Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Dig!! - Cain

Go down

Dig!! - Cain

Indlæg by Maighdlin on Tors 3 nov 2016 - 16:58

Vejr Den natlige luft er utrolig kølig, det styrtregner så man skal være heldig og komme ind som tør

Sted Diskoteket

Tid 23:00
Omgivelser - En masse fest glade væsner, højlydt latter og trælse folk

Det havde været evigheder siden hun sidst havde været til en fest, sidst var da hun var et menneske. Hun havde endda tvunget sig selv til at drikke bare lidt blod, som regel kunne hun ikke rigtig fordrage det men nu hvor hun havde valgt at tage i byen ville hun ikke risikere at der skete et uheld. Desuden gad hun ikke have sin skaber på nakken, det havde hun i forvejen efter Maighdlin mening. Med hurtige bevægelser var hun allerede kommet inde for, der var alligevel enkelte fordele ved at være vampyr selv om hun endnu ikke rigtig havde accepteret sin skæbne ved at være vampyr.

Et suk kom fra hendes mund, mens hun roligt fik bundet hendes blonde hår i en knold så håret ikke hang irriterende dinglende ned langs hendes ryg. Tøj stilen var ganske enkel simpel, en kort nederdel et par stiletter i sort farve som var matchende til den mørkerøde med en lidt sort farve nederdel. Og en grøn top, og selvfølgelig kunne man da ikke gå i byen uden en taske hvor hendes ting var i, hendes læderjakke havde hun bundet omkring livet. Med en yndig bevægelse nåede hun op til baren, hun ville nu egentligt gerne have noget at drikke alkohol generede hende nu ikke måske skulle hun bestille en øl. Der var en ting som Maighdlin hadede mest og det var når folk gik ind i hende, “Se dig dog for!” Råbte hun efter personen mens hun forsøgte at fange personen med hendes blik bare for at se hvem fanden der havde gået ind i hende men uden held.

Den korte irritation forsvandt dog igen og hun satte endnu en gang, kursen op mod baren hvor et smil langsomt dansede frem på hendes læber. Den fine hånd gled roligt ned i hendes taske for at lede efter sin pung som hun ellers mente at hun havde taget med, for man kunne absolut ikke tage i byen uden sin pung. Hun snorrede kort rundt, for at vænne sit blik ud mod mængden af folkene der dansede på gulvet for at se om hun kunne få øje på den person der var gået ind i hende. Men igen det var umuligt, for hun havde ikke set hvem det var, men bare fordi hendes pung var blevet stjålet af en idiot skulle hun ikke tage hjem bare på grund af det. Selv om hun forsøgte ikke at lade personen, irriterer hende fordi pungen nu var væk ville hun da alligevel se om hun ikke kunne få en god nat ud af dette. Selv om hun tydeligvis ingen penge havde nu.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Cain on Tors 3 nov 2016 - 17:29

Se nu skete der noget interessant ifølge ham, han havde fået stjålet sig en pung yderst fin nok, måske ikke lige hans stil men alligevel der var penge deri, så det var altid noget. Tøjet var som det næsten plejede en tank top, løse slidte jeans, et par slidte sneakers på fødderne. Det blonde hår strittede frækt, og hans blik var rettet ned i pungen han havde stjålet, eftersom det gik så hurtigt så havde han slet ikke set personen nøje, han så bare en mulighed for at kunne stjæle noget spændende, og brugbart. Det var også lang tid siden han faktisk havde stjålet noget, ham som en professionel tyv ikke have stjålet noget i lang tid det lignede ham overhovedet ikke.  Øjnene gled så rundt på mængder af folk som både dansede, snakkede, hviskede, gloede på ham, well intet var nyt som sådan. Dengang han selv havde været på et lignende sted, var der også nogle der gloede, men det tog han bare med et smil som man kunne sige. Pungen var ikke tom, penge, og ellers var der et billed af en slags, han kiggede lidt på det, bare for lige at se om han kendte personen han havde stjålet pungen fra. Til at starte med sagde det ham ikke noget og før han nåede at kigge videre på billedet, lagde han mærke til nogle kvinder kiggede beundrende på ham – det var heller ikke noget nyt faktisk, han smilte kækt til dem, og sendte et blink med det ene øje. Og så satte han kursen mod baren, den løben efter en enkel pung eller ja en tur med at stjæle noget, gjorde ham helt vildt tørstig, og siden han nu ikke var i humør til at drikke blod ligenu, så måtte han hvist hellere få sig noget alkohol, bare et eller andet der smagte godt.  Og han kendte faktisk ingen af personerne herinde, typisk nok så var det også noget der næsten skete tit når han var på enten klubber, cafeer, eller bare rundt omkring, det var så sjældent han mødte nogle han kendte.
 
Han havde før oplevet nogle der faktisk kendte ham, men som han slet ikke kendte, og efter at han så havde gået mod baren, puffede han nogle folk væk fra sin vej, han mente uden tvivl de stod i vejen. Et lumsk smil kom frem på hans læber, hvis han kunne havde han sagtens drukket en dråbe eller to af diverse kvinder og mænd herinde, han vidste og foretrak altid kvinders blod der var bare noget over det, så varmt, og fristende. En tanke slog ham så, gad vide om han mon ville drikke noget blod i aftenen, ja mon ikke hvad tænkte han på selvfølgelig skulle han det, andet ville være mærkeligt. Så kiggede han på bartenderen, og kiggede ned i pungen, det ville jo næsten være synd at bruge pengene, hvad nu hvis personen pungen tilhørte skulle bruge dem. Bartenderen kiggede på ham, og han kiggede på billedet og blev næsten helt overrasket over det han så”Hvad….Nej…Jo det er da hende!”sagde han så helt overrasket, hvordan kunne det være, og tænk at han faktisk havde stjålet hendes pung, han tænkte lidt selvom bartenderen ventede på ham.
 

Gad vide hvad hun mon lavede herinde, og det havde været lang tid siden han faktisk havde set hende, det var helt tilbage til dengang han måske ikke var så stort et røvhul, som han efterhånden havde blevet. Og dog så var han stadigvæk sig selv som dengang. Han kiggede på billedet igen, fik et bredt smil frem, og stod med den ene hånd begravet i bukselommen”Jamen dog…. Det skal nok blive spændende det her, lad mig se om jeg kan finde dig”hans luskede, og lidt kyniske stemme var stadigvæk som den nu var, når han talte om sådan noget. Bartenderen stod utålmodigt og kiggede på ham. Han vidste godt han gjorde det”Navnet er Cain hvis du vil vide det… Mix noget stærkt, og varmt og fristende op til mig tak”hans luskede smil hang stadigvæk på ansigtet, og det kolde blik havde han hurtigt sendt til bartenderen.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Maighdlin on Tors 3 nov 2016 - 17:51

"Rolig Maighdlin det hjælper ikke at blive sur, du vil blot fortryde det" kom det mumlende fra hende mens hun så sig opgivent omkring mens hun overvejede at gå op mod baren for at se. Om hun havde held med noget vampyr charme bare for at se om hun, kunne få et eller andet at drikke den vej. Ellers måtte hun vel se om hun ikke kunne finde frem til fjolset på, den ene eller den anden måde. Måske havde hun nogle løse kontanter i hendes taske, hun havde en sær vane med at have nogle penge i pungen men også nogle ved siden af pungen som altid havnede i bunden af tasken. Måske kunne de løse penge rent faktisk redde hendes aften, medmindre der var en der tilbød hende en drinks eller to så kunne hun vel forhåbentligt være heldig for at slippe for at betale. Nogle gange var det bedre at få tingene foræret, end at skulle betale for dem. Selv om smilet var forsvundet, fik hun alligevel klistrede et op på hendes fine læber hvor efter hun endnu en gang fik sat kursen op mod baren. Som var mere eller mindre proppet med folk. Og hun ville ikke bruge fandens lang tid på, at komme igennem. Hun brød sig heller ikke om at skubbe til folk, men denne her gang var der brug for at det skete.

Endelig fik hun da sneget sig igennem folk, mens hun lyttede til musikken der blev spillet et par gange fik hun da snurret sig en rundt en enkelt gang eller to. Hvilket havde fået hendes nederdel til at flyve lidt op og ned men ikke for meget, endelig nåede hun da frem til baren men det ville jo bare se dumt ud. Eller ville det? Hun kastede et blik ned på tasken hvor efter hun åbnede den, for at se om hun forhåbentligt havde nogle løse kontanter i bunden og sikke et held det havde hun rent faktisk. Men hun kunne lige så godt have været møg uheldig, "Der var jeg da vist lige heldig" kom det fra hende hvor efter hun endelig fik fat i en bartender og fik bestilt en øl. Som straks landede foran hende, det var nu lang tid siden hun havde drukket en øl men så skulle den da også nydes hvis man kunne sige det sådan. Maighdlin havde kort overvejet om hun skulle putte de få resterende kontanter et andet sted hen, bare så de ikke også blev nuppet. Der var dog en ting der generede hende mere end at mangle penge, og det var når folk skubbede så meget som de gjorde. Man skulle næsten tro at diskoteket var ved at være fyldt godt og grundigt op.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Cain on Tors 3 nov 2016 - 18:21

Søgen gik straks i gang, han skulle nok finde frem til hende, og finde hende uden tvivl, så lusket og hurtig han var det ville da ikke tage så lang tid. Blikket gled rundt mellem folkene herinde, og han prøvede at se om han kunne få øje på hende, der var ikke held med det, så han valgte at snuppe hans drink som bartenderen havde sat på disken foran ham, og så gik han lidt videre væk fra baren. Dog ikke særlig langt væk, for hvad nu hvis hun kom den vej her, eller måske var hun faktisk i nærheden. Træls var det at han ikke kunne dufte sig frem til hende, bare kende hendes duft havde været langt lettere, men han måtte nøjes uden, heldigt at han da havde god hørelse og syn. Cain betragtede drinken i hånden, den så da ikke giftig ud, og gad vide hvordan den smagte, han løftede glasset op til hans mund, og lagde pungen ned i den ene bukselomme, så smagte han på drinken. Væsken var nu god nok, den var stærk og varm og meget fristende som han havde bedt om. Ikke tale om han ville drikke den væk i et snup, den skulle nydes, og han vidste heller ikke om han skulle lede videre med at finde hende, det måtte han vel, og det var måske også det bedste fordi danse det var ikke lige det han havde lyst til ligenu.
 
Han kunne sagtens danse det var ikke der problemet var, problemet var der ikke var nogle kvinder der fandt hans interesse, og der var ingen kvinder der lokkede ham til dem. Så danse det blev det hvist ikke til ligenu, men måske det ville komme senere på aftenen, alt kunne nå at ske. En ting var sikkert det skulle nok blive sjovt, og interessant og også en smule spændende, især nu hvor han vidste at der var en person han kendte, godt nok lang tid siden han faktisk havde set hende, men stadigvæk. Et bredt smil bredte sig over hans læber og han tog en tår af drinken igen, hvorefter han satte kursen mod baren igen, han var begyndt at fornemme et eller andet, det kunne næsten kun være hende. Han havde godt nok også hørt en stemme der godt kunne tyde på det var hende. ”Hmm….Ja…Mine ører tager ikke fejl da…”mumlede han for sig selv, han nåede så hen til baren ret hurtigt faktisk, ingen overraskelse da når han var det han var. Blikket gled rundt for at se om der var en der lignede hende, og lidt efter lidt fik han sørme øje på hende.
 

Han begravede begge hænder ned i lommen og gik hen ved siden af hende, lænte sig lidt ind over disken, så han kiggede på hende med et drilsk blik, og smil.”Jamen dog… Tænkte nok jeg skulle finde dig… Mine ører og syn tager aldrig fejl” hans stemme var nu rolig nok overraskende faktisk, og så tog han pungen op fra lommen, hvorefter han svingede lidt med den foran hende, mest for at drille hende”Pæn pung ikke lige min stil, men billedet kunne jeg godt lide”hans charmerende selvtillid fejlede da ikke noget, og det brede smil var stadigvæk fastlåst på hans ansigt.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Maighdlin on Tors 3 nov 2016 - 18:39

Øllen syntes at forsvinde ret hurtig, men på den anden side var det sgu skønt med en øl man bare kunne drikke. Men det kunne dog være fantastisk hvis glasset fyldte sig selv op en gang i mellem, bare så man slap for at bruge flere penge. Nu havde hun kun et halvt glas tilbage som så noget så sørgeligt ud, nu skulle resten da bare nydes medmindre en eller anden bød hende på et eller andet at drikke. For hun ville absolut ikke kun nøjes med en øl, det ville være for kedeligt. Det lignede hun havde stået i sine egne tanker, for der skulle vist en del til at komme i kontakt med hende. Hendes øjne faldt på hendes pung som dinglede foran hende, “Hvem fuck” startede hun ud med, mens hun lyttede til stemmen der talte. Stemmen var så sandelig utrolig bekendt, men det var fandme lang tid siden hun havde set og snakket med personen. “Cain?” Kom det fra hende overrasket mens hun drejede sit ansigt så hun kunne kigge ordenligt på ham. “Siden hvornår er du begyndt at stjæle fra folk du kender Cainnie?” Kom det fra hende mens hun ved et klodset forsøgt, forsøgte at få fat i pungen med fingerspidserne. Hvilket da også lykkedes, men pungen endte med at ryge ned hvilket resulterede i at den skubbede til øllen ved sammen lejlighed. “For fanden” kom det irriteret fra hende, “Det der giver jeg dig skylden for Cainnie” kom det fra hende. Hun forsøgte at virke sur men det var ikke lige frem fordi det lykkedes særlig godt. De gange hun havde været sur mens hun var menneske, havde folk ikke rigtig taget hende seriøs. Hun var dårlig til at være sur, hun kunne akkurat lige finde ud af at råbe af andre men ikke skælde ud eller noget.

Hvorfor lige min pung? Kunne du ikke have taget fra en som havde røven fuld af penge måske?” kom det fra hende, mens hun fiskede pungen op fra bordet så det ikke lå få evigt i øllen der var tilbage og som gled hen over baren. “Hvad skal jeg nu drikke” brokkede hun sig, mens hun kiggede irriteret på ham. Selv om hun måtte indrømme, at det faktisk var rart nok at møde en hun kendte, selv om det var forbandet lang tid siden hun havde set ham. “Så fik du så brugt nogle penge?” Dog var det et latterligt forsøg på at starte en samtale ud over de ord hun i forvejen havde sagt til ham, men hun ville dog alligevel vide om han havde brugt nogle af hendes penge. “Har du ikke altid kunne lide det billede?” Kom det fra hende, det mindes hun i hvert fald at han havde. Utroligt han endda forsøgte at charmere sig ud af det, men som regel plejede det da også at lykkedes godt for ham.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Cain on Tors 3 nov 2016 - 19:22

Efter at have kigget på hendes pung, og set hende an med hans øjne, besluttede han sig for at tage en plads ned ved siden af hende, bare for at holde med selskab eller et eller andet i den stil, og så sad hun da ikke alene, han var her nemlig nu, godt nok lang tid siden de havde set hinanden. Tænk at han kunne kende hende, eller ja nogenlunde da, hun lignede lidt sig selv, selvom der var noget anderledes ved hende noget han ikke helt havde sat en finger på endnu. Han tog en tår af drinken og rakte den frem mod hende”Tja hvis du har mod på det, må du gerne smage min drink hvis du da ikke har noget imod at dele”og så sendte han hende et smørret smil, og blinkede til hende. Åh hvor han elskede at drille men han kendte hende også så måske var det bare derfor han havde lyst til at gøre det, og hun var da snedig og lusket nok til at få fat i hendes pung, ellers havde han nok bare stået lidt mere med den, og prøvet at se hende få fat i den. Nu skulle han heller ikke være så ond og så stort et røvhul, så han betragtede hende, og kiggede på bartenderen”Tja for at være ærlig så vidste jeg ikke pungen tilhørte dig, før jeg så billedet…. Og desuden er det ikke let at se personer an når man stjæler noget, det går bare hurtigt som haps, så har du stjålet noget”sagde han til hende, og holdte blikket på hende før han flyttede det hen mod nogle mennesker der kiggede på dem, og hviskede et eller andet han ikke lige kunne høre, godt nok havde han god hørelse men måske stod de bare for langt væk fra ham. Så begravede han en hånd ned i hans bukselomme, og sad afslappende på stolen ved siden af hende.
 

Ved hendes spørgsmål rystede han på hovedet, om han havde taget nogle af hendes penge, det kunne han godt ja, men dog ikke. Tanken havde strejfet ham mange gange siden han havde stjålet pungen, men valgte ikke at tage nogle af pengene.”Niksen…. Jeg kunne sagtens men så igen ville det ikke gøre mig til et endnu større svin”sagde han ærligt, åh han vidste skam godt han kunne være et svin, og ja være en man bare havde lyst til at give ham sådan en på hovedet. Cain fik et tænkende udtryk på ansigtet, og lagde hovedet på skrå, hvorefter han tog hans hånd op fra lommen. ”Ja det billed har jeg hvist altid kunne lide, du ser så sød ud på det, helt uskyldig”prikkede han så til hende, for at hentyde til at hun ikke så sød ud mere, selvom hun gjorde.  Så greb han fat rundt om glasset med begge hænder, og kunne ikke lade vær med at lægge mærke til det navn hun kaldte ham, han hevet et øjenbryn og grinte næsten af det”Cainnie ligefrem, jamen fair nok så, så har jeg da et kælenavn”han skulede hen til hende med et roligt blik, og lille smil.
 

Han havde næsten lyst til at ligge en finger ovenpå hendes mund, så meget som hun spurgte om, og bekymrede sig om, det var hvist også sådan han huskede hende, eller måske lidt mindre men stadigvæk.”Har nogen fortalt dig at du bekymrer dig for meget  Maighdlin… Desuden hvis du mangler en drink siger du bare til,  det kan jeg klare på ingen tid”sagde han med en selvsikker stemme, og blikket på hende. Han holdte blikket på hende lidt, før det vendte hen på glasset igen, så tog han nogle tår af den, hvorefter han næsten sukkede af nydelse. Så god, så smagende, så fantastisk, se det var langt bedre end noget andet, såsom rom, hvidvin, vodka, han var mere til blandings drinks.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Maighdlin on Tors 3 nov 2016 - 19:48

Har måske stjålet noget en gang men det er lang tid siden” indrømmede hun, hun kastede et kort blik på hans drink hun anede bestemt ikke om det ville være lige hende at drikke det stads som han drak lige nu og her. “Det gode er vi fik da begge selvskab, eller gjorde vi? Selv om det resulsterede i at den anden fik taget sin pung” kom det fra hende. Maighdlin kunne ikke lade værd med at smile da han sagde han at det så ville gøre ham til endnu et større svin. “Men hvis du havde taget nogle så måtte du sgu betale tilbage” kom det fra hende, mens hun så på ham. “Lige frem uskyldig? Har jeg da nogensinde været det” kom det drillende fra hende, hvis hun havde været uskyldig så kom hun aldrig sådan nogle steder også havde hun også været den der artige type hvilket hun så sandelig ikke var. Hun lod fingrene finde op til hårknuden ved hendes hår, faktisk anede hun ikke hvorfor hun havde valgt at sætte det op på den måde det lignede hende absolut ikke. Hun plejede at have løst hår nogle gange hestehale. Men en hurtig bevægelse, fik hun løsnet knuden så håret hang ned langs hendes ryg, i tasken rakte hun ned efter et hårelastik hvor efter hun fik håret sat op i en hestehale. “Se det var meget bedre” kom det fra hende, nu følte hun da at hun var mere fri.

Bekymrer mig for meget? Det siger folk jo og det kan du lide bande på at du kommer til. Min drink gik jo til spilde eller øllen men det kan man jo godt kalde for en drink ikke?” Kom det fra hende mens hun kiggede på hans drink igen. “Nå men hvad laver du så her i aften?” kom det fra hende selv om det nok var det dummeste spørgsmål man overhovedet kunne stille. “Okay det lød dumt gjorde det ikke? Og siden hvornår har du fået verdens dårligste hukommelse? Jeg har da næsten altid kaldt dig for Cainnie vi har set hinanden sådan nogle steder” kom det fra hende mens hun lød drillende. Hun havde endnu ikke fået pungen puttet tilbage i tasken, men det var måske en ganske god ide især hvis han ville forsøge at stjæle igen. Med øjne rettet mod pungen mens hun overvejede om hun selv skulle betale en ny drink, eller lade ham om det hårde arbejde med at betale denne omgang. Især når hun nu mente at det var hans skyld, at hun havde tabt pungen hen over hendes øl som så var væltet. Det var sgu godt gået, men det var i det mindste ikke gået ud over hendes tøj.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Cain on Søn 6 nov 2016 - 23:03

Ved lyden af hendes ord kunne han bare slet ikke lade vær med at grine lavt af det, han fandt det nu meget sjovt den måde hun fik sagt det på, ja nogen fik stjålet pungen, og han elskede at drille hende. Så tog han nogle tårer af drinken, før han lod sin hånd hvile på hans ene kind mens han kiggede på hende”Jeg havde faktisk overvejet at tage nogle af pengene, men igen jeg var måske bare godhjertet og lod vær…Selvom det nu ikke rigtigt ligner mig”sagde han og kiggede væk fra hende i et øjeblik, hans blik faldt på nogle kvinder der dansede forførende og han kunne da sagtens få ideer om at gøre det ene og det andet ved dem, og også ved bartenderen men han lod vær. Nu havde han jo lige fundet godt selskab, især fra en han faktisk kendte så det var altid noget, og det burde han nu ikke klage over. Så tænkte han lidt ved hendes spørgsmål om hun nogensinde havde været uskyldig”Tja…”mumlede han lidt mens han brugte hans drillende tone han huskede hende faktisk som en smule uskyldig og skyldig, tja en blanding kunne man måske sige. Selvom Cain godt vidste hun hvist godt kunne være alt andet end uskyldig, han kendte hende trodsalt en smule.  Så faldt hans blik på drinken og han tog en tår til mens han blik betragtede bartenderen der bare gloede på ham, som om han ikke kunne lide ham, men så igen det var da tit der var nogen der ikke kunne lide Cain, men sådan var det jo, han var fuldstændig ligeglad med det, hvorfor skulle han også tilfredsstille alle andre, det var nok med en, to måske. Så lagde han mærke til hun havde slået håret ud, og han nikkede til hende, hvorefter han lod hans hånd hvile på hans kind igen”Det ser bedre ud til dig med løst hår faktisk…. Det er som om dit ansigt stråler meget mere af det”sagde han ærligt og lod sit blik være på hende lidt, før han faktisk flyttede det. Gad vide om han snart skulle have en ny drink, og han måtte hvist også købe en til hende hvis hun skulle have en til. Eftersom det jo var hans skyld at hun mistede den første drink, så var det kun retfærdigt hvis han betalte for den næste drink. Et smil kom frem på hans læber, og han tog hånden ned fra kinden, så han bare sad afslappende på stolen og betragtede både hende, og menneskene herinde.
 

”Jo en øl kan man vel nok godt kalde for en drink, og tja du ved fest, alkohol, udkig efter mulige offer som man kan få sig en tår blod eller to, og ellers bare for at hygge mig en smule”sagde han bare ærligt, uden at holde noget tilbage, han sagde det jo bare som det var. Så drak han det sidste af drinken og slikkede sig af nydelse om munden, se det var udsøgt lige noget for ham, selvom blod havde været en meget bedre mulighed. Så lagde han mærke til noget ved hende, og rykkede sit hoved en smule tættere på hende, duftede til hende lidt, og trak sit hoved tilbage, et kækt smil kom frem på hans læber”Siden hvornår er du blevet til en vampyr Maighdlin”hans spørgende og kække stemme med det passende smil kunne slet ikke holde sig væk, det måtte lige kom frem. Det passede ham nu også fint til øjeblikket og stemningen. Så gravede han nogle sedler op fra lommen, og lagde hovedet på skrå, dog med blikket på hende”Og så gætter jeg på du er frisk på en drink mere”sagde han med større kækt smil.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Maighdlin on Søn 6 nov 2016 - 23:30

Maighdlin måtte da næsten himle lidt med sine øjne et par gange, da han nævnte at han faktisk havde overvejet at snuppe nogle. "Ikke ligner dig?" Kom det fra hende, "Man gør vel det man vel tror jeg nok" kom det fra hende hun kastede et kort blik op på en bartender som kort fik tørrede den øl pøl væk. Utroligt det ikke var sket bare lidt hurtigere, men nogle bartender var vel dovne gik hun vel ud fra. "Jeg har heller aldrig brudt mig om at have sat det op" kom det fra hende, det var kun hendes mor der en gang i mellem havde fået lov til at sætte det op. Men så var det kun sat op i nogle minutter før hun, så lod det hængeløst igen. Hårelastikken endte hun altid med at tage rundt om håndledet. Med urolige fingrer som bare skulle have noget at pille ved så kunne det jo lige så godt være hårelastikken. Ærlig til måtte hun nærmest forsøge at holde en grimasse tilbage da han nævnte ordet blod, hvorfor skulle det lige siges når hun ikke kunne lide at drikke det.

Maighdlin øjne landede dog hurtig på ham igen kort tid efter, "Så har du vel noget at gå efter i aften trods alt" kom det fra hende mens hun pillede ved en hår tot. Hun lagde godt mærke til hvordan han lænede sig frem ad og snuste han lige frem til hende? Men det var vel hvad man næsten kunne forvente. "Siden det tidspunkt jeg forsvandt på, kan man vel sige". Det var først dette år hun var begyndte at bevæge sig frit, ellers havde hun absolut ikke været en nysgerrig vampyr der ville ud og udforske alt. "Og jeg kan ikke en gang lide at være vampyr" indrømmede hun, selv om der selvfølgelig var en del fordele ved at være vampyr. Hun døde da ikke af allerdom som almindelige mennesker gjorde. "Selvfølgelig vil jeg da gerne en drink mere, og du gav ikke?" kom det fra hende mens hun tvang et lille smil frem på hendes læber og så på ham. Dog fandt hun det en smule irriterende, at han allerede havde fundet ud af at hun var vampyr det gik nu ellers lige så godt som om hun ikke var vampyr men at det havde været som før i tiden uden alt det her.
avatar
Maighdlin
Novice (Rank 2)

Bosted : Hos sin skaber Natasha Voskoboynikov

Antal indlæg : 11


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Cain on Man 14 nov 2016 - 19:23

Efter hun snakkede lyttede han nøje efter de ord hun fik sagt, og sad blot afslappet og gloede rundt lidt, blot for at måske finde andre muligheder for at stjæle et eller andet, det kunne jo godt være han i løbet af aftenen endte med at stjæle lidt mere. Hans blik faldt så hen på bartenderen og han havde efterhånden ingen drink i hænderne eftersom han fik drukket dem, han havde så godt nok også være tørstig så det var klart det blev drukket. Nu var her jo også fest, så alkohol var da en vigtig ting, og hans øjne faldt så på  Maighdlin, og havde allerede fået mange gode ideer, som han kunne gøre, og alle de slemme tanker der efterhånden var kommet. Så kom han i tanke om noget, mens han rodede rundt  i hans ene bukselomme, han skulle have mere at drikke, og ikke nok med det, så skulle han bestemt ikke sidde her hele aftenen, nej måske skulle han slæbe hende med ud på dansegulvet, bare for at more sig lidt ekstra. Godt nok vidste han ikke om hun kunne danse men det var da værd at prøve hvis det kom dertil, men ikke tale om Cain skulle danse ligenu, ikke fordi han var svimmel, eller havde fået for meget. Han havde faktisk fået for lidt, han ville have mere alkohol, mere stærkt og varmende væske var noget han manglede. Igen kunne han sagtens snuppe en tår blod eller to af diverse kvinder herinde, eller mænd, men han havde ikke et ønske om at ende i fængslet igen, så han lod være, og dog så kunne han godt se ideen i at gøre det hvis der nu ikke var så mange folk, og hvis det bare var ham og en anden. 
 
Han fik  øje på hendes ansigtsudtryk og prikkede til hendes kind, mens den ene hånd lå hvilende på hans kind, og hans øjne var blot rettet på hende, og han kiggede undren på hende men alligevel med et lille kækt smil på læberne.”Årh hold da op blod er da noget af de lækreste der findes”sagde han med den drillende stemme, efterfulgt af et morsomt grin, hun morede ham som altid, det var så sjovt at drille hende, og det var så sjovt at se hvordan hun tit kunne se ud, når han sagde noget.  Inden han skulle til at vifte bartenderen hen til dem, gloede han pludselige undren på hende, med begge øjenbryn hevet”Ikke lide at være vampyr… What…. Seriøst det er noget af det mest fantastiske”sagde han så, og så helt drømmende ud i et kort øjeblik, så kom han tilbage fra de drømmende tanker, og fantasier”Plus man kan så mange ting, jeg kan lære dig at elske at være vampyr hvis det er”fortsatte han med et lille smil på læben, og blikket på bartenderen, men han kunne godt se hende ud ad øjenkrogen, godt nok fra den ene side, men stadigvæk havde han både øje på hende lidt, men også bartenderen. Det var da efterhånden blevet tid til mere at drikke, og hun skulle hvist også have mere, det havde han bestemt sig.
 

”En øl til hende her, og en mixet drink af noget lækkert og stærkt”fik Cain bestilt, med en lidt ligegyldig stemme, dog med et blik der kunne få en til at gyse, og blive bange, men det var han ligeglad med, og mens han havde peget over hendes hoved, så bartenderen kunne se hvem det var han mente øllen skulle til, så klappede han hende ovenpå hovedet, og slap et suk ud ad munden, mest for at drille hende lidt igen, men skulede så hen til hende, og sad nu med armene over kors”Tja…Faktisk har jeg aldrig hadet at være vampyr men nu er jeg ikke kun vampyr..”sagde han efterfulgt af et koldt blik til hende og smilet forsvandt lidt efter lidt. Cain fik givet bartenderen nogle drikkepenge og penge han havde faktisk rigeligt eftersom han faktisk ikke engang var rig, men pengene havde han sådan set bare stjålet, og hapset sådan hist og pist, så han klagede bestemt ikke. Så bemærkede han nogle kvinder kiggede beundrende på ham, og han blinkede hen til dem, hvorefter han sad der afslappet på stolen ved siden af Maighdlin.
avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Re: Dig!! - Cain

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum