Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

Hej igen (C.C.)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Hej igen (C.C.)

Indlæg by C.C. on Søn 20 nov 2016 - 23:17

C.C. lyttede overvejende til Max's ord. Han var egentlig ikke specielt overrasket over at Max kunne tale sådan, for han var ikke i tvivl om at han var klogere end hvad man umiddelbart kunne snydes til at tro. Men det skulle ikke betyde at han ikke var imponeret, og et lille smil fandt igen hans læber. Jo mere han snakkede med Max, jo flere lag kom der på hans person. Han var sjov, men havde også plads til filosofiske overvejelser, og han kunne også være nede i kuldkælderen. De forskellige aspekter gjorde ham kun mere interessant, og C.C. følte sig automatisk lidt mere tryg ved nogle egenskaber, som kunne spejles i ham selv.

Max fortalte også at han hellere ville snakke om nogle lidt sjovere ting, end de filosofiske og måske endda lettere deprimerende emner, som C.C. ofte overvejede. "Det tror jeg gerne," sagde han, og smilet blev lidt større, da Max sad med kakaooverskæg og et dumt grin på sit ansigt. Han lagde gaflen på sin tallerken, og rakte ud mod Maxs ansigt. Forsigtigt tørrede han kakao af hans overlæbe med sin tommelfinger, og da han havde fået det hele, trak han den tilbage. Et splitsekund overvejede han om han skulle få fat i en serviet, eller bare tørre det af i sine bukser, men i stedet endte han med at slikke det af sin finger, så han ikke blev klistret til af det søde stads. Som var intet hændt, tog han igen sin gaffel og begyndte at spise sine æg.
avatar
C.C.
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed på 1. sal i Terre, lige over hans butik

Antal indlæg : 146


Tilbage til toppen Go down

Re: Hej igen (C.C.)

Indlæg by Max on Man 21 nov 2016 - 13:58

Max havde måske, måske ikke med vilje fået kakaooverskæg, det kunne selv for ham godt være svært at vurdere, hvornår han bare gjorde ting. Men hvis han havde gjort det med vilje, så havde det mest været for at ødelægge fornemmelsen af intelligent, som han lige havde kastet over sig selv. Hvad der skete næst havde han dog ikke ligefrem kunne forudse. C.C. rakte over og tørrede kakaoen af hans overlæbe med tommelfingeren. Max' grin forsvandt og hans øjne blev lidt store, mens han så på C.C. der trak fingeren tilbage og slikkede den ren. Det tog lige et par sekunder for Max at vende det i hovedet. Et stort grin brød frem på hans ansigt, men han skyndte sig at se ned i sin tallerken for at skjule både grin og det glimt i øjnene, han vidste, at han havde. Han var så tæt på at le, at han bed sig i læben for at få lidt kontrol over sig selv.

Kontrol. Ikke ligefrem det, Max var kendt for at have. Det C.C. lige havde gjort... det sendte forkerte signaler til Max. Ikke at han ligefrem så et slik på en tommelfinger som opfordring til et blowjob, men der var nu alligevel noget over det, der signalerede... Max prikkede til sin mad med gaflen. Det var ikke fordi, at han ikke fandt C.C. tiltrækkende, men lige nu skete der noget, som Max ikke havde oplevet længe. Det var som om, at han var ved at få en dybere forbindelse med en anden person. Noget der ikke byggede på sex eller hans påtagede glade jeg. Og han ville gerne beholde den dybere forbindelse. Eller i hvert fald bygge videre på den.

Der var ikke nogen videre reaktion fra C.C., så Max overvejede, om C.C. overhovedet så det, som Max så. Om han overhovedet havde haft nogen anden tanke end at tørre kakao af Max' overlæbe. Max selv kunne sagtens finde på det samme uden at spekulere mere over det. Mon det var det, der var sket? Lidt forvirret kiggede han ned på sin mad. Måske C.C. slet ikke tænkte så langt? Måske det bare var en venlig gestus? Max sukkede og besluttede sig for, at det var sådan det var. Det var nemmere.
Han skyndte sig at finde på noget, for at afbryde sine egne tanker.
"Vidste du godt, at verdens største snegl kan blive op til 25 cm lang?!" Max slog ud med gaflen, som det første stykke ligegyldige viden poppede op i hans hoved.
avatar
Max
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : En lejlighed i Terra

Antal indlæg : 141


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum