Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 15:18 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 14:46 by Angelique Dümont

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 14:36 by Charmeine Love

» År 3038 - reklame
Fre 15 dec 2017 - 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240201 indlæg in 12012 subjects

I can't risk to fail! - Eva

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

I can't risk to fail! - Eva

Indlæg by Reece on Tors 3 nov 2016 - 17:17

Sted: Biblioteket.
Tid: kl. 15.30
Vejr: Regn og koldt.
Omgivelser: En masse skoleelver og folk der læser.Det havde været en travl dag, for den stakkels Navajo. Han havde kommet for sent afsted og endda glemt de fleste af hans bøger. Oven i hatten, havde han fået en forbandet masse lektier for, både i matematik, historie og fysik.. Som nok var de sværeste fag for ham. Han havde stadig ikke fundet ret mange at snakke med, på skolen. Og han haltede meget i de mange klasser.

Reece havde heldigvis fundet et frirum, og det var biblioteket. Udover når han var ude og løbe. Men denne kæmpe store bygning var blevet hans andet hjem. Han brugte mange timer her, efter skole. Lige for tiden havde han kun tid til at løbe om aftenen, det gik ham på. Men han var nød til at se på hvad han havde brug for mest, det var skolen. Det var det som han havde store problemer med, så at dyrke hans store passion for natur og sport, det måtte komme senere.

Han gik rolig igennem de store døre ind til biblioteket. Roen herinde var ren terapi. Han gik ned igennem de mange gange, fandt hans lille hjørne, hvor der ikke var mange som kom. Bøgerne omkring ham var om blomster, planter og generel natur. Åbenbart ikke det som folk læste mest om. Han hev stolen ud, smed sig ned på den og sukkede imens han lænede hans hoved lidt tilbage. Det var virkelig ikke fordi han gad lige nu. Men han skulle gøre det. Hans karakter lå faretruende lavt og han havde ikke råd til at dumpe flere prøver!

Reece hev hans bøger, notesbøger, papir og penalhus frem. Fik åbnet op på siderne og lagde dem rundt omkring ham, da han skulle i gang med historie stilen om anden verdenskrig. Shit han hadet det her! Han lod hans hånd falde ned i tasken, hvor han havde en bøtte med nogle snacks. Hurtigt hev han et salat stykke frem og tog en bid imens han gik i gang med at kigge lidt på de forskellige noter han havde.

Der gik dog ikke mere end en time, før han lod hans hoved falde ned på bogen han havde kigget i. Han sukkede tungt og lod hans fingre gribe fat i det blonde hår.

”Hvad fanden skal jeg bruge dette fis til!” Mumlede han irriteret og rettede sig op igen. Han gled lidt mere ned i stolen, lod hans hoved falde tilbage og gemte hans ansigt væk i hans hænder. Det var virkelig håbløst!!
avatar
Reece
Beginner (Rank 4)

Bosted : I en lille lejlighed.

Antal indlæg : 35


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum