Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Both at Work..... (Angelique Dümont)
Today at 0:17 by Zakaroff

» Don't wanna change - Khá
Today at 0:10 by Khaa

» Breathe, love - Ashley
Yesterday at 22:39 by Nicholas Tallon

» Trust me
Yesterday at 21:55 by Ashley White

» That Was Unexpected? (Ashley White)
Yesterday at 20:18 by Morgan L. Withers

» Out of order - Kate Melora
Yesterday at 2:32 by Kate Melora

» Forklaring på pludseligt fravær
Lør 23 sep 2017 - 17:23 by Ashley White

» One year, and I'm still in love
Lør 23 sep 2017 - 16:40 by Adrian

» What is this? - Jack
Lør 23 sep 2017 - 12:13 by Taylor

» Meet the Devil - Matt Jonas (XXX)
Lør 23 sep 2017 - 12:09 by Taylor

Statistics
Der er i alt 668 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aaliyah

Vores brugere har i alt skrevet 238025 indlæg in 11975 subjects

Vampire Meeting - Tchort

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Vampire Meeting - Tchort

Indlæg by Cara on Tirs 4 okt 2016 - 19:21

Tid: Aften ca
Sted: Søen og deromkring
Vejr: Blæst og koldt
Omgivelser: Kun Cara og ellers hvad der måtte være ved søen
Påklædning: En sort stram top, en mørkegrå lårkort nederdel, sorte ankelstiletter


Det var blevet aften, og nede ved søen var der slet ingen, kun Cara der stod og kiggede på søen, og dens smukke omgivelser. Det var ikke så tit hun var hernede, men lige i dag fik hun lyst til at tage en tur forbi, ogs bare for at se sig omkring. Hun havde en sort stram top på, mørkegrå nederdel på, og på fødderne sad der et par ankelstiletter det så meget godt ud det hele. Det mørke hår hang løst ned over skulderne, og hendes blik var rettet på søen, hun kunne godt lide at kigge på den det var nemlig meget hyggeligt. Cara undrede sig lidt hvorfor der ikke var nogen hernede ved søen, plejede der ikke være nogle folk hernede eller var det bare hende der godt kunne lide at være hernede. Nu var det også om aftenen måske var mange i gang med noget andet, måske hyggede de sig med noget andet, og ikke gad tage ned til søen. Hun tænkte lidt det måtte de jo om, hun valgte at sætte sig ned ved kanten af søen, og smilte bredt der var en dejlig ro hernede, og aftenen var så smuk. Gad vide om der ville komme nogen herned, måske nogen hun kendte eller havde set før.
Det kunne godt ende med at blive trist hvis man bare var helt alene hernede, så hun kunne kun håbe der ville komme en eller anden.


Cara håbede der ville komme en, og betragtede omgivelserne lidt, før hun mærkede blæsten tage fat i hendes hår, den kolde vind var rar og forfriskende, og det var lige noget man trængte til, når man elskede kulde så klagede man bestemt ikke over vejret der var. Cara var ikke så meget til varme og solskin, hun elskede mest det kolde, og vinter, det hørte måske også med til at hun var det hun var. Hun lagde mærke til spejlingerne der kom i søens vand, hun kunne se hvordan stjernerne spejlede sig, og hun kunne endda også se hende selv spejle sig i vandet. Det så godt ud, og var nu meget sjovt enlig. Hun ventede blot igen på at se hvad der ville ske, og om der ville komme nogen herned, det ville være meget sjovere så hun ikke sad helt alene.
avatar
Cara
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 130


Tilbage til toppen Go down

Re: Vampire Meeting - Tchort

Indlæg by Tchort on Tirs 4 okt 2016 - 20:59

Tchort var ud af gå en tur, han var, tager helt ud i skoven, lige hvorfor skov vidste han ikke, det var ikke for at jage, da han havde drukket blod lidt tidlige på aften, så han behøver ikke blod før en gang i morgen, så jage gad han enlig ikke og blod var heller ikke lige så godt som det han har der hjem, man nu gik han rundt herude i skov og havde enlig ikke nogen ide om, hvor han var på vej hen, der var helt stille her til aften, som var unormal da der plejer at være en del dyre liv her i skov, han kun engang ikke mærke nogen puls omkring, han stoppe op og kiggede sig rundt og fik øje på sø længe frem, tjo hvorfor ikke gå der over, det var nok lige så spænde som resten af skov, han gik rolig over til søen og havde ikke lad mærke til at der var en person der i for vej.

Det var første da han var kommet helt her til søen at han opdage at der var en anden person, en vampyr kun han gæt sig til da der ikke var nogen puls at mærke fra person, nu hvor han stod og kiggede på person som var en kvinde, eller det var han sikker på udefra på klædning og det lange hår, han var selv klædt i nogen sort jogging bukser og en lidt tæt sidder t-shirts, ”Cara, er det dig” spurgte han og kiggede på kvinde, som han havde en ide om var en han kender, man det finde han nok ud af om lidt, når person svar ham, han kiggede kort rundt og lukke kort øjne end han rette sit blik op på natten himmel.
avatar
Tchort
Highly competent (Rank 12)

Antal indlæg : 646


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum