Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Pretty girl ~ Nephthys

Go down

Pretty girl ~ Nephthys

Indlæg by Lucius on Søn 30 okt 2016 - 1:05

Sted - Lucius hjem i Terre.
Påklædning - En sort trøje, et par blå jeans og en brun læderjakke.
Tid - Sen middag.
Vejr - En let brise ind i mellem, men ellers solskin.

Lucius havde allerede pakket tingene op fra kontoret. Det havde været en lang og udfordrende dag med modellerne der ikke havde lyttet og gjort som de skulle. Jamie som var en af de mest udfordrende men gode modeller havde været utroligt flabet denne dag. Alt han havde kunne komme med, var at det blot var fotograferne der ikke kunne finde ud af at tage et ordenligt billede af ham.
Som Chef for mode bladet havde det været en udfordring for ikke at råbe af drengen. Han var en unik model, med et unik look som man ikke fandt i blandt mange.
Han rystede på hovedet, og skubbede døren op ud til parkerings pladsen. Bilen stod på det sted han havde stillet den. Som andre arbejdspladser, havde han dog ikke sit eget sted. Han mente det var ligeså vigtigt at de andre ansatte også havde en mulighed for at parkere som han skulle have.
Mon Nephthys ville være ligeså besværligt? Han havde inviteret hende over på besøg, planen var at lade hende flyttet ind. Han havde først opdaget for et par dage siden, at hun intet sted havde at bo. Hun var som en lillesøster for ham, så hvordan i alverden kunne han lade pigebarnet bo på gaden selv?
Han rystede stille på hovedet for sig selv, og satte sig ind i bilen. Måske ville hun have noget just eat at spise i aften - Ellers måtte de tage ud og handle ind.
Han smækkede døren i, startede motoren og kørte imod sit hjem.

Bogen ved navn Pirats off all pirats var en af de bøger han havde sat sig for at læse. Det eneste han blot ventede på, var at Hys ville komme. Han havde tænkt længe over et kælenavn til hende, og hun var en hidsig prop til tider. Hys virkede nu fint nok, ellers var det Nep.
Han lænede sig roligt tilbage i stolen.

((jeg håber det er okay. :/ ))
avatar
Lucius
Novice (Rank 1)

Bosted : Et fint hus i Terra

Antal indlæg : 3


Tilbage til toppen Go down

Re: Pretty girl ~ Nephthys

Indlæg by Nephthys on Søn 30 okt 2016 - 8:54

Det var et godt stykke tid siden hun havde set Lucius sidst. Hun havde det meste af tiden nok egentlig tænkt mere på at hun ville undgå at andre fandt hende, at hun glemte at opsøge den eneste mand hun stolede fuldt og fast på.
Efter han havde inviteret hende, havde hun skammet sig lidt over at hun slet ikke havde kontaktet ham. Det havde mildest talt været... ja, utilgiveligt.
Iført en tank top der fungerede som en kort kjole for hende, en læderjakke udover og converse samt løst hvidt hår og mørk makeup ankom hun til hans hjem i Terre. Kort forinden havde hun været ude ved Khá, hvor han havde stillet et værelse til rådighed for hende. Hun var dog i samme omgang blevet afvist, kaldt 'madame' af en udød og nærmest tvunget til at tage sin medicin - da Khá havde købt det til hende.
Livet var hårdt. Det var derfor hun var glad for at have Lucius. Hvornår havde de egentlig mødt hinanden? hun huskede børnehjemmet og at hun var tvunget til at stikke af efter hendes første forvandling da hun havde overfaldet forstanderen. Kort efter, havde hun mødt Lucius. Hun havde boet på gaden i... et år, måske, inden hun mødte ham. Siden da, havde hun løjet om at bo på gaden, hun havde aldrig inviteret ham hjem (for der var intet hjem) og hun havde aldrig nævnt med en stavelse at hun boede på gaden.
Hun bankede på, ganske stille og roligt og afventede ellers en reaktion.
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Pretty girl ~ Nephthys

Indlæg by Lucius on Ons 2 nov 2016 - 18:45

Lucius sad fast i stolen. Trods han sad og læste i en bog havde tankerne alligevel ramt Nep. De havde kendt hinanden i lang tid, og trods han aldrig havde været inviteret hjem til hende, havde han accepteret det. Hun havde haft sine grunde for ikke at gøre det, og det havde været fint. Han havde dog stadig undrede sig over hvordan hun boede.
Han lænede sig roligt tilbage. Der kunne gå lang, og der kunne gå kort tid før hun bevægede sig i nærheden af hans hus. Nep kunne være svær sommetider at aflæse.
Han vågnede kort efter at have været faldet i søvn i læse stolen. Bogen lå på hans skød. Han rykkede den til siden, da lyden at banken ramte hans øre. Han havde en større hørelse end almindelige mennesker. Det var en af fordelene ved at være vampyr. Men der var også gode ting ved at være menneske. Han åbnede kort døren op, for at observere at det var Nep.
'' Kom ind. '' Lucius rykkede sig til siden, for at gøre plads til hende. Hun vidste hun skulle føle sig hjemme, for dette var også hendes hjem.
'' Har du haft en god dag? '' Han bevægede sig roligt imod køkkenet. Hun måtte være hunde sulten, efter turen herhen. '' Er du sulten? '' Hans spørgsmål var vel egentlig ligegyldigt, for han havde tænkt sig at lave mad til hende udanset hvad.
avatar
Lucius
Novice (Rank 1)

Bosted : Et fint hus i Terra

Antal indlæg : 3


Tilbage til toppen Go down

Re: Pretty girl ~ Nephthys

Indlæg by Nephthys on Lør 5 nov 2016 - 20:41

Hun havde ikke givet sig tid til at tænke over mad - over sygdom. Vidste han overhovedet at hun var syg? Han kunne vel lugte det.. Hn var ekseptionel til den slags, desværre. At lyve for ham var svært til tider.
''Jo tak.'' sagde hun, da han bad hende komme inden for og rykkede sig til side for hende. Hun trådte ind, og så sig lidt omkring. Hun så på ham, med et lille smil.
''Ærlig talt, så har min dag været lort indtil nu.'' sagde hun med et varmt smil mens hun prøvede at få øjenkontakt med ham.
''Hvad med dig?'' hun stak en hånd i lommen på sin læderjakke, inden hun så lidt ned i gulvet. Sulten?...
''Jeg spiser ikke så ofte mere så... Hvordan er det nu lige sult føles?'' spurgte hun, mens hun lagde hovedet på skrå.
''Men det er vel ligemeget om jeg er det - det plejer ikke at stoppe dig fra at proppe mad ned i svælget på mig.'' sagde hun så, med et kærligt smil.
''Hvordan går det!? Det er ved at være noget tid siden nu!'' sagde hun og lagde armene over kors - blidt.
Hun havde tabt sig, det var tydeligt. Hendes hud var mere grålig og gennemsigtig, og hun var meget mørk under øjnene - men det kunne være svært at se under makeuppen.

//UNDSKYLD! Der har været så meget pres på den sidste uge, så jeg har slet ikke fået svaret... Du burde næsten slå mig for det..//
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Pretty girl ~ Nephthys

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum