Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Time for ideas – Lucius

Go down

Time for ideas – Lucius

Indlæg by Cain on Ons 2 nov 2016 - 20:44

Tid:Aften deromkring
Sted:Terre (Gågaden)
Omgivelser:Mange folk, gågaden, nogle butikker
Påklædning:Et par slidte jeans, en tank top, slidte sneakers på fødderne
Vejr:Lidt småregn ikke det helt store


_________________________________________________________________________

Terre hvilket sammentræf det var, tænk sig at være her igen, det havde været alt for lang tid siden han havde været her. Man kunne ikke se der var sket så meget ved byen, og gågaden lignede sig selv faktisk. Der var en masse folk, der bare gik rundt omkring, sludrede med hinanden og gloede vildt på ham som han bare gik rundt med hænderne begravet i lommerne. Måske var det pågrund af hans look at de kiggede så meget som de gjorde, tatoveret, slidte jeans, en sort/grå agtig tanktop, et par slidte sneakers. Håret var sat så det frækt strittede, ellers lignede han enlig bare sig selv som altid, der var ikke noget nyt da. Han gik rundt lidt i gågaden og betragtede menneskerne, han kendte ingen af dem, og havde slet ikke tænkt sig at snakke til dem, hvorfor skulle han det når han ikke kendte dem, han så ingen grund til det. Alligevel var der gange hvor han bare havde snakket til fremmede mennesker, uden at kende dem, bare for at finde noget selskab, og have en at snakke med. Hans blik faldt på nogle butikker, og få kvinder der kiggede på ham, enlig også havde fulgt ham som han gik rundt, han sendte dem et blink med øjet, og et frækt smil hvorefter han bare gik videre.

Han kunne sagtens blive fristet til lige at snuppe en bid blod, eller måske to… Han kunne også sagtens blive fristet til at gribe fat om den ene, mens han kyssede med den anden… Men de var nu ikke lige hans typer begge to, men derfor kunne det ikke skade at hygge sig lidt med dem begge to, tanken strejfede ham meget, skulle han gøre det eller skulle han bare lade vær. Han valgte bare at gå videre, og fandt sig en yderst interessant butik hvor der var en masse krystal ting, nu var han tyv så det ville måske ikke skade at snuppe et par stykker. Den idé lød meget god, og spændende der ville sikkert ikke være nogen der ville opdage det, og desuden så trængte han da også til noget nyt, trængte til at stjæle noget nyt. Tøj havde han næsten for meget af fordi han havde stjålet så meget på det tidspunkt. Han lagde mærke til nogle flotte krystal glas i vinduet, og stod lidt med sit fokus, og tanker om hvordan han ville gøre, for at få fat i dem, og om han skulle gøre det.  Enlig kunne han gøre hvad der passede ham sådan havde han næsten altid haft det, men alligevel hvad nu hvis nogen fangede ham, politiet var han ikke gode venner med, så han gad slet ikke i fængsel igen… Efter at han havde stået og kigget på vinduet lidt, især på krystal glasset, lagde han mærke til en duft der var lige bagved ham, han kiggede over skulderen og fik øje på en kvinde der betragtede ham, hun gik tæt på ham, snoede en finger omkring kanten af hans trøje, mens hun flirtende kiggede ham ind i øjnene”Jamen dog sådan en frækkert som dig, trænger da hvist til at hygge sig med mig”enlig havde han slet ikke lyst til det, selvom han hurtig kunne gøre det, men hans opmærksomhed var et helt andet sted, så han stod bare og gloede på hende med et hevet øjenbryn, hvorefter han grinte af hende, grinte enlig bare med sin lidt kyniske latterHør her tøs jeg er ikke interesseret og desuden”stoppede han, for at fjerne hendes hånd fra sig, hvorefter han lagde en finger under hendes hage, og sendte hende et koldt blik”Du er ikke min type alligevel så hvorfor skulle jeg tage med dig hjem…”hans stemme var kold, og han kunne godt lyde kynisk og ond, og kvinden kiggede overrasket på ham, og fik næsten kuldegysninger.


Så gik hun væk, og han sukkede og kiggede på vundet igen, han ville nu også ønske der var nogen han kendte, han måtte tænke sig om, om der ikke var en eller anden som han kunne lave noget sammen med, eller måske var der en der kunne bruge ham til et eller andet spændende. Han kiggede så sukkende ned mod hans sko”Nå Cain du kan vel ikke andet end at stå stenet fast her og vente”lød hans rolige stemme så, og ja han talte til sig selv, hvilket han ikke så noget galt i.

avatar
Cain
Novice (Rank 3)

Bosted : En tilpas og stor nok lejlighed i Terre, har før boet i England

Antal indlæg : 23


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum