Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Why me? - Seelie

Go down

Why me? - Seelie

Indlæg by Transylvania on Søn 30 okt 2016 - 20:33

Tid - 23:34
Sted - Gyden
Vejr - Mørkt og køligt
Omgivelser Ildelugtende container og lugten af døde dyr, ellers alle de normale omgivelser der nu er i en gyde
Dag - Retter sagt natten mellem fredag til lørdag

//Håber det går at emnet måske er lidt langt, men ja skal også lige i emne form her inde igen //


Klokken var lige blevet 23:34 tanken om at tage hjem til hendes lille sted strejfede hende godt nok, men hun var jo mere et nattevæsen hun sov for det meste om dagen når hun havde været oppe den halve nat. Det røde hår var bundet i en fletning, som dinglede ned langs hendes ryg mens hun bevægede sig ind mod en gyde. Det var dog en anelse køligt selv om kulde normalt ikke plejede at genere hende, men af en eller anden grund var hendes sko blevet væk eller også hun havde sikkert bare slidt dem så meget op man nu kunne. ,,Sikke en død kedelig nat” kom det mumlende fra Sylvia mens hun var kommet længere ind i gyden som havde en rigtig grim lugt fra container og døde dyr der bare lå smidt rundt. Udseendet var ganske enkelt simpel denne nat, hendes yndlings sorte jeans og hendes røde top plus den gamle samme slidte læderjakke og en taske med hendes personlige ejendele i. I hvert fald var der da nogle af tingene som tilhørte hende, der var jo en gang hvor hun havde lidt lange fingre og var nødt til at stjæle en gang i mellem trods alt.

Jo længere hun kom ind i gyden jo mere ubehagelig føltes den, og hendes anelser viste sig at være rigtig. Måske gik det så hurtig at hun ikke rigtig lagde mærke til det, men at blive overfaldet af bare tre personer hun anede ikke hvad race de ville være. Hvis de havde været en vampyrer havde de sikkert sat tænderne i hende, men nej det havde ikke lignet en vampyrer men hun var i hvert fald endte som en skræmt lille mus som bogstavligtalt fik halen mellem benene. Hendes hale var tyk, som hvis man gjorde en almindelig kat sur eller trådte den over halen. Hun hvæssede et par gange af dem, men ikke fordi det lige frem hjalp men det aktiverede dog en evne hun ikke rigtig anede hun havde. Følelsen af at blive væk et kort sekund kom frem, hvilket nok var det som forskrækkede dem som havde valgt at overfalde hende. At blive usynlig havde hun dog oplevet før, det kunne hun i katte skikkelse men hun havde aldrig oplevet det sådan her. Men det fik dog et lille skævt smil frem på hendes læber, mens hun rejste sig op efter at være skvattet ned på asfalten efter at have oplevet den nye evne. Men heldigvis var dem der havde overfaldt hende væk, og hun som ellers havde sagt at det var en død kedelig nat. ,,Så sker der alligevel noget i den her by” kom det mumlende fra hende mens hun rørte ved sin pande hvor der var nogle enkelte rifter som blødte en smule. Dog kastede hun et enkelt, blik mod hendes venstre hånd som stadig så ud til at forsvinde lidt til at blive usynlig men kom straks tilbage.

,,Minder så meget om den første gang som usynlig kat” kom det mumlende fra hende, mens hun så sig omkring omkring, det lignede så sandelig ikke at der havde været andre i nærheden. Hendes tanke strejfede kort omkring de tre mænd der havde overfaldet og deres reaktion måske hentydede til at de var af den menneskelige race. Hvis hun da bare havde en evne der var mere nyttig, end dem hun kunne. Sylv var dog stadig en anelse i chok, for hun var trods alt ikke vant til at opleve sådan noget men et sted som dette og byen kunne man da næsten kun forvente det.
avatar
Transylvania
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lille lejlighed i Terre

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum