Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Please... I don't want to die...

Go down

Please... I don't want to die...

Indlæg by Gæst on Tirs 18 okt 2016 - 23:24

Gyderne.
Den har næsten lige rundet midnat.
Det er koldt og overskyet.
Det er ikke til at se noget, med mindre man har nattesyn. Der er meget lidt gadelys.

EMNET ER TIL EL BLANCO

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hun var efterhånden ved at være træt af at flygte, men denne nat var underlig, eftersom det hun ikke havde haft hverken færden af dem eller set noget til dem overhovedet. I og for sig, kunne man sige det var til hendes fordel, eftersom hun de seneste par dage havde været på flugt og endt med at sove de mest latterlige steder. Kort knækkede hun nakken og de blålige øjne spejdede omkring sig. Stadig ikke skyggen af dem. Hun havde det på en måde underligt med det... Usikkert kom hun frem fra sit skjulested, bad en skraldespand i en tilfældig gyde, det var det sted hun var endt med at slå lejer, trods der ikke var andet end hende selv og en papkasse, som var blevet brugt som underlag. Hun rettede sig op og hørte en del knæk, som hendes krop blev sat på blads efter at havde lagt på jorden. Underligt nok havde hun ikke fået nogle forbrændinger af solen, hvilket nok var takkeværet hendes tøj, som dækkede det meste, hendes hænder og ansigt havde været gemt i skyggerne fra skraldespanden, så solen havde slet ikke nået ind til hende. Hun lignede sikkert noget der var løgn... Hendes makeup sad af helvede til, hendes hår lignede en uglerede og så stank hun sikkert langt væk af gnu... Men hun havde ikke været "hjemme" i noget tid. Hun havde ikke et fast sted, men alligevel vidste hun hvor hun kunne tage hen hvis hun havde brug for et bad. Hurtigt lod hun en hånd glide gennem håret før hun satte det ene ben foran det andet og begav sig ud i de mange gyder.

Hun havde hørt mange rygter om dette sted. Det var her alle mordere, voldtægts forbrydere og kriminelle hørte til, men var det nu så slemt som folk sagde? Hun fniste kort for sig selv som hun gik ind i en lille lyskegle, der blev kastet mod jorden fra en gadelampe der efterhånden var ved at miste sin glød, men igen... Gyderne var ikke kendt for at være lyse og byde folk velkommen... Tvært imod faktisk. Hun gik lidt i sine egne tanker, forsøgte at fokusere på andet end de jægere, nu hvor de ikke var omkring hende. Hun så ned i jorden og fokuserede på hvert skridt hun tog, før hun grinede for sig selv igen og begyndte at gå en catwalk. Lyden af puslen omkring hende fik hende til at stå helt stille, som et dådyr i en lyskegle fra en bils lygter. Hun rystede kort på hovedet. Hun var Upir for helvede.. Der var jo inden der nærmest alligevel kunne skade hende med mindre det var en anden Upir eller en ældre vampyr. Igen begyndte hun at gå sin catwalk mens hun inden i gik og tænkte på hvad hendes måltid skulle være, eftersom der sikkert ikke var noget i gyderne der var ret meget ved, så skulle hun ud på åben gade, men det ville blot være en risiko hun på ingen måder ville løbe... Ikke når hun langt om længe havde en "fridag".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum