Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Go down

Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Nephthys on Tors 27 okt 2016 - 19:48

T: omkring 1 om natten
V: iskoldt udenfor
S: De Strip-Tease

Duften af sved blandet med sprut og hormoner var velkendt, vellidt. Hun havde brug for at glemme, for at fortrænge. Dette gjorde man bedst blandt fulde mennesker med en god øl i hånden - det var i hvert fald hendes erfaring. Hendes bummert over for Khá og hendes sammenstød med Zuresh havde gjort at hun på et eller andet punkt nok ikke havde brug for mere samvær med nogen af dem igen foreløbigt.
Hun var iført et par sorte hotpants, sneakers og en bh-lignende top. Skulle man antage at hun var løs på tråden når hun var beruset, så tog man ikke helt fejl. Det var en af hendes... svagheder.
Hun var knap trådt ind af døren før en ung mand havde givet hende en øl i hånden og havde hevet hende ud på dansegulvet. Det gjorde hende ikke det store, indtil han var blevet lidt for eventyrlysten med hænderne og hun havde smadret en knæ i skridtet på ham da han havde kaldt hende en billig l*dd*r. Hun hævedet et øjenbryn over hans klynken da han faldt sammen på knæ foran hende i smerte.
''Svans.'' sagde hun bare, inden hun hældte resten af den øl han havde givet hende over ham og lod flasken falde ned ved siden af ham. Fordelen ved at være hende var, at ingen ville savne hende hvis hendes handlinger en dag ville få alt for stor konsekvens.
Hendes hår var sat i rottehaler, og hendes lange slanke ben var glatte og bløde i lyset. Hun smilede, måske en anelse creepy, da hun bevægede sig op til baren. Folk banede nærmest vej for hende - frøken pretty little psyko.
Bartenderen var et glædeligt syn - rent guf for øjnene. Det kom ikke bag på hende dog, for arbejdet var ikke udelukkende på skills. Ikke i denne verden.
''Kan jeg få en whiskey, ren?'' spurgte hun, med et lille skævt smil. Det var sikkert meget få der kendte hende, og endnu færre der kunne sætte sig ind i hvordan hendes hoved virkede.
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Antonio Black on Tors 27 okt 2016 - 20:05

Det var efterhånden længe siden der var sket noget på De Strip Tease, i hvert fald efter hans smag. Selvfølgelig var der altid de let påklædte dansere og tjenere, men det var bare ikke ham, mest af alt fordi han som regel skulle betale for stripperne, så kunne han lige så godt stå i baren og se på dem og have sine syge fantasier og så lade det gå udover Seelie eller en anden tøs når han så kom hjem. Han så mod uret og sukkede, klokken var ikke mere end 1, hvilket betød der sikkert var lang tid før der ville ske bare et eller andet. 

Han så på en af tjenerne med et hævet øjenbryn da hun kom over til ham  " Antonio... Skal vi ikke?" mere nåede hun ikke at sige før han havde lagt fingeren over hendes røde læber " Nej... " sagde han og fjernede fingeren fra hendes læber igen og så mod dansegulvet. Hans blik fangede ret hurtigt en let påklædt pige, som uden tvivl var blevet pissed off over den fyr der havde hevet hende med ud på gulvet. Han skulle virkelig holde igen for ikke at bryde ud i et grin. Knæet i skridtet og øllet udover ham.. Sikke en vat pik.. At være så svag. 

Da hun kom op i baren og bestilte nikkede han kort og gik straks i gang med at lave den. Han satte glasset på bordet foran hende og hans læber krøllede sig i et smil. Hun så også ret godt ud når hun var tæt på ham " Is i?" spurgte han og ventede med at finde isterningerne, hvis ikke hun ville.
avatar
Antonio Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en stor 3 værelses lejlighed på 150 kvm.

Antal indlæg : 51


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Nephthys on Tors 27 okt 2016 - 20:37

Det var tydeligt at han ikke forstod hvad 'ren' betød. Det undrede hende ikke - han lignede en rigtig bad boy - lige noget for hende!
Hun løftede et øjenbryn, inden hun tog glasset han havde stilt foran hende. Hun tog en tår uden de store miner, men så så hun atter på ham.
Hendes smil blev en smule større, da hun faktisk så hans eget smil.
''Ellers tak.'' sagde hun så, med en kælen og drillesyg stemme, inden hun tog endnu en tår af sin drink.
Man kunne hører hvordan den unge mand fra før var kommet på benene og med en dyb snerren var kommet hen til hende og lagde en hånd på hendes skulder.
''Hvor er du kær..'' klukkede hun, inden hun slikkede sig om læberne og rejste sig.
''Klar på runde to, babyboy?'' hendes stemme var atter legesyg, kælen - og for enhver der lyttede godt efter - truende. Den unge mand fattede det dog ikke og greb hende om halsen med hans store hænder. Et lille grin undslap hendes læber og hun løftede let sin venstre hånd. Langefingerens negl voksede lang og sort som en klo, inden hun lagde den anden hånd på mandens kind.
''Giv slip.'' kommanderede hun, kort og kontant, men han lyttede ikke. Hun så kort hen på bartenderen, en smule spørgende. Mon han ville hjælpe hende? Næppe. Bed ikke andre om hjælp til hvad du selv kan klare.
''Jeg tæller til tre, og så sprætter jeg din mundvige op så alle kan se de smukke hvide bisser du gemmer derinde.'' sagde hun bare, denne gang fuldkommen seriøst.
''en... to...''
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Antonio Black on Tors 27 okt 2016 - 21:48

Han sukkede kort inden han så ud på de mange gæster og nikkede kort til hendes ord. Hvis øjne kunne dræbe var han død et par gange, tjeneren der ville have haft ham med ud bagved hadede ham nu, det var der ikke nogen tvivl om, men han var fuldkommen ligeglad. En stærk stank af øl hev ham væk fra sine tanker og han spottede fyren som kvinden i baren havde fået på knæ. Hvad var han ude på. 

Han så væk og ignorerede det, som han havde fået at vide han skulle, eftersom det kunne få ham kastet bag tremmer hvis han gjorde noget ved dette. Han knyttede hænderne og mærkede hvordan hans tænder langsomt begyndte at vokse under hans læber. Nej... Han skulle ikke afsløre sig selv, ikke allerede i så fald. Ud af øjenkrogen bemærkede han at manden greb omkring hendes hals. Nu gik det for vidt.. Ganske vidst havde hun været en cunt, men... Han knækkede kort nakken og begyndte at gå ud omme fra baren. Hendes nedtælling fik ham nærmest til at springe frem og stillede sig ved siden af hende. 

" Nogle mænd fatter ikke når tøserne er optaget.. " hvæssede han ud mellem sammenbidte tænder. Han blottede kort de skarpe hjørnetænder og så manden da han ret hurtigt bemærkede tænderne. Langsomt lænede Antonio sig ind mod manden " Tro mig.. Du vil ikke i trusserne på hende alligevel efter jeg har været der... Desuden... Hvis jeg ser dig her inde igen... Kommer de ikke til at finde dit lig.." sagde han og så på kvinden ved hans side med et smil.
avatar
Antonio Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en stor 3 værelses lejlighed på 150 kvm.

Antal indlæg : 51


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Nephthys on Tors 27 okt 2016 - 21:58

Hun stirrede på den unge mand, mens bartenderen talte. Det var som om et eller andet havde ændret sig i løbet af få sekunder, for den unge mand slap hende langsomt inden han bakkede et skridt baglæns med hænderne i vejret.
''Slap dog af - hun bad jo selv om det!'' erklærede manden inden han vendte ryggen til dem efter et par af hans venner havde grebet fat i ham for at hive ham med sig ud.
Nephthys lod sin højre hånd glide over sin hals for at sikre sig at der ikke var sket noget - mens hun ventede på at den venstre langefinger blev normal igen.
Hun så derefter op på ham, med et løftet øjenbryn. I trusserne på hende? Han havde da høje tanker om sig selv.
''Er du altid så hurtig på aftrækkeren, eller er det en anden sag i sengen?'' spurgte hun inden hun rakte ind forbi ham og tog sin drink igen. Hun rystede lidt på hånden men prøvede at skjule det ved at tage en stor mundfuld - hvilket resulterede i at hun havde bundet drinken.
''Tak..'' sagde hun så, efter et par sekunder igen. Hun hadede at virke svag - men det var nemmere at en anden skræmte knægten væk end at hun skulle afslører hvad hun var foran alle.
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Antonio Black on Tors 27 okt 2016 - 22:06

Han så på manden der forsvandt og rettede kort efter blikket mod kvinden " Jeg har ingen intentioner om at komme i trusserne på nogen af de kvinder der findes på den her bar... Men uden for baren er det en anden sag.. " sagde han og sendte hende et kækt smil inden han gik om bag baren igen. At hun selv var skyld i det? Både og kunne man sige, han var bare en dirtbag for ikke at fatte en hentydning ved et knæ i løgene og øl udover sig. Nogle mænd skulle bare havde det ind med knytnæver for det meste... Og den mand virkede virkelig som en af dem. 

" Du skal ikke takke mig... Jeg ved hvor forfærdelige vi mænd kan være når vi ser en tøs der er interessant..." sagde han og sukkede. Ikke han var en skid bedre selv, men nu var han på arbejde og så havde han ingen intentioner om at være den ass han som regel var.
avatar
Antonio Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en stor 3 værelses lejlighed på 150 kvm.

Antal indlæg : 51


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Nephthys on Tors 27 okt 2016 - 22:15

Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige. Han virkede interessant - og interesseret - men det virkede så... Overfladisk. Var det ikke også meningen med engangsknald? Random, overfladisk?
Uden egentlig at tænke mere over det satte hun sig igen på stolen, og skubbede glasset hen til ham. ''Kan jeg få en til?'' spurgte hun roligt, inden hun så sig omkring.
Det virkede så... hjemligt, her. Hun havde tilbragt så mange nætter her, sovet i et hjørne. Mon nogen nogensinde havde opdaget hende?
Hun havde ofte fået tilbud om at arbejde der - som enten tjener eller 'danser'.. Hun havde dog aldrig rigtigt overvejet det.
''Well, hvad tæller jeg så som? I baren, eller uden for baren?'' hendes smil trådte atter frem, legesygt og kælent. Det var tydeligt at hun var frisk på en del ting, såfremt hun selv kunne bestemme om hun ville være med.
De mange ar på hendes krop var tydelige, men ikke problematiske. De var ikke i mønstre, heldigvis. Det havde afsløret for meget om hende. Udover den kæmpe tatovering hun havde på ryggen med en masse hieroglyffer. Hvad den betød vidste kun hun og Khá.
Et ar over hendes hals vidnede om en knust flaske og en masse syninger for at undgå for meget blod. Syninger der tydeligvis var lavet af hende selv, foran et spejl. Hun havde ikke været på et hospital siden hun var tretten. Og det ville hun heller aldrig igen.
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Antonio Black on Søn 30 okt 2016 - 17:22

Han så på hende og nikkede kort inden han igen lavede en whiskey, denne gang uden is til hende. Et smil spredte sig kort på hans læber inden han lænede til op af disken bag ham. Denne nat var så skrækkelig død i forhold til de andre nætter. Han havde måske haft to personer at snakke med siden dørene åbnede for nogle timer siden og det virkelig som om han havde været der det han skulle… Han sukkede kort og så på hende da han opfangede hun sagde noget til ham ” Undskyld hvad?” sagde han kort og hævede et øjenbryn til hende. Hvad hun talte som? Det var et simpelt spørgsmål. Han tænkte sig kort om og gik op foran hende, stadig bag bardisken ” Altså.. Lige nu er du på baren, så det er det du tæller som…” sagde han med et smil på læberne inden han fortsatte ” Men hvis du vil tælle for mere end ’en i baren’ så kan du altid opsøge mig uden for arbejdet” han grinede ganske kort.
 

Han lænede så rundt i baren, ikke en eneste udover denne kvinde og den pisse irriterende tjener der ikke fattede et hint om at lade ham være. Igen var hun kommet ind til ham bag bardisken ” Antonio… Kom nu… Jeg har ventet så længe” sagde hun med en kælen stemme og kørte en finger ned over hans ene kind. Han skulede på hende ud af øjenkrogen før han vendte sig mod hende og greb om hendes håndled for at fjerne hendes hånd fra ham ” Hvad var det du ikke forstod? Skal jeg ligefrem fortælle det detaljeret til dig?” man kunne tydeligt se han var irriteret, eftersom hans øjne langsom var begyndt at få den røde glød ” Fint… Nej Anya, jeg gider stadig ikke kneppe dig ude bagved, bare fordi du ikke får noget der hjemme af den forpulede vatpik, du kalder kæreste” sagde han og slap hendes håndled og så på hende med et blik der kunne slå ihjel. Hun gik igen og han holdt øjne med hvor hen.
avatar
Antonio Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en stor 3 værelses lejlighed på 150 kvm.

Antal indlæg : 51


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Nephthys on Lør 5 nov 2016 - 20:53

Hans forklaring fik hende til at føle sig en smule tabt bag en vogn. Men, hellere spørge end at misforstå - ikke?...
Men hans reaktion over for kvinden - Anya - fik hende til at bide sig svagt i læben. Dette var ikke en mand hun ønskede at dele seng med, i hvert fald. Og hvorfor skulle hun også det? Hun skyldte ham vel intet.
Hun så lidt ned i sit glas, hvorefter hun tømte det og satte det på disken. Hun rejste sig derefter, og rettede på tøjet og håret.
''Jeg må nok hellere komme videre.'' sagde hun roligt, med et venligt smil, inden hun lagde pengene for sine to drinks, og derefter begyndte hun at bevæge sig ud mod dansegulvet igen. Han virkede for... farlig. På mere end én måde. Måske var det atmosfæren, måske var det at hun havde drukket.. Men hun følte sig ikke længere tryg i hans nærvær.
Han var... speciel, men ikke noget i hendes boldgade.

//beklager længden, men lige nu er kreativiteten ikke den højeste xD

Og beklager ventetiden! :O Har haft en meget hektisk uge og det er først nu jeg sidder for mig selv og kan slappe lidt af.. xD//
avatar
Nephthys
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Gaderne, til tider hos Khá

Antal indlæg : 103


Tilbage til toppen Go down

Re: Frøken Pretty Little Psyko ~ Antonio Black

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum