ud, satte det op omkring ham, så når han skiftede sig tilbage, ville han ende i det.

Et dybt suk kom fra ham og han koncentrerede sig, langsomt fik han skiftet hans form og lukkede hurtigt hans bukser, hvorefter han rullede ud fra busken og rejste sig op, så Max kunne se ham.

Reece var bleg at se på, hans overkrop vidste tydeligt tegn på at han trænede lidt med at løbe og generel sport. Men han var ikke høj og hans muskler var slanke og ja. Generelt havde han en lille krop, men stærk. Han hev hans trøje ud fra tasken, tog den på og hev hans sweater udenpå så han kunne holde varmen, hvorefter han greb hans sko og taske. Maste sig igennem buksen og hen til Max.

”Undskyld, kunne ikke helt præsentere mig i den form. Jeg hedder Reece.” Han smilte varmt til drenge og rakte hans hånd frem, efter han havde smidt hans sko og taske på jorden.
avatar
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Max on Lør 5 nov 2016 - 18:37

Max morede sig gevaldigt over at se en kanin nikke, det virkede helt forkert. Men det bekræftede bare, at det ikke var en kanin. Da den trak poten til sig og begyndte at hoppe væk, så Max skuffet efter den. Var det det? Men den stoppede og gjorde tegn til, at han skulle følge med. Hurtigt kom han på benene og fulgte efter kaninen, der hoppede af sted foran ham. Han havde ikke svært ved følge med, og havde tid til at se sig lidt omkring i mens de gik. Han kunne intet genkende og var stadig lige så fortabt som tidligere, men nu havde han da i det mindste fundet nogen at følges med. Så kunne han vel altid spørge dem, hvilken vej, der ledte ud af det her natur.

Han stoppede op, da kaninen også stoppede og gjorde tegn til, at han skulle vente lige der. Med et nysgerrigt blik så han efter kaninen, der hoppede ind i en busk. Der var lidt roden rundt og han spekulerede over, hvad den mon lavede, da der pludseligt dukkede en ung mand op. Fordi han stod bag busken fik Max ikke set så meget af hans forvandling, men han så nok til, at han nær begyndte at hoppe af begejstring på stedet. Det var bare så fantastisk, at det kunne lade sig gøre! Selvom man ikke skulle tro det, voksede der et endnu større grin frem på hans ansigt, som begejstringen skinnede ud af ham.

Han betragtede den anden unge mand, som måske kunne være et par år yngre en ham selv, det var lidt svært at vurdere, og ærligt talt betød det ikke så meget for Max, som den anden fik hevet en trøje og en sweater frem og taget på den blege overkrop. Det glimtede lidt i Max' øjne, men han sagde ikke noget. I stedet sprang han lidt frem, da den anden kom frem fra sit skjul og tog glædeligt i mod hånden, som den anden rakte ham. Reece. Max gentog navnet indvendigt for at huske det. Han havde nok glemt det dagen efter, men det gjorde nok ikke noget. Han rystede mandens hånd op og ned.
"Hej! Wauw! Du var en kanin!" Han konstaterede det med en barnlig begejstring, som ikke passede til hans alder.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Re: Rabbit on the run - Max

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum