Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Seal the deal.. Well shit! (Aleksei )

Go down

Seal the deal.. Well shit! (Aleksei )

Indlæg by Angelique V on Ons 2 nov 2016 - 20:07

Havnen.. Klokken 00:15..

For at sige det på en pæn måde var det et forfærdeligt vejr, men man kunne heller ikke forvente 20 grader når det var November og slet ikke når man var på havnen. Det var uden tvivl det perfekte sted til at få denne deal i hus, da der alligevel ikke var en eneste sjæl der ville komme på det sted. Den sorte Audi a4 med de tonede ruder trillede langsomt ned af havnefronten og krydsede ikke så meget som et eneste væsen. Hendes blik var rettet mod vinduet, da hun ville være sikker på der ikke var nogle ubehagelige overraskelser der ventede på hende og Aleksei. For en gangs skyld havde hun faktisk taget nogle med sig ud til en deal, i stedet for at tage af sted uden andre end hendes butler. Kort så hun på varulven ved hendes side og sendte ham et skævt smil inden blikket igen blev rettet ud mod gaderne. Bilen blev stoppet og butleren gik ud af bilen for at åbne døren for hende og hun grinede ganske kort ”Spasibo” sagde hun og steg ud af bilen.

En sort SUV kom trillende langsomt mod dem og ud kom to store mænd og åbnede om bagtil, hvor to mænd yderligere kom ud. Typisk sådan nogle gorilla typer der ville lave deals med hende. De så på hende med et hævet øjenbryn og derefter fnøs de ” Spar mig for jeres pis..” sagde hun og knipsede. Bagagerummet på Audien åbnede og der var en stor taske, hvor i der lå nogle våben ” Hvordan kan vi være så sikre du ikke lyver for os halfbreed” sagde de og så på hende med et dystert smil som de begyndte at gå mod hende ” Hvad fuck regner du mig for dit møgdyr… Du kender min bror så giv mig pengene og fuck af” sagde hun kort og så sig kort over den ene skulder inden hun havde en fornemmelse af der snart kom til at ske et eller andet. En sportstaske med en masse penge, men der var noget galt.. Hun gik nogle skridt tilbage og så hvordan mændenes læber krøllede sig i et smil inden de trak pistoler og begyndte at skyde mod dem.

Man kunne hurtigt se hvordan hendes knogler nærmest begyndte at brække, forme sig som noget andet og hun endte ud i en ulv. Hun udstødte et hul inden hun sprang mod de fire mænd og mod struben på den ene og forsvandt hurtigt ind i skyggerne. Hun knurrede, dybt og nærmest skræmmende lød det inden hun igen kom frem fra mørket og sprang mod en anden af mændene. Hun sigtede forkert og fik ikke hoppet højt nok og modtog et slag i ribbenene før manden sendte et skud mod hende. Hurtigt kunne man se de efterlod den ene mand som alligevel var død og kørte hurtigt væk. Hun udstødte et piv og faldt sammen og man kunne se hvordan hun langsomt kom tilbage til hendes almindelige menneske skikkelse, men hun manglede tøjet og det var virkelig koldt. Butleren løb over til hende og tilså såret der havde ramt hende i siden, tæt på kravebenet i højre side. Med et skævt smil så hun på butleren og grinede [i}”Der’mo Sluchayetsya…”[/i]

// OVERSÆTTELSER :
Spasibo :: Tak
Der'mo Sluchayetsya :: Shit happens //
avatar
Angelique V
Novice (Rank 1)

Bosted : I en flot villa i nærheden af havet.

Antal indlæg : 10


Tilbage til toppen Go down

Re: Seal the deal.. Well shit! (Aleksei )

Indlæg by Aleksei on Ons 2 nov 2016 - 20:39

Aleksei var godt nok gammel militær mand men det hørt til hans fortid, han levet dog stadig godt af sin erfare derfra og den forbindelse han havde få til salg og købe af lidt af hvert, men lige frem at var med til en deal som han engang ikke selv stod for, men her sad han nu ved side af en kvinde, som han havde kendt i en del år, må det blevet til efter hold og hendes bror kender han også, ham havde han endda handel med og solgte noget videre for ham, man nu var det ikke hendes bror han skulle hjælp med hende selv, med en deal som hun ikke virker helt tryk ved, selvom hun ikke havde sagt noget om det, man han kun på en måde lugte det på hende og samtid ser det på hende, den måde hun snakke om deal på og kiggede væk når han spørge mere ind til det.

Så hele tryk kan hun ikke være ved det men det gå nok alligevel, nu var han tager med som muskel i bag grund og havde dog også med tager sin ejer pistol, og en kniv, ikke fordi han regne med at få bruge for kniv men den var af sølv og kun nu være med god at havde med sig, han var klædt i nogen normal mørke cowboy bukser og en grå skjorte, han havde en skudsikkervest ind under den, som ikke rigtig kun set på ham, da hun stoppe bil og butler gik ud og åben dør for hende, åben han selv dør i sin side, hvor han stige ud af bil og lukke dør, han blev bare stå ved bil dør og havde samlet sine hænder på ryggen, han kiggede kort rundt på de fire mænd som kom ud fra SUV, han tog fat om sin pistol som han havde gemt på sin ryg.

End hun havde noget at forvandle selv om til en ulv, havde han trukket sin pistol og affyret to skud imod dem, om han ramt var han sikker på men om de var dødelig vidste han ikke, han skifte sit sigt over på en af de andre da hun hoppe frem mod en af dem, hvor han hurtigt affyre tre skud mod mand, hvor hans opmærksomhed falde fra dem og faldet på hendes, som nu lå på jorden og var i gang med at forvandle sig tilbage, han affyret fem hurtigt efter SUV da den kørt væk der fra, hvor han så gemt sin pistol væk om på ryg.

Hvor han småt løbe over til hende og skubbe let til butler, så han vidste at han skulle flyt sig, ”kan du kørt” spurgte han og kiggede på butler, han tog hurtigt sin skjorte af og lad den om hende, så hun ikke var helt nøgen mere men også imod det kølige vejr, så var spørgsmål bare om de har ting til det her eller om de skulle køre til ham, for han havde tinge til at rens sår og for kugle ud, samtid bor han heller ikke så lang her fra, ”køre hjem og venter på jeg ringe eller hun gør det” sagde han og tog hende op i sine armene, hvor han begynde af småt løbe ned mod lagerhaller, han kiggede kort tilbage for at ser om butler var kørt, da han når hjem til sig selv omkring 7min senere, låser han sig ind og låser efter sig, hvor han gik ud i køkken og lad hende på bordet, ”er tilbage om lidt” sagde han og kiggede på hende, han småt løbe efter sin førstehjælp klasse som indeholder mere end normal og en flaske vodka, så han havde noget at rens sår med og hun havde noget i mod smerte, han kom tilbage til hende kort tid efter han havde forladt hende.
avatar
Aleksei
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 238


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum