Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Death is only another step (Nessa)
Today at 2:12 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 22:34 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253285 indlæg in 12778 subjects

I can't risk to fail! - Eva

Go down

I can't risk to fail! - Eva

Indlæg by Reece on Tors 3 nov 2016 - 17:17

Sted: Biblioteket.
Tid: kl. 15.30
Vejr: Regn og koldt.
Omgivelser: En masse skoleelver og folk der læser.Det havde været en travl dag, for den stakkels Navajo. Han havde kommet for sent afsted og endda glemt de fleste af hans bøger. Oven i hatten, havde han fået en forbandet masse lektier for, både i matematik, historie og fysik.. Som nok var de sværeste fag for ham. Han havde stadig ikke fundet ret mange at snakke med, på skolen. Og han haltede meget i de mange klasser.

Reece havde heldigvis fundet et frirum, og det var biblioteket. Udover når han var ude og løbe. Men denne kæmpe store bygning var blevet hans andet hjem. Han brugte mange timer her, efter skole. Lige for tiden havde han kun tid til at løbe om aftenen, det gik ham på. Men han var nød til at se på hvad han havde brug for mest, det var skolen. Det var det som han havde store problemer med, så at dyrke hans store passion for natur og sport, det måtte komme senere.

Han gik rolig igennem de store døre ind til biblioteket. Roen herinde var ren terapi. Han gik ned igennem de mange gange, fandt hans lille hjørne, hvor der ikke var mange som kom. Bøgerne omkring ham var om blomster, planter og generel natur. Åbenbart ikke det som folk læste mest om. Han hev stolen ud, smed sig ned på den og sukkede imens han lænede hans hoved lidt tilbage. Det var virkelig ikke fordi han gad lige nu. Men han skulle gøre det. Hans karakter lå faretruende lavt og han havde ikke råd til at dumpe flere prøver!

Reece hev hans bøger, notesbøger, papir og penalhus frem. Fik åbnet op på siderne og lagde dem rundt omkring ham, da han skulle i gang med historie stilen om anden verdenskrig. Shit han hadet det her! Han lod hans hånd falde ned i tasken, hvor han havde en bøtte med nogle snacks. Hurtigt hev han et salat stykke frem og tog en bid imens han gik i gang med at kigge lidt på de forskellige noter han havde.

Der gik dog ikke mere end en time, før han lod hans hoved falde ned på bogen han havde kigget i. Han sukkede tungt og lod hans fingre gribe fat i det blonde hår.

”Hvad fanden skal jeg bruge dette fis til!” Mumlede han irriteret og rettede sig op igen. Han gled lidt mere ned i stolen, lod hans hoved falde tilbage og gemte hans ansigt væk i hans hænder. Det var virkelig håbløst!!
avatar
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum