Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Yesterday at 23:08 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Yesterday at 19:43 by Morgan L. Withers

» Missed you - [Alain]
Yesterday at 13:06 by DuChance

» What is going on?!
Yesterday at 12:59 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 12:56 by Zakaroff

» After work - [Kaylan]
Yesterday at 12:44 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Lør 17 nov 2018 - 0:41 by Aleksei

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Fre 16 nov 2018 - 1:01 by Nightrage

» Drama søgning [plotski]
Tors 15 nov 2018 - 20:08 by Morgan L. Withers

» Who Is Who
Tors 15 nov 2018 - 19:05 by Jacintha Phillips

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aphrodite Cypris.

Vores brugere har i alt skrevet 253095 indlæg in 12776 subjects

En spænde aften forude måske - Ayah

Go down

En spænde aften forude måske - Ayah

Indlæg by Tchort on Tirs 4 okt 2016 - 21:27

Tid: 1:00
Sted: Northman
Vejr: Sky fri og har lige regnet
Omgivelser: Det der nu er på northman

Tchort sad oppe ved bar og med et glas foran sig, glasset indeholder noget gennemsigt, der var gang i den her i northman, danser gør deres bedst for af underholder kunder men samtid danser de også forfølger, for af tiltræk det modsatte køn, han tog en tår af sit glas og smager på vodka, den var okay ikke den bedst men okay, den brudt være bedre til den pris han havde giv for den, han var klæd i nogen pæn sorte bukser, en mørke blå t-shirts, som sidder lidt tæt på ham, så det var nemlig af ser at han er veltræner, han er 190cm høj og har brune øjne, kort lyse hår, han tog en tår mere af sit glas og kiggede sig kort rundt, hvad han enlig laver her vidste han ikke, for han havde ikke nogen aftaler med nogle, så han var enlig her alene og kun håber på at der kom en han kender eller bare en der vil hellere ham med selskab.

Han lukke kort sine øjne og trak vejret ind, der var for mange lugte til men kun holde øje med en enke person, men det var der heldigvis andre måde for, han mærke efter puls, der dukke mange op, nogle rolig og andre slog hurtigt, personers puls lyver ikke om dem og det de siger, han drak resten af sin vodka og slog glasset svagt ned i bordet og peger kort på det, for at få det fyldet op, som han også fik kort efter, han betaler med det sammen og end han kiggede kort rundt om sig, han kun ser af gulv stadig var vådt nogen stede herinde, men der sad heller ikke nogle i det område, det har sin fordel med at der er åbent og det har også det modsatte, han kun ser af der bliv skifte ud mellem nogle af danser.

Ikke fordi han kender nogle af dem, en kender kun en danse herinde fra og hende havde han ikke set i lang tid, men det var det vel med vampyr som ham selv, han kun også bare forsvinde og første kom tilbage efter lang tid, det var nem at forsvinde, det har bare sine ulemper at være vampyr, at al rejse forgå om natten, da man ikke kan tåler sollys, eller ny vampyr kan lidt, de kan være ud i sollys i lidt tid før de begynde af brænde op, han vil ikke tænke på hvor hurtigt det vil gå, hvis han gik ud i sollys, selvom han heler meget hurtigere end en normal vampyr vil han stadig død af det.
avatar
Tchort
Highly competent (Rank 12)

Antal indlæg : 646


Tilbage til toppen Go down

Re: En spænde aften forude måske - Ayah

Indlæg by Gæst on Ons 5 okt 2016 - 11:36

Ayah stod foran spejlet som sædvanligt. Det var en typisk teenager ting at gøre. Man skulle være køn nok, før man kunne bevæge sig ud af døren, og netop sådan var det også for Ayah. Hendes blik lande på hendes egen øjne. Det var naturligt for hende blot at have eyeline og mascara på. Hun var naturlig køn i forvejen, så havde hun virkeligt behov for mere make up? Næppe. Hun fik hurtigt taget de to produkter i hovedet, og smuttet ud af døren. Hendes tøj bestod af en rød top, et par hvide bukser og et par rødestilletter i en passende farve. Jakken var dog en sort leder jakke. Det passede fint sammen og så også ordentligt ud.
Ayah havde bevæget sig ud en sen aften. En tur i byen var ikke unormalt i hendes verden, dog ikke så sent på aften. Normalt var det fra klokke 22:00 til klokken 01:00.
Hun sukkede en anelse og stod foran busstopstedet. Bussen var forsinket endnu engang. Det var typisk. Det eneste hun skulle var til Northman, og drikke sig i hegnet. Pænt sagt.
Der gik ikke meget længe over tiden, før bussen stod parkede foran hende, parat til at tage hende med. Hurtigt steg hun ind og fandt sig en passende plads. Hun skulle kun skifte bus en gang, men det var okay.

'' Hey there. '' Ayah stilte sig pænt op bag en fyr. Hendes blik var plantede på ham. Måske skulle han være offeret for hendes evne en aften. Præcis. Netop det var hendes plan. '' Sidder du godt? '' Hun smilede roligt til ham. Hun plantede sig hurtigt på en stol ved siden af ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: En spænde aften forude måske - Ayah

Indlæg by Tchort on Ons 5 okt 2016 - 18:01

Han overvejer at købe en flaske af vodka og derefter håber på at han kun finde en ledig sofa gruppe, så han kun sidder bedre og måske også mere i fred, end han kan her i bar som han sad ved lige nu, han tog en tår mere af sit glas som var tæt på at være halv tom eller som nogle vil sige halvt fyldt, men han hørt til den gruppe som sagde halv tom, der var engang en person som havde, tager snakke med ham om det, person fandt hurtigt ud af at han ikke fik noget ud af det, han drak resten at indeholde af sit glas og banke igen svagt ned i bordet og peger på det igen, ”lad flaske stå” sagde han og betaler med det sammen, hvorefter han selv fylde sit glas op og stille derefter flaske fra sig på bar bord foran sig, han kiggede sig kort over skulder da en kvinde snakke til ham, eller det gætte han på af det er ud fra stem er lyse i den.

Man det viser sig at være en kvinde da hans blikke falder på person, som er en kvinde og samtid en djævle, eller det var han rimelig sikker på at hun er, han smiler svagt af hende eller mere hendes spørgsmål om han sad godt, ”vil du da gør at jeg sidder godt, hvis jeg nu svar nej” spurgte han og kiggede på hende, da hun tog plads ved side af ham, han tog en tår af sit glas og kiggede sig derefter kort rundt, han kun ikke lige ser om der var en sofa gruppe ledig, og han gad samtid heller ikke rigtig rejse sig for at finde ud af, men det kun jo være at han kun få hende til at rejse sig op og kig efter en ledig sofa gruppe, men det må han nu ser hvad hun vil ham første end han begynde på det hele store, han tog en tår mere af sit glas, han rette derefter sit blik på flaske med vodka foran sig, der var ikke nok i den, lang fra nok hvis han havde planer om at prøve at bliv fuld, som vampyr nu har og med hans alder og vare med at drikke daglig, skulle der efterholde meget tid eller rette rigtig meget tid, han kun enlig ikke rigtig huske hvornår han sidste var fuld.
avatar
Tchort
Highly competent (Rank 12)

Antal indlæg : 646


Tilbage til toppen Go down

Re: En spænde aften forude måske - Ayah

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum