Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Today at 13:40 by Nightrage

» Silent Applause (Sapphira Dunham)
Today at 13:36 by Kaylan Du'Dannan

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Today at 13:11 by Sapphira Dunham

» Music and alcohol - [Aleksei]
Today at 13:07 by Sapphira Dunham

» Missed you - [Alain]
Søn 14 okt 2018 - 15:08 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 14 okt 2018 - 14:20 by Zakaroff

» Oh ..f*** - [DuChance]
Lør 13 okt 2018 - 23:45 by Desire Murdoch

» What is going on?!
Lør 13 okt 2018 - 22:48 by Khaa

» Face Claim
Lør 13 okt 2018 - 22:13 by Jacintha Phillips

» Let me know what you think - [Caleb]
Lør 13 okt 2018 - 21:44 by Caleb

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 500 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Liv Isason

Vores brugere har i alt skrevet 252729 indlæg in 12764 subjects

Vampire Meeting - Tchort

Go down

Vampire Meeting - Tchort

Indlæg by Cara on Tirs 4 okt 2016 - 19:21

Tid: Aften ca
Sted: Søen og deromkring
Vejr: Blæst og koldt
Omgivelser: Kun Cara og ellers hvad der måtte være ved søen
Påklædning: En sort stram top, en mørkegrå lårkort nederdel, sorte ankelstiletter


Det var blevet aften, og nede ved søen var der slet ingen, kun Cara der stod og kiggede på søen, og dens smukke omgivelser. Det var ikke så tit hun var hernede, men lige i dag fik hun lyst til at tage en tur forbi, ogs bare for at se sig omkring. Hun havde en sort stram top på, mørkegrå nederdel på, og på fødderne sad der et par ankelstiletter det så meget godt ud det hele. Det mørke hår hang løst ned over skulderne, og hendes blik var rettet på søen, hun kunne godt lide at kigge på den det var nemlig meget hyggeligt. Cara undrede sig lidt hvorfor der ikke var nogen hernede ved søen, plejede der ikke være nogle folk hernede eller var det bare hende der godt kunne lide at være hernede. Nu var det også om aftenen måske var mange i gang med noget andet, måske hyggede de sig med noget andet, og ikke gad tage ned til søen. Hun tænkte lidt det måtte de jo om, hun valgte at sætte sig ned ved kanten af søen, og smilte bredt der var en dejlig ro hernede, og aftenen var så smuk. Gad vide om der ville komme nogen herned, måske nogen hun kendte eller havde set før.
Det kunne godt ende med at blive trist hvis man bare var helt alene hernede, så hun kunne kun håbe der ville komme en eller anden.


Cara håbede der ville komme en, og betragtede omgivelserne lidt, før hun mærkede blæsten tage fat i hendes hår, den kolde vind var rar og forfriskende, og det var lige noget man trængte til, når man elskede kulde så klagede man bestemt ikke over vejret der var. Cara var ikke så meget til varme og solskin, hun elskede mest det kolde, og vinter, det hørte måske også med til at hun var det hun var. Hun lagde mærke til spejlingerne der kom i søens vand, hun kunne se hvordan stjernerne spejlede sig, og hun kunne endda også se hende selv spejle sig i vandet. Det så godt ud, og var nu meget sjovt enlig. Hun ventede blot igen på at se hvad der ville ske, og om der ville komme nogen herned, det ville være meget sjovere så hun ikke sad helt alene.
avatar
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Vampire Meeting - Tchort

Indlæg by Tchort on Tirs 4 okt 2016 - 20:59

Tchort var ud af gå en tur, han var, tager helt ud i skoven, lige hvorfor skov vidste han ikke, det var ikke for at jage, da han havde drukket blod lidt tidlige på aften, så han behøver ikke blod før en gang i morgen, så jage gad han enlig ikke og blod var heller ikke lige så godt som det han har der hjem, man nu gik han rundt herude i skov og havde enlig ikke nogen ide om, hvor han var på vej hen, der var helt stille her til aften, som var unormal da der plejer at være en del dyre liv her i skov, han kun engang ikke mærke nogen puls omkring, han stoppe op og kiggede sig rundt og fik øje på sø længe frem, tjo hvorfor ikke gå der over, det var nok lige så spænde som resten af skov, han gik rolig over til søen og havde ikke lad mærke til at der var en person der i for vej.

Det var første da han var kommet helt her til søen at han opdage at der var en anden person, en vampyr kun han gæt sig til da der ikke var nogen puls at mærke fra person, nu hvor han stod og kiggede på person som var en kvinde, eller det var han sikker på udefra på klædning og det lange hår, han var selv klædt i nogen sort jogging bukser og en lidt tæt sidder t-shirts, ”Cara, er det dig” spurgte han og kiggede på kvinde, som han havde en ide om var en han kender, man det finde han nok ud af om lidt, når person svar ham, han kiggede kort rundt og lukke kort øjne end han rette sit blik op på natten himmel.
avatar
Tchort
Highly competent (Rank 12)

Antal indlæg : 646


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum