Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:47 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:42 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:38 by Zakaroff

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

» Hos psykologen
Søn 5 nov 2017 - 23:03 by Morgan L. Withers

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239764 indlæg in 12011 subjects

Are you alright? ~ Antonio Black

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Are you alright? ~ Antonio Black

Indlæg by Gæst on Søn 9 okt 2016 - 15:45

Sted Lejlighederne i Terre.
Vejr En let brise hist og pist, men ellers vindstille.
Omgivelser Lejligheder, træer og hvad der ellers høre til.
Påklædning Link (Dog med denne jakke til: Link
Emnepartner @ Antonio Black

Ayah så roligt ind i spejlet. Den hvide skjorte sad perfekt på hende, netop som hun havde regnet med den ville. Hun rakte roligt hånden ned imod hendes make up. Trods hun egentlig ikke brugte super meget af det, nød hun alligevel at gøre en smule ud af sig selv, ud over det havde hun en smule mærker hun skulle dække. Mødet med Antonio sidst havde ikke været det bedste møde med ham. Han havde været påvirket af en del stoffer, ikke at man kunne ikke kunne forstå ham. Verden var ikke ligefrem det perfekte sted at befinde sig.
Hun tjekkede sig selv hurtigt i spejlet, inden hun ville befinde sig selv ude af den og nede imod bussen for at finde ham igen. Han fortjente en undskyldning og ikke mindst tanken om at hun gerne ville være hans ven. Han havde behov for det.
Inden hun fik bevæget sig ud af døren og smækket den i bag sig, fik hun råbt med en rolig stemme igennem lejligheden: '' I'm leaving! ''

Der gik ikke lang tid før hun stod foran det store lejlighed kompleks. Det var netop her hun selv boede. Nu var det blot at finde hans lejlighed. Stedet han boede. Han havde før langt mærke til hvor meget han havde skjult sine tanker for hende. Måske grundet dette? Men havde han virkeligt planer om at lukke hende ude? Havde han virkeligt tænkt sig at sige nej til en hjælp i livet?
Antonio Black Man kunne se hvordan hans navn stod på brevsprækken ind til lejligheden. Det var den man normalt smed breve ind i.
Hendes hænder formandet sig hurtigt op på hans dør og med enkelte slag med hans knor. '' Antonio! Let me in! '' Hendes stemme gik som en klang. Den var rolig men desperat.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you alright? ~ Antonio Black

Indlæg by Antonio Black on Tirs 11 okt 2016 - 14:45

Lyden af musik kunne høres inde i den forholdsvis store lejlighed, det var måske ikke den slags musik man lige regnede med der ville blive afspillet, i hvert fald ikke hvis man kendte personen der boede der. Lyden af klassisk musik kunne høres, samt lyden af en rindende bruser. Det var nok på tide efterhånden at komme i det bad, få kvinde lugten vasket af, hvis han nu skulle få besøg, ville det ikke være det fedeste at lugte langt væk af kvinde og sex.. Han sukkede inden han lod sine boksershorts falde til jorden og gik op i badekaret. At han rent faktisk havde et badekar, var uden tvivl en af de bedste ting ved den lejlighed han havde bosat sig i. Egentlig burde han nok tage sig sammen til at købe et hus, eller måske en villa? det kunne være rart med mere plads, ikke at han havde synderligt brug for det, men der ville være flere muligheder ved et større sted.

Efter noget tid kom han op fra vandet g begyndte at tørre sig. Han stoppere og lyttede, da det lød som om der var en der bankede på ind til hans lejlighed. Hvem var seriøst så dum? Han var lige vågnet og havde endnu ikke fået sin dosis blod, så dette var mere eller mindre på egen risiko.. Han gik ud fra badeværelset og ud for at skrue ned for musikken og der hørte han stemmen. Ayah? Han knyttede hænderne, borrede sine negle ind i hans håndflader og knurrede svagt. Sidst han mødte denne kvinde tog hun stofferne fra ham og havde nær fået sig selv dræbt. Hvis det virkelig var det hun ønskede..

Han gik over til døren og så igennem sin dørspion. Jo det var hende. Kort sukkede han før han fastgjorde håndklædet omkring livet på sig selv og stillede sig helt op af døren " Get lost..." råbte han og stod stadig ved døren og ventede på hendes svar.
avatar
Antonio Black
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en stor 3 værelses lejlighed på 150 kvm.

Antal indlæg : 51


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum